2025-08-12
今日去咗一個新商場位置都唔錯、鄰近西鐵附近又有輕鐵出市區行街購物夠哂方便、位於元朗YOHO MIX附近又有好多店舖、行到累累地想搵D特式嘢食周邊都有好多望見這一間《KOKORO》日式店舖🤔、整間店面環境係以奶白為主色、柔和色調坐著感覺舒適😚、係到食嘢我覺得都唔錯☺️!海膽沾麵 $168呢一款係店家期間季節限定🤔、濃郁湯底配海膽沾麵、滿滿蟹籽夠哂吸引🤤同肉粒、食到入口多重口感卜卜脆😙、加埋濃濃海膽鮮味每一啖別一般的味道😋、想豐富又可以追加海膽只係$32!明太子忌廉麵 $99呢一款明太子忌廉麵配料一樣咁豐富😯、整碗五颜六色係店家自家製撈麵、配料:豬腩、明太子、生蛋黃、蒽花、紫菜碎、水菜、唐辛子絲、生蒜及魚粉配埋陳年雪梨醋、店員講解有幾種不同食法口感味道、每一種可以食到特別味道、尤其是佢嘅忌廉麵麵、入口軟滑每一條沾滿忌廉、、同時再加添雪梨醋夠哂醒胃、係這個炎熱冇胃口天氣😞、食番碗我覺得都幾好☺️!牛油果奶昔 $48呢一杯牛油果奶昔好有營養又健康🤔、賣相睇得又飲整杯淡綠色、上面加添忌廉花令到更加香口綿滑又好飲!溫室蜜瓜沙冰 $68呢一杯蜜瓜沙冰係這個夏天飲番杯、整杯賣相淺綠色綠悠悠好有夏日清爽感😚
位於元朗YOHO MIX附近又有好多
店舖、行到累累地想搵D特式嘢食周邊都有好多望見這一間
《KOKORO》日式店舖🤔、
整間店面環境係以奶白為主色、
柔和色調坐著感覺舒適😚、係到食嘢我覺得都唔錯☺️!
海膽沾麵 $168
呢一款係店家期間季節限定🤔、
想豐富又可以追加海膽只係$32!
明太子忌廉麵 $99
麵、入口軟滑每一條沾滿忌廉、
、同時再加添雪梨醋夠哂醒胃、
係這個炎熱冇胃口天氣😞、食番碗我覺得都幾好☺️!
牛油果奶昔 $48
呢一杯牛油果奶昔好有營養又健康🤔、賣相睇得又飲整杯淡綠色
、上面加添忌廉花令到更加香口綿滑又好飲!
溫室蜜瓜沙冰 $68
呢一杯蜜瓜沙冰係這個夏天飲番杯、整杯賣相淺綠色綠悠悠好有夏日清爽感😚、飲到入口消暑又解渴清凉、配埋温室蜜瓜每一啖入口甜入心☺️!