2025-08-06
三哥酸辣肥牛米線,連凍檸茶 $53會員優惠券 口水皮蛋 $0 free今日放工又係一個人,決定去三哥米線醫下個肚。我揀咗個肥牛蕃茄湯米線,加咗個口水雞同凍檸茶。個湯底係蕃茄湯底,酸酸甜甜,好開胃!肥牛切得薄薄的,好容易熟,而且肥瘦適中,唔會太膩。米線嘅份量都幾多,夠晒飽肚!湯底入面仲有好多蔬菜,例如紅蘿蔔、白菜等等,營養豐富!口水皮蛋就真係名不虛傳!嫩滑,麻辣醬汁惹味,醬汁亦都幾多,可以撈埋米線一齊食,味道更上一層樓!凍檸茶就係普通嘅凍檸茶,茶味濃郁,檸檬味酸酸甜甜,好解渴!不過,如果檸檬可以再酸啲就更好啦!總括嚟講,呢餐三哥米線真係好滿足!湯底好味,肥牛嫩滑,口水雞惹味,性價比高!下次一定會再嚟試吓其他口味嘅米線!譚仔三哥米線(香港)網址: https://s.openrice.com/QrbS0AOmB00~uEq3QAQ地址: 香港將軍澳調景嶺景嶺路8號都會駅2樓035號舖電話: +852 28030493
會員優惠券 口水皮蛋 $0 free
譚仔三哥米線(香港)
地址: 香港將軍澳調景嶺景嶺路8號都會駅2樓035號舖
電話: +852 28030493