2nd Draft 🏛️少爺啤酒廠2013年成立,靈感嚟自60年代電影「工廠少爺」👨🏻‍🏭 主打100%香港地釀製手工啤,選用優質麥芽同啤酒花🌾 追求認真嚴謹,同時加入自家創意🤹🏻‍♂️ 喺呢度會搵到新奇從未聽過嘅口味,亦有唔少專為香港人度身訂製嘅配方⚗️除咗專注生產,佢哋更建立一個精釀生態系統🔄 開設多間精釀餐吧同埋舉行活動,努力推廣香港製造🇭🇰 2nd Draft就係旗下三間香港少爺飲食之一👨🏻‍🍳 食品樣樣都係Fusion野💊 店內設計用上標誌性嘅軍綠色配長木櫈,喚起大家搭天星小輪同山頂纜車嘅記憶,充滿懷舊港式情懷🚋蒜泥黑肉🐃
燒牛肉|蒜泥|鎮江醋
雲南米線舖人氣小食變身bar food💫 薄切牛肉,唔似一般嗰啲「蒜泥白肉」咁肥膩,反而有啲跟腱位,膠質感啖啖到位🪼 配埋濃郁蒜泥同鎮江醋,同樣係重口味🧄口水牛堡🍔
法式甜包|燒牛肉|花生蛋黃醬|辣椒油|紫洋蔥|芫荽
牛肉堆到成座山,厚到完全冇可能一啖食得到⛰️ 花生蛋黃醬有少少似沙嗲醬咁🥜 香濃帶微辣,夾埋辣椒油、紫洋蔥同芫荽🌱 辛香中帶清新,各種味道混埋一齊好立體🌶️咖咉西多🍞
咖咉吉士|啤酒糖漿|雪糕
傳統西多大變身🪄中間唔係花生醬,而
2nd Draft 🏛️

口水牛堡

咖咉西多🍞
咖咉吉士|啤酒糖漿|雪糕

咖咉西多

傳統西多大變身🪄中間唔係花生醬,而係滑溜溜嘅綠色咖咉吉士💚 撒上椰絲,再加入啤酒元素🍺 啤酒糖漿入口甜甜哋,隱約有少少苦香。

Another One🍻

Another One|鹹檸啤

酒精度較低,氣泡夠持久🛁 清爽易入口,果然飲完仲想再嚟多杯🤭

鹹檸啤🍋‍🟩

德國gose style 酸啤🇩🇪 加入自家醃製茶記靈魂 - 鹹青檸,玩味又地道,夠晒港式🇭🇰

Menu已經根據口味大致分類,想搵杯最啱口味,不妨搵店員介紹下。怕聽完佢地講會想試晒成間 bar 嘅酒😂

口水牛堡
咖咉西多
Another One|鹹檸啤
銅鑼灣海滂Fashion Walk一帶有吾少餐廳,其中𝟮𝙣𝙙 𝘿𝙧𝙖𝙛𝙩以手工啤酒為招徠,「少爺」啤酒款式好多,各有特色。而且系食fusion菜,酒吧裡面都食到中式食物,認真過癮😆✿ 大坑薯條 $88吾明同大坑有咩關係🙊但用地區名命名幾易令人記住。有孜然,高菜,乾辣椒🌶️薯條香脆可口🍟有吾少孜然同乾辣椒,使得薯條香氣十足,味道強烈。✿ 啫啫雞翼煲 $138喺茶餐廳就食得多啫啫雞煲,呢度都食到🤣使用Celery自家水牛醬🐃藍芝士🧀唐芹,個材料幾似水牛城雞翼,芝味十足,不過運用喺呢度就變咗吾辣。全部都系雞翼,啖啖肉又嫩滑。✿ 腐乳卡邦尼 $158卡邦尼平時就食得多,腐乳好耐冇食過,仲要系連埋卡邦尼食🤭卡邦尼做到幾creamy🤍撈埋溫泉蛋食口感更滑,有一粒粒煙肉🥓鹹香豐富。意粉掛汁🍝食到淡淡腐乳味。✿ 𝘼𝙣𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧 𝙊𝙣𝙚 $81屬清新爽口類手工啤,味道清爽,酒精濃度較低,感覺juicy同新鮮,飲完會想再飲。✿ 𝘾𝙝𝙖 𝘾𝙝𝙖𝙖𝙣 𝙏𝙚𝙣𝙜 𝙂𝙤𝙨𝙚 (鹹檸啤) $88味道較酸,靈感源自茶餐廳飲品鹹檸七,達至解渴作用。

✿ 大坑薯條 $88

✿ 啫啫雞翼煲 $138

✿ 腐乳卡邦尼 $158

✿ 𝘼𝙣𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧 𝙊𝙣𝙚 $81

味道較酸,靈感源自茶餐廳飲品鹹檸七,達至解渴作用。

2025-08-03
  • 大坑薯條
📍銅鑼灣有驚喜fusion菜‼️• 流心斑蘭西多士都係必試😍— 2nd Draft🍻•#pigfoodiexhk_銅鑼灣#pigfoodiexhk_西餐=======================幾年前2nd Draft仲喺大坑嘅時候食過一次已經覺得佢地嘅fusion菜式好有新意!😛而家佢地搬到嚟銅鑼灣,繼續以fusion菜同少爺手工啤做招牌😙今次終於試到幾年前食唔到嘅kaya toast😭餐廳環境都好chill,好啱同朋友嚟傾計😛————————————————⭐️南瓜意大利飯 $158有別於以前食過嘅南瓜risotto係偏甜,呢到嘅risotto係加咗sofrito sauce同花椒油,後勁帶椒麻味幾過癮!飯粒口感creamy煙韌😆幾有驚喜!•⭐️香辣牛肉他他 $123牛肉他他加入自家辣醬、根芹菜調味,肉質鮮嫩!加埋饅頭薄脆好夾😚·⭐️啫啫雞翼煲 $138非常惹味嘅啫啫雞煲,除咗洋蔥、仲加咗藍芝士、自家水牛醬,呢個fusion配搭幾有驚喜~雞翼都幾入味·⭐️咖央西多 $78期待好耐嘅甜品🤩西多熱辣辣上檯,外脆內軟!😝一切開就係流心斑蘭醬,加埋雲呢拿雪糕冷熱交融,好好味🥹——————————

#pigfoodiexhk_銅鑼灣

📍2nd Draft @seconddrafthk
銅鑼灣京士頓街9號Fashion Walk地下H01號舖
  • 啫啫雞翼煲
  • 咖央西多
Second Draft係本地精釀餐吧的先鋒,主打多款少爺啤及罐裝雞尾酒系列HIGHERTHAN,而且食物好特別,玩味十足、揉合中西元素🍲推介❤️🍺Summer Ale係少爺啤,好香花香果香味🥰🥰易入口柑橘酒花清香🍊搭上熱帶水果、熱情果酸甜味,好清爽,消暑解渴,岩哂而家咁熱嘅夏天☀️🍻YM Beer Flight的少爺啤酒,試下各種不同口味特色手工啤,都只係$138, 好高cp 值👍🏻👍🏻試左少爺墨啤STOUT這款口感順滑而不失層次的黑啤入口淡淡醇香朱古力、烘烤咖啡搭上細膩焦糖香,低酒精度及苦度這款啤酒順滑易飲,如果你中意咖啡一定要試下☕️JADE SCORPION玉露清爽的拉格啤酒添上四川產青花椒的麻勁🥒玉露是款充滿亞洲特色的啤酒。青花椒所帶的鮮明柑橘及草本風味讓此款皮爾森增添不少獨特色彩🍝 腐乳卡邦尼見到個菜名其實好疑惑,但又好想試下🤣🤣將傳統的卡邦尼同腐乳結合,原來味道都幾夾,好有驚喜😍😍腐乳的濃郁醇厚鹹香同意粉的滑順口感好夾,有獨特的味道層次,新鮮感十足🍞咖央西多烤至金黃酥脆的麵包同醇厚的咖央醬和奶油相結合,每一啖都充滿了香氣和口感,唔會好甜膩,再配埋雪糕,一冷一熱口感好正😋😋另外推

推介❤️

🍺Summer Ale
係少爺啤,好香花香果香味🥰🥰易入口

🍻YM Beer Flight
少爺墨啤STOUT

JADE SCORPION玉露

🍝 腐乳卡邦尼
見到個菜名其實好疑惑,但又好想試下🤣🤣

🍞咖央西多

另外推介💕
🍄‍🟫溫泉蛋菇筍
🐔啫啫雞翼煲
🐮麻辣牛舌
2025-06-08 579 浏览
鍾意飲手工啤酒嘅朋友望過嚟🍺!今次要介紹一間有香港自家品牌自家啤酒廠嘅餐廳酒吧俾大家!就係呢間位於銅鑼灣嘅「2nd Draft」啦!而佢地嘅啤酒品牌就係少爺啤酒,按照香港人口味而製嘅啤酒!🍻佢地啲啤酒有各種唔同嘅風格,而且可以按照自己喜好揀濃度同苦澀程度嘅啤酒。另外環境舒適,有室內同室外,絕對係放鬆嘅好去處!一齊黎睇下我地點chill啦!🫛雞油毛豆 Fatty Edamame $58- 味道濃郁而清新,配酒必備小菜!🍝腐乳卡邦尼 Fuyu Carbonara $158(意粉、腐乳醬、煙肉、意大利青瓜、洋蔥、溫泉蛋、火箭菜)- 用料豐富而完美融合,味道濃郁,配酒一流!🥘南瓜意大利飯 Prawn Pumpkin Risotto $158(蝦、南瓜蓉、索夫利特醬、花椒油) - 蝦同南瓜嘅甘甜融合,味道濃郁而且份量充足!🍺Origins 雲水同源 200ml $59Kveik Hazy IPAABV: 6.6% IBU: 11- 口感順滑,飲落去有淡淡嘅水果香氣!🍻Another One 再來 200ml $53Session AleABV:3.3% IBU:10- 口感輕盈而清新,酒精濃度同

一齊黎睇下我地點chill啦!
🫛雞油毛豆 Fatty Edamame $58
- 味道濃郁而清新,配酒必備小菜!

🍝腐乳卡邦尼 Fuyu Carbonara $158
(意粉、腐乳醬、煙肉、意大利青瓜、洋蔥、溫泉蛋、火箭菜)
- 用料豐富而完美融合,味道濃郁,配酒一流!

(蝦、南瓜蓉、索夫利特醬、花椒油)
- 蝦同南瓜嘅甘甜融合,味道濃郁而且份量充足!

🍺Origins 雲水同源 200ml $59
Kveik Hazy IPA
ABV: 6.6% IBU: 11
- 口感順滑,飲落去有淡淡嘅水果香氣!

🍻Another One 再來 200ml $53
Session Ale
ABV:3.3% IBU:10
- 口感輕盈而清新,酒精濃度同苦澀程度低!

絕對係香港自家手工啤酒品牌,仲唔快啲帶埋三五好友一起黎支持吓!🍻
2025-06-04
  • 腐乳卡邦尼
  • 雞油毛豆
2025-08-16 0 浏览
<銅鑼灣手工啤Fusion餐廳>🤩位於銅鑼灣fashion walk這間餐廳, 主打100% 香港地釀製手工啤, 亦有加入新創意,,所以有好多唔同口味既手工啤口味👍 正.餐廳裝修獨特而且夠chill, 有Bar 枱亦有卡位, 而且亦帶有點舊式香港情懷. 😍有手工啤就梗係要有美食小食啦😋 <腐乳卡邦尼>😋~ 估唔到加左腐乳既味道好特別, 好有層次口感而且特別香又開胃.<沙嗲牛肉煎腸粉>😋~ 原個石鍋上, 熱辣辣, 鍾意食腸粉既你必食.<麻辣牛舌>😋~ 牛舌肉質嫩滑, 加左芫荽 & 葱更加惹味👍整體食物質素高質, 性價比高, 絕對值得回頭再食😋🍔餐廳: 2nd Draft🍄地址: 銅鑼灣京士頓街9號Fashion walk地下H01號舖
<銅鑼灣手工啤Fusion餐廳>🤩

整體食物質素高質, 性價比高, 絕對值得回頭再食😋

🍔餐廳: 2nd Draft
2025-08-14
鐘意飲手工啤既朋友感覺一定要黎2 draft,2 draft主打香港製造手工啤-少爺啤,餐廳好多唔同國籍既客人,一人一杯啤,同朋友知己啤一啤都咪話唔chill!Cha Chaan Teng Gose(鹹檸啤)(YoungMaster Brewery, HK) S $56用自家醃製的鹹青檸模擬了鹹檸七的風味,飲落超清爽!酸香搭配細緻氣泡,喝起來特別解渴,配炸物或港式小食都很適合。 Jade Scorpion (Young Master Brewery,HK) $50四川產青花椒所帶的鮮明柑橘及草本風味讓此款皮爾森增添不少獨特色彩,一喝上癮入口是清爽的麥香,隨後浮現微微花椒的柑橘香氣和輕微麻感,5.1%酒精濃度剛剛好,讓人想一杯接一杯。 大坑薯條 $88薯條炸得金黃酥脆,撒上孜然和特製辣粉超級開胃!香料比例調配得剛剛好,不會過鹹或過辣,估唔到配搭埋酸菜,別有一番風味,是完美的下酒小食。 腐乳卡邦尼意粉 $158 中西合璧的創意粉!腐乳的鹹香讓傳統卡邦尼醬更添層次,搭配流心溫泉蛋和爽脆火箭菜,吃起來完全不膩。 啫啫雞翼煲 $138雞翼裹滿濃郁的辣醬,酸辣度平衡得很好。同芝士醬意外地搭

Master Brewery, HK) S $56

大坑薯條 $88

腐乳卡邦尼意粉 $158

啫啫雞翼煲 $138
雞翼裹滿濃郁的辣醬,酸辣度平衡得很好。同芝士醬意外地搭,配上西芹條更顯清爽。

Kaya French Toast $78
現炸的厚多士外酥內軟,中間夾著香甜咖央醬。淋上啤酒糖漿再配一球雲呢拿雪糕,甜而不膩,為這餐畫下完美句點。

2025-08-10 0 浏览
Second Draft係本地精釀餐吧,專門做手工啤🥰款式多又有特色,食物水準仲好高。🥓 Fuyu Carbonara用腐乳入意粉,意外咁夾!濃香鹹香融合煙肉同芝士,口感 creamy 之餘仲有微微發酵香,幾邪惡。🥩 Saliva Beef Sandwich牛肉厚切又多肉汁,配酸瓜同醬汁好平衡,麵包烘到脆卜卜,越食越香。🍫 Choco Cake朱古力蛋糕軟熟綿密,甜度適中,啱晒配深色啤。🍺 YM Hong Kong Black (S)深色啤酒,入口順滑,帶朱古力、咖啡同少少焦糖香,苦味唔重,配 Carbonara 特別襯。🍺 YM Classic Pale Ales (S)帶柑橘香同啤酒花清香,苦味適中,收口爽快,配三文治或者甜品都好啱。成餐食落好滿足,啤酒+美食 combo 爽到唔想走,記得早啲 book 位!

🥓 Fuyu Carbonara

🥩 Saliva Beef Sandwich

🍫 Choco Cake
朱古力蛋糕軟熟綿密,甜度適中,啱晒配深色啤。

🍺 YM Hong Kong Black (S)

🍺 YM Classic Pale Ales (S)

2025-08-08 0 浏览
麻辣牛舌:牛舌經過慢煮處理,肉質嫩滑,麻辣酸辣汁搭配使味道層次豐富啫啫雞翼煲:啫啫雞翼煲以自家水牛醬作為基底,搭配藍芝士,唐芹,味道香濃。雞翼外皮酥脆,內裡多汁,藍芝士濃郁與水牛醬風味形成了絕妙平衡口水漢堡;漢堡使用Brioche roll,搭配燒牛肉及花生蛋黃醬,口感豐富。辣椒油和紫洋蔥為漢堡增添了香辣的層次,蕃茜的清香則為整體味道帶來了新鮮感,讓人感受到不一樣漢堡風味腐乳卡邦尼;腐乳卡邦尼是個創新之作,將意粉與腐乳醬結合,味道獨特。煙肉鹹香與意式青瓜清脆,洋蔥溫泉蛋濃郁口感更是為整道菜增添了風味餐廳都可以飲到少爺啤酒:少爺啤酒1842:口感醇厚,適合搭配重口味的菜式少爺啤酒咸檸啤:清爽的咸檸味道非常解膩,適合搭配油膩食物少爺啤酒拉格啤酒:經典拉格啤酒,口感順滑,容易入口
麻辣牛舌:
牛舌經過慢煮處理,肉質嫩滑,麻辣酸辣汁搭配使味道層次豐富

啫啫雞翼煲:

口水漢堡;

腐乳卡邦尼;

餐廳都可以飲到少爺啤酒:

少爺啤酒1842:口感醇厚,適合搭配重口味的菜式

少爺啤酒咸檸啤:清爽的咸檸味道非常解膩,適合搭配油膩食物

少爺啤酒拉格啤酒:經典拉格啤酒,口感順滑,容易入口
2025-08-08 0 浏览
成日行過唔同商店,都見到少爺啤嘅蹤影,今次嚟到呢間主打手工啤酒少爺啤嘅酒吧餐廳,終於可以一試,唔鍾意飲酒都會愛上!雖然係酒吧餐廳,但食物都唔錯!傳統卡邦尼用蛋黃、奶油和黑胡椒製作,而腐乳卡邦尼則以腐乳來取代,腐乳的鹹香和濃郁口感更具層次感,並且帶有一絲發酵風味,讓人耳目一新。小食麻辣牛舌經過精心醃製和烹調,使用了四川的麻辣調味料,包括花椒和辣椒。牛舌的口感鮮嫩,麻辣的滋味使整道菜充滿活力,適合喜愛重口味的人士。而這個口水牛堡是一種創新的中式漢堡,用香醃的牛肉作為主料,牛肉嫩滑,它的鮮美與調味醬的辛辣、酸甜相互交融,讓味蕾享受一場盛宴。再來是一款可口、丰富且清爽的啤酒,喝上一口就讓人忍不住想再來一杯。它的口感輕盈,每一口都散髮著誘人的香氣,讓人倍感清新。檸薑啤融合檸檬和薑的飲品,以啤酒為基底,清新又帶有一點微辣,非常適合在炎熱的天氣享用。2nd Draft (銅鑼灣)地址:銅鑼灣京士頓街9號Fashion Walk地下H01號舖

2nd Draft (銅鑼灣)
2025-08-06 0 浏览
呢間餐廳有以前喺大坑嘅時候已經食過,當時覺得唯一嘅缺點就係比較唔就腳,而家搬到嚟銅鑼灣fashion walk,真係方便勁多,所以我呢晚收工都即刻約朋友喺呢度食,好掛住佢哋超特別嘅餐點!一坐低當然就係要先點一杯少爺啤!呢個真係香港人嘅驕傲,香港人都超愛呢種完美釀造配方,採用100%優質麥芽同上等啤酒花釀製,飲第一口已經夠爽!我同朋友一人叫左another one,第二個就要左classic,session ale 同pale ale各飲左都好正。麻辣牛舌個麻辣酸汁真係超正,牛舌仲要係慢煮過嘅,越食越開胃,用來配啤酒同朋友敘舊,真係好好味!牛肉他他係用上美國認證嘅牛肉,好滑好濃牛味,裡面有我最愛嘅芫荽同西芹,加埋蛋黃真係無敵配搭!最後用饅頭薄脆dip都好特別,yummy!口水牛堡超出色,用上法式甜包配燒牛肉真係好match,花生蛋黃醬加埋辣椒油呢個配搭都好出色,驚喜位就係冇諗過真係咁多牛肉嘅份量!

好耐冇嚟銅鑼灣食街,原來都仲有好多特色餐廳同酒吧,今次我地就來到一間專賣本地少爺啤嘅酒吧!佢其實都有賣好多其他特別酒廠嘅手工啤酒,不過我哋都係試返本地生產🤗🍺Summer of 1842: 少少花香味、清新可口,真係好啱夏天飲🍺正 Jeng : 睇到個名就想飲,真係「正」!甘苦得來又有花香,襯到野食又可以就咁飲👍🏻嘢食方面都好得意,好多創新又有本地色彩嘅料理,例如腐乳卡邦尼意迷,麻辣牛舌等等。我哋最後試咗下面幾樣:🐮啫啫沙爹牛肉腸粉煲:惹味得嚟唔會太鹹,啲牛肉有口感又有牛味,唔係乸到冇晒味嗰種🫛雞油毛豆:用雞油走油過嘅毛豆,加入不同香料拌勻,送啤酒一流🤭🐮香辣牛肉他他:生牛肉碎mix with 自家製辣醬,再加入芹菜芫茜,配埋香脆帶甜味嘅饅頭薄片,味道中和咗個辣味,好有特色。🤩

2025-07-21 188 浏览
呢間餐廳主打手工啤酒比較出名既係youngvmaster系列,都有其他系列既酒賣,份量有0.2L/0.4L等等。我地叫左一份口水牛肉漢堡包,牛肉份量超爆多好似食緊葱爆牛肉甘,涵料勁多,牛肉控表示正,入面其實係炒左既牛肉加配青瓜熟洋蔥等既漢堡包,好足料。另一個叫左炸雞扒漢堡包,炸雞扒大塊厚肉又juicy,入面仲有生菜同千島醬汁青瓜底,外脆內軟皮勁脆口。酒叫左一杯清新口味既1號同10號手工啤易入口配漢堡包岩晒。

酒叫左一杯清新口味既1號同10號手工啤易入口配漢堡包岩晒。

前幾日同跳舞朋友約左出嚟飲啤酒食野呢度有好多款小爺啤酒揀我揀左Summer Ale $81/400ml顏色較深,味道清爽帶果香,好鍾意朋友揀左啤酒花味重少少既Origins既雲水同源 $93/400ml,顏色反而較淺零食:Edamole 毛豆脆脆 $68毛豆醬、炸餃子皮、飯素無諗過炸餃子皮都幾ok,配埋飯素毛豆醬幾惹味,再配埋小爺啤一大樂事小碟:Buffalo Dumplings 紅油蝦餃 $98自家水牛醬、蝦餃有別於茶樓既蝦餃,係餃子皮包住彈牙蝦膠,醬汁幾辣,唔錯南瓜意大利飯 $158Prawn Pumpkin Risotto 有4隻大蝦係面~粒粒飯吸滿南瓜蓉,飯粒口感煙韌估唔到4點幾5點呢段時間都幾多人,除左本地仲唔少外國人,三五知己飲啤酒吹水,好chill
前幾日同跳舞朋友約左出嚟飲啤酒食野

呢度有好多款小爺啤酒揀

我揀左Summer Ale $81/400ml
顏色較深,味道清爽帶果香,好鍾意

零食:
Edamole 毛豆脆脆 $68
毛豆醬、炸餃子皮、飯素

小碟:

2025-07-15
  • 毛豆脆脆
  • Summer Ale
2025-07-18 114 浏览
今日嚟到銅鑼灣,放工想飲杯酒經過見到呢間餐廳,有大量手工啤酒覺得好吸引就決定入去試吓有大量手工啤提供,特別係少爺啤!餐廳好多選擇紅油蝦餃這道菜是一個中西合璧的驚喜。將中式蝦餃搭配西式紅油醬汁,創意十足。蝦餃皮薄彈牙,內餡飽滿,蝦肉鮮甜且咬下去有滿滿的汁水,讓人感受到海鮮的鮮美。紅油醬汁帶有微微的辣度和香氣,與蝦餃完美融合,既提升了整體風味,又不會搶走蝦餃的主角地位炸雞包炸雞外皮酥脆金黃,內裡的雞肉多汁鮮嫩,完全沒有油膩感。搭配的麵包鬆軟香甜,與炸雞形成絕佳的對比。醬料則是這道菜的點睛之筆,帶有一點奶香與酸甜味,讓整道菜吃起來層次分明,每一口都讓人感到滿足。這是一道無論口感還是味道都非常平衡的佳作咖吔多士這道甜品絕對是一場味蕾的享受!多士烤得外脆內軟,散發出濃郁的牛油香氣,切開後能看到裡面鬆軟的結構。搭配的咖吔醬帶有濃郁的咖啡與焦糖香味,甜度適中,與多士和雪糕完美結合。雪糕的冷與多士的熱形成強烈的對比,口感豐富,層次感十足。每一口都像是在品嚐一場小型的甜點盛宴少爺啤酒這款來自香港少爺啤酒廠的啤酒為整頓餐點帶來了完美的收尾。啤酒香氣十足,口感清爽,略帶果香與麥香,酒體輕盈卻不失層次感。搭配
今日嚟到銅鑼灣,放工想飲杯酒
經過見到呢間餐廳,有大量手工啤酒
覺得好吸引就決定入去試吓

有大量手工啤提供,特別係少爺啤!

餐廳好多選擇

紅油蝦餃

炸雞

咖吔多士

少爺啤酒

這款來自香港少爺啤酒廠的啤酒為整頓餐點帶來了完美的收尾。啤酒香氣十足,口感清爽,略帶果香與麥香,酒體輕盈卻不失層次感。搭配紅油蝦餃與炸雞包時,啤酒的微苦與食物的濃郁形成了絕佳的平衡,讓整體用餐體驗更加豐富

價錢合理