2019-07-21
我其實好鐘意食西餐🍽同飲湯,但通常出面食親西餐都唔平😫,但係C3既存在對我黎講簡直係恩物🥺,而且佢係元朗仲要有兩間舖🥳一個餐連湯 🍲 連餐包🍞連野飲🍹都只係四十幾蚊!🤩 (當然你有錢可以比貴少少再揀啲高級餐😂)不得不提佢杯凍檸茶真係好大杯,同我塊面差唔多大🤭,同行友人杯凍檸茶雖然係normal size,但店員表示佢個size可以續飲🥤,真係好抵呀🥺食物方面不過不失,南瓜湯做得幾濃唔會稀,麵包都烘得好脆😆,唔洗怕糧尾冇啖好食🤣------------------------------😋菜色推介:A2. 卡邦尼意粉($42)曾經試過叫貴少少既餐,但覺得冇話特別驚喜😟,而且呢間主要都係用平做賣點,所以都係A餐系列最抵食🙈!而試過大部分既A系列,始終覺得卡邦尼意粉既汁最濃最好味😋 (頭盔:純粹個人喜好👷🏻♀️)
😋菜色推介:
A2. 卡邦尼意粉($42)
A2. 卡邦尼意粉