2025-06-01
Lunchtime諗住食茶記唔會差得去邊見到呢間有少少人排隊,所以就揀咗呢間因為得一個人,排咗幾分鐘就入得去繁忙時間都預咗同人搭枱見到對面客人未食完、未飲曬嘢飲、未執嘢前後已經畀夥記催咗三次,我都拿拿聲落單落單後唔使兩分鐘已經送到⸻🐮 瑞士汁牛肉炒河($60)+ 🍋凍檸水($3)真係第一次食炒牛河係完全唔熱,暖都唔暖吓,河粉痴埋一舊,感覺已經放咗好耐,等有人落單即刻出餐🥶 然後炒河完全無味,唔鹹唔甜,都唔知自己食緊乜,落咗包辣椒醬等個口有啲味道,但都係好難食😔 ⸻✨總結:呢餐真係越諗越唔抵,價錢貴之餘,諗住食個牛河放肆吓,點知嘥曬卡路里Quota食咗啲咁難食嘅嘢😪 仲要成個用餐體驗非常差,座位好迫,每次有夥記經過,都會撞到我張枱枱角,下下都郁到張枱🫤本身唔諗住寫食評,但真係食得好唔開心,所以只係影低咗張單,見到呢間嘢都真係好多人幫襯,希望我今次體驗只係個別例子啦推介指數:2/10🫥
見到呢間有少少人排隊,所以就揀咗呢間
因為得一個人,排咗幾分鐘就入得去
繁忙時間都預咗同人搭枱
落單後唔使兩分鐘已經送到
⸻
🐮 瑞士汁牛肉炒河($60)+ 🍋凍檸水($3)
⸻
✨總結: