三小时任食即开生蚝套餐🦪,喜欢海鲜的我当然要去试试啦~餐厅每天都会挑选时令生蚝上盘,我先点了2打,有来自3种产地的生蚝,全部都非常优质、肥美和新鲜。西非的比较creamy和肥美, 法国的海水味比较浓,西班牙的肉质爽口清甜。冷盘还有翡翠螺和冻虾和青口,不用净系食生蚝食到腻。主菜有三款可选,矶烧牛柳粒、岩盐烧厚切猪扒或香草烧春鸡。听店员介绍就试了猪扒和烧春鸡,猪扒超大块又肉厚,肉质又稔又香口,配苹果酱一起吃很清新。烧春鸡皮脆内软,有一点点辣很惹味。餐汤是南瓜汤,又甜又浓郁,点面包吃很不错。加$128 还可任饮红白酒,周末来吃晚餐再直落饮酒真是十分超值!逢星期三、六 晚上都会有live band表演,可以边用餐边欣赏专业乐队弹奏和专业歌手演唱,享受一个真正音乐会的感觉。
三小时任食即开生蚝套餐🦪,喜欢海鲜的我当然要去试试啦~

主菜有三款可选,矶烧牛柳粒、岩盐烧厚切猪扒或香草烧春鸡。

烧春鸡皮脆内软,有一点点辣很惹味。

餐汤是南瓜汤,又甜又浓郁,点面包吃很不错。

• 生蚝
呢个价钱,配合埋食材质素,坚吾错!👍但求疫情尽快减退,一切重上轨道。我坚系想听 LIVE BAND. 😭可能由於系疫情关系,每人1.5距离,所以,整体气氛大家都系好“焗促”,系说多一句话都好似好大声 or 被 focus.. 但:只计食材 or $ 我觉得系值得一试。👍已吃了:5打生蚝+翡翠螺+熟虾+红白酒(👈无限Refill)再加:main (👈 cannot refill )main course 系 无有3款选择。(刚好我和朋友去:一共三人,各取一款)(猪扒味道最出色:个人认为。😋)
呢个价钱,配合埋食材质素,坚吾错!👍

但求疫情尽快减退,一切重上轨道。
我坚系想听 LIVE BAND. 😭

可能由於系疫情关系,每人1.5距离,

但:只计食材 or $ 我觉得系值得一试。👍

已吃了:
5打生蚝+翡翠螺+熟虾+红白酒(👈无限Refill)
再加:main (👈 cannot refill )
main course 系 无有3款选择。
(刚好我和朋友去:一共三人,各取一款)
(猪扒味道最出色:个人认为。😋)

5打生蚝+翡翠螺+熟虾+红白酒
2020-03-30
5打生蚝+翡翠螺+熟虾+红白酒
  • 生蚝+虾+猪扒 都好yummy
2020-03-31 103 浏览
这个生蚝餐劲抵食,生蚝大只又重蚝味!我地一行四人食左6打...食完已经饱哂!另外还有主菜..我选了猪,另外三人分别选牛柳粒同半只春鸡...猪有惊喜,虽然原身,但肉质不鞋,够汁!个个食都饱一饱而走!朋友已经约定下次再黎😋😋😋
2020-03-21 252 浏览
服务很好,环境亦不错,吃完晚餐後可以继续留下饮酒,是酒吧的格局,星期三,五,六有live band表演,有大,中,细卡拉ok房,而且收费不贵,在元朗区可以同朋友吃晚饭之余又可以继续有酒吧的享受
2019-06-15 1643 浏览
在OpenRice 挑选元朗有咩有live band 既酒吧 见到得呢间有 仲系新开 就谂住去试下上左一层入到舖头 已经有一种烟雾弥漫既感觉 一个我谂系负责人既人同我地讲当日已满座 建议下次黎既时候先订位这本来一点问题都没有 只系佢既态度同脸色都系一副一啲都不欢迎我地 只系假笑甘同我地讲既感觉 令我同友人都觉得 无必要俾钱买难受 即使未帮衬过 以後都吾会选择帮衬
2019-03-26 1732 浏览
新年假期同屋企人去元朗打边炉,见到隔离有间叫B-mix唔知咩,走入门口八吓,见到又波枱又标机,决定下次放工去试试~一个原本唔太起眼的楼梯口, 确实喺别有洞天既新发现:沿住工业风楼梯, 明明喺手工火锅嘛,整个重工业味,金属齿轮装饰为主题的餐厅, 真喺第一次见咋~究竟咩喺music station & restaurant嫁?同上次一样,一嚟见到张英式波枱,仲有餐饮Bar枱同标机,小编一定要试试~睇咗餐牌,有生蚝同白酒套餐,喜爱白酒既我哋一定要试啦,职员耐心介绍既三款蚝, 有唔同的食法次序,可以浅尝唔同的种类,唔错唔错。小食款式种类多,再加埋唔同类型既主菜,要我哋几个女仔拣…确实好鬼难,海鲜,牛扒,羊架,猪手,仲有薄饼,意粉和意大利烩饭......点算?😂😂😂最後我哋三个女仔试左一个白酒生蚝set, main course 既安格斯牛,肉质唔韧之余,仲有小小血,完全符合我哋既要求👍👍薄饼馅料均匀, 饼底皮脆香口,再加一个吉列大虾,已经饱饱饱~~~临走时职员话逢星期三五六会有live band演出,再加埋未试既cocktail同主食,等等我哋,好快一定会再嚟。
一个原本唔太起眼的楼梯口, 确实喺别有洞天既新发现:

2019-03-11