2025-08-29
附近返工食lunch,HKD280 2 courses,HKD350 3 courses,唔包任何飲品。想食好食少少既dishes都要加HKD50或HKD100。ARMANI CAFÉ,品牌野,明既。貪你環境幾好同service應該會好,可惜唔係。櫃檯服務不錯,但係入面樓面真係好唔得。開頭負責斟水既外國人幾好,之後落單既,上菜同埋單都唔得。上starter,我同同事叫左唔同既菜式,侍應係冇問就咁上菜,仲要上錯左。同佢講番,不好意思都冇句。好唔專業,完全係門外漢,上菜前問客人是常識吧。畀錢,完全唔問我用咩payment,就咁拎部機黎,Expect我一定畀卡? AlipayHK 現金 AE 微信支付 唔得??LOL prestige brand café??? 不過,平心而論,D牛係幾食既。不過呢個價錢我做咩要再黎, service咁九流應該都不值再幫襯。
開頭負責斟水既外國人幾好,之後落單既,上菜同埋單都唔得。
不過,平心而論,D牛係幾食既。