2025-07-28
本身落大雨打算係knuts 露天點知紅雨改Indoor。。發現咗寶藏地方!第一印象入到去0 油煙味, 抽氣做得好好, 讚同bestie一人一杯drinks, 佢叫咗杯mocktail – 火星 ""試試佢佢話貪佢個杯cute (點知味道係咁高分)鮮奇異果 x 菠蘿汁 x 7 喜 , 層次分明 大家都唔會搶fo,掂!我就例牌酒精控, 叫杯穩穩陣陣嘅Hendricks tonic, 正常發揮!淋完雨bad mood 一定要叫返d happy food1小食 1pizza 1 main水牛wings 偏辣, 望落起已知好掛汁, spicy 程式比一般辣再辣小小, 好開胃, 送啤酒一流Pizza 新鮮熱烘烘上台, 底係脆嘅, 饀係軟滋滋嘅, 無諗過呢到食到西餐廳水準:0最後carbs 孖寶以卡邦尼意粉做ending 好creamy 份量又好大 料又好足, 再一次震驚廚房有料到!去到9點幾見大家都醉心係標機 同飲酒其實呢到d嘢食都好出色ga!下次會約 frd子再黎食+飲+玩!
第一印象入到去0 油煙味, 抽氣做得好好, 讚
佢話貪佢個杯cute (點知味道係咁高分)
淋完雨bad mood 一定要叫返d happy food
1小食 1pizza 1 main