2020-02-08
咁啱同家姐有事來美乎,來到啱啱2點,想食個下午茶,見啲下午茶都唔平,都要50幾蚊,同午餐差唔多,算啦,都係行下先,行下行下就來左呢度,家姐見我肚餓,就話我食過呢間,都幾好食㗎,試下啦!🥺🥺🥺2:25pm 去到,未到下午茶時間,等左一陣問下個姐姐呢度有無下午茶食,佢話2:30pm 先有,咁我地照等啦!姐姐態度少少唔好咁收返等地個餐牌,再掉個下午茶餐牌落來 。。感覺有啲唔開心!🥺🥺🥺😱😱下單時,舉手舉左5mins, 姐姐哥哥唔係聚埋一齊傾計就係serve 其他客。無人理我地,可能我地坐卡位佢睇唔到我地啦!🥺🥺🥺🥺下午茶餐,其實都幾豐富,我叫左個招牌咖喱豬扒飯+單骨雞翼薯條+華田! 而家姐就同我差唔多,係叫左滑蛋蝦仁飯,其他都一樣!來到時,嚇親我,好大份囉。一塊勁大既豬扒,一碗好大既咖喱汁,其實係幾好食,豬扒唔油,咖喱汁好濃,不過都幾辣🌶🌶🌶,我唔太食得到,但係幾好食嘅,家姐個滑蛋蝦仁飯都幾好食,無咁多栗粉味,個汁唔錯。雞翼薯條無乜油,幾好食,不過我諗極都唔太明個中西combination 又飯又薯條,好似好奇怪咁。😂😂😂食完之後我餐我買單,竟然仲有8折,原來2月份星期一至五食下午茶都有8折
食完之後我餐我買單,竟然仲有8折,原來2月份星期一至五食下午茶都有8折。Lucky✌🏻👌🏻 呢度啲嘢食okay, 不過姐姐哥哥啲態度要注意下啦!😊