2019-06-18 830 浏览
我在facebook foodie介绍 呢间舖头, 小心中伏 有半价套餐, 我们四丁友 提 前一日订座 以为可有半价 优惠, 但去到佐敦店 他们说有订座 但是冇订餐 所以没有优惠 。她在facebook介绍 只要前一日订座 便可 ,加上我订座 时店员冇清楚说明 ,要订餐才有半价优惠 大家小心 中伏 。依间舖食物少, 味道一般 ,油烟大 空气差, 海鲜不太新鲜, 牛肉一般,、冇炒象拔蚌。 如果喜欢吃 牛丸类、肠仔、午餐肉、 蔬菜、 饮品 、雪糕、小食尚算满足到你要求 。- 依间舖服务员 算高分 ,在放题来说服务态度算好 。希望下次facebook foodie不要夸张介绍, 令市民 食客中伏, 可能foodie收咗广告费, 才夸张介绍。 小心!小心!小心 !中伏!中伏!中伏'!
2019-06-18 1578 浏览
我同老豆生日 见到海鲜任食火锅烧烤就试下啦先讲正常野, 我地只食了C1 (火锅放题)1. 海鲜ok , 龙虾 虾 鲍鱼味道都几好2. 汤底都可以 ,我叫左人参果个3. 成间店只有receiption 果男人staff的态度系正常人状况不断,详情如下1. 叫左鸳鸯火锅汤底 , 但煮极都唔滚问左个女员工一次 佢炉都唔睇 就话等一阵 要慢慢滚 (当时已煮左30mins 以上) 再等10mins 都一样 , 发现个炉成日跳掣叫佢黎再睇 , 佢应都无应走左去 我地再叫第二个员工 , 佢话 你咪叫左另一个女仔 佢咪拎梗炉比你点知系加一个gas 炉上去 高到咁, 我地夹都夹唔到 我地就话不如换番个单一个锅啦 , 但拎番𥚃面d 野食先 , 女员工话 咁你地一系叫过 一系依家食左佢!我火都黎 d 野唔熟点食 , 海鲜系送一次又唔系放题我点叫过呀 ! 佢再讲 「我都唔知你地想点!」最後叫佢拎个碟比我地捞起未熟的再煮男员工有过黎道歉再送一碟肥牛2. 仲未完 旁边有食客烧烤 一下热油弹到我爸爸的眼睛⋯⋯⋯食客当然无心的 但餐厅的人有无想过安全?抽风好差 其实睇唔到自己食梗咩旁边的人做咩 弹到我地都唔知点算依间
我同老豆生日
见到海鲜任食火锅烧烤就试下啦
先讲正常野, 我地只食了C1 (火锅放题
1. 海鲜ok , 龙虾 虾 鲍鱼味道都几好
2. 汤底都可以 ,我叫左人参果个

状况不断,详情如下
1. 叫左鸳鸯火锅汤底 , 但煮极都唔滚
问左个女员工一次 佢炉都唔睇 就话等一阵
要慢慢滚 (当时已煮左30mins 以上)
再等10mins 都一样 , 发现个炉成日跳掣
叫佢黎再睇 , 佢应都无应走左去

点知系加一个gas 炉上去
高到咁, 我地夹都夹唔到

最後叫佢拎个碟比我地捞起未熟的再煮
男员工有过黎道歉再送一碟肥牛

2. 仲未完 旁边有食客烧烤
一下热油弹到我爸爸的眼睛⋯⋯⋯
食客当然无心的

但餐厅的人有无想过安全?
抽风好差 其实睇唔到自己食梗咩
旁边的人做咩 弹到我地都唔知点算

依间餐厅再好食都无用
最後一肚气的离开
2019-06-12 2098 浏览
咁啱有朋友生日,佢劲想食火锅,咁我就提议不如去蒲头岛啦,任点任食,又有多款汤底选择,咁我哋当日就好早上到去,大概下午5:00 ,食物齐全加上环境乾净。点菜时用QR code数一数,所有菜式,汤底,配料,饮品都可以下单,当然也可以出去任君选择啦。饮品选择很多有韩国的罐装饮品,也有绿茶和汽水,特别推介玻璃瓶装的雪燕。酱汁选选择也很多,汤底很快便到送到了,我们这次吃的是龙虾海鲜拼盘,吃得出每样海鲜都10分新鲜,清甜又很乾净,大家都食得很开心。
庆祝纪念
  • 是日海鲜
2019-06-11 824 浏览
早排同几个朋友去打边炉💲238位另加一劲多款酱料依家好似系火锅店基本😂可惜冇写明系咩 好多都黑忟忟唔知咩来🤔饮品有几大个雪柜既包罐装任饮另外都有果汁热茶等等都多选择🍵餐厅用QR code自助落单胜在唔驶叫人来 而且唔会错😁👍汤底我地拣左人蔘汤 可惜比较淡🙁/食物方面除左自助任点既肉呀丸呀出面仲有一整排雪柜既菜类随便拎🌽海鲜拼盘就冇得refill既🦐不过跟人头俾大大盘 肯定够食👩👧🧑👨另外仲有熟食类春卷呀凉拌青瓜呀之类食饱饱就有甜品冰糖雪燕同红豆沙当然仲有时下火锅店标配既自助雪糕机🍨/餐厅位置方便 地铁站出左5分钟内到🚆最重要系冷气充足 唔会食到出晒汗😅不过可能因为同场仲有网烧通风稍嫌不足 烟雾迷漫仙气左少少🧝/佐敦 - 蒲头岛#Hanako_佐敦🌻#Hanako_火煱

早排同几个朋友去打边炉💲238位另加一
#Hanako_佐敦🌻
#Hanako_火煱
2019-05-29
2019-05-31 2473 浏览
最近食到一间质素唔错,价钱又OK嘅火锅放题😋呢间主打特色fusion火锅汤底,千奇百趣嘅组合又出奇地夹加好食😳💕推荐佢哋嘅招牌蒲头锅🤘🏻出面未见过呢个组合本身我拣佢系因为有大量我好锺意嘅紫菜🤩野味十足又唔会好重口味,汤底配料嘅章鱼估唔到好好食🐙不过会越煮越乾柴,要食趁早!!套餐包括嘅龙虾鲍鱼海鲜拼盘,入面嘅海鲜相当新鲜!龙虾肉质爽弹,鲍鱼嫩滑唔韧!自助区有绿茶芋头饼,呢个芋泥唔太甜,口感微脆又松软!甜品区就有自助雪糕,雪糕系云呢拿味,有唔少配料可以DIY自己加任点款式唔算多,但胜在质素几好,对对得住价钱有余~推荐佢哋嘅丸类!平时火锅好少食鱼丸之类嘅嘢🤭但呢间嘅全部都几好食!尤其系芥末鳕鱼丸(有馅)、虾丸、鱼丸、虾滑(超多虾肉)、百花酿冬菇(虾滑),做得真系几出色❤️冰糖雪燕可以任饮lol超好,雪燕=平价燕窝💕质感浓稠,虽然无乜味,但饮落几滋润~

最近食到一间质素唔错,价钱又OK嘅火锅放题😋

推荐佢哋嘅招牌蒲头锅🤘🏻出面未见过呢个组合
本身我拣佢系因为有大量我好锺意嘅紫菜🤩

套餐包括嘅龙虾鲍鱼海鲜拼盘,入面嘅海鲜相当新鲜!
龙虾肉质爽弹,鲍鱼嫩滑唔韧!

自助区有绿茶芋头饼,呢个芋泥唔太甜,口感微脆又松软!

任点款式唔算多,但胜在质素几好,对对得住价钱有余~

2019-05-31 1545 浏览
蒲头岛已经系我最爱嘅火锅放题之选今次黎到有新嘅套餐令我心心眼😍有龙虾鲍鱼海鲜拼盘加任点任食火锅都系只需要$208咋!由於我当日肠胃麻麻地 所以拣咗珍味杂菌锅而MY BOSS就要香辣锅 话要辣下🌼咁话🤣一嚟到龙虾鲍鱼海鲜拼盘 发现好新鲜净系食呢个海鲜拼盘已经值回票价个菌汤清甜得黎又好多菇 带出海鲜嘅鲜味而其他配料好似牛肉同羊肉都好正配上香辣锅个汤底 更加惹味😛其他配料都好出色 饮品选择都多整体来讲性价比真系好高呀👍🏻_________________________装修环境:✨✨✨✨服务态度:✨✨✨✨✨食物质素:✨✨✨✨✨(5个✨为满分)________________________唔信我嘅可以自己去试试😂
蒲头岛已经系我最爱嘅火锅放题之选
今次黎到有新嘅套餐令我心心眼😍
有龙虾鲍鱼海鲜拼盘加任点任食火锅
都系只需要$208咋!
由於我当日肠胃麻麻地 所以拣咗珍味杂菌锅
_________________________
装修环境:✨✨✨✨
服务态度:✨✨✨✨✨
食物质素:✨✨✨✨✨
(5个✨为满分)
________________________
唔信我嘅可以自己去试试😂
Hot Pot🥘 Fusion Hot Pot🥢 Seafood & All You Can Eat💫..一间火锅放题,有齐自助餐`网烧`铁板烧 任君选择 食足2小时 仲开到凌晨2:00am。蒲个头 黎个烧肉🍢打边炉🥘 来聚聚都系一个选择吧。今次点选 火锅]。原只开边龙虾🦞 肉质弹牙;带子🐚 雪白厚肉大大粒;虎虾🦐 多膏啖啖肉;鲍鱼🐚 爽弹不韧;蚌类`蚬类`青口🐚 都新鲜有光泽。价位只是$2xx,就算净食海鲜拼盘也算超值。另外肉类 (鸡🐥牛🐮猪🐽海鲜🦑) 更可随意点选。配料如:丸类🍢`云吞饺子🥟`蔬菜🥬`面食🍜 亦无限添加呢。小食:炸鸡🍗 是推荐的 嫩嫩的。甜品有自助雪糕机🍦吃过火锅降降温 不能不吃吧。要是不追求好高质素,这个价钱 吃盘海鲜拼盘是亮点✨。蒲个头 打个边炉 滚滚吧。..

今次点选 [龙虾🦞鲍鱼🐚海鲜🦐拼盘 +任点任食火锅]。原只开边龙虾🦞 肉质弹牙;带子🐚 雪白厚肉大大粒;虎虾🦐 多膏啖啖肉;鲍鱼🐚 爽弹不韧;蚌类`蚬类`青口🐚 都新鲜有光泽。价位只是$2xx,就算净食海鲜拼盘也算超值。

⁣⁣夏天虽然嚟到,但系边度会阻到香港人打边炉嘅意欲。🤭 一於开大冷气打边炉。⁣🥳⁣C1套餐:龙虾或蟹膏海鲜火锅拼盘 (正价:$238/优惠时段:$208)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣今次拣咗呢个套餐,除咗有基本嘅任点任食火煱放题同埋任食自助餐区所有食品饮品之外,额外仲有个龙虾海鲜火锅拼盘,但系就唔包烧烤。🤔 加埋网烧就要叫套餐C2,但系啲海鲜净系落火锅都好好味。⁣⁣⁣⁣⁣⁣😙⁣⁣⁣⁣⁣⁣呢度放题嘅汤底有好多款选择,当时就拣咗呢个嘅川味香辣猪骨汤。🧐 真系非常之惊喜,猪脚汤好入味,唔会比个辣味完全冚晒。🥰 但系同时又几辣得几刺激。🥵 最重要系佢唔系一浸死辣,汤底味道好浓沃,同啲食材都好夹。⁣⁣⁣⁣😝⁣⁣⁣⁣海鲜拼盘系非常之新鲜,龙虾、元贝、鲍鱼、蚬、扇贝每样都真系好鲜甜。😋 以呢个价钱食到咁高质量嘅海鲜真系超抵。🤩 而且,佢基本嘅火煱放题⁣⁣⁣包嘅海鲜都唔错架。⁣⁣⁣😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣肉类嘅种类都几多,净系牛都可以拣本地牛同埋美国牛肩胛或者牛柳粒。🐄 牛肩胛肉质特别结实同埋细嫩极具弹性,肉汁丰富,牛味浓郁。😚 肥纹呈现均匀,油脂比例完美,唔太heavy。🤫 当然,鸡肉、猪肉同羊肉都可供选择,我见

C1套餐:龙虾或蟹膏海鲜火锅拼盘

川味香辣猪骨汤

⁣⁣⁣⁣⁣⁣

肉类嘅种类都几多,净系牛都可以拣本地牛同埋美国牛肩胛或者牛柳粒。🐄 牛肩胛肉质特别结实同埋细嫩极具弹性,肉汁丰富,牛味浓郁。😚 肥纹呈现均匀,油脂比例完美,唔太heavy。🤫 当然,鸡肉、猪肉同羊肉都可供选择,我见menu仲有鸵鸟肉同埋田鸡肉,不过可惜呢两个都系售罄。😟 希望下次去会有啦⁣。⁣⁣⁣⁣⁣😇
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
嘢饮选择充足,都系任饮。🍹 仲可以加钱要啤酒任饮,亦都有单售供应。🍻 雪糕机可以唧雪糕,仲有好多酱料嘅配搭。🍨 最正系仲有冰糖雪燕可以任拎。⁣⁣⁣⁣⁣⁣😮
任唧雪糕

冰糖雪燕

顺带一提,呢度嘅电话落单系统实际操作上真系方便好多。👍🏻 以往落单要又要倾每样嗌几多,又要等使用人嚟收单,搞搞下都搞咗几分钟。😓 喺呢度自己用自己部电话各自碌个mon睇嘢,自己揿嘢食,然後送咗张单出去就得,悭时间又大大减低咗漏单嘅机会。😎 净系呢点都令回头率大增。⁣⁣⁣😂
⁣⁣⁣⁣

蒲头岛(佐敦店)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
其他评分⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
性价比(5/5)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
环境分(4.5/5)⁣⁣⁣⁣
C1套餐:龙虾或蟹膏海鲜火锅拼盘
川味香辣猪骨汤
任唧雪糕
冰糖雪燕
2019-05-26 916 浏览
一星期打三次火锅,应该会有几热气🤤,我唔理噜!.🔺 c1 龙虾或蟹膏海鲜火锅拼盘 $238(任点任食火煱放题+ 任食自助餐区所有食品饮品).汤底选择估唔到有咁多,我地选择左黑蒜油汤底。.海鲜拼盘有好多种类,连龙虾、鲍鱼都有!一坐低就会直接送上。.另外小店使用2D barcode电话下单,够晒环保♻️。.食物方面中意佢个猪肉栗米饺,栗米够晒甜,咬落又有汤汁。.最中意系佢饮品选择好多,好多韩式饮品🤤。.另外仲有自助熟食区,全部自助。.

一星期打三次火锅,应该会有几热气🤤,我唔理噜!
🔺 c1 龙虾或蟹膏海鲜火锅拼盘 $238
(任点任食火煱放题+ 任食自助餐区所有食品饮品)
汤底选择估唔到有咁多,我地选择左黑蒜油汤底。
海鲜拼盘有好多种类,连龙虾、鲍鱼都有!一坐低就会直接送上。
另外小店使用2D barcode电话下单,够晒环保♻️。
食物方面中意佢个猪肉栗米饺,栗米够晒甜,咬落又有汤汁。
最中意系佢饮品选择好多,好多韩式饮品🤤。
另外仲有自助熟食区,全部自助。
2019-05-24 583 浏览
突然间好想去打边炉🍲就去左呢间系佐敦既👉🏻蒲头岛👈🏻 食下先🤩..点左个套餐C🦞龙虾或膏蟹海鲜火锅拼盘➕ 任点任食火锅放题 ➕任食自助餐区所有食品饮品🍹 都系每人$228 咋👅 (晚餐如果系9点後入座仲平🙆🏻‍♀️) ..🗣讲返d 野食先...个海鲜拼盘都几足料👍🏻 而且超级新鲜,一上台就见到龙虾好多膏😋 忍唔住食左d 海鲜先,鲍鱼爽口,正‼️ 龙虾同大虾都好好食,多膏又肉质鲜甜✨ 无得输🔥..

2019-05-23 3741 浏览
首先讲讲价钱呢间平有平食 最平中午任食都系$58姐想食好d又鲍鱼又龙虾 都唔贵可以睇睇餐牌先.⭐️有咩食呢?打边炉 铁板 网烧⭐️自助区有咩食呀?沙律 冷盘 熟食 海鲜 烧物水盘 丸 菜 雪糕 野饮(几十款火锅料就唔打出黎啦).而我地今日叫左c1 半自助套餐$208一位睇图可以见到 有一大盘海鲜头盘呢到2人份量 有龙虾 鲍鱼大大只虾 大大只贝类 生蚝....👍🏻呢盘野劲新鲜 鲍鱼仲识郁(净系呢盘都好高成本).食完呢盘如果唔够候可以用qr code落单再点其他任食海鲜例如 虾 同 贝类(睇图可以见到後小小果兜)但任食既就冇头盘咁大只啦(其实都大只)👍🏻但虾肉一样新鲜弹牙 肉够实身 唔霉大家都知虾有几贵‼️食虾既朋友可以轻松回本(食海鲜记住咬走内脏 因为有时内脏有沙).好 唔食虾既朋友 有咩回本野呢?牛肉系你既好朋友👍🏻牛肉 色水都好靓 牛柳粒最重肉味‼️牛魔王 又系轻松回本.咁呢间餐厅仲有咩做得好呢?👍🏻任饮饮品种类多 仲有冰糖雪燕(虽然都知应该唔会落足燕窝)(但都几好饮既)👍🏻调味料 种类劲多 可睇图👍🏻环境乾净 舒服火锅料区 应有尽有 唔多讲👍🏻要赞既系有 有门保鲜柜放住火锅料👍🏻火锅汤底都
首先讲讲价钱
呢间平有平食 最平中午任食都系$58姐
想食好d又鲍鱼又龙虾 都唔贵
可以睇睇餐牌先
⭐️有咩食呢?
打边炉 铁板 网烧
⭐️自助区有咩食呀?
沙律 冷盘 熟食 海鲜 烧物
水盘 丸 菜 雪糕 野饮
(几十款火锅料就唔打出黎啦)
而我地今日叫左c1 半自助套餐$208一位
睇图可以见到 有一大盘海鲜头盘
呢到2人份量 有龙虾 鲍鱼
大大只虾 大大只贝类 生蚝....
👍🏻呢盘野劲新鲜 鲍鱼仲识郁
(净系呢盘都好高成本)
食完呢盘如果唔够候
可以用qr code落单
再点其他任食海鲜
例如 虾 同 贝类
(睇图可以见到後小小果兜)
但任食既就冇头盘咁大只啦(其实都大只)
👍🏻但虾肉一样新鲜弹牙 肉够实身 唔霉
大家都知虾有几贵
‼️食虾既朋友可以轻松回本
(食海鲜记住咬走内脏 因为有时内脏有沙)
好 唔食虾既朋友 有咩回本野呢?
牛肉系你既好朋友
👍🏻牛肉 色水都好靓 牛柳粒最重肉味
‼️牛魔王 又系轻松回本
咁呢间餐厅仲有咩做得好呢?
👍🏻任饮饮品种类多 仲有冰糖雪燕
(虽然都知应该唔会落足燕窝)
(但都几好饮既)
👍🏻调味料 种类劲多 可睇图
👍🏻环境乾净 舒服
火锅料区 应有尽有 唔多讲
👍🏻要赞既系有 有门保鲜柜放住火锅
👍🏻火锅汤底都种类多
👍🏻夏天打边炉 劲热 但佢冷气劲冻 爽(‼️坚冻)
唯一 一般既系甜品就比较小啦
但都有雪糕机比大家玩下
得云呢拿味 如果系乳酪雪糕就完美啦
有大概8款内熟食
炸春卷 肠仔 鱼皮 果类
暖暖地 如果即炸会好食好多 但唔系重点
但岩岩入座 口痕可以咬2旧(留肚食海鲜)
系佐敦庄士 竞争好大
好评 推介 质素对得住价钱
虾 牛killer绝对回到本
冇伏 可回头
希望继续比心机保持水准啦
(但留言有d朋友 唔系咁睇 可以睇埋先)
#蒲头岛 (佐敦) @ncbubble
地址:佐敦弥敦道219号庄士伦敦广场10楼
⭐️评分:
味道:4.5/5 海鲜5分 平均比个4.5分啦
环境:4.5/5 乾净舒服
服务:4/5 姐姐主动收碟都快既
抵食:5/5
2019-05-18 1884 浏览
终於考完试,当然要食餐好嘅庆祝下啦!🤣今次去咗是佐敦一间任饮任食火锅。呢间有得食火锅或者铁板烧烤。今次我哋就拣左#龙虾或蟹羔海鲜火锅拼盘任食火锅 $238👅👅落单冇几耐就有一大盘海鲜送过来,效率都几高。龙虾海鲜拼盘包括左开边龙虾🦞、虎虾🦐、生蚝、鲍鱼、青口、蚌等。种类多之余,每样都好新鲜,虎虾超级大只呀🤣🤣另外会有肉类,例如猪牛羊肉片、丸类、蔬菜类、部份海鲜及饮品任饮任食😌加上座位都几舒服,呢度都几适合朋友聚会。.🏠蒲头岛 (佐敦)佐敦弥敦道219号庄士伦敦广场10楼

🏠蒲头岛 (佐敦)
佐敦弥敦道219号庄士伦敦广场10楼
2019-04-27 2792 浏览
Book左7:30,但大部分人都迟到。好在无人等位je,最後我地7:50先入座。地方宽阔,啲枱唔会放到密密麻麻,有空间感。不过我地5人,就安排坐卡位,有少少迫我地拣左C1个餐坐低无耐就好快上左个海鲜大拼盘,每人一份。有龙虾仔,大海虾,鲍鱼,蚝,青口同大蚌好丰富丫之後就扫呢个QR code落单,有汤底,肉(鸡,牛,猪,驼鸟,羊,鱼),丸(墨丸,四宝丸,芝士丸等),饺(粟米猪肉,韮菜,鲜虾水饺,鲜虾云吞等),仲有是日海鲜,餐肉,田鸡,鱼腐等等。。。蔬菜,面食,雪糕,糖水,熟食,配料同饮品都系自助的。沙嗲锅好浓,但唔辣,不过都重味的,咸渌海鲜好入味无拣错锅底不过个锅好大烟,真系睇唔到对面嗰位啲海鲜都几新鲜,yummy本来系个frd介绍呢间的。之後睇食评,好多negative的。仲要今日庆祝生日喎,几惊唔好食丫好在都无令我失望但唔知点解,星期五都无人等位。walk in都随时有位。食够两个钟,都唔会赶你走。可以继续吹水

我地拣左C1个餐

好丰富丫

海鲜拼盘

蔬菜,面食,雪糕,糖水,熟食,配料同饮品都系自助的。

沙嗲锅好浓,但唔辣,不过都重味的,咸
渌海鲜好入味
无拣错锅底

沙嗲汤底

不过个锅好大烟,真系睇唔到对面嗰位
啲海鲜都几新鲜,yummy

龙虾

• 龙虾或羔蟹海鲜火锅拼盘
  • 蒲头岛牛拼盘
  • 火锅配料
2019-04-05 2125 浏览
蒲头岛有三间分店今日嚟咗佐敦店任食打边炉 宵夜时段九点半後$148+10%坐低後店员会叫你用QR code点餐虽然唔系太多选择但系啲汤底好特别我哋拣咗个黑蒜豉油汤底入边有劲多洋葱不过就唔系好见到黑蒜出面酱料有劲多选择沟完啲酱料嚟食其实食唔到个汤系咩味......班朋友嘅功力实在太强每次都嗌十几碟牛肉一阵间d tray已经高过我收返啲碟嘅速度比较慢但系店员都几nice除咗用电话拣嘢食之外出面仲有好多嘢食拣蔬菜 炸鱼皮 雪糕 甜品都系自己攞唔知做乜鬼好大烟 大烟到见唔到对面个朋友成餐饭有一半时间见唔到对面😅埋单每人$163个个食到饱 又饮劲多野抵到烂
蒲头岛有三间分店今日嚟咗佐敦店

入边有劲多洋葱
不过就唔系好见到黑蒜
出面酱料有劲多选择
沟完啲酱料嚟食
其实食唔到个汤系咩味......

班朋友嘅功力实在太强

埋单每人$163
个个食到饱 又饮劲多野
抵到烂
2019-03-22 1900 浏览
刚刚同几个朋友去试新嘢,点知一试就好失望 !同大窝口冇得挥 人哋价钱又平过佢 ,款式又多 , 最惨就系打边炉个炉头成日都熄火 每三分钟就要 自动熄 一次 , 饮品款式又少 ,一次过冇下次!