2020-10-04 737 浏览
中秋节同屋企人做节拣左呢间装修东瀛feel嘅小店,呢度只有唔够10个人嘅座位,职员非常好客,服务亦好好, 佢哋会逐一介绍每碟菜式,亦会同客人倾下计搞下气氛,令到现场气氛好热闹好开心。佢地介绍咗两款sake 俾我哋,红桔梗有好香嘅果味甜甜地好易入口,另外一只花邑饮落口带花香味都几特别,比起我之前饮过嗰啲有强烈酒精味嘅真系差好远。佢地用嘅食材都几特别,出面比较少见,例如白子,即鱼类睾丸,佢哋用嘅系鳕鱼,食落去口感滑潺潺、入口即溶、又有啲似蟹膏,原来佢好补身兼养颜㗎⋯⋯呢度仲有鸡pat pat食,细细件烧到皮脆入面有d脂肪好香口,佢仲有证书,令客人可安心食用啦!另一个我锺意食嘅菜式就系炸白虾,佢嘅虾味好浓同埋炸粉好薄,完全冇油腻嘅感觉,再配埋沙律菜平衡返真系超级正!总括而言,菜式嘅烹调、配搭、用料都相当唔错,睇得出好有诚意同用心制作,我地过左一个好开心嘅晚上好满足呀!

• 唐扬白虾
  • 白鳝
  • Sake
  • 炸白子
2020-08-06 701 浏览
今日终於去咗太子串烧小店 @kakure__yen 好似去左东京隐世小店一样 ❤️❤️喺度食嘢好似去东京 食串烧一样 食咗当去咗东京旅行🤣🤣店员服务好细心对清酒 又有专业嘅知识实在难得😊隐町 所有鸡嘅部位都可以食得当中鸡颈同埋鸡pat pat真系烧得好好味好香口😊😊呢到仲有串烧银杏同饭团实在十分惊喜 而家喺出面好少店铺有呢2样野提供,而饭团每一面都烧香脆 好满足丫😍限聚令下 店铺最多只能坐7人食晏要尽早订位丫
喺度食嘢好似去东京 食串烧一样 食咗当去咗东京旅行🤣🤣
店员服务好细心对清酒 又有专业嘅知识实在难得😊
限聚令下 店铺最多只能坐7人食晏要尽早订位丫
呢间串烧店十足日本居酒屋嘅风格。🇯🇵 开喺条巷仔入面,铺头的确好的骰。⁣🤩⁣鸡胸脆骨($32)[好味度:8/10]⁣⁣⁣⁣⁣因为呢度系专门做串烧嘅,所以就真系好多种类嘅串烧。😁 例如呢款鸡胸脆骨呢,相信喺出面就比较难搵到嘞。🧐 而且严选靓货源,采用日本独岛县嘅阿波尾鸡,所以呢食落特别重嘅鸡肉味。😉 再加埋鸡软骨脆脆嘅口感,夹埋浓味嘅肉汁,真系令人好满足。⁣😆⁣青葡萄豚肉卷($38)[好味度:7/10]⁣⁣⁣⁣⁣呢个组合就真系比较少见嘞。🤨 通常都系会食啲烟肉番茄呀或者金菇肥牛等紧嘅组合,不过呢个就好特别地系将豚肉卷埋落呢个大大粒嘅葡萄入面。😮 都好惊喜喎,因为一咬完呢个松软嘅豚肉之後,就会食到嗰啲提子嘅汁。😜 而且猪肉嘅浓烈嘅肉汁味道同埋清甜嘅葡萄,两个好balance。⁣😙⁣烧汁和牛粒($48)[好味度:7/10]⁣⁣⁣⁣⁣来到串烧店,一定要试嘅系和牛。🐄 入口即溶,而且油滋味特别嘅香。😌 细细粒,一口一粒,真系令人愈食愈上瘾。⁣😍⁣呢度最啱就系同朋友放工之後,嗌返杯酒同食吓串烧,倾下偈咁。⁣👥

鸡胸脆骨($32)[好味度:8/10]⁣⁣⁣⁣⁣

青葡萄豚肉卷($38)[好味度:7/10]⁣⁣⁣⁣⁣

烧汁和牛粒($48)[好味度:7/10]⁣⁣⁣⁣⁣

2020-07-11 323 浏览
很喜欢这家吃串烧为主的日式餐厅,坐在巴枱可以看着厨师烧煮食物同时跟朋友喝酒谈天,也是人生一大乐事!谢谢他们细心为先安排食物,每一样都好好味!特别欣赏他们家的店员的服务态度特别好,会很Take care客人的感受及聆听客人的意见,感觉到@kakure_yen用心坚持进步的热诚很值得推荐!
很喜欢这家吃串烧为主的日式餐厅,
坐在巴枱可以看着厨师烧煮食物同时跟朋友喝酒谈天,
也是人生一大乐事!谢谢他们细心为先安排食物,
每一样都好好味!
特别欣赏他们家的店员的服务态度特别好,
会很Take care客人的感受及聆听客人的意见,
感觉到@kakure_yen
用心坚持进步的热诚很值得推荐!
2020-07-02 2755 浏览
来呢度食嘢,记得先book位,book位同埋book 位。重要嘅事情讲三次!!!好彩我地有事先book位,因为真系好full,而且店内位置唔算多。我地系食嘢期间有好多客想入黎,但都冇位。.🌸精选厨师沙律🥗 $58厚身烟三文鱼+沙律菜+醋沙律酱。连我呢个平时唔多锺意食沙律嘅人都食晒,由此可见,真系好味😋.🌸汁烧鸡肉葱串 $38鸡肉嫩滑多汁,上面撒咗d 葱花。.🌸鸡尾 $30呢个真系好特别呀,唔系边度都可以食到。鸡尾外脆内软,口感丰富。可以一试~.🌸鸡胸脆骨 $32卡崩脆嘅脆骨,味道唔错。佐酒小食~.🌸青葡萄豚肉卷 $38呢个又系特别,豚肉入边有青葡萄,味道出奇地match,唔仔细品嚐可能会miss咗个葡萄嘅清香。青葡萄可以去一去豚肉嘅油腻。.🌸意大利青瓜 $18质地软嫩,甜味淡淡地~.🌸烧饭团 $38就咁烧饭团🍙,入边有芝麻。但 个饭团都几好味。外表烧至金黄且脆,远远地闻到饭香,粒粒米都饱满。.🌸烟燻宫崎肠 $58100%采用宫崎县出产嘅猪肉,肉与脂肪分布均匀,烧得香气四溢,咬下去弹性十足。正~.🌸炸池鱼BB $58呢个呢个必试🔥!!!! 配酒一流~新鲜热辣辣的炸池鱼,口感酥脆,配住沙律

🌸精选厨师沙律🥗 $58
厚身烟三文鱼+沙律菜+醋沙律酱。
连我呢个平时唔多锺意食沙律嘅人都食晒,由此可见,真系好味😋

🌸汁烧鸡肉葱串 $38
鸡肉嫩滑多汁,上面撒咗d 葱花。
🌸鸡尾 $30
呢个真系好特别呀,唔系边度都可以食到。
鸡尾外脆内软,口感丰富。可以一试~
🌸鸡胸脆骨 $32
卡崩脆嘅脆骨,味道唔错。佐酒小食~

🌸青葡萄豚肉卷 $38
🌸意大利青瓜 $18
质地软嫩,甜味淡淡地~

🌸烧饭团 $38
就咁烧饭团🍙,入边有芝麻。
但 个饭团都几好味。
外表烧至金黄且脆,远远地闻到饭香,粒粒米都饱满。

🌸烟燻宫崎肠 $58

🌸炸池鱼BB $58
呢个呢个必试🔥!!!! 配酒一流~
新鲜热辣辣的炸池鱼,口感酥脆,配住沙律酱,出色

仲有一个值得表扬嘅系,侍应态度好好~
2020-06-23
  • 青葡萄豚肉卷
  • 精选厨师沙律
  • 烧饭团
  • 鸡尾
2020-06-12 144 浏览
终於有机会嚟食肆吓哩间隐世串烧!其实唔算难搵, 入到去真系舖仔细细!如果腰围40寸或以上,真系谂清楚 尤於真系好热, 一坐低见有IPA ,立刻啤啤佢,降降温。然後就食个沙律开吓胃,跟住就开动!食物好有质素,餐牌上八成嘢都食咗,鸡肝好味到要Encore!如果清酒价钱再相宜啲,同埋开瓶费平啲($250.....) ,咁就会更加开心!要帮衬嘅,记得订位,因为闲日都坐爆!侍应妹妹非常好服务, 加上高质素食物,绝对抵得上挤迫嘅环境!
终於有机会嚟食肆吓哩间隐世串烧!

其实唔算难搵, 入到去真系舖仔细细!

如果腰围40寸或以上,真系谂清楚

尤於真系好热, 一坐低见有IPA ,立刻啤啤佢,降降温。

然後就食个沙律开吓胃,跟住就开动!

要帮衬嘅,记得订位,因为闲日都坐爆!

IPA 🍺
  • 烧鸡肝
  • 烧饭团
  • 鸡心
2020-05-25 135 浏览
专食日本德岛波尾鸡路嘅炉端烧,波尾鸡特点系肉质弹牙,同埋皮下脂肪比较低平时小妹好少食内脏,但系老板都话值得试吓,一场黎到,冇理由唔试啫鸡心($30)印象深刻,质感似鸡肾同鸡肝嘅混合,比我想像中爽口仲有,汁烧鸡肉葱串($38) ,鸡颈肉($38) 都好食;而免治鸡肉棒配初生蛋($48),鸡肉棒好食,但系酱汁太多,有啲太咸;牛舌($48)就一般,可能唔系拣牛舌芯,所以比较韧 以下系特别推介烧蟹盖(厨师精选,$128)冇得输,拆咗蟹肉出嚟,放上蟹膏,再烧,食嘅时候加上葱丝同鹌鹑蛋,食到蟹嘅鲜味,而且发好滑,一啲腥味都冇青葡萄豚肉卷 ($38)老板话呢个系Singnature,好多餐厅会用车厘茄或荔枝配豚肉,用青提子感觉重搭,因为冇咁荔枝甜,但系又有车厘茄嘅质感同水份,呢个配搭好唔错烧饭团($38)我去到边都食烧饭团,呢个烧饭团真系烧得好好,饭团外面真系边边都烘得好脆,而且夹嘅时候唔会散晒萤光鱿鱼($58)细细条,但系都几香,食嘅时候会爆汁,几得意

鸡心($30)
印象深刻,质感似鸡肾同鸡肝嘅混合,比我想像中爽口

以下系特别推介

烧蟹盖(厨师精选,$128)

青葡萄豚肉卷 ($38)

烧饭团($38)

萤光鱿鱼($58)
细细条,但系都几香,食嘅时候会爆汁,几得意

2020-04-26 180 浏览
今晚系太子做完野,後巷飘来阵阵串烧香😋,我随着香味走过去,这间餐厅叫隐町, 真的名副其实的*隐*呢!🤣先点一个沙律开开胃🤩,精选厨师沙律58$ ,未见过日本料理咁大碟沙律,相当抵达食!再来免治鸡肉38$,鸡味浓,蘸蛋浆後味道层次更为分明;鸡皮好香!👍青葡萄豚肉卷28$:😛豚肉配上青葡萄,葡萄清甜去了豚肉的油腻感,味道也很夹wo!👌甲罗烧128$:😌蟹盖内放了松叶蟹膏及蟹肉,中间再放上生鹌鹑蛋,满满的蟹膏🤤🤤我吾客气 la!!!!
2020-04-18 260 浏览
疫情下好少出街😭唯有上网搵下有咩好野食又被我搵到呢间超隐世既串烧店类似日式居酒屋既感觉即刻搵个朋友一齐去试下又真系几有惊喜😳 超级fresh!加左芝麻酱好香而且食得出沙津菜好新鲜烧得岩岩好既五花腩全晚最满意既串烧之一因为五花腩够哂入味又唔油腻好好食既免治鸡肉棒酱汁连生鸡蛋一啲都唔腥仲好惹味🥺🥺炸得好香脆既鸡翼每啖都好juicy又有芝麻香气腌得够味好juicy既鸡肉串配埋惹味酱汁同葱香好容易就食鬼哂几有惊喜既酿冬菇虽然佢黑色一旧好似唔好食咁一咬落去冬菇尚算多汁免治鸡肉亦有咬口同橄榄香气几衬 好有趣既组合酸酸甜甜咁解到豚肉既油腻感 和牛一定无得输啦够哂腍爽口既白鳝连皮食最正饭团加左饭素再拎去烧所以比一般饭团较浓味呢个比一般鸡软骨好食软骨够腍之余鸡胸肉亦烧得好香口.以上系2人份量🤣全晚净系食串烧都够哂饱🤤可惜我唔饮得酒呢度既串烧配酒应该好正🥺小店位置唔算多要食记住要订位😆真心几有惊喜😍
疫情下好少出街😭
唯有上网搵下有咩好野食
又被我搵到呢间超隐世既串烧店
类似日式居酒屋既感觉
即刻搵个朋友一齐去试下
又真系几有惊喜😳

精选厨师沙津
超级fresh!
加左芝麻酱好香
白鳝
鸡胸软骨
  • 免治鸡肉棒
2020-04-17 120 浏览
🍢🍡隐世串烧店系列😽▫️餐厅:隐町▫️地点:全香港有1️⃣间分店📍 太子花园街239号嘉庆苑地下C号舖(港铁太子站 A 出口, 步行约4分钟)▫️营业时间⏰:星期一至日 6:00pm - 01:00am▫️价钱:~$70+—美味:🍢🍢🍢环境:🍢🍢🍢价钱:💰💰💰💰—依间真·系隐世串烧店,系条小巷入面,外围装修得几靓🤣💕有小木屋既感觉,入面虽然细细地,但有warm既感觉☺️—📍盐烧鸡肉串($38)☺️佢哋既鸡肉又真系唔错,大旧而且多汁,仲有啲啲盐系上面,餸酒一流🤣(虽然👧🏻👦🏻冇饮👉🏻👈🏻)—📍日式炸鸡($58)都唔错🤣好脆身而且够多汁同够味☺️加埋沙律酱好食啲—建议系依间都系主打食鸡串烧同鸡烧物🐓🦃—#好西 #打卡 #甜品 #隐町 #旺角 #油麻地 #旺角美食 #正餐 #夏天美食 #HongKong #HK #foodie #goodwest #food #烧物 #lunch #chicken #chickenhill #西柠鸡 #地道美食 #amy_in_mk #鸡翼控 #串烧 #酒 #鸡翼控 #鸡
🍢🍡隐世串烧店系列😽
▫️餐厅:隐町
▫️地点:全香港有1️⃣间分店
▫️价钱:~$70+

美味:🍢🍢🍢
环境:🍢🍢🍢
价钱:💰💰💰💰

📍盐烧鸡肉串($38)

📍日式炸鸡($58)
都唔错🤣好脆身而且够多汁同够味☺️加埋沙律酱好食啲

建议系依间都系主打食鸡串烧同鸡烧物🐓🦃

2020-04-16 2612 浏览
呢间隐世串烧店好正呀 😍😍 好有日本後巷个啲特色居酒屋嘅感觉 👍🏻细细间,但食物好高质,好用心,啲店员都好friendly,好细心咁去解释个menu呢到啲肉类全部都系进口货黎架,啲价钱真系算好公道精选厨师沙律 📍$58每日都有机会唔同架... 今次系豆腐麻酱沙律,沙律菜够哂爽脆 👍🏻 配埋个汁好开胃盐烧鸡肉串 📍$38呢到系日本德岛县阿波尾鸡嘅指定店,所以所有鸡肉都系日本黎架 😁 肉质嫩滑,口感好有弹性青葡萄豚肉卷 📍$28西班牙 36个月黑毛猪配juicy 嘅青葡萄,好清甜,食完想再食添烧汁和牛粒 📍$48澳洲黎嘅牛肉 🥩 脂肪含量比较少,食多啲都唔怕日本青椒仔 📍$28浓浓嘅青椒味,几清新,又唔会苦又唔会辣鸡颈肉 📍$38几特别喎,烟烟韧韧烟燻宫崎肠 📍$58好明显就系日本黎架啦! 肉味好出,好弹牙,仲有啲烟燻味炸池鱼BB 📍$58时日精选 😁 搭 ✈ 返黎架,新鲜炸起, 热辣辣,好岩用黎佐酒。个酱汁仲多咗啲wasabi 味武藏野白兰地梅酒 📍$68weekday 都可以放纵吓嘅 🤭 呢杯梅酒甜甜地,好香好好饮Chadonnay & Sake Sparkling 📍唔知几钱 🤭 因

呢到啲肉类全部都系进口货黎架,啲价钱真系算好公道

精选厨师沙律 📍$58

盐烧鸡肉串 📍$38

青葡萄豚肉卷 📍$28

烧汁和牛粒 📍$48
澳洲黎嘅牛肉 🥩 脂肪含量比较少,食多啲都唔怕

日本青椒仔 📍$28
浓浓嘅青椒味,几清新,又唔会苦又唔会辣

鸡颈肉 📍$38
几特别喎,烟烟韧韧

烟燻宫崎肠 📍$58
好明显就系日本黎架啦! 肉味好出,好弹牙,仲有啲烟燻味

炸池鱼BB 📍$58

武藏野白兰地梅酒 📍$68

Chadonnay & Sake Sparkling 📍
唔知几钱 🤭 因为店员请我地饮架 😊😊 仲用咗只变色杯,个粉红色樱花树好靓呀 (港女mode)
日本青椒仔
Chadonnay & Sake Sparkling
武藏野白兰地梅酒
精选厨师沙律
2020-04-10 103 浏览
没想到太子花园街的小巷子里,藏着一间如此优秀的串烧居酒屋🏮正如餐厅🍴的名字那样“隐町”低调极简的风格,隐于闹市中,用心经营着,专心于为每一位食客,提供优质的用餐体验。.椒盐五花腩青瓜沙律🥗$40青瓜爽脆,开胃前菜首选,没想到五花腩可以加到沙律里面,增添满足感。第一次吃这样特别的沙律,感觉很亚洲,很有家里面拌凉拌菜的感觉🤣🤣 但是,很好吃😋很特别!.手羽先$28烤鸡翼,外皮酥脆口感细嫩,很香.盐烧鸡肉串$38肉质鲜美,炭烤之后,味道更加鲜美.鸡尾$30鸡尾绝对是整个鸡的精华,小时候就特别喜欢吃,没想到精致的日料里面也可以吃到!果然,大中华的智慧,美食文化是相通的!.鸡肝$28今晚的最爱!鸡肝很细嫩口感比鹅肝还要细腻,加入调料🧂炭烤之后,味道更加鲜美滋味。如果你平时喜欢鹅肝,那一定懂得欣赏鸡肝的魅力所在。.味噌豚肉五花腩$40腩肉紧实,加上味噌酱调味,特别入口!.烧汁和牛粒$48.白鳝$58.芝士年糕$28...隐町 (太子)太子花园街239号嘉庆苑地下C号铺

椒盐五花腩青瓜沙律🥗$40

手羽先$28

烤鸡翼,外皮酥脆口感细嫩,很香
盐烧鸡肉串$38
肉质鲜美,炭烤之后,味道更加鲜美
鸡尾$30
鸡肝$28

味噌豚肉五花腩$40
腩肉紧实,加上味噌酱调味,特别入口!
烧汁和牛粒$48
白鳝$58
芝士年糕$28

隐町 (太子)
太子花园街239号嘉庆苑地下C号铺
2020-04-06 118 浏览
隐叮果然人如其名,位於一条小巷里面。幸好餐厅将方向牌摆系大街上,否则我同朋友便错过一间咁出色嘅串烧店。餐厅非常细小,目测最多只容纳10个客人,装潢有日本居酒屋既感觉。一开门已经闻到阵阵串烧香气,令我更加肚饿🤤清酒系隐町另一特色,餐厅有唎酒师驻场,唎酒师会向客人介绍串烧同清酒嘅配搭。从餐牌上看,串烧选择不多,但餐牌相当有质感。- 芝麻鸡翼肉质几嫩滑,外皮超级香脆。- 鸡胸脆骨口感有咬口,无乜酱汁更能食到原汁原味。- 五花腩烧得非常香口,肉质唔乾反而几甜,肉汁几丰富。- 牛油烧粟米🌽粟米非常爽甜,口感变得重奶油感。- 烟燻宫崎肠烟燻味超香,外皮香脆,充满油香,芥末酱可以去腻。- 和牛串和牛串系我今餐最锺意既串烧,肉味香浓,无需过多调味,油脂分布平均,非常「脂」味。- 白鳝肉质肥美弹牙,酱汁更能提升鱼嘅鲜味。- 烧鸡泡鱼干外皮烧到金黄色,味道鲜甜。每一款串烧价格比较贵,但味道实在出色,证明师傅既强大功力。虽然隐町位於巷仔入面,但好似你啲咁出色嘅餐厅,无论向咩地方,都好似漆黑中嘅萤火虫一样,咁鲜明,咁出众!

从餐牌上看,串烧选择不多,但餐牌相当有质感。

- 芝麻鸡翼
肉质几嫩滑,外皮超级香脆。

- 鸡胸脆骨
口感有咬口,无乜酱汁更能食到原汁原味。

- 五花腩
烧得非常香口,肉质唔乾反而几甜,肉汁几丰富。

- 牛油烧粟米🌽
粟米非常爽甜,口感变得重奶油感。

- 烟燻宫崎肠
烟燻味超香,外皮香脆,充满油香,芥末酱可以去腻。

- 和牛串

- 白鳝
肉质肥美弹牙,酱汁更能提升鱼嘅鲜味。

- 烧鸡泡鱼干
外皮烧到金黄色,味道鲜甜。

2020-03-16
  • 和牛串
  • 芝麻鸡翼
  • 白鳝
2020-04-02 1362 浏览
今晚同好朋友👭🏻嚟左E间隐世日式居酒屋饮两杯🍻食下野尽诉心中情, 一入到去地方虽然唔大, 但感觉舒服, 好似身处系日本嘅居酒屋咁😊常陆野猫头鹰啤酒🦉🍺武藏野白兰地梅酒🥃白兰地嘅香味加埋梅嘅甜味, E个组合非常夹而且好易入口, 甜度柔和平衡, 首先会尝到白兰地嘅味道, 慢慢会有梅味系唇齿回荡, 味道唔错!😊👍🏻精选厨师沙律🥗 今晚嘅厨师精选沙律系豆腐沙律, 豆腐嫩滑, 沙律菜够爽脆!炸池鱼BB🐟新鲜炸起嘅池鱼bb热辣辣, 酥脆可口, 佐酒一流!汁烧鸡肉葱串🐔🍢(上)鸡肉肉汁旺盛, 口感嫩滑鸡颈肉🐔🍢(中)肥瘦交织融合, 肉质富有弹性, 有嚼劲鸡尾🐔🍢(下)小妹第一次食烧鸡尾, 非常有惊喜, 鸡尾香脆, 味道香浓而且不油腻, 食完仲有回甘嘅味道, 十分推介!😋👍🏻青葡萄豚肉卷🍇🐷🍢(左)用青提子同猪肉整嘅串烧都系第一次试, 青提子清甜多汁带微酸, 加埋豚肉串烧令整体味道清新, 层次感增加而且无咁腻, 推介!味噌黑毛豚肉五花腩🐷🍢(中)五花腩片脂肪平均, 表面金黄微脆, 肉汁丰富汁烧和牛柳粒🐂🍢(右)牛柳粒牛味浓郁, 味道不过不失牛油烧粟米🌽粟米清甜多汁, 牛油味浓而不腻鸡心🐔🍢(上)肉质细

常陆野猫头鹰啤酒🦉🍺

武藏野白兰地梅酒🥃

精选厨师沙律🥗
今晚嘅厨师精选沙律系豆腐沙律, 豆腐嫩滑, 沙律菜够爽脆!

炸池鱼BB🐟
新鲜炸起嘅池鱼bb热辣辣, 酥脆可口, 佐酒一流!

汁烧鸡肉葱串🐔🍢(上)
鸡肉肉汁旺盛, 口感嫩滑
鸡颈肉🐔🍢(中)
肥瘦交织融合, 肉质富有弹性, 有嚼劲
鸡尾🐔🍢(下)

青葡萄豚肉卷🍇🐷🍢(左)
味噌黑毛豚肉五花腩🐷🍢(中)
五花腩片脂肪平均, 表面金黄微脆, 肉汁丰富
汁烧和牛柳粒🐂🍢(右)
牛柳粒牛味浓郁, 味道不过不失

牛油烧粟米🌽
粟米清甜多汁, 牛油味浓而不腻

鸡心🐔🍢(上)
肉质细致, 口感弹牙
鸡皮🐔🍢(下)
油脂甘香, 外层焦脆, 咬落去仲有少少鸡油溢出, 正!

烧饭团🍙
外脆内软, 入面嘅配料都几多, 调味唔错!

牛舌心🐂🍢
牛味重, 质感爽口弹牙, 几好味

土佐豆腐
热辣辣嘅炸豆腐, 出面金黄色脆卜卜, 沾埋酱汁, 咬落去豆腐非常嫩滑, 炸嘅时间亦控制得岩岩好!

总结: 食物质素几高, 价钱唔算贵, 店员服务态度好好, 环境好有日本居酒屋嘅感觉, cp值几高, 十分推介!!😋👍🏻👍🏻