2025-07-29
上個月其中一個週末興高采烈返母校參加舊生籃球比賽⛹️♀️ 師姐師妹們大家都玩得非常投入,盡興而歸🥰😆 由於打完波後大家都好攰同埋各自已經有飯局安排,所以幫手執好晒啲嘢就各有各走啦,冇一齊食晚飯😄 由於我屋企離母校唔算太近,而且我好攰所以行得好慢😅🤣 所以返到屋企附近都已經差唔多夜晚7:30😅由於唔想返到屋企先再諗食咩,所以就決定喺屋企商場裏面快快手食個晚餐先返屋企☺️😄由於我不嬲都鍾意食譚仔,所以我就決定去商場裏面嘅譚仔堂食😄 我叫咗自選米線,揀咗腩肉同墨魚春卷😋😋 墨魚春卷係店內姐姐推薦我試吓,的確味道唔錯😋😋 我揀咗麻辣五小辣做湯底,其實都唔係好辣😁 我冇用譚仔App落單,係店內姐姐幫我落單,服務態度好好,好友善,仲推薦我食墨魚春卷,好似朋友咁傾偈☺️☺️ 堂食體驗非常好,我食飽後就好滿意咁去收銀處埋單,然後返屋企休息😄👍