2025-06-19 496 浏览
今晚去咗位於啟德Airside G/F 日式丼飯 🍱🍱🍱 店以新式居酒屋裝修,加上全Bar枱位設計,一路望住師傅整 👀👀👀 一路等食, 睇到好開胃 🤣🤣🤣Waitress帶完位坐低後就可以QR code落單 📲📲📲 我哋二人前,點咗以下食物 : 1️⃣ 飲品 🍹🍹🍹- 蜜瓜乳酸梳打 🍈🍈🍈 甜甜蜜瓜味 👍👍- 柚子酸酒 🍋 可選 on rock 🧊 或 mix soda water (店員推介),我哋試咗on rock先,有大方冰都好酸🤢 最終要加返soda water 😋😋😋2️⃣ 正餐 🍱🍱🍱- 火炙漁夫丼 🎣🎣🎣 火炙帶子、鯛魚、左口魚 😋😋😋 鯛魚刺身就食得多,原來火炙多咗份焦香仲好味 😇😇😇 今餐推介 ⭐️⭐️⭐️- 三味吞拿魚丼 🐟🐟🐟 赤身、中拖、大拖各3片,層層漸進,又夠新鮮 😋😋👍跟丼飯有個鯛魚片茶漬湯飯 🫕🫕🫕 香濃魚湯配飯幾好味,配上鮮魚片 👍👍3️⃣ 甜品 🍨🍨🍨自家制開心果雪糕 x2 🍨 一般,開心果味偏淡,有香冇味,奶甜比例過高 😐😐整體除咗甜品差少少,其他都好滿意 😋😋😋

1️⃣ 飲品 🍹🍹🍹
- 蜜瓜乳酸梳打 🍈🍈🍈 甜甜蜜瓜味 👍👍

2️⃣ 正餐 🍱🍱🍱

3️⃣ 甜品 🍨🍨🍨

整體除咗甜品差少少,其他都好滿意 😋😋😋

• 三味吞拿魚丼
同老公喺啟德AIRSIDE搵好野食~發現地鐵站C出口行上G樓有間幾高質既日式料理🇯🇵餐廳主打日式丼飯,我同老公都好耐冇食過,所以入左去試試😋餐廳位置不多,以吧枱形式設計,可以睇住師傅製作食物~環境裝修精緻💫幾有日式氣氛💖❥ 三味吞拿魚丼 $248吞拿魚份量都幾多🤤三款唔同既吞拿魚都新鮮肥美,食落有唔同既口感🍣大拖羅同中拖羅充滿油脂香,入口即溶😍吞拿魚肉質厚實,食落充滿魚鮮味🐟❥ 火炙漁夫丼 $208材料都幾豐富🤩有拖羅、帶子、左口魚等,經過火炙後香氣四溢,外焦內嫩🥰搭配日本壽司醋飯好match!高水準既丼飯🍚👏🏻❥ 鯛魚茶漬湯每個丼飯都會送鯛魚茶漬湯~清淡鮮美,茶香襯托鯛魚魚肉既鮮味,飲落去好舒服😚❥ 夕張哈蜜瓜乳酸梳打 $38❥ 巨峰乳酸梳打 $38兩杯飲品梳打氣泡感十足,好清新解膩!❥ 開心果雪糕 $38開心果味濃郁💚食落滑順香濃,甜而不膩~作為餐後甜品好圓滿😝
同老公喺啟德AIRSIDE搵好野食~
發現地鐵站C出口行上G樓有間幾高質既日式料理🇯🇵
餐廳主打日式丼飯,我同老公都好耐冇食過,所以入左去試試😋

餐廳位置不多,以吧枱形式設計,可以睇住師傅製作食物~
環境裝修精緻💫幾有日式氣氛💖

❥ 三味吞拿魚丼 $248
吞拿魚份量都幾多🤤
三款唔同既吞拿魚都新鮮肥美,食落有唔同既口感🍣
大拖羅同中拖羅充滿油脂香,入口即溶😍
吞拿魚肉質厚實,食落充滿魚鮮味🐟

❥ 火炙漁夫丼 $208

❥ 鯛魚茶漬湯
每個丼飯都會送鯛魚茶漬湯~
清淡鮮美,茶香襯托鯛魚魚肉既鮮味,飲落去好舒服😚

❥ 夕張哈蜜瓜乳酸梳打 $38
❥ 巨峰乳酸梳打 $38
兩杯飲品梳打氣泡感十足,好清新解膩!

❥ 開心果雪糕 $38
開心果味濃郁💚
食落滑順香濃,甜而不膩~
作為餐後甜品好圓滿😝

2025-05-29
今日揀咗呢間日式餐廳,呢度主打壽司、丼飯,以日式吧枱圍住廚師,為食🐑可以一邊睇到師傅烹調美食,一邊同朋友傾偈。一入去就望到🐟魚豉油作為燈飾,真係超得意!另外仲有多款日本酒類可以選擇,美食配美酒🍸更加相得益彰!✨大推!🥢🍣廚師特選壽司10貫 + 手卷 呢度壽司勁新鮮,證明每款都新鮮運到,賣相亦都好靚,每件壽司超精緻,份量啱啱好,當中我最鍾意食乜嘢嘢?當然係🧡海膽同🩷拖羅,海膽呈現鮮橙色,入口甘甜唔會腥臭,絕對係優質貨!其他款式嘅壽司全部都美味,真鯛魚肥厚鮮味,池魚🐟魚油甘香(๑´ㅂ`๑)全部都一口一啖,冇一件係中伏嘅,暫時去唔到日本嘅你哋,可以過嚟解吓口癮!💖另外手卷入面都好足料,每一口都會食到拖羅魚蓉嘅美味!🐟鯛魚茶濆湯 : 鮮味滿滿,幾好飲!🤎🐟油甘魚洋蔥焦醬丼 $158油甘魚美味鮮甜,充滿魚油香氣,呢個最特別之處係加咗勁多洋蔥焦喺面,洋蔥🧅焦增加咗口感,混合一齊超美味!另外,呢個飯亦添加白蘿蔔,蘿蔔酸酸甜甜,食落去更加開胃!🍻🥃🍸🍾🍹🥂🍶呢度有大量日本酒可以選擇,可以選擇加冰塊、梳打水,配搭適合自己嘅風味!🤍北海道 乳酪酒(杯)$78入口充滿乳酪風味,酸甜並重超好飲!🍑Suntor

✨大推!🥢
🍣廚師特選壽司10貫 + 手卷

💖另外手卷入面都好足料,每一口都會食到拖羅魚蓉嘅美味!

🐟鯛魚茶濆湯 : 鮮味滿滿,幾好飲!

🤎🐟油甘魚洋蔥焦醬丼 $158

🍻🥃🍸🍾🍹🥂🍶

🤍北海道 乳酪酒(杯)$78
入口充滿乳酪風味,酸甜並重超好飲!
🍑Suntory 桃酒(杯) $68
香甜桃酒應該冇人可以抗拒,喜歡甜酒嘅朋友一定鍾意!

🤍🍦🧂海鹽雪糕
🍦雪糕鹽味恰到好處,入口保持雪糕應有嘅香甜,質地仲好軟滑,為呢餐帶嚟完美嘅總結!

✨🥂我朋友大讚啲嘢好食,佢開心我就覺得開心(✪ω✪)大家不妨帶另一半過嚟試吓!
  • 廚師特選壽司10貫 + 手卷
2025-07-01 0 浏览
第一次去Airside 行街兼食飯,搵咗一間日本餐廳,覺得呢度嘅丼飯性價比好高。火炙漁夫丼帶子鮮甜,入面有好多時令嘅魚生,好新鮮,每款魚生都經過火炙,外焦內嫩,鮮香四溢。底下的米飯吸收了魚汁的精華,彈牙的口感讓整體更加美味。三味吞拿魚丼一個丼飯中有哂吞拿魚的赤身、中拖羅和大拖羅,一次過可以品嚐到不同口感和風味的吞拿魚。魚肉鮮嫩多汁,微微的鹹味與米飯的甘甜形成對比,真的很出色。鯛魚茶漬湯味道鮮美,高湯帶有淡淡的清香,增添了層次感。內裏的米飯吸收了湯汁後,變得柔軟,味道不錯。青森100%萍果汁果汁果香撲鼻而來,口感清爽。純乳酸梳打味道酸甜,飲後增進食慾。雪糕餐後來杯雪糕,感覺是完美的點綴。

青森100%萍果汁
果汁果香撲鼻而來,口感清爽。

純乳酸梳打
味道酸甜,飲後增進食慾。

雪糕
餐後來杯雪糕,感覺是完美的點綴。

2025-06-30 0 浏览
啟德站一出,Airside上電梯到地面就已經見到呢間日本餐廳。主打刺身丼同壽司,全部吧枱位。三味吞拿魚丼大拖同中拖都有油脂香,赤身味濃,三味都唔係薄切,丼飯份量適中,四平八穩。火炙漁夫丼帶子、鯛魚、左口魚等多款不同刺身,火炙帶來更香的味道,而且有更豐富的油脂。兩個丼飯都會跟鯛魚茶漬湯,好似迷你茶漬飯咁。蜜瓜乳酸梳打雖然錯重點,但係佢枝搞搞棒係幾吸睛,味道酸酸甜甜。札幌啤酒食丼飯可以飲番杯啤酒,一樣咁開心。雪糕想食飯後甜品可以揀雪糕,今日係朱古力味雪糕,大大球。

主打刺身丼同壽司,全部吧枱位。

火炙漁夫丼

兩個丼飯都會跟鯛魚茶漬湯,好似迷你茶漬飯咁。

蜜瓜乳酸梳打
雖然錯重點,但係佢枝搞搞棒係幾吸睛,味道酸酸甜甜。

札幌啤酒
食丼飯可以飲番杯啤酒,一樣咁開心。

雪糕
想食飯後甜品可以揀雪糕,今日係朱古力味雪糕,大大球。
2025-06-26
2025-06-29 0 浏览
想去咗依間日本一好耐,之前係立食,而家已經有得坐啦,早幾晚終於去咗食晚飯😂 油甘魚洋蔥焦醬丼 $158油甘魚好新鮮充滿魚油香,配上鹹甜適中的洋蔥焦醬,味道超夾!飯粒吸滿醬汁,仲有紫菜絲同芝麻,撈埋一齊食好正😋 海鰻魚丼 $178鰻魚燒得香噴噴,肉質軟腍,鋪滿成碗飯,份量好足,食落超有滿足感!兩款主食都有附上鯛魚茶漬湯,清清地好解膩。 晚白柚果酒加梳打水 $78果味清香,飲落好清爽。 Suntory蜂蜜蘋果酒加梳打水 $68蜂蜜甜味突出,味道好特別,餸飯一流。朱古力雪糕 $38食完主食緊係要食甜品,朱古力雪糕濃郁幼滑,朱古力味好重,甜品控必試!評分:最高為5分治癒度:👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️抵食度:💉💉💉💉翻兜指數:🩺🩺🩺🩺@uogashinihonichi.hk魚がし日本一啟德協調道2號AIRSIDE G樓G001號舖📍啟德港鐵站C出口1分鐘路程#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #香港美食 #CafeDecoGroup #AIRSIDE #sushi #sushilover #aburi #searedsushi #香港

油甘魚洋蔥焦醬丼 $158

海鰻魚丼 $178

晚白柚果酒加梳打水 $78
果味清香,飲落好清爽。

Suntory蜂蜜蘋果酒加梳打水 $68
蜂蜜甜味突出,味道好特別,餸飯一流。

朱古力雪糕 $38

@uogashinihonichi.hk
魚がし日本一
啟德協調道2號AIRSIDE G樓G001號舖
📍啟德港鐵站C出口1分鐘路程

#CafeDecoGroup #AIRSIDE #sushi #sushilover #aburi #searedsushi #香港日本菜 #九龍城 #九龍城日本菜 #香港探店 #香港旅遊攻略 #啟德 #KaiTak #美食探店 #周末吃什麼 #美食推薦 #美食打卡 #香港美食日記 #啟德美食 #九龍城美食 #airside美食
#UogashiNihonichi #魚がし日本一
2025-06-23
2025-06-26 0 浏览
位於Airside嘅🎌江戶前壽司店🍣魚がし日本一,閒日晚市都滿座,人氣旺盛🔥!🐟三味吞拿魚丼 $248店家嘅人氣產品之一,隔籬三位都係Order呢個丼飯!赤身軟柔酸香!中拖羅肥美可口!大拖羅入口即化,滿口油香!呢碗丼飯真係不得了!🔥火炙漁夫丼 $208將時令嘅魚料,以火炙方法處理,魚油滲晒落啲飯度,食落特別香!♨️鯛魚茶漬湯丼飯均奉送茶漬湯,熱辣辣兼鮮味濃郁,入面加咗飯做茶漬!🍨雪糕 $38朱古力味香郁!🍹水蜜桃 / 青蘋果乳酸梳打 $38供應多款口味嘅乳酸梳打,清爽可口!
🐟三味吞拿魚丼 $248
🔥火炙漁夫丼 $208
♨️鯛魚茶漬湯
丼飯均奉送茶漬湯,熱辣辣兼鮮味濃郁,入面加咗飯做茶漬!
🍨雪糕 $38
朱古力味香郁!
🍹水蜜桃 / 青蘋果乳酸梳打 $38
供應多款口味嘅乳酸梳打,清爽可口!

2025-06-25
  • 火炙漁夫丼
位於啟德的日本料理店,主打壽司、日式丼飯及日本清酒。座位不多,全部圍著吧檯位坐著高凳,中間位置就是師傅製作料理空間,很有氛圍感。丼飯:三味吞拿魚丼吞拿魚分三個部位,赤身、中拖羅及大拖羅,每款三片。拖羅油脂豐腴,脂肪分佈平均,很柔軟一片,入口即化;赤身呈鮮紅,脂肪量最少,所以肉質較結實且有嚼勁,一次過享用不同口感。拌上生薑、山葵、日本壽司醋米飯及醬油,很開胃。丼飯:火炙漁夫丼這款丼飯也相當精緻,食材豐富,全部輕輕以火槍炙一炙,有拖羅、左口魚、鯛魚、帶子等,刺身魚片肥美,火炙過後,表面焦香,內裡保持軟嫩,魚脂甘香,別有一番風味。鯛魚茶漬湯丼飯配上鯛魚湯,底下有湯飯及鯛魚片。湯帶魚鮮香味。飲品:九州甘王草莓乳酸梳打草莓的粉紅色及清香,乳酸梳打清新,解膩。飲品:青森100%蘋果汁這款果汁蘋果味道特濃,甜中帶微酸。甜品:開心果雪糕開心果味蠻濃郁,口感順滑,帶點奶香味,還有粒粒果仁籽。
丼飯:三味吞拿魚丼

吞拿魚分三個部位,赤身、中拖羅及大拖羅,每款三片。
拖羅油脂豐腴,脂肪分佈平均,
很柔軟一片,入口即化;
丼飯:火炙漁夫丼

鯛魚茶漬湯

丼飯配上鯛魚湯,底下有湯飯及鯛魚片。
湯帶魚鮮香味。飲品:九州甘王草莓乳酸梳打

草莓的粉紅色及清香,乳酸梳打清新,解膩。
飲品:青森100%蘋果汁

這款果汁蘋果味道特濃,甜中帶微酸。
甜品:開心果雪糕

開心果味蠻濃郁,口感順滑,帶點奶香味,還有粒粒果仁籽。
2025-06-20 0 浏览
傍晚六點幾,響啟德airside搵嘢食,見到一間外表睇落好高級嘅日本餐廳,行過去望吓個Menu,刺身丼嚟講,價錢都貼地,今晚就一於就試吓。店內環境十分整潔,裝修佈置都好grand,燈光柔和舒服。店員帶我哋坐低咗之後,就為我哋介紹Menu,最後我同老公兩個人分別叫左三味吞拿魚丼同埋油甘魚洋蔥焦醬丼,每一個丼飯都會配上熱辣辣新鮮煲好鯛魚湯,可以拎黎做茶漬飯。兩個丼既刺身都好新鮮,尤其係三味吞拿魚,有呑拿魚3個唔同部位,分別係赤身、中拖羅同埋大拖羅,每一件都厚切肥美,入口就感受到魚油既甘香。而另外嘅油甘魚洋蔥焦醬丼,本身佢嘅油甘魚已經鮮味十足,再加上洋蔥嘅甜味,簡直係令油甘魚再昇華,而家返入面佢仲有放幾片日本茶漬白蘿蔔,酸酸地,好開胃。餐廳裏面有好多款唔同嘅日本酒選擇,我揀咗紅葡萄柚果酒同埋桃酒,店家仲好貼心,可以俾你選擇加梳打水,香甜嘅果味、酒精濃度唔算高,好適合女士們。最後我哋點咗開心果雪糕做甜品,呢個簡直係必食!佢係好食過我之前試過嘅所有開心果雪糕,粒粒開心果碎充滿成個雪糕,再加上牛奶嘅香味,不得了。

• 雪糕
2025-06-18 103 浏览
位於啟德 Airside 嘅東京過江龍「魚がし日本一」,係間以新鮮嘅魚生和丼飯聞名嘅餐廳🐟,值得一試。非常推介三味吞拿魚丼🐟, 呢碗丼飯集齊了吞拿魚的不同部位,包括大拖羅❤️、中拖羅 & 赤身,一次過品嚐到吞拿魚豐富層次和口感。 魚肉的鮮甜在口中融化,配上香軟的米飯, 真係好正。火炙漁夫丼🔥,有帆立貝和新鮮的魚生,經過火炙處理,帶有微微的焦香,口感更加豐富,火炙過的魚生,油脂豐腴,非常好食。丼飯附送鯛魚茶漬湯,入面有魚肉及小量米飯,好足料。我地仲叫咗桃酒和青森蘋果汁,真係好滋味。最後非常推介度呢度嘅開心果雪糕💚,堅果味濃郁,好好食又消暑呀。

2025-06-17 147 浏览
Airside日料店|演唱會前必食火炙丼攻略火炙漁夫丼海鮮豪華拼,金目鯛甜香,油甘魚嫩身,彈牙鮮味之帶子等刺身,火炙後魚油大爆發,焦糖脆邊左口魚。師傅用噴槍燒到香濃,魚版焦糖布丁,治癒度滿滿 撈埋飯底壽司醋,鮮味層次昇華! 三味吞拿魚丼大拖羅油脂滿,入口即溶。中腩赤身,厚切,赤身平衡油膩,中腩完美,吞拿魚啫喱鯛魚茶漬湯湯底用上鯛魚骨熬製,飲落鮮甜,有魚肉,暖胃又開聲,棒! 飲品青森蘋果汁蜜糖香蘋果,解膩一流,香味喔清酒店員大推,冰鎮後配拖羅,米香滿滿香味開心果雪糕奶香濃郁,開心果有口感 吧枱位直擊師傅火炙,視覺味覺雙重享受喔

Airside日料店|演唱會前必食火炙丼攻略

火炙漁夫丼

撈埋飯底壽司醋,鮮味層次昇華!

鯛魚茶漬湯
湯底用上鯛魚骨熬製,飲落鮮甜,有魚肉,暖胃又開聲,棒!

飲品
青森蘋果汁
蜜糖香蘋果,解膩一流,香味喔

清酒
店員大推,冰鎮後配拖羅,米香滿滿香味

開心果雪糕
奶香濃郁,開心果有口感

吧枱位直擊師傅火炙,視覺味覺雙重享受喔
2025-06-16 144 浏览
今晚約咗朋友去啟德體育園睇show,所以順便去Airside 食埋晚餐,經過呢間日式餐廳,滿有日本風裝修靚靚,環境舒適,座位唔多, 我哋都等咗約半小時先可以坐低, 質素令人滿意.揀咗兩款丼, 分別係火炙漁夫丼和三味吞拿魚丼,配有鯛魚茶漬湯, 刺身份量都唔少,件件都厚切,兼且新鮮肥美,食落好滿足送咗雪糕兩客, 開心果味好出,好特別.叫咗2 杯無酒精飲品,即將蜜瓜乳酸梳打和水蜜桃乳酸梳打, 特別推介蜜瓜味,之前出邊都未試過.整體質素唔錯,值得encore

送咗雪糕兩客, 開心果味好出,好特別.

整體質素唔錯,值得encore
2025-06-11
2025-06-15 236 浏览
🧡 終於俾我搵到一度有高質丼飯飯食!😋啟德地鐵一入AIRSIDE上一層就見到👍🏼🧡 呢間餐廳主要主打丼飯或者壽司~ 我今次就係衝着丼飯而來!😍 坐低見到天花頂吊住魚豉油造型嘅燈,非常可愛☺️🧡 三味吞拿魚丼 $248有三款吞拿魚就係赤身,中拖羅同大拖羅!三款唔同嘅吞拿魚部位都可以食到😊當然帶拖羅就最有油脂感,但係我最鍾意食係中拖羅!因為平衡咗赤身既結實度同埋大拖羅嘅油脂度。伴碟仲有啲醃蘿蔔~🧡 火炙漁夫丼 $208超級豐富!有三文魚,帆立貝,左口魚邊,釣魚等等。火炙後仲增加咗魚嘅鮮味😙 真係勁好食!😍😍 🧡 每款丼飯都會附送一個鯛魚茶漬湯🥰比起普通嘅麵豉湯,我覺得呢個鯛魚茶漬湯真係非常有誠意👍🏼 熟既鯛魚又係另一種口感,熱辣辣嘅茶漬湯飲完好舒服☺️🧡 青森100%蘋果汁🍎 $38非常清新,清心蘋果有種獨特嘅香味,唔係平時普通蘋果食到🧡 夕張哈密瓜乳酸梳打🍈 $38乳酸梳打記得一定要攪勻啲先好飲,如果唔係飲到最尾就會有啲甜😝🧡 最後仲有開心果雪糕,係少有嘅口味,正!😍
🧡 終於俾我搵到一度有高質丼飯飯食!😋
啟德地鐵一入AIRSIDE上一層就見到👍🏼

🧡 三味吞拿魚丼 $248
有三款吞拿魚就係赤身,中拖羅同大拖羅!
三款唔同嘅吞拿魚部位都可以食到😊
伴碟仲有啲醃蘿蔔~

🧡 火炙漁夫丼 $208

🧡 每款丼飯都會附送一個鯛魚茶漬湯🥰

🧡 青森100%蘋果汁🍎 $38
非常清新,清心蘋果有種獨特嘅香味,唔係平時普通蘋果食到
🧡 夕張哈密瓜乳酸梳打🍈 $38

🧡 最後仲有開心果雪糕,係少有嘅口味,正!😍
2025-06-13 231 浏览
火炙漁夫丼:帶子、左口魚邊、大拖羅經過輕炙後,逼出魚油脂香,口感柔滑,尤其係油脂豐盈既拖羅同左口魚。大拖羅,入口即化,濃郁的魚脂帶來極致滿足,與醋飯的微酸剛好平衡。  🐟三味吞拿魚丼:大拖羅、中拖羅與赤身各具特色,赤身清爽,中拖羅細膩,而大拖羅則濃郁,一次感受到吞拿魚的多種層次,解凍得幾好,肉質柔軟。  ☕鯛魚茶漬湯:點完餐就送上熱身的茶漬湯。熱茶湯淋上鯛魚刺身,魚肉微微熟成,湯底清香帶有昆布和煎茶的層次感,配上米粒,清新又特別。  🍶試了本家松浦酒造辣椒梅酒梳打水,微辣的尾韻讓甜梅酒更有層次感,搭配魚生非常醒胃。  🥤夕張哈蜜瓜乳酸梳打則是十分甜蜜,哈密瓜香氣濃郁,加上氣泡消膩。  🍨最後以開心果雪糕作結,濃郁堅果香,滑順口感。  餐廳裝修非常日系,氣氛雅緻且舒適,加上種類豐富的日本酒選擇,品質穩定,係啟德做野既人可以一試。

🍨最後以開心果雪糕作結,濃郁堅果香,滑順口感。

2025-06-11 203 浏览
同朋友2人係呢間餐廳食午餐。入去時侯成間餐廳得我地2個加1個客人。同朋友分開落單,我落完冇耐侍應走黎話落左1個,朋友話佢仲睇緊,侍應語氣態度唔好咁講怕你冇落到。平時侍應會係唔阻礙人食飯情況下收野,但呢到係啲小菜、湯一食完即刻收走,唔理有冇阻住客人用餐。食完一放低筷子,嘴巴仲咀嚼緊食物時,侍應即刻走過黎講啲野食到齊,示意我地走。正常食完飯都會飲啖茶,先再走。點知侍應同師傅係咁互打眼色示意對方趕我地走。未試過食一餐飯咁嬲,唔平、冇服務。服務衰過茶記,又要收加一服務。由入座到結賬41分鐘,如果有用餐時限就入座前講聲。
同朋友2人係呢間餐廳食午餐。
入去時侯成間餐廳得我地2個加1個客人。

未試過食一餐飯咁嬲,唔平、冇服務。
服務衰過茶記,又要收加一服務。
由入座到結賬41分鐘,如果有用餐時限就入座前講聲。
2025-06-11