2023-11-03 77 浏览
友人係NewJeans粉絲🐰所以推出第二日就俾佢拉左去試食🤣結果出奇地不錯!我個人覺得係脆辣雞腿升級版 應該係咁啱嗰日啲雞都炸得不錯 咬落去嘅時候有肉汁噴出嚟😋最重點係個醬 少少甜幾開胃 煙燻味就冇喇🤣另外個包係比起平時嘅鬆軟少少~Shake shake薯條揀左蜂蜜牛油味🐝🍯就係大家熟悉嘅味道!係薯片嘅淡少少版本 本身驚聯乘嘅product會伏伏地 但整體係有驚喜嘅 值得一試🫶🏻/服務方面呢間M記lunchtime就會有一大批學生嚟幫襯🤣不過又出得幾快手,起碼我個餐係冇問題嘅,我朋友個餐仲俾多左包shake shake粉添😂係等餐個位塞到水泄不通咁

2023-09-01 46 浏览
天文台宣佈掛8號風球,喺得麥當勞次次都有開。shake shake薯條好似出咗一個月都冇就已經換成脆薯皇😭,可能係8號風球,所以脆薯皇都唔脆了,始終都係shake shake好食啲。.✨新出的Kitkat朱古力批,對比起之前曾出過的朱古力批,醬汁感覺少了很多,傳統朱古力批會有爆漿的效果,新出的這款乾爭爭ಠ_ಠ.✨蜜糖BBQ炸雞配可樂,優惠價$28,感覺抵食,沒有炸雞咁油膩✨芝士安格斯漢堡,味道不錯👍🏻

✨芝士安格斯漢堡,味道不錯👍🏻
2023-09-01
等候时间
25 分钟 (外卖自取)
$30 (早餐)
2021-10-31 334 浏览
近排麥當勞出左新口味既炸雞阿,鐘意試新野既我當然要拉埋朋友去試一試啦。🍴麥炸雞二人派對超值套餐$85套餐包含4件炸雞,2份中薯條,2杯汽水。炸雞我地就揀左新既爆蒜麥炸雞,雖然佢既外表同原味望落差唔多,但一咬落去就會食到蒜既味道,應該係表面有灑左蒜粉。表皮炸得算脆既,入面既肉唔會好乾,熱辣辣食都幾正,果然食炸野配埋冰凍既汽水就爽🤣整體黎講,味道不過不失啦,蒜味同炸雞唔係好夾,原味會好食d。同場加映,🤣🤣呢個先係重點

🍴麥炸雞二人派對超值套餐$85

同場加映,

🤣🤣呢個先係重點
2021-10-30
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
$42.5 (午餐)
2021-08-08 114 浏览
夜晚食完飯,返到屋企樓下突然之間又覺得有少少肚餓,諗住去m記買少少嘢食,入到去睇下個menu,散叫個包或者雞翼,又好似唔係好抵,又驚唔夠飽,最後決定買個平餐食,最鍾意食雙層芝士漢堡餐,點知原來變番原價唔係平餐,所以最後轉食辣雞腿包餐,唔想咁熱氣唔要薯條轉咗粟米,最後都係想食埋雞翼,最後越叫越多,差啲想叫埋雞翼不過今日呢餐喜出望外,無論係粟米,雞腿包,雞翼,全部都要等,所以全部都係新鮮整出嚟,熱辣辣出曬煙,今餐麥當勞非常之滿足,雖然黎到快餐店食嘢,雖然製作需要時間,但係非常值得
,最後越叫越多,差啲想叫埋雞翼

2021-07-29
2021-04-29 114 浏览
蜜糖BBQ麥炸雞🍗其實很好食,甜甜d加埋BBQ味道。不過呢次俾我嘅就burn咗。員工係備餐時應該多注意⚠️。薯條都係呢個味啦,只係睇係唔係岩岩出爐,如果係就會香脆很多。如果唔係岩岩出爐嘅fries,咁就有d酥過頭,有種隨便落油澆熱就算數。豬柳蛋漢堡套餐係鋪頭櫃檯直接買係35港紙;週一至週五工作日係麥當勞app上落單,coupon使用,會平d嘅。我個人鍾意此漢堡嘅麵包,軟軟黏黏嘅。但也有人唔係好鍾意呢種包既口感。雞蛋煎得唔錯,唔係流心架。廣源呢間店鋪係領餐嘅時候,最好即刻check晒d嘢齊唔齊,因為總會有遺漏d嘢嘅事情發生。
蜜糖BBQ麥炸雞🍗

中薯🍟

豬柳蛋漢堡

蜜糖BBQ麥炸雞🍗
中薯🍟
豬柳蛋漢堡
2020-10-26 108 浏览
麥當勞包 juicy軟嫩嘅 百分百純牛肉 ,和香脆的煎蛋, 加上鬆軟嘅芝麻麵包 ,配上清爽嘅 洋蔥, 新鮮生菜 ,切絲的紅蘿蔔,入味酸瓜 ,搭配上香濃芝士和秘製醬汁,再食埋脆脆嘅薯條和冰冰嘅可樂, 感覺非常滿足。
2019-02-14 264 浏览
麥當勞新出咗下午茶,16蚊A+B。初初以為要用A+B卡,點知唔駛,就咁自選配就得。我就試咗個麥芝蛋脆雞包,平時早餐食麥芝蛋,見下午茶加咗雞,就試下。味道好食,多咗件雞,飽肚啲。熱奶茶唔太甜,幾好
麥當勞新出咗下午茶,16蚊A+B。

初初以為要用A+B卡,點知唔駛,就咁自選配就得。

味道好食,多咗件雞,飽肚啲。

熱奶茶唔太甜,幾好
麥芝蛋雞扒包
2019-02-14
麥芝蛋雞扒包
2019-02-13 101 浏览
無飯食,麥當當緊係首選孖芝餐返左黎,至愛天氣涼涼地就飲熱朱,但好可惜變左味道,其實上一次都覺得唔同左味,但唔肯定今次再飲都一樣,以前係好濃既朱古力味,好香,而家係淡左似水,就好似茶記既華田落唔夠粉果種味唔知係朱古力粉既原材料變左cheap野,定係份量調整過,好失望孖芝包砌得好靚,但成張包裝紙上都超油,一拎上手油晒,而且包係唔熱既,芝士無溶過,今日無咩人所以薯條亦唔熱希望麥當勞既朱古力會變返以前咁!
無飯食,麥當當緊係首選
孖芝餐返左黎,至愛

希望麥當勞既朱古力會變返以前咁!
2019-02-11
2018-11-06 83 浏览
特登行去買麥當勞,諗住試謝霆峰個肉醬煎蛋包同奶茶麥旋風,麥當勞app有coupon可以6蚊買奶茶麥旋風開定晒coupon頁面qr code, 唔洗浪費時間,同個收銀講用呢個優惠,佢唔知點做就試嘟個qr code, 但無反應,我話呢個係麥當勞app,可以用$6買奶茶麥旋風,之後佢直接係收銀機落單,$8.5,搞左好耐都唔得一直都係$8.5,然後望住我好似想局我比錢咁叫佢搵經理幫手,一黎就知佢禁少左野,去到比錢我用微訊,嘟完張單又變返$8.5! 搞左陣都唔得,叫我等陣…痴線佢要等到0個客先理我!一直有人黎我等左10分鐘有多!最後又係搵經理,一早搵咪得囉!即刻退返2.5比我! 不知所謂,仲話高科技唔識用!培訓下前線啦咁大間公司!

2018-11-02
等候时间
20 分钟 (堂食)
宵夜
2018-10-29 48 浏览
打開wechat望下coupon, 我同阿媽都有張10蚊卷未用,所以今日晚餐就決定係麥當勞食coupon係之前用wechat送既,買滿$20可以當$10用,精明消費者既我,當然分開2次買買左一個板燒雞腿包餐,另外散買2件脆香雞翼+豬柳蛋漢堡share食得一個收銀一個執餐,排左5~10分鐘,薯條唔係白side side未熟算好彩😂2個包都砌得好整齊,朱古力新地係麥麥聽個app送既見到有同謝霆峰合作出左個新包,下次再試

見到有同謝霆峰合作出左個新包,下次再試
2018-10-26
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐优惠
優惠券
2018-10-01 50 浏览
一個山竹十號風球既來臨,出面橫風橫雨,亦無阻我落街食野既意欲XD 沿路行去麥當勞,都見好多樹吹斷左…陰公,我諗有3分1既樹斷左樓下好幾間食肆都有開,不過最方便唔洗等都係首選麥當勞,去到見到有50%以上滿座10號風球既人手仲多過平時,點解會咁?買完等一陣就拎得,好快 可能人少同經理係度,d飽整得幾好,起碼唔係成件肉飛左出黎,薯條亦唔會生勾勾不過薯條真係好少…有時細薯個量都比中薯多…希望可以改善下,尤其個hea男仲少!

2018-09-16
等候时间
5 分钟 (堂食)
2018-09-15 40 浏览
夜晚11點…樓下麥當勞都仲係超多人,但員工超小,眼見只有1個經理,1個廚房,1個收銀,1個負責執餐每個客人點完餐,收銀哥哥就會先整好飲品/甜品比執餐既人,就係因為咁我杯新地溶晒…負責執餐&炸薯條個員工一向做咩位都hea底,又成日鬧新人,薯條全白唔夠熟,亦裝超少薯條,每次都唔想見到佢係薯條位!比人放左10分鐘先出到餐既新地,原本係裝到掂到個蓋,到手時已經溶晒,成杯得返中心果忽唔係水狀shake shake薯條每年得1,2次所以必食,我係就咁買粉$2.5,因為加大薯條一樣咁少,無必要加大,玉子牛堡正常,砌得好靚好難得

2018-09-14
等候时间
15 分钟 (外卖自取)
$26.5 (宵夜)
用餐优惠
優惠券
  • shake  shake薯條
2018-05-23 173 浏览
沙田有間麥當勞,商場設計仿照歐洲式,裏面有好多店舖其中有一間24小時的麥當勞,進入這商場好像置身於歐洲的小鎮。麥當勞每曰都係好多人排隊,因為佢係都算係最經濟的醫肚快餐,相信大家都會認同。至尊安格斯套餐$39.5 ,呢個套餐可以當一個午餐食。超好味嘅安格斯牛肉再加芝士芝味無窮。要搵歐洲式的設計麥當勞,其中一間在沙田廣源邨。如果唔食安格斯套餐,可叫一個其它包,都係十幾蚊,就可以有熱辣辣嘅麵包食。麥當勞改咗先排隊買飛後取餐,表面上好似快咗,其實都要等好耐,因為實在太多人食快餐。

至尊安格斯套餐$39.5 ,呢個套餐可以當一個午餐食。

超好味嘅安格斯牛肉再加芝士芝味無窮。

要搵歐洲式的設計麥當勞,其中一間在沙田廣源邨。

2018-05-07
等候时间
30 分钟 (堂食)
2017-09-29 133 浏览
邊條聰明仔放完shake shake袋但唔放shakeshake粉?經理問你放齊配料未 你竟然答齊!?都已經特登望一望你有冇比醬汁果d見比齊應該都無事 拎完外賣返屋企 至見無左包粉 唔係要我落返樓下問你拎粉呀!?
2017-09-29
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
2017-03-31 209 浏览
話説麥當當出左三個Signature包包,只係睇同聽人講,未有機會食到,經過大家既講述同ig聚人既comment,我決定試安格斯牛肉嗰個包。 可能聽人講有幾好,所以都抱幾大期望。打開個包都係個多醬既包。裹面塊肉多肉汁,但都鞋鞋地,無人講到似食緊扒咁誇張,都幾多菜下,中間有多片薄薄既磨菇片,無乜好fresh既既味道。 個包煎到燶曬,初頭覺得好似可以,一路食,原來成塊包都係咁,唯有放棄佢。 整體感覺係麻麻地,唔健康得嚟仲感覺危險,食得多會唔會引致癌症嫁呢?(我問過我啲朋友,,他們的包都係燶至黑色的)。。。

2017-03-20