2006-05-15 82 浏览
星期六下午約左人度食一食下午茶,估唔到多人多成咁!不過我覺得佢既tea set比我想像中多,因為竟然可以食到三色厚吐司!我以為只係珍珠奶茶店至會有!三色係牛油生醬同果醬,可以自己任意塗上,吐司頗厚,質素一般,包埋飲品夾埋二十多元,足夠一個女仔份量,一次食三款醬,我覺得幾新鮮!另外,朋友因為未食飯,叫左個燒味飯下午茶餐,連野飲28蚊,份量係ok,但係質素唔太好,因為所謂燒肉根本唔係燒肉,只係有少似叉燒看似可能燒過下既豬肉!可能因為係下午茶餐,所以係咁卦!
2004-04-02 53 浏览
昨晚買左一盒燒鵝飯, 加燒肉差燒例牌, 記憶中好似六十幾蚊. 質數唔錯, 三樣野既肉質都幾鬆軟, 而燒肉D皮都幾脆!茶餐廳角度去睇, 算唔錯!
2004-02-11 28 浏览
我係0係一個做旅遊既朋友聽番黎你估3~4個人去0個到食可以洗幾多錢我估唔洗成千蚊呱?咁你就錯啦係可以架只要你係遊客就可以啦吓如果比著你係遊客你去到外國係咁你會點?
我係0係一個做旅遊既朋友聽番黎
你估3~4個人去0個到食可以洗幾多錢
我估唔洗成千蚊呱?
咁你就錯啦
係可以架
只要你係遊客就可以啦
吓如果比著你係遊客你去到外國係咁你會點?