黑門水產すいさん (Fashion Walk)

2025-08-03 187 浏览
在銅鑼灣尋覓一間有心思、食物質素高的日式居酒屋?這家專門店絕對值得推薦!店內裝潢極具東瀛風情,從燈籠、牆飾到小擺設都佈置得細緻用心,一踏入就彷彿置身日本巷弄小店,氛圍感滿分,單是環境已先聲奪人。說到食物,首推必試其 「黑門特上刺身定食」!作為午市定食,其質素與份量令人驚喜。刺身種類豐富且非常新鮮,重點是師傅毫不吝嗇,每一片都切得厚實飽滿,入口鮮甜味美,滿足感十足。搭配的 麵豉湯 更是誠意之作,絕非普通湯品,湯底加入了鮮蝦和蜆肉一同熬煮,鮮味層次瞬間提升,熱騰騰的喝下去,暖心又暖胃,足見店家對細節的講究。另一道不能錯過的招牌是 「黑門鮭魚溶岩活火山」!這道菜式名符其實,視覺效果一流,絕對是「打卡able」之選!造型猶如一座小型火山,頂部鋪滿鮮豔的鮭魚粒(三文魚),中間藏著誘人的流心蛋黃或其他醬料,上桌時營造出「溶岩噴發」的效果,貼題又吸睛。味道方面同樣出色,鮭魚新鮮,搭配特調醬汁和流心蛋液,口感豐富有層次,而且份量慷慨,適合分享。店家的 「甲羅燒」 也值得一試,蟹膏濃郁香醇,風味地道。不過,需留意搭配的梳打餅,個人覺得口感不夠酥脆,略為受潮的感覺稍為扣分,未能完美襯托甲羅燒的濃厚滋味,建

店家的 「甲羅燒」 也值得一試,蟹膏濃郁香醇,風味地道。不過,需留意搭配的梳打餅,個人覺得口感不夠酥脆,略為受潮的感覺稍為扣分,未能完美襯托甲羅燒的濃厚滋味,建議店家可留意這配搭的質素。

總體而言,這家居酒屋無論在食物質素(刺身新鮮厚切、創意料理美味大份)、環境佈置(心思細緻),以至湯品的誠意上都表現出色。雖然梳打餅小有瑕疵,但無損整體的高水準體驗,是銅鑼灣區內一間各方面都做得頗好的日式居酒屋專門店,值得專程拜訪,尤其是為了那份超值的特上刺身定食和打卡必點的鮭魚火山!
2025-07-18
午餐
黑門料理•極具日本特色的浜燒銅鑼灣黑門水產,唔止有新鮮海鮮,仲有燒肉,鍋物,串燒同多款甲羅燒。海膽蟹味噌甲羅燒有店員幫手烤製,以新鮮既海膽同蟹膏蟹肉雞蛋等食材慢慢加熱煮熟,散發出濃郁海鮮鮮味,可以配埋餅乾一齊食,口感豐富鮮味。海洋之心海膽,生蠔,魚子,黑松露,牡丹蝦等刺身,賣相好靚,仲有粒提燈係中間,可以同底部既飯撈埋黎食。黑門角切魚生丼多款時令魚生,牡丹蝦,三文魚,吞拿魚,油甘魚,蟹籽,雞蛋,每件都充滿鮮味。壽司盛合有11款唔同壽司,每款新鮮唔腥,魚生厚身飯量亦剛好。蔥吞拿魚腩卷魚腩入口即溶,香蔥清新唔搶味。黑門令海鮮茶碗蒸蟹膏味濃既茶碗蒸,雞蛋嫩滑,鮮甜美味。豚骨湯牛肉稻定烏冬定食湯底濃香,牛肉嫰滑,烏冬有咬口,係暖胃飽肚之選。
黑門料理•極具日本特色的浜燒

海膽蟹味噌甲羅燒

海洋之心

黑門角切魚生丼

壽司盛合
有11款唔同壽司,每款新鮮唔腥,魚生厚身飯量亦剛好。

蔥吞拿魚腩卷
魚腩入口即溶,香蔥清新唔搶味。

黑門令海鮮茶碗蒸
蟹膏味濃既茶碗蒸,雞蛋嫩滑,鮮甜美味。

豚骨湯牛肉稻定烏冬定食
湯底濃香,牛肉嫰滑,烏冬有咬口,係暖胃飽肚之選。
  • 海膽蟹味噌甲羅燒
銅鑼灣呢間日本菜專門店,主打各式拉麵同地道料理。講到最推介嘅招牌,首推佢哋嘅豚肉湯拉麵!湯底用上大量豚骨精華熬製,色澤奶白,入口極度濃郁醇厚,掛湯力十足,每一啖麵條都索滿湯汁精華,豚肉叉燒亦軟腍入味,係鍾意濃郁系拉麵嘅朋友必試之選!雖然部分食物可能味道未算驚豔,但賣相絕對係「好fit打卡一流」!無論係拉麵嘅擺盤定係其他料理嘅呈現,都非常精緻吸睛,相機食先絕對冇問題。不過講到全店「最好食」嘅皇牌,個人認為係佢哋嘅濃湯拉麵!呢款湯底將濃郁度再推高一層,質感更豐腴稠密,充滿深邃嘅骨膠原香氣,飲落去真係有黏嘴唇嘅滿足感,濃湯愛好者必定大呼過癮。另一道極具特色嘅推介係海膽蟹味噌甲羅燒!將新鮮海膽、濃郁蟹味噌同蟹膏放喺蟹蓋內燒烤,賣相已經贏晒。味道方面相當唔錯,尤其係蟹膏嘅味道非常突出濃郁,鹹香鮮味十足,配上鮮甜嘅海膽,層次豐富。最有趣嘅係入面仲加入咗蟹籽! 燒熱後嘅蟹籽咬落去「脆扑扑」作響,增添咗意想不到嘅口感趣味,同軟滑嘅蟹膏形成絕妙對比,係味覺同口感嘅雙重享受。總括嚟講,如果想喺銅鑼灣搵間可以打卡、濃湯拉麵出色,同埋試到有趣甲羅燒嘅日本菜店,呢間值得一試,特別係佢哋嘅濃湯拉麵同海膽蟹味噌甲羅

總括嚟講,如果想喺銅鑼灣搵間可以打卡、濃湯拉麵出色,同埋試到有趣甲羅燒嘅日本菜店,呢間值得一試,特別係佢哋嘅濃湯拉麵同海膽蟹味噌甲羅燒,絕對係亮點所在!
走進銅鑼灣這家隱世居酒屋,目光瞬間被「黑門鮭魚熔岩活火山」鎖住!這道絕非普通刺身——新鮮挪威鮭魚肉堆成火山,頂端綴以橘紅鮭魚卵作岩漿,底下乾冰噴發縷縷白煙,猶如富士山甦醒,儀式感滿分!服務生手持火槍燎燒山頂,火焰竄升的瞬間引來全場驚呼!接著淋上秘製「熔岩醬」——溫熱辣味明太子美乃滋如岩漿奔流,漫過肥美鮭魚片,滋滋聲伴隨焦香撲鼻。食客可親手「破火山」:挖開魚肉剎那,熱醬浸潤冰涼刺身,冷熱交織出銷魂口感!入口先是鮭魚的豐腴脂香,隨即明太子的鹹辣與奶香洶湧襲來,魚卵在齒間迸發鮮甜海洋風暴。底下暗藏驚喜:酥脆天婦羅碎如火山岩,蘸滿醬汁後喀嚓作響,層次暴擊味蕾!這道料理從上桌到品嚐皆如沉浸式劇場:視覺震撼、聽覺誘惑、味覺狂歡,絕對是相機先食與老饕靈魂的雙重滿足。記得預約時指名「火山爆發」,讓這場鮭魚岩漿盛宴點燃你的夜!📍 覓食提示:建議3-4人共享,另點清酒解膩更昇華!部分分店需提前一日預訂,炙燒表演限晚市供應。銅鑼灣居酒屋熱潮再起,這座會噴發的鮭魚火山,正引爆舌尖上的富士山奇觀! 🔥

📍 覓食提示:
建議3-4人共享,另點清酒解膩更昇華!
部分分店需提前一日預訂,炙燒表演限晚市供應。

2025-07-16
2025-08-02 0 浏览
去咗銅鑼灣搵食,朋友大推呢間隱藏喺鬧市入面嘅「黑門水產」,話佢哋嘅海鮮質素高,而且有幾道菜賣相超浮誇——食之前已經影爆IG!首先上場嘅係傳說中嘅「黑門令海王龍珠卷」,成件卷壽司巨型霸氣,入面塞滿唔同款式嘅海鮮,層層堆疊得好實淨,頂部仲擺咗幾粒金黃色蛋黃,一粒粒閃閃生輝,就好似龍珠咁咁吸睛!最誇張係,店員會即場噴上金箔,成件事好似喺睇live performance咁,未食已經被視覺衝擊震撼咗!之後我哋試咗「海膽蟹味噌甲羅燒」,蟹蓋入面嘅餡料勁香,燒到表面金黃焦脆,一撈落去係滿滿嘅鮮味精華。海膽配埋蟹味噌醬汁,濃郁之中又唔會太重口味,底部飯粒吸晒啲醬汁,絕對係舔碟級數。另一驚喜係「黑門令煲仔龍蝦汁海鮮煮」,煲仔一打開已經聞到濃濃龍蝦香,湯底厚身得嚟好有層次感。入面海鮮唔少樣,配搭啱啱好,暖笠笠非常滋味,飲完仲有少少回甘。最後食咗個「香蔥吞拿魚腩」,呢個就走返精緻路線,魚腩入口即溶,香蔥清新唔搶味,係個好靚嘅收尾。總結:黑門水產無論係味道、賣相,甚至上菜儀式感都好有驚喜,特別係龍珠卷,堅係視覺+味覺雙重享受。呢間餐廳唔止係打卡咁簡單,係真係食得出心機同質素,有排講!

他們的食材直從日本黑門市場運來,這讓我們對即將品嚐的美食充滿期待。餐廳內部環境雅致,裝潢散發著濃厚的日本風情,讓人一走進去便感受到異國的氣息。我們點了一系列招牌菜,首先上桌的是海膽蟹味噌甲羅燒。這道菜的主角是新鮮的海膽和蟹味噌,搭配烤制的蟹殼,香味撲鼻。每一口都能感受到海洋的鮮味,蟹殼的烤香與海膽的鮮甜完美融合,讓人陶醉其中。再配上一杯清酒,真是如虎添翼,讓整體風味提升到另一個境界。隨後,我們品嚐了壽喜牛肉鍋。這道鍋物使用了優質的和牛,肉質鮮嫩,搭配日本蛋,湯底濃郁卻不膩口。牛肉在鍋中輕輕一煮,瞬間變得鮮嫩可口,湯底的味道渾然天成,每一口都充滿了幸福感。這不僅是一道菜,更是一種溫暖的體驗,讓人倍感舒適。接下來的豚骨湯牛肉稻庭烏冬更是讓我們驚喜。湯底熬製得相當入味,濃郁的豚骨湯與稻庭烏冬的嚼勁相得益彰。每一口麵條都吸附著湯汁,讓人欲罷不能。這樣的搭配,讓我們深刻體會到日式料理的細膩與用心。最後,我們還享用了兩款甜品,芒果雪葩和黑門紅豆雪糕。芒果雪葩口感清爽,酸甜適中,完美地解膩;而紅豆雪糕則散發著濃郁的豆香,甜而不膩,讓人心滿意足。這些甜品不僅是餐後的點綴,更是整頓飯的完美結尾。整體而言

整體而言,黑門水產的菜品不僅新鮮且富有創意,服務態度也相當友善,讓我們度過了一個愉快的晚上。每一道菜都彰顯了廚師的用心與技藝,讓人對於日式料理有了更深的理解。期待下次再來探訪更多美味,繼續這場味覺的冒險!
2025-07-22 358 浏览
今晚我們光顧了位於銅鑼灣的黑門水產,這是一家以新鮮海鮮聞名的日料店。據說他們的食材直從日本黑門市場運來,保證新鮮無比。餐廳主打多樣的海鮮浜燒、地道小吃、和牛以及刺身等,讓人垂涎欲滴。我們點了幾道招牌菜,其中最令人印象深刻的是海膽蟹味噌甲羅燒。這道菜以新鮮的海膽和蟹味噌為主料,配合烤制的蟹殼,香氣四溢,口感豐富,吃上一口便能感受到海洋的鮮味,與清酒搭配更是恰到好處,充分體現了料理的精髓。接下來,我們品嚐了壽喜牛肉鍋,使用了優質的和牛,搭配日本蛋,湯底濃郁而不膩,每一口都是滿滿的幸福感。牛肉在鍋中輕輕一煮,瞬間變得鮮嫩可口,讓人一再回味。此外,豚骨湯牛肉稻庭烏冬也是一大亮點。湯底熬製得相當入味,稻庭烏冬的嚼勁與豚骨湯的濃郁相得益彰,讓人感受到日式料理的細膩與用心。最後,我們還享用了兩款甜品,芒果雪葩和黑門紅豆雪糕。芒果雪葩清爽可口,完美地解膩,而紅豆雪糕則有着濃郁的豆香,令人心滿意足。總的來說,黑門水產的菜品新鮮且富有創意,服務態度也相當友善,讓我們度過了一個愉快的晚上,期待下次再來探訪更多美味!

2025-06-24 796 浏览
今晚約左朋友去食黑門水產🇯🇵Book mark 左好耐既餐廳一入到去好有日本feel 😍😍😍呢到招牌推介海膽蟹味噌甲羅燒店員即場燒,好好好好味呀神還原日本味道👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻飲品方面叫左柚子檸檬梳打味道幾清新,夏天飲真係好refreshing! 😍辣酒煮角螺好有驚喜!辣汁同螺好夾,又唔會太辣!蘿蔔完全入味!真係送酒一流!推介!仲有呢個大阪木津海鮮丼魚生新鮮,醋飯味道適中,醋飯已經調味,不用加豉油,味道都啱啱好最後有個鵝肝壽司鵝肝厚度適中, 唔會太膩整體上菜速度都好好!唔會一下子黎哂,食物溫度岩岩好!職員服務態度熱情主動值得推介,會再帶朋友到訪每人平均消費大概$200左右
今晚約左朋友去食黑門水產🇯🇵
Book mark 左好耐既餐廳
一入到去好有日本feel 😍😍😍

呢到招牌推介海膽蟹味噌甲羅燒
店員即場燒,好好好好味呀
神還原日本味道👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

仲有呢個大阪木津海鮮丼

最後有個鵝肝壽司
鵝肝厚度適中, 唔會太膩

整體上菜速度都好好!唔會一下子黎哂,食物溫度岩岩好!
職員服務態度熱情主動
值得推介,會再帶朋友到訪
每人平均消費大概$200左右

2025-05-28 1181 浏览
📍黑門水產すいさん (銅鑼灣)地址: 銅鑼灣加寧街5-7號Fashion Walk地下C及D號舖📞: 23750128去到銅鑼灣又點可以唔試下呢間黑門水產呢,單單係門面已經感受到地道日本🇯🇵風,好似番咗「鄉下」咁🤭一入到去周圍都掛滿住大大小小既貝殼🐚好似真係去咗黑門市既漁市場咁🥰而且地方夠晒寬敞坐得又舒服😌💎海膽蟹味🦀噌甲羅燒 HKD💸128松葉蟹肉配合甘香新鮮嘅海膽濃郁的蟹膏同蔥花蟹籽,仲有鵪鶉蛋黃混合埋一齊做醬料配上紫菜味餅乾,感覺係個新鮮美味嘅配搭💎黑門令彩虹丼🌈🥰 HKD💸248淨係聽個名已經覺得好想試,估唔到賣相仲咁靚咁吸引🤩厚厚既拖羅甘香鮮甜嘅海膽,仲有松葉蟹肉以及香蔥吞拿魚蓉再放上晶瑩剔透又大粒嘅飛魚籽同珍珠飯 おいしい😋~💎豚骨湯牛肉稻庭烏冬🍜 HKD💸108經過熬製嘅豚骨湯呈現出濃郁狀態,薄切嘅牛肉完美配合煙靭嘅稻庭烏冬😋🤭🍜灑上乾脆香蒜和黑木耳絲令整體層次提升💎Orion生啤🍻 HKD💸78生啤入口時綿密泡沫好似雲朵般輕柔,清爽麥香作始尾隨微苦尾韻,為今餐美味
📍黑門水產すいさん (銅鑼灣)
地址: 銅鑼灣加寧街5-7號Fashion Walk地下
C及D號舖
📞: 23750128

💎海膽蟹味🦀噌甲羅燒 HKD💸128

💎黑門令彩虹丼🌈🥰 HKD💸248

💎豚骨湯牛肉稻庭烏冬🍜 HKD💸108

💎Orion生啤🍻 HKD💸78
生啤入口時綿密泡沫好似雲朵般輕柔,清爽麥香作始尾隨微苦尾韻,為今餐美味既黑門水產料理作結😊

—————————————————————-
Overall Performance:
味道😋:5/5
環境🍀:5/5
服務👯:5/5
衛生👀:4/5
抵食💵:4/5
同朋友黎食飯,發現依度提供好多款色嘅佳餚。海膽甲羅燒這道菜將新鮮的海膽和蟹膏蟹肉和其他配料如蛋放在蟹殼中,經過炭火烤製,散發出誘人的香氣。混合後入口即化,溢出濃郁的海洋鮮味,配餅乾一起享用。磯燒日本烏賊烏賊經過特製醬汁炭火烤製,外層微焦酥脆,內裡則保持彈牙多汁。烏賊的鮮味與醬汁的鹹香完美融合,帶來鮮美且香氣四溢的味覺享受。黑椒鹽池魚仔新鮮池魚仔經過簡單的黑椒鹽調味,炸至金黃酥脆。魚仔的鮮甜與黑椒的微辣交織,份量也很多。海鮮豆腐鍋嫩滑豆腐的湯底濃郁而不膩,我十分喜歡這湯底,愈煮愈濃淍,仲漸漸有焦香味,我飲左幾碗湯。海鮮種類豐富,鮮甜充分釋放,冇唸過三文魚刺身的火鍋食法如此美味,蝦蠔和帆立貝都大大件,配上柔嫩的豆腐和蔬菜,讓人一邊享受熱騰騰的湯頭,一邊品味多樣海味,暖心又滿足。鵝肝焦糖蘋果多士這道甜點融合了奢華的鵝肝與甜蜜的焦糖蘋果,搭配酥脆的多士,口感層次豐富。鵝肝的濃郁與蘋果的清甜相互呼應,焦糖的香氣更添一份華麗與溫暖,是完美的結尾佳品。門面同鋪內都好靚,濃濃日本有居酒屋風,讓人感覺置身於日本,仲有成排大公仔好可愛
同朋友黎食飯,發現依度提供好多款色嘅佳餚。

海膽甲羅燒

磯燒日本烏賊

黑椒鹽池魚仔

海鮮豆腐鍋

嫩滑豆腐的湯底濃郁而不膩,我十分喜歡這湯底,愈煮愈濃淍,仲漸漸有焦香味,我飲左幾碗湯。海鮮種類豐富,鮮甜充分釋放,冇唸過三文魚刺身火鍋食法如此美味,蝦蠔和帆立貝都大大件,配上柔嫩的豆腐和蔬菜,讓人一邊享受熱騰騰的湯頭,一邊品味多樣海味,暖心又滿足。

鵝肝焦糖蘋果多士

2025-05-08 616 浏览
嚟到呢間餐廳,見佢啲嘢食咁吸引,就忍唔住試吓佢哋嘅黑門令蟹味噌甲羅先🥢黑門令蟹味噌甲羅🦀 嘩,一食落口,啲蟹膏嘅香味即刻爆發出嚟,撈埋啲蟹肉同蟹籽一齊食,真係正到冇朋友!佢哋仲俾埋啲餅乾仔你點嚟食,簡直係 perfect match!🫶🏻三文魚刺身🍣跟住試埋佢哋嘅三文魚刺身,都好新鮮,入口即溶🥹壽喜牛肉鍋🍲個壽喜牛肉鍋都唔錯,啲牛肉嘅油花分布得好靚,淥一淥就食得,入口軟嫩,正!💝油漬甘海老🦐油漬甘海老都好鮮甜同新鮮🙌🏻燒雞頸肉同燒雞皮🍢燒雞頸肉同燒雞皮就燒得好香口,送酒一流!總括而言,呢間餐廳都幾值得食,食材好新鮮💓人均消費都係大概$200一個人👍🏻 如果經過呢頭,推薦大家去試吓!💖😚推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️

黑門令蟹味噌甲羅🦀

三文魚刺身🍣
跟住試埋佢哋嘅三文魚刺身,都好新鮮,入口即溶🥹

壽喜牛肉鍋🍲

油漬甘海老🦐
油漬甘海老都好鮮甜同新鮮🙌🏻

燒雞頸肉同燒雞皮🍢
燒雞頸肉同燒雞皮就燒得好香口,送酒一流!

推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️
2025-05-08
2025-04-29 542 浏览
11點幾夜晚就喺Fashion Walk飲完5 pints 唔係好肚餓,但係可以食啲嘢就嚟到呢間日本嘢嘅黑門水產。啲sashimi 幾新鮮🤓旦重點係個鵝肝係highlight 🤤🤤 如果你咁啱喺銅鑼灣行過Fashion Walk又想食日本嘢都可以試呢間,不過預咗價錢唔係特別平服務OK囉!

在铜锣湾上班的饕客们有口福了!近日被同事疯狂安利的「黑门水产」果然不负期待,这家隐身铜锣湾闹中取静的日式餐厅,窗边卡座望出去就是露天庭院更添情调。首推必点镇店之宝「海膽蟹味噌甲羅」($128),职员很Nice~帮忙炙烤松叶蟹壳,看着海胆与蟹膏交融,鱼籽噼啪爆裂的瞬间鲜香四溢。一勺挖起浓稠海胆蟹膏擦在苏打饼上,咸鲜中透着焦香余韵,堪称下酒神器。「黑門令彩虹丼」($198)将海胆、三文鱼籽、蟹膏与刺身堆叠成七色宝石山,浇上秘制酱油后鲜甜层层绽放,米粒竟也暗藏鲑鱼子惊喜。必试「龍蝦湯海鮮鍋定食」($248),澄金色汤底尽是海鲜熬制后的精华,生蚝带子吸饱海洋精华后嫩如凝脂,最后将乌冬滑入浓汤,每一口都是教科书级的鲜味暴击。💠周五、六晚建议提前订座📍銅鑼灣加寧街5-7號加寧大廈地下C及D舖#铜锣湾美食 #香港美食 #黑门水产

💠周五、六晚建议提前订座
📍銅鑼灣加寧街5-7號加寧大廈地下C及D舖

#铜锣湾美食 #香港美食 #黑门水产

2025-04-09
  • 黑門令蟹味噌甲羅燒
2025-03-22 706 浏览
甲羅燒係啲乜嘢嚟喺呢間銅鑼灣黑門水產就答到你聽個名睇個樣都知道高級專人幫你製作甲羅燒燒左幾分鐘仲好足料 足夠揸晒兩大塊餅!日本牛高質入口即溶想講佢嗰個鰻魚飯啲飯真係好柔軟好有口感 要讚老細更新咗餐牌餐牌人均係$200左右就食到高質日本料理唔好睇佢好似好少嘢兩個麻甩佬食都夠飽啊黑門今蟹味噌甲羅燒 壽喜牛肉鍋 蒲燒鰻魚飯黑門三文魚加州反卷黑門水產銅鑼灣Fashion Walk加寧街5-7號地下C&D舖
甲羅燒係啲乜嘢嚟
喺呢間銅鑼灣黑門水產就答到你
聽個名睇個樣都知道高級
專人幫你製作甲羅燒
燒左幾分鐘
仲好足料 足夠揸晒兩大塊餅!
日本牛高質入口即溶

黑門水產
銅鑼灣Fashion Walk加寧街5-7號地下C&D舖
2025-03-19
2025-02-27 706 浏览
這是一頓美味的日本水產晚餐,水準很高1. **海膽蟹味噌甲羅燒** - 一道使用海膽和蟹肉製作的日式料理,將其放在貝殼上烹煮,口感豐富鮮美。2. **壽喜牛肉鍋** - 一道經典的日式火鍋料理,使用高級牛肉與各種蔬菜一起燉煮,湯汁鮮美濃郁。3. **黑門三文魚加州反卷** - 將新鮮的三文魚捲入加州風味的壽司卷中,口感清新爽口。4. **油甘魚刺身** - 一份精緻的生魚片料理,油甘魚肉質鮮嫩,搭配醬料別具風味。5. **椰子雪葩** - 甜品部分則點了清爽可口的椰子雪葩,為這頓豐盛的日式晚餐畫下完美句點。這是一頓非常豐富多樣的日本水產料理,能讓人大飽口福。 這裏環境很不錯,還以為自己在日本。
這是一頓美味的日本水產晚餐,水準很高

2025-02-27