2021-03-19 227 浏览
嘢食算系普普通通放得入口啦,如果唔追求啲乜嘅话,即系唔系叫做难食,但又冇话好食罗。无论系餐厅嘅装修环境、餐桌上面嘅摆设,定系食物嘅摆碟和食物嘅卖相味道,都系有种求求其其嘅感觉,款式唔多、唔精美,不过上菜都快,冇漏单,叫做有个地方,可以同朋友坐耐少少吹水咁罗。冇咩唔会再去。
2020-06-08 765 浏览
这次真是太难忘的一次聚餐。原本是来食放题点知变小强放题。话说当日够钟上到去,仍要在门口等十分钟左右才能安排座位。之後我哋坐到近窗边的卡位,比较靠近厨房的角落位置。初时十分钟冇事发生,话送生蚝,家人话唔新鲜都唔太食得落。食到中途就变成小强放题了..只见小强突然从窗边爬上枱面,家人立即打死几只!打完一只冇耐又黎多只,食慾全无吧!最後同职员讲,都只系比雪糕(本身就包雪糕任食吧?),冇减钱。今次家庭聚会食得唔太开心,觉得好唔衞生..结果我地草草食完急住走了,决定永远不再来。
这次真是太难忘的一次聚餐。原本是来食放题点知变小强放题
2020-04-13 408 浏览
之前因为性价比高已经帮衬咗好多次, 今次再去帮衬食物质素下跌, 鱼生冇之前咁新鲜,羊架冇之前咁肥美,可能疫情之下入货少咗,多款鱼生喺八点半已经冇货。另外之前有清酒无限量供应,但系今次去到冇酒供应,价钱不变,订座时又冇事先声明冇酒供应,餐厅经理话因疫情所以取消清酒供应 但其他餐厅都仍然有酒供应,总之今次令人失望。
  • 刺身
  • 烧纽西兰香草羊鞍
2020-04-05 296 浏览
六点入座,因为价钱比较便宜,由於食客不是很多的关系,上菜的速度也很快,食物质素还可以吧,刺身新鲜度和肥美度一般,但是寿司挺好吃的,熟食和炸物都不错,例如番薯仔和海虾都很好吃
2020-03-30 315 浏览
星期一至四,五点黎食有半价优惠。刺身、火炙寿司选择多,刺身新鲜,写几多黎几多。刺身同饭比例几好,唔会太大旧饭。而热食选择少,炸物唔错,野食黎到仲系热辣辣野食黎得快,座位宽敞,环境乾净,侍应helpful & nice。最尾送大牌子雪糕一杯几抵食,每人$130连加一,如果想坐得舒服同倾计,呢度几适合。
星期一至四,五点黎食有半价优惠。

刺身、火炙寿司选择多,
刺身新鲜,写几多黎几多。
刺身同饭比例几好,唔会太大旧饭。

而热食选择少,炸物唔错,野食黎到仲系热辣辣

最尾送大牌子雪糕一杯

2020-03-30
用餐优惠
优惠券
2020-03-18 179 浏览
今日又系食大餐既日子去左满屋食放题,都有一段时间冇泥啦,一坐底唔洗讲甘多啦,刺身我叫左三文鱼,油甘鱼,甜虾,带子,甜蛋同以前一样冇咩变过,都系甘新鲜,唔会做到是是旦旦甘我最钟意就系食甜虾,因为每一只都好多膏,而且系冇肠,师傅做得好好叫左d寿司,细细件唔会食唔到其他野,烧左口鱼寿司我都叫左三次,因为师传都烧得唔错,烧岀泥既油脂岩岩好落左小小系饭度,令到好重鱼鲜味而且呢间铺有得食花胶,花胶都几林,几入味唔会好似食橡根甘总括泥讲都唔错,平价大食
今日又系食大餐既日子
我叫左三文鱼,油甘鱼,甜虾,带子,甜蛋
同以前一样冇咩变过,都系甘新鲜,唔会做到是是旦旦甘
而且呢间铺有得食花胶,花胶都几林,几入味唔会好似食橡根甘
总括泥讲都唔错,平价大食
2020-03-17
虽然仲系喺抗疫期间, 但偶然都要出去放纵一下, 所以今晚就去左呢间日式放题开大餐星期一至四晚市时段 $208 一位, 加埋一 $230 都唔洗, 认真抵食, 仲有齐刺身、寿司、卷物、军舰、手卷、一品料理、串烧、炭烧、天妇罗、炸物、季节料理、和风料理、饮品 & 甜品自助区前菜、沙律、冷盘、炸物、熟食、汤、甜品、水果任拎饮品柜入面有罐装 & 包装饮品, 而且仲有 2 -3 款啤酒任饮热茶柜果边仲有清酒同梅酒添刺身有 12 款刺身:甜虾、大赤虾、北海道带子、吞拿鱼、北海道角螺、北寄贝、三文鱼、希灵鱼、油甘鱼、鲍鱼片、松叶蟹棒 & 玉子, 特别推介甜虾、大赤虾、北海道带子同三文鱼, 因为真系非常肥美, 一定要食多几 Round寿司款式非常多, 大爱海胆手卷同黑松露赤虾寿司, 另外仲有 D 创意寿司, 例如: 至尊蜜糖芥末三文鱼腩寿司、意大利黑醋芝士鳗鱼卷、酱烧玻璃虾海鲜卷、咖哩盐烧左口鱼边、火炙蒜香和牛寿司、千岛酱烧帝皇蟹棒寿司、千岛酱三文鱼军舰、芝士飞鱼籽手卷 … 串烧/炭烧串烧方面, 必食盐烧牛舌 (非常爽口, Order 左劲多)、盐烧海虾同烧有机鲜菠萝 (烧完仲系好Juicy); 炭烧

星期一至四晚市时段 $208 一位, 加埋一 $230 都唔洗, 认真抵食, 仲有齐刺身寿司、卷物、军舰、手卷、一品料理、串烧、炭烧、天妇罗、炸物、季节料理、和风料理、饮品 & 甜品

自助区
前菜、沙律、冷盘、炸物、熟食、汤、甜品、水果任拎

热茶柜果边仲有清酒同梅酒添

刺身

寿司

串烧/炭烧
串烧方面, 必食盐烧牛舌 (非常爽口, Order 左劲多)、盐烧海虾同烧有机鲜菠萝 (烧完仲系好Juicy); 炭烧食物有香草烧三文鱼腩 (香口惹味)、炭烧香葱玉子、烧纽西兰香草羊鞍 (一 D 都唔羶)、黑松露法包 & 盐烧鲭花鱼 (鱼味好重)

炸物/天妇罗
有 4 款天妇罗, 分别系虎虾 (虾肉好弹牙)、温室南瓜、有机蕃薯仔 & 皇帝蟹棒 (超级钟意食); 炸物有芝麻鸡翼 (够乾身, 非常香口)、吉列广岛蚝、榴槤炸弹 (中间系流心嘅榴槤蓉, 味道香浓)、芝士薯球 & 炸鲜虾云吞

一品料理
咸酸菜炒鱿鱼、铁板蒜片鸡肾 (非常爽口, 一 D 都唔 Un)、鲜虾仁炒西芹、牛油炒粟米 (味道香甜) & 铁板雪花牛柳粒 (肉质够淋身)

季节料理
绍兴花雕醉虾 (够晒入味) 、吉品鲍汁烩花胶盛宴、瑶柱扒小唐菜 (清清o地, 非常健康)、西京比目鱼 (烧物我就推介西京比目鱼, 烧完又香又滑, 就算唔配酱汁都好好味) & 北海道焗广岛蚝 (蚝肉肥美)

和风料理
至尊蟹皇海鲜粥 (用左大大只蟹煮) 、牛肉火锅、鲜鸡汤云吞花胶锅 (滋补养生)、牛肉稻庭乌冬 (乌冬好有咬口) & 黑蒜叉烧拉面

雪糕
每人都可以喺呢张 Order 纸上拣一款雪糕, 是日Haagen-Dazs 嘅季节限定系焦糖脆脆
2020-03-03
2020-03-14 88 浏览
我同女朋友一齐黎,book 左2130,2135左右坐底,我知道佢地就黎收,所以好快就落左order,天妇罗最快到,但系佢地通知last order既时候大约2200,连第一张落既刺身都未到,2230就唔比落野,点食
2020-03-14 87 浏览
今日约咗朋友食生日饭,咁梗系想食好啲㗎啦,所以就约咗朋友嚟食放题,旺角嘅放题有好多选择,今次就拣咗至尊满屋黎试一试。食物都系选择都唔少,有两大本簿俾你填纸落order,全部都彩色印制,可以俾你睇吓嘢食嘅样系点,令到我样样嘢食都好想试!一嚟到梗系食刺身先啦,都有六至八种刺身可以选择,有鱼生吞拿鱼带子甜虾鲍片等等,厚度都适中,唔会太薄交行货!都几新鲜添!而且叫嘅数量都俾得足,唔会偷鸡比少啲!另外呢度啲熟食都几好食,我好锺意食呢个牛肉火锅,仲有牛舌串烧菠萝玉子,全部都好食!仲有好多寿司,唔会太大旧饭,阻着你个胃口,另外仲有啲杂物,炸番薯好好食同埋炸虾都唔错!仲有最後有雪糕食有最正嘅movenpick同Häagen-Dazs!好食!唯一想改善系饮品饮品选择可以更多会更好!
2020-03-13 73 浏览
在这样的疫情环境,餐厅要经营下去真的不容易经过琼华,又是一大轮传单攻势见到这间至尊放题在做优惠,不用$200就食到啦.款式很多是应有尽有的,而且还有自助吧,入座未坐暖就可以拿食物.以下是我觉得好食回本之选:鱼生刺身是必食的吧,款式多而且全部都很新鲜,十分鲜美而且鱼生是厚切的。没有漏单,而且上菜快。寿司款式也很多,而且有些还包括名贵的食材例如黑松露呢。抵赞的是这里的饭不会很多,不会食饭食饱。.到日本料理当然要叫牛脷,烧得够香也不会太肥腻。这里鸡翼有两款,建议吃芝麻鸡翼,鸡肉超级鲜嫩而且肉汁多到爆!花胶当然是必要的,滋补养颜又好食。比目鱼creamy又好食,入口有种即溶的感觉。.如果你是牛魔王,一口牛及牛肉收起烧就啱晒你。牛肉食之有味,相信不是用冰鲜冷藏千年肉。而且选用的牛都是比较瘦身,食多几片也不会怕肥。.直到差不多当然要吃甜品及饮品,在出面的饮品柜及甜品柜任攞!
在这样的疫情环境,餐厅要经营下去真的不容易
经过琼华,又是一大轮传单攻势
见到这间至尊放题在做优惠,不用$200就食到啦

以下是我觉得好食回本之选:
没有漏单,而且上菜快。

到日本料理当然要叫牛脷,烧得够香也不会太肥腻。

花胶当然是必要的,滋补养颜又好食。
比目鱼creamy又好食,入口有种即溶的感觉。

直到差不多当然要吃甜品及饮品,在出面的饮品柜及甜品柜任攞!
2020-03-09 72 浏览
满屋满屋,非常多款式及高质餐厅很宽敞坐得很是舒适。刺身每款试少少,雪味不重。其中我比较推介甜虾後者很爽口。北海道带子好大只烧物盐烧牛舌食落都几弹,调味亦刚刚好多汁。盐烧海虾都几大只新鲜。烧菠萝多汁,味道都清甜花胶一见到有得叫简直双眼发光,花胶非常厚啖啖肉, 好味喔蒲烧鳗鱼烧汁超多,鳗鱼大条肥美,好好味甜品最正就系每人一杯雪糕,有haggenen dazs, movenpick, dreyer's拣!!绝对系出色既晚餐。正
满屋

满屋,非常多款式及高质餐厅很宽敞坐得很是舒适。

刺身

烧物

花胶
一见到有得叫简直双眼发光,花胶非常厚啖啖肉, 好味喔

蒲烧鳗鱼
烧汁超多,鳗鱼大条肥美,好好味

甜品

绝对系出色既晚餐。正
买完电脑用品,行过见到琼华楼下有好多晚餐选择,想放肆食多d,第一次和同事黎到呢间食放题,排队等一阵就有得入座,安排得好快,好快就有位坐低,餐厅点餐纸有好多页,也有scan QR code网上下单服务,店铺更有提供WIFI,可以慢慢食,基本上一落单好快就有得食。上菜速度快,而且餐厅职员会好快自动收走d唔要既碗碟,唔洗堆到成长台都系。熟食:近雪柜附近有个至尊自助沙律,如果有炸春卷,自助salad有蟹柳丝,蟹籽,蚬肉,中华沙律,日式腐皮,泡菜萝卜,扎肉等等可以自己选配~汤类有中式老火汤和椰汁西米露。。迷你甜品区有奶冻,芒果tart等等。。饮品款式选择繁多,连Hogarden同Somersby啤酒都有,最特别的还有清酒!我和同事就拎左Somersby同韩式冻顶无糖乌龙茶。!|ू・ω・` )主食放题START:食物既选择都好多,而且刺身都好新鲜。一黎到当然要叫刺身先,疯狂写左几款大爱刺身。一大盘刺身上黎即刻留晒口水呢(*^▽^*)三文鱼永远都系无得输既选择,好鲜甜,够肥美。除左三文鱼之外,虾同带子都好高质,口感冰爽大大只,淡淡肉啊,忍唔住叫左几round,希灵鱼都好爽口!烧羊架都好好味,烤得刚刚好

!|ू・ω・` )
主食放题START:食物既选择都好多,而且刺身都好新鲜。

烧羊架都好好味,烤得刚刚好,好juicy好香啊啊~好少漏单情况出现。全部食物都系即点即整唔会冻晒。

吉品烩花胶盛宴一定一定系必点啊啊!!我同同事都好suprise放题都有花胶点,口感和黏稠度都好正,我地都点做2 round~!吃下去滑嘟嘟又弹牙,更重要是每一口都满载骨胶原!女仔食多d都无怕啊~~ლ(´ڡ`ლ)

寿司🍣款款都好精致,细细旧易入口,吾洗惊话食寿司旧饭好快饱。

烤虾,南瓜同海老天妇罗都很出色~!

葱花卷蛋也很精致,爱吃玉子烧的我梗系唔放过!

牛肉寿喜烧锅咸咸甜甜好开胃~肉质鲜嫩也不会太油腻,酱料是甜味中带一点咸味,但是又不会盖过甘甜的感觉!

当然唔少得有雪糕雪条啦~雪糕系最後食嗮,店员先回比纸仔你填自己想要的味道,有Haagen-Dazs,Movenpick同Dreyer's简,我就简左Movenpick Vanilla同草玫味,完美为今日晚餐作结!
  • 刺身
  • 烧纽西兰香草羊鞍
  • 吉品鲍汁烩花胶盛宴
2020-03-07 72 浏览
呢日又同朋友约咗一齐去食放题,贪佢哋可以任食之余仲可以坐好耐,而且一大班人锺意叫咩就叫咩!所以今日又来到我哋平时都好锺意食嘅满屋,餐厅喺7楼 搭lift想去一出就系啦!呢度嘅嘢饮同埋小食种类都几多 可以自己出去拎。至尊满屋无论系刺身炸物同埋热食都有好多款👍🏻我哋首先就梗系叫咗好多刺身啦!三文鱼肥美 肉质都唔错!另外赤虾嘅肉质都几弹牙 同埋有虾味!另外仲叫咗几个我哋都好锺意食嘅花之恋寿司🙈花之恋个份量啱啱好! 食完都唔会太饱👍🏻最後佢哋仲有特别雪糕送㗎! 总括来讲呢度嘅食物种类都唔错 一大班人你就最啱!

另外仲叫咗几个我哋都好锺意食嘅花之恋寿司🙈
花之恋个份量啱啱好! 食完都唔会太饱👍🏻

最後佢哋仲有特别雪糕送㗎!

总括来讲呢度嘅食物种类都唔错 一大班人你就最啱!
2020-03-06 76 浏览
最近,疫情肆虐,大家都唔敢去打边炉,所以我同屋企人唯有嚟食放题,开心吓。上网见到呢间放题,好多好评,一於嚟试吓。首先,唔使讲嘅系位置好方便,系大家熟悉嘅琼华中心。上到嚟,可能真系少咗人出街食饭,都坐唔爆。嘢食选择认真多,寿司刺身呢啲基本啦,仲有一品料理,当中我最欣赏嘅一定系铁板烧牛柳粒,唔好以为放题食物质素一定麻麻,呢度牛柳粒真系另外加钱我都会食!仲有,最开心嘅事有两款啤酒,嘉士伯同ashahi,仲有清酒,抵啦!

2020-03-04 67 浏览
想食日本野,於是就同朋友拣咗间平平地嘅放题黎食,呢间放题好就脚就喺旺角琼华7楼上到去,发觉都几多人佢呢度仲有清酒梅酒任饮放题当然唔少得有刺身啦,有差唔多10款刺身, 三文鱼,吞拿鱼,甜虾,带子,油甘鱼,虎虾,螺, 刺身整体都几新鲜,又冇雪味仲有就叫咗啲寿司,其中左口鱼同鳗鱼最好味仲叫咗啲手卷,海胆手卷都系咁任叫,好正啊另外佢嘅天妇罗同炸物都好出色,炸虾天妇罗同蟹棒天妇罗,外皮炸得好松脆, 炸物方面,炸生蚝同炸榴槤,都好好味小食方面都仲有好多选择,佢嘅牛舌同鸡翼,热腾腾咁上枱,又系食到唔停口料理方面,佢嗰碗至尊蟹皇粥,劲吸引,粥入面有一大只蟹,个蟹钳仲好大只最後仲有Häagen-Dazs同movenpick雪糕拣$200食到咁嘅质素嘅放题,真系超值

就喺旺角琼华7楼
上到去,发觉都几多人

佢呢度仲有清酒梅酒任饮

仲有就叫咗啲寿司,其中左口鱼同鳗鱼最好味

仲叫咗啲手卷,海胆手卷都系咁任叫,好正啊

最後仲有Häagen-Dazs同movenpick雪糕拣

$200食到咁嘅质素嘅放题,真系超值