餐厅: 鸣门割烹料理
资讯:

2020-07-29 2421 浏览
要去megabox买野, 系附近既鸣门做紧$208一人 半自助日式放题,  餐厅光猛亮丽, 超高楼底,  环境舒适。三色丼(海胆、拖罗鱼蓉、三文鱼籽)饭有咬口, 金黄海胆鲜甜唔腥, 拖罗鱼蓉鱼味浓郁, 加上饱满既三文鱼籽, 好快食哂成碗~~西京烧银鳕鱼银鳕鱼肉质超滑, 鱼油味道超丰富! 以下系任点既食物:茶碗蒸口感超嫩滑, 用左高汤蒸, 又甜又有蛋香。芝士年糕食落唔觉油腻, 外脆内软加上芝士流心, 正!芝麻鸡翼香脆惹味, ENCORE之选!明太子玉子甜甜地既玉子加上微辛明太子, 超夹~串烧几款串烧最正一定系厚烧牛舌, 超厚身又弹牙, 而且味道仲好浓郁。牛肉乌冬估唔到几好食, 乌冬口感十分弹牙又烟UN, 汤底清甜。剌身 + 寿司刺身质素未系好顶级, 但以放题价钱泥讲绝对收货, 鱼够肥美, 仲会每人送一只玑烧鲍鱼, 鲍鱼大只弹牙又鲜味, 加分!  而寿司就推介剑鱼腩, 又肥鱼味又香浓!

三色丼(海胆、拖罗鱼蓉、三文鱼籽)

西京烧银鳕鱼
银鳕鱼肉质超滑, 鱼油味道超丰富!

以下系任点既食物:
茶碗蒸
口感超嫩滑, 用左高汤蒸, 又甜又有蛋香。

芝士年糕
食落唔觉油腻, 外脆内软加上芝士流心, 正!

芝麻鸡翼
香脆惹味, ENCORE之选!

明太子玉子
甜甜地既玉子加上微辛明太子, 超夹~

牛肉乌冬
估唔到几好食, 乌冬口感十分弹牙又烟UN, 汤底清甜。

剌身 + 寿司

2020-07-18 1317 浏览
政府的新防疫政策让我们连晚饭也没得吃,唯有去吃假日午市。话说megabox 附近有间日料正在做假日专门的午市半自助放题,$208一人这里位处偏僻,所以环境幽静,景观秀丽,而且人流不多,假日午市来访还满好坐的食物:主菜可选一款,我选了三色丼(海胆、拖罗鱼蓉、三文鱼籽)饭属於较软身,海胆大块但不胛,意外地清甜,拖罗没有筋,份量细小,质素还不错另一个朋友选天妇罗虾,是用刺身虾的质素,外皮香脆,口感一流!不过份量细小,不似主菜,幸好还有放题品!小食类推介茶碗蒸,未必是最上乘,但口感超嫩滑,鸡肉 银杏等驱备,不俗芝士年糕软稔 不淋油,口感软糯 芝士流心,是正的芝麻鸡翼甜 香 爽脆,无得输!三文鱼鳍超肥美!而且丝毫不腥,正!明太子玉子很软稔也不会太弹牙爽口,像甜品的出色口感,甜度适中寿司没吃,不过骤眼看 饭的size太大串烧厚烧牛舌极厚身!特别!刺身三文鱼很肥美,白色的部份充满脂香,好吃沙律胡麻豆腐沙律值得一试,菜爽口,豆腐跟麻酱很配假日午市晋餐感觉很舒适,侍应礼貌很好,不妨一试

食物:

主菜可选一款,我选了三色丼(海胆、拖罗鱼蓉、三文鱼籽)

小食类推介

茶碗蒸,未必是最上乘,但口感超嫩滑,鸡肉 银杏等驱备,不俗

芝士年糕
软稔 不淋油,口感软糯 芝士流心,是正的

芝麻鸡翼
甜 香 爽脆,无得输!

三文鱼鳍
超肥美!而且丝毫不腥,正!

明太子玉子
很软稔也不会太弹牙爽口,像甜品的出色口感,甜度适中

寿司没吃,不过骤眼看 饭的size太大

串烧
厚烧牛舌极厚身!特别!

刺身
三文鱼很肥美,白色的部份充满脂香,好吃

沙律
胡麻豆腐沙律值得一试,菜爽口,豆腐跟麻酱很配

假日午市晋餐感觉很舒适,侍应礼貌很好,不妨一试
2020-07-16 881 浏览
星期六放假要食好d!一早book左九龙湾鸣门割烹料理,周末半自助午餐,拣一款主食,另有刺身、寿司、串烧、饮品等放题。餐厅环境宽敞,楼底高,坐得舒适。安格斯牛肉眼扒肉质软嫩,油花分布均匀,牛味浓带嚼劲,肉汁丰富好Juicy 。三色丼 (拖罗蓉、海胆、三文鱼籽)拖罗蓉肉质肥美口感丰富,海胆丰厚清甜,啖啖甘香,三文鱼籽粒粒饱满口感脆嫩。重点推介:芝士年糕外脆内软,烟韧有嚼劲。芝麻鸡翼炸至金黄色,惹味香口。明太子玉子咸香味十足,味道相当丰富。串烧鸡软骨嚼劲足,好爽口。串烧冬菇鲜香嫩滑,菇味浓郁。厚烧牛舌柔软多汁口感佳。各式刺身三文鱼软嫩肥美、油甘鱼肥而不腻,入口即溶,八爪鱼爽嫩有咬劲、鲷鱼柔嫩鲜美、甜虾细绵甜美。每位奉送一只矶煮鲍鱼,酱汁浓郁,口感弹牙鲜嫩!巨峰/白桃乳酸特饮甜度刚好,酸酸甜甜,清凉透心够哂消暑。整体黎讲,食物质素好高质,环境坐得舒服,男经理细心又有礼貌,期待下次再到访。
星期六放假要食好d!
一早book左九龙湾鸣门割烹料理,
周末半自助午餐,拣一款主食,
另有刺身寿司、串烧、饮品等放题

餐厅环境宽敞,楼底高,坐得舒适。

安格斯牛肉眼扒
肉质软嫩,油花分布均匀,
牛味浓带嚼劲,肉汁丰富好Juicy 。

三色丼 (拖罗蓉、海胆、三文鱼籽)
拖罗蓉肉质肥美口感丰富,
海胆丰厚清甜,啖啖甘香,
三文鱼籽粒粒饱满口感脆嫩。

重点推介:

芝士年糕外脆内软,烟韧有嚼劲。

芝麻鸡翼炸至金黄色,惹味香口。

明太子玉子咸香味十足,味道相当丰富。

串烧鸡软骨嚼劲足,好爽口。

串烧冬菇鲜香嫩滑,菇味浓郁。

厚烧牛舌柔软多汁口感佳。

各式刺身
三文鱼软嫩肥美、油甘鱼肥而不腻,入口即溶,
八爪鱼爽嫩有咬劲、鲷鱼柔嫩鲜美、甜虾细绵甜美。

每位奉送一只矶煮鲍鱼,
酱汁浓郁,口感弹牙鲜嫩!

巨峰/白桃乳酸特饮
甜度刚好,酸酸甜甜,清凉透心够哂消暑。

整体黎讲,食物质素好高质,
环境坐得舒服,男经理细心又有礼貌,
期待下次再到访。
2020-07-05
2020-07-14 731 浏览
朋友话mega box 附近开左间午市半放题食嘅日式小店。我同男朋友黎开影Mario 展览就决定试下☺️我地黎到餐厅,店员先帮我地测体温,同消毒双手,桌面上都有消毒酒精搓手液提供,仲有纸巾🥰好贴心,仲有隔枱安排👍🏻店内嘅楼底好高,用落地玻璃以自然光作采光,令到室内好光猛☺️睇返餐牌,我地拣左一个主食,之後嘅刺身寿司等等都系任食🤓我地点左帆立贝海胆丼同埋吉列鹿儿岛黑豚。帆立贝食落好鲜味,海胆系大果款,食落好新鲜,唔会有苦味👍🏻拌埋饭一齐食超正🤤吉列鹿儿岛黑豚入面似层层嘅豚肉,有d 似吉列炸猪扒,炸得外脆,入面又保留到肉汁☺️我地点左几转刺身,因为甜虾食落好鲜甜😍👍🏻八爪鱼🐙食落都唔会好难咬😌三文鱼同埋油甘鱼都系厚切😍刺身控必点😚餐厅仲送左矶烧鲍鱼,鲍鱼好大只☺️鲍鱼已经调左味,酱汁甜甜地带出左鲍鱼嘅鲜味😋寿司都好出色,d 饭细细地,方便食客试多几种唔同种类😌小食我地叫左吉列蚝,芝麻鸡翼,同迷你牛肉乌冬。吉列蚝食落热辣辣,外皮好脆又香,包住鲜味嘅蚝肉😋芝麻鸡翼,食落少少辣,好野味😍牛肉乌冬系用日本嘅粗身乌冬整😍食落好Q好弹牙😋我地仲叫左唔同嘅串烧同明太子玉子。串烧食落唔会烧得好干,有d 炭火味😋我

睇返餐牌,我地拣左一个主食,之後嘅刺身寿司等等都系任食🤓
我地点左帆立贝海胆丼同埋吉列鹿儿岛黑豚。

寿司都好出色,d 饭细细地,方便食客试多几种唔同种类😌

芝麻鸡翼,食落少少辣,好野味😍
牛肉乌冬系用日本嘅粗身乌冬整😍食落好Q好弹牙😋

我地仲叫左唔同嘅串烧同明太子玉子。串烧食落唔会烧得好干,有d 炭火味😋我觉得厚烧牛舌最好食😍食落软硬适中👍🏻😆唔会烧到好老❤️
明太子玉子,烧得好靓,睇得又食得,玉子好嫩滑☺️配埋明太子一齐食好有层次感。

饮品都系任饮,我地饮左巨峰乳酸特饮同可乐。
  • 刺身
  • 厚切牛舌
2020-07-07 703 浏览
今日去 Megabox 睇家俬 , 上 Openrice 见到呢间食店喺附近 , 又几多好评 , 就拣咗呢间 !!好彩趁佢一开门 12 点就嚟到 , walk-in 都入到 , 食食下超多人 😲😲食店环境乾净 , 楼底高 , 外面系平台花园 , 感觉好舒服 , 当日天气好好 , 阳光照入嚟 , 影相非常靓 ~ 食店有 a la carte menu 同埋放题选择 , 一见到放题即刻 😍😍 心心眼 , $208 (有加一) 包一份主食 , 刺身 , 寿司 , 小食 , 串烧 , 沙律 , 饮品任饮任食 90 分钟 !! 😲😲餐牌 :帆立贝海胆丼😱😱😱 海胆份量超多呀 !!! 有样有内涵 , 好鲜甜 !! 估唔到咁高质 😋😋 帆立贝亦非常鲜甜 ! 呢个性价比超高 👍👍 !!!安格斯牛肉眼扒 (5 成熟) 呢个主菜冇配米饭 , 牛扒偏薄切 , 份量都几多 , 生熟度掌握得啱啱好 ~ 牛扒都好味 , 不过头先嘅刺身丼实在太高质 , 呢个就被比下去 😂😂 刺身 刺身师傅嘅摆盘非常有心思 😀 , 就算嗌好大份定系嗌几件 , 佢都摆到靓一靓 ~ 呢样抵赞 !! 放题每人会送一只矶煮鲍鱼 - 味道较浓

餐牌 :
帆立贝海胆丼
安格斯牛肉眼扒 (5 成熟)
刺身
放题每人会送一只矶煮鲍鱼 - 味道较浓 , 虽然系送 , 但绝对唔 hea , 好大只又软腍 !
所有刺身都新鲜 , 特别锺意佢大大只又浆口嘅甜虾 ❤️❤️ !!
串烧
鸡软骨 - 1 寸 5 粒 , 香口 , 食咗 4, 5 串 😝😝 , 唯一美中不足系冇沙律酱 😜
冬菇 , 厚烧牛舌 , 免治鸡肉棒正正常常

寿司
因为好饱 , 净系叫左剑鱼腩寿司 , 质素正常 ~
小食
试左芝麻鸡翼 , 面鼓汤 , 吉列蚝日式蒸蛋 , 质素平均 😉 , 冇乜边样难食 , 所以大家都可以放心每样都叫黎试下 ~
白桃乳酸特饮
呢个味道非常好 , 唔会太甜 , 有少少梳打好爽 , 个底有少少白桃粒粒 🍑~

巨峰乳酸特饮
呢个冇白桃乳酸特饮咁岩我口味 ~ 但唔难饮的 ~ 都唔会太甜 ~

整体黎讲 , 呢个放题性价比好高 🤗🤗 !! 店员服务非常爽手 , 落单上菜都好快 , 唔会有漏单或者拖延时间嘅问题 👍👍 , 所以食咗唔够 1 个钟左右 , 已经食咗好多嘢 , 非常饱 , 呢样抵赞 !!  食厌咗旺角 , 尖沙咀等旺区嘅放题可以嚟呢度轻轻松松食番个放题 ~ 值得回头 😏😏 !!
  • 帆立贝海胆丼
  • 安格斯牛肉眼扒
  • 甜虾
2020-10-14 178 浏览
好耐之前黎食过觉得ok既呜门,因为朋友系九龙湾返工,仲特登约佢嚟呢度食饭。点知今次黎d食物质素差咗咁多嘅我叫咗个海鲜丼餐,睇落系好靓好新鲜,但一食落口就知中伏。海胆臭咗,油金鱼嚡口嘅,似系放咗一段时间,serve之前查返层油上面,个饭煲得过淋,面豉汤劲咸。个set要成二百几蚊,真系好想佢回返一半水比我。友人叫咗个铁板鸡扒饭,d鸡唔知咩事薄到呢,完全谂唔到系咩部位可以做到块块都咁薄海洋唔新鲜,热食又唔得,以後唔会再黎喇。
点知今次黎d食物质素差咗咁多嘅

海洋唔新鲜,热食又唔得,以後唔会再黎喇。
2020-09-28
2020-09-05 254 浏览
位於MegaBox隔离嘅寿司店 晚上比较少人坐得好舒服好似包场咁食物质素好好鱼生好厚同埋非常之新鲜而家仲做紧送coupon嘅优惠食够$200送$100coupon超级抵
位於MegaBox隔离嘅寿司

海鲜沙律
焗生蚝
  • 刺身
2020-08-20 260 浏览
约咗朋友响附近食午饭午饭时间 大约朋友带咗我去exchange tower午饭都系第一次食鸣门呢一间日本餐厅装修都几靓好日式安排咗窗口位置 有阳光哂着 好热😂😂😂Menu 入面有好多唔同既野食每样都望落好正 花多眼乱 望着个餐牌都睇咗10分钟我自己好中意食海胆 但可惜朋友就唔中意食所以我地拣咗L7 同 L16朋友仔话会食唔哂 所以我地拣左分享一齐食;)L7真系好正:)有Tempura 炖旦 沙律🥗 牛肉乌东 同埋刺身反 分量都几大😍😍😍😍😍我望到都知道自己食唔哂😂L14 寿司盛 有海胆😍😍😍炖旦 沙律 Miso Soup 都几新鲜 海胆就唔够鲜甜 可惜价位都比较贵每个set都要过百😭加一
约咗朋友响附近食午饭

每样都望落好正 花多眼乱
望着个餐牌都睇咗10分钟

我自己好中意食海胆 但可惜朋友就唔中意食
所以我地拣咗L7 同 L16
朋友仔话会食唔哂 所以我地拣左分享一齐食;)

L7真系好正:)
我望到都知道自己食唔哂😂

L14 寿司盛 有海胆😍😍😍

炖旦 沙律 Miso Soup
都几新鲜 海胆就唔够鲜甜 可惜

价位都比较贵
每个set都要过百😭
加一
1️⃣ 周末半自助餐 $208 (7/10)周末先有嘅半自助餐,先拣一个主食,再任叫後面嘅鱼生/小食/饮品😗仲会每人送一只矶烧鲍鱼😍🔹主食: Pooh叫左天妇罗炸虾,但原来无饭得个炸虾,相比之下冇其他主食咁抵🙈但好彩咋虾好新鲜,天妇罗皮薄得黎好脆🥳 朋友叫嘅帆立贝海胆丼都好新鲜👍🏻🔹小食: 寿司嘅话帆立贝好好食好新鲜🤤小食里面,Pooh同朋友超级锺意明太子玉子同埋芝麻鸡翼💕哩两个小食encore左4次🤣🔹整体虽然冇平时放题咁多款式,但每样野食绝对高质过平价放题,特别系寿司同鱼生🤤但佢嘅位置比较隔涉,未必会特登入去食,除非佢开Megabox🙈📌位置系正Megabox斜对面,可以搭Megabox Shuttel再行2-3分钟过去

1️⃣ 周末半自助餐 $208 (7/10)

• 天妇罗炸虾
2020-07-29 165 浏览
我哋今日去咗位於MegaBox附近嘅一间充满日本风情嘅餐厅,因为最近疫情不能够到其他国家旅游,但系呢一间餐厅装修非常别致好似置身於日本一样呢间餐厅周末亦都有90分钟半自助餐,成人只系$208位,仲要送一份矶煮鲍鱼任食嘅食物都系自己点菜形式,想食几多就点几多,食物种类仲要好丰富,有寿司、刺身、串烧、沙律、同埋日式小食呢度嘅刺身非常新鲜,而且厚切,非常鲜甜,上枱嘅时候非常之有份量另外我哋仲叫咗串烧,有鸡软骨同埋厚烧牛舌,味道非常惹味,食材非常新鲜另外日式小食方面我哋叫咗芝麻鸡翼,鸡翼皮脆,而且非常之入味另外我哋叫咗两杯特饮,一杯系巨锋乳酸特饮一杯系白桃乳酸特饮,下一炎炎有杯好冻嘅嘢饮真系非常消暑解渴除咗呢度嘅任饮任食,仲有自选定食一款,全部都系矜贵食材,我哋叫咗一个三色丼,里面包括拖内容、海胆同埋三文鱼子,令一个叫咗帆立贝海胆丼总括来讲,呢间餐厅真系性价比非常高,平靓正

任食嘅食物都系自己点菜形式,想食几多就点几多,食物种类仲要好丰富,有寿司刺身、串烧、沙律、同埋日式小食

另外我哋仲叫咗串烧,有鸡软骨
同埋厚烧牛舌,味道非常惹味,食材非常新鲜

另外日式小食方面我哋叫咗芝麻鸡翼,鸡翼皮脆,而且非常之入味

总括来讲,呢间餐厅真系性价比非常高,平靓正

2020-07-29 127 浏览
最近去左呢间位於九龙湾嘅日本餐厅食lunch, 餐厅嘅lunch以半放题形式进行,只需$208就可以食到一个main course同任点多种寿司,刺身,炸物,非常适合你7附近嘅上班族去食。我同朋友分别就拣左三色丼同帆立贝海胆丼,分量唔算大,可以食到半饱再叫放题嘅其他野食😋鱼生都算新鲜,餐厅采用咗加拿大海胆,都算鲜甜冇怪味。放题方面选择唔算好多,但最基本嘅三文鱼,油甘鱼同甜虾都有,仲按人头计每人送一只矶煮鲍鱼,都算系抵食。整体而言餐厅嘅性价比都算高,系附近番工嘅朋友有机会不妨一试。
最近去左呢间位於九龙湾嘅日本餐厅食lunch, 餐厅嘅lunch以半放题形式进行,只需$208就可以食到一个main course同任点多种寿司刺身,炸物,非常适合你7附近嘅上班族去食。

2020-07-25 113 浏览
晏就同一大班同事一齐黎食,可能我地人多,一半人以上都食牛肉锅,等左30分钟先上餐,食到有啲赶🥴牛肉锅真系好食,牛肉入味,而且好足料,牛肉多仲大大块,又吾会好肥,好嫩口,等咁耐但都好满足第一次会饮哂面豉汤,成日觉得系味僧汤,会好喊,但呢碗味道刚好炖蛋好滑好嫩 好岩用黎送饭食如果一个人食真系会好饱 份量好多 建议食左炖蛋同牛肉先 最後先饮汤

炖蛋好滑好嫩 好岩用黎送饭食

2020-07-22 157 浏览
系公司附近食寿司日本餐厅次次都会去呢间其实以佢装修、环境黎讲唔算贵都叫做lunch set日式野合理价钱有少少前菜开心既系佢送左日式蒸蛋好好味刺身黎讲其实佢唔算系好新鲜但又不过不失咁都叫做份量多 价钱适中
系公司附近食寿司日本餐厅次次都会去呢间
有少少前菜开心既系佢送左日式蒸蛋好好味
刺身黎讲其实佢唔算系好新鲜但又不过不失咁
都叫做份量多 价钱适中
2020-07-20 103 浏览
周末最好就莫过於享受一个休闲嘅午餐,呢间日式料理店舖楼底高,而且有落地玻璃,外面是较少人流的天台,而且是园林景色,日光轻轻的照到餐厅内,在这里享受午餐非常有假日气息。而家餐厅做紧周末半自助午餐,包括一个自选主食,加上任食刺身、寿司、小食、串烧、沙律,以及任饮日式特饮及汽水,每位都系$208+10%!非常之抵食!而且食物质素高,种类选择多,真系值得推介!主食方面有八款选择,有几款我都好想食,最终我地拣咗「帆立贝海胆丼」同埋「大虾天妇罗」,结果两个主食都非常有水准,帆立贝同海胆都非常之新鲜好食,寿司饭亦都有不错,唯一美中不足若果帆立贝同海胆的份量可以再多一点就完美了!「大虾天妇罗」就最考厨师嘅技术,天妇罗果然能够做到脆酱不太厚,而且松化不油腻,而里面嘅虾亦都很有虾味!这个「大虾天妇罗」确实做得不错!另外任点嘅食物方面,种类亦都非常之足够,鱼生拼盘是每枱必点嘅项目,而厨师亦都能够精心摆放鱼生盘,每一盘都赏心悦目!最紧要系鱼生非常之新鲜甜美,任食过够!而且每一位客人都送上一只矶煮饱鱼,非常之鲜甜好食!小食方面我叫咗吉列蚝、芝士年糕、芝麻鸡翼、三文鱼鳍同明太子玉子!款款都非常之特色惹味!我就特别
而家餐厅做紧周末半自助午餐,包括一个自选主食,加上任食刺身寿司、小食、串烧、沙律,以及任饮日式特饮及汽水,每位都系$208+10%!非常之抵食!而且食物质素高,种类选择多,真系值得推介!

帆立贝海胆饭

大虾天妇罗

鱼生

小食方面我叫咗吉列蚝、芝士年糕、芝麻鸡翼、三文鱼鳍同明太子玉子!款款都非常之特色惹味!我就特别喜欢佢嘅芝麻鸡翼,外皮炸得非常松脆而且味道可口,另外明太子玉子味道都非常不错!
吉列生蚝
芝麻鸡翼及芝士年糕

明太子玉子及烧鸡软骨
串烧有厚烧牛脷、鸡软骨、免治鸡肉棒同冬菇!我每款都叫了每人一串试试口味,厚烧牛脷非常之念身软滑,应该是汁煮过才後加串烧,别有一番风味!而家软骨非常之脆口,送饮品一流!
特色饮料

饮品方面我们叫了特色的巨峰乳酸特饮及白桃乳酸特饮!酸酸甜甜的十分清甜解渴!

呢间日式餐牌在周末提供这个午餐半放题,可以同家人朋友享受美食及一个舒适休闲嘅中午,真是一个不错的选择!
帆立贝海胆饭
大虾天妇罗
鱼生
芝麻鸡翼及芝士年糕
明太子玉子及烧鸡软骨
2020-07-19 112 浏览
鸣门割烹料理🍣🥗Naruto Japanese Restaurant-周末自助餐放题 (12:00-14:00)-成人:HKD 208 -小童/长者1181️⃣冷盘前菜 (刺身 & 矶煮鲍鱼)味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️⭐️打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️⭐️份量分(Size):⭐️⭐️⭐️⭐️总分(overall):⭐️⭐️⭐️⭐️👍🏻令鲍鱼肉质鲜嫩弹牙,多汁美味。🔥🤤2️⃣主食 (帆立贝海胆丼)味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️⭐️打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️⭐️份量分(Size):⭐️⭐️⭐️总分(overall):⭐️⭐️⭐️⭐️👍🏻海胆鲜甜美味,配上饭立贝和白饭,简直一流💓✅鸣门割烹料理 (九龙湾)九龙湾宏照道33号国际交易中心2楼2号舖
鸣门割烹料理🍣🥗
Naruto Japanese Restaurant
-周末自助餐放题 (12:00-14:00)
-成人:HKD 208 -小童/长者118

1️⃣冷盘前菜 (刺身 & 矶煮鲍鱼)
味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️⭐️
份量分(Size):⭐️⭐️⭐️⭐️
总分(overall):⭐️⭐️⭐️⭐️
👍🏻令鲍鱼肉质鲜嫩弹牙,多汁美味。🔥🤤

2️⃣主食 (帆立贝海胆丼)
味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️⭐️
份量分(Size):⭐️⭐️⭐️
总分(overall):⭐️⭐️⭐️⭐️
👍🏻海胆鲜甜美味,配上饭立贝和白饭,简直一流💓

✅鸣门割烹料理 (九龙湾)
九龙湾宏照道33号国际交易中心2楼2号舖