2025-05-23
吃貨又陷入爭拗😂😂一個想食點心~另一個想打邊爐~我哋決定尊重各自愛好~回訪呢間可以任點任食兩小時✨點心 +✨火鍋嘅餐廳✌🏻✌🏻一個價錢滿足哂兩個吃貨要求~超級抵!!座位仲有電視機可以自行投屏睇自己鍾意睇嘅~邊睇邊食勁爽😎.我哋照舊揀咗晚市✨至尊澳洲和牛火鍋C餐 $348 @位(另加一)(二人同行有85折優惠🥳🥳)~首先打邊爐叫咗鴛鴦鍋✨正宗台灣麻辣+台灣紅燒牛肉湯✨濃厚又惹味!除咗自助區可自己揀多款火鍋配料(蔬菜、丸類樣樣齊🙌🏻)同飲品外(晚市火鍋嘅啤酒仲買一送一添🍻)~掃code仲可以點埋肉類🥓及海鮮🦐~牛魔王食咗幾碟✨澳洲純血和牛、✨安格斯特級牛肉🐂🐂牛魔王要追加多幾碟哦!!.另外除咗台式火鍋+台灣小食(當中最愛✨台灣香腸)任點任食之外~真係千萬千萬要升級埋任點嘅即蒸港式點心!!😚重點推薦:晶瑩飽滿嘅✨蝦餃、大大粒足料嘅✨燒賣、賣少見少嘅✨大良炸鮮奶、香甜軟糯嘅✨芒果糯米糍、香脆惹味嘅✨咸水角、 肥美滋味嘅✨金錢肚等等等等…非常高質素~真心淨係食點心已經值回票價🫶🏻🫶🏻;.食飽飽之後每位仲包一杯自選口味嘅HaagenDazs 雪糕🍨我哋揀咗朱古力口味🍫🍫整體用餐感覺良好又滿意呢🤗🤗