2025-03-08
銀浠包餅店每年都會買幾次呢間包餅店入面嘅花生糯米糍,暫時未搵到其他糯米糍嘅花生係大大粒,花生碎除咗大大粒仲好鬼脆,今次買咗40粒花生糯米糍請人食,請人食唔一定咁死板買西餅,呢間花生糯米糍絕對可以做送禮之選,亦係我暫時唯一覺得係花生糯米糍世一!1.花生糯米糍$7/粒(10/10)記得初初食係$6一粒,依家就貴咗一蚊變成$7一粒,依然每一粒都大大粒,出面係椰絲,入面係大大粒花生碎,味道就無以前咁甜,無咁甜係好事,健康咗就可以食咗幾粒啦!🤣🤣😅N人總共價錢$280個人口味總評分:10/10 @silverrarebakery地址:紅磡鶴園街2G號恆豐工業大廈地下2號舖Please follow me🙆♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻♂️#銀浠包餅店 #包餅店 #花生糯米糍 #紅磡 #紅磡好去處 #紅磡美食 #相機食先 #香港美食 #hkig #hkboy #hkkol #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #d
1.花生糯米糍$7/粒(10/10)
N人總共價錢$280
個人口味總評分:10/10
@silverrarebakery
地址:紅磡鶴園街2G號恆豐工業大廈地下2號舖
#銀浠包餅店 #包餅店 #花生糯米糍 #紅磡 #紅磡好去處 #紅磡美食 #相機食先 #香港美食 #hkig #hkboy #hkkol #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong