2022-10-18 29 浏览
呢間餐廳係屯門已經開左好多年鋪頭好有stylish終於去試下啦🧡餐廳有outdoor位置可以帶埋你既竉物黎呀🐶佢地首先會付上沙津加餐包✨白酒煮藍青口 $128青口份量好多食極都食吾完甘😂😂煮酒既調味好好粒粒青口都好入味✨咁炸嘛?嚇鬼咩! $158佢係一個大大既炸物拼盤有薯條,雞翼,芝士波,麥樂雞,沙律薯片係配有芝士粉,🍟仲係粗薯條黎芝士波有勁多粒🤣😂雞翼有4隻,炸到好似脆香雞翼外皮甘仲醃到好入味✨孖寶兄弟煮意粉 $158呢個係食餐最正既食物❤️❤️蟹肉有爆多~~~每一啖都可以食到蟹肉🦀佢地忌廉汁係完全均勻地掛喺每一條意粉上面每一啖既味道都好濃厚✨ Passionfruit Lemon Soda $32 🍹入面用左真既熱情果檸檬味就少少所以吾會太酸✨Yuzu Apple Soda $32 🍸用左真係柚子果肉加埋蘋果🍎酸酸甜甜
呢間餐廳係屯門已經開左好多年

煮酒既調味好好
粒粒青口都好入味

✨咁炸嘛?嚇鬼咩! $158
佢係一個大大既炸物拼盤
有薯條,雞翼,芝士波,麥樂雞,沙律
薯片係配有芝士粉,🍟
仲係粗薯條黎
芝士波有勁多粒🤣😂
雞翼有4隻,炸到好似脆香雞翼外皮甘
仲醃到好入味

✨孖寶兄弟煮意粉 $158
呢個係食餐最正既食物❤️❤️
蟹肉有爆多~~~
每一啖都可以食到蟹肉🦀

加埋蘋果🍎
酸酸甜甜
2022-10-14
2022-10-18 252 浏览
呢日同中同食飯,屯門牛s懶得出城,就梗係搵返附近嘅餐廳,但係屯市食嚟食去都係嗰啲熟口熟面嘅大集團,於是行遠少少去置樂,揀咗呢間幾有好評嘅小店店內座位唔多,有啲綠色嘅植物,裝飾佈置都幾舒服餐廳名叫聚福樓,唔好以為係食中式嘢,其實係西餐,啲菜式名仲幾盞鬼*龍蝦帶子快速約會 $148*即係龍蝦汁帶子意大利飯,有意大利飯應有嘅口感,飯粒索晒忌廉濃湯嘅味道,係好味嘅,但係好似唔係幾食得出龍蝦湯嘅味道。蝦同埋帶子粒粒都咁厚肉,煎得幾香*我想看你多一眼 $268*睇個名完全唔知道係乜嘢,原來係香煎紐西蘭肉眼扒🤣牛扒算大塊,簡單嘅黑椒、鹽調味,帶出牛肉嘅濃味,雖然薄切,但係唔會乾,配菜做得唔錯,茄子、燒粟米、燒甘筍都好香*Lemon Ginger Tea*叫咗壺茶扮優雅,比較少喺餐廳見到嘅檸檬薑茶,呢個配搭幾好飲,檸檬嘅酸味,入到喉嚨有輕微嘅灼熱感,清清地好舒服

店內座位唔多,有啲綠色嘅植物,裝飾佈置都幾舒服

*龍蝦帶子快速約會 $148*

*我想看你多一眼 $268*

*Lemon Ginger Tea*

屯門隱世異國風打卡cafe - 聚福樓呢幾年cafe/打卡餐廳一間一間咁開,當中好少打卡店我係會二訪。呢間位於屯門嘅聚福樓就其中一間我二訪嘅cafe🥰食物方面,相比起一般cafe,感覺上係西式fusion。雖然店嘅面積唔大,但係啲位唔會放到密質質。用餐環境除咗夠美觀,空間都會足夠,唔會覺得侷促👍🏻 係朋友聚會好選擇,坐低食飯傾偈都舒服😌✔️pet friendly ✔️室內同室內都適合打卡📍聚福樓 (屯門)屯門青善街28號康景花園地下1號舖人均消費: $100-$200
屯門隱世異國風打卡cafe - 聚福樓

✔️pet friendly
✔️室內同室內都適合打卡

📍聚福樓 (屯門)
屯門青善街28號康景花園地下1號舖
人均消費: $100-$200
2022-10-16 13 浏览
之前有看過一個Youtuber大島與龍威介紹過,自己住在屯門都沒有吃過,今日終於有時間探店了。位置:其實就在日本餐廳鮨亭再往前行多幾步。環境:提供室外和室內的座位,室外可以携帶寵物用餐,是一間寵物友善的餐廳,坐在室外是更靚和放鬆,但當日中午炎熱,所以我們都是坐在室內,環境一樣棒,尤其是一張近吧台的高腳枱,是打卡位,與酒吧和旁邊的植物形成美麗的風景線,四周的牆身都有畫畫,充滿異國風情,很像去了泰國!服務:職員很有禮和細心,可以幫手拍照📷!午市:🥣是日餐湯是忌廉蘑菇🍄,很濃郁的🍄菇菌香,有粒粒菇蓉,很順滑的口感。🥑牛油果🐟煙三文魚慕斯🥧 $68👍🏻推介這款小食,是酥皮盒子裝濃郁幼滑的牛油果🥑醬和底層的煙三文魚🐟,將三種食材完美地配合🤩,同時有軟綿和脆口的口感,非常喜歡😘!🐷香煎比利豬胺扒🥩 $168 很厚身帶骨的豬胺,煎得表面焦香,肉汁緊緊鎖在肉裏面👍🏻👍🏻 ,保持細嫩🤤,味道帶點鹹香,伴碟仲有脆卜卜薯條🍟和沙律菜,很高質!🦀蟹肉蟹膏忌廉意粉🍝 $138上層是拆好的蟹肉🦀,底層是扁意粉與炒香的洋蔥和蘑菇,份量頗多,扁意粉掛滿又濃又稠密的忌廉汁,很濃味!🍵富士宇治金時🌿 $26 (跟餐半價)

位置:其實就在日本餐廳鮨亭再往前行多幾步。

四周的牆身都有畫畫,充滿異國風情,很像去了泰國!

服務:職員很有禮和細心,可以幫手拍照📷!

🥑牛油果🐟煙三文魚慕斯🥧 $68

🐷香煎比利豬胺扒🥩 $168
很厚身帶骨的豬胺,煎得表面焦香,

🦀蟹肉蟹膏忌廉意粉🍝 $138

🍵富士宇治金時🌿 $26 (跟餐半價)
打卡凍飲,層次分明,白色一層、綠色和紅色在底層,底層是大粒軟糯的紅豆,是一杯有得喝也可吃的特飲,有飽肚感。

☕️LA VIE EN ROSE🌹 $21(跟餐半價)
朋友點叫的玫瑰紅豆鮮奶,沒試喝過,用了英式茶杯🍵,也是打卡飲料。

2022-10-14
2022-10-15 11 浏览
[屯門]聚福樓💛呢間餐廳啲菜式名好好笑記得睇細字先知食咩.豬扒都係肉,唔駛咁木獨食剩指數 : 0/100呢個係豬鞍扒豬鞍扒好厚肉食落唔會嚡口切開好juicy最鐘意佢表面有啲麵包糠脆脆地整體好香幾好食.JFL852 - 海老めんたいこ、濃密セックス食剩指數 : 0/100呢個就係明太子忌廉鮮蝦意粉個汁好特別好濃郁比外面一般食到既明太子味更香鮮蝦有5大隻都算幾彈牙意粉好creamy食唔停口.自家製薯仔波食剩指數 : 0/100 怕熱氣無要到拼盤要左呢個薯仔波外皮好脆入面係咖哩薯蓉加埋佢個少少辣既蕃茄醬好開胃既小食.yuzi Apple Soda食剩指數 : 0/100 外觀唔錯柚子蜜加蘋果簡單清爽
[屯門]聚福樓💛
呢間餐廳啲菜式名好好笑
記得睇細字先知食咩

外觀唔錯
柚子蜜加蘋果
簡單清爽
2022-10-13 10 浏览
兩個人大概$500左右💜仲可以帶寵物🐶🐱環境好有風格好似去咗摩洛哥咁 好有feel ☺️大鑊!單野羊左 $258嗌左五成熟 煎得幾香 充滿着香草嘅味道😍肉質方面都幾彈牙 唔會太有羶味 有肉汁😈連伴菜同埋薯條🍟都熱辣辣 好有心思🤩辣妹化曬妝偷偷地去海邊曬大陽 $168辣酒煮大蜆意粉🍝屬於微辣🌶不過好香😻大蜆超有鮮味 食得津津有味😋Yuzu Apple Soda 🥤 $32SEASONAL DRINK🍹$50呢杯係白桃菠蘿沙冰 好足料而且好夾😚
兩個人大概$500左右💜仲可以帶寵物🐶🐱

Yuzu Apple Soda 🥤 $32

SEASONAL DRINK🍹$50
呢杯係白桃菠蘿沙冰 好足料而且好夾😚
2022-10-12 52 浏览
屯門牛區內搵食,今次試試一間區內比較特別嘅小店,行異國風情,好有soho feel😻裝修好別緻,非常色彩繽紛。店內唔係好多張枱但有空間感而且環境非常舒適,係一個收工後同朋友飲杯野吐下苦水或者係chill 下嘅好地方,氣氛好好。.聽聚福樓個名係咪以為好中式呢?點知係一間多元化又有創意嘅小店。Menu 上嘅名都好有趣,感覺到老闆會係個幾有性格嘅人😂或者一定係貪玩嘅人啦😌.帶子魚子刺身他他 HKD128第一次食造型咁靚嘅他他,底層係帶子加左酸酸嘅汁,中間係廚師自製嘅mousse,頂層就係魚子再加上食用花🥰好靚♥️.白酒煮藍青口 HKD128加分加分,有酸種麵包可以配埋個汁。青口份量唔小,粒粒新鮮。.牛肝菌意大利飯 HKD158呢個risotto好食,牛肝菌好濃味,香氣十足🫶🏻仲要加埋黑松露,無得輸。意大利飯煮得剛好,粒粒都俾汁包住,米都唔會過淋。.聚福style檸檬酵素日本清酒 HKD78呢杯sake 好少女☺️有小小氣泡,仲有好pink pink 嘅花瓣🌸

帶子魚子刺身他他 HKD128

白酒煮藍青口 HKD128
加分加分,有酸種麵包可以配埋個汁。青口份量唔小,粒粒新鮮。

牛肝菌意大利飯 HKD158

聚福style檸檬酵素日本清酒 HKD78

2022-10-11
用餐时段
方便駕駛人士既好地方,有咪錶容易泊到車👍🏻Happy Friday 閨蜜gathering🥰👩🏻‍🤝‍👩🏼👩🏻‍🤝‍👩🏼四人餐 $1188🌟前菜另加$28揀左白酒煮青口配酸種包青口份量都算多,每粒滲透咗淡淡酒+忌廉香味,帶出咗青口鮮味,就算平時唔太好青口嘅我,今次都食多咗好多🌟主菜分別揀左1️⃣芥末豬鞍扒豬鞍扒厚度十足,對應嘅係擔心會煮得過熟而咬落嚡口,但係切開之後有驚喜,熟度恰到好處,相信煮既過程同埋醃料製作都花左不少功夫,即使咁厚身嘅肉質都嫩滑而且夠味2️⃣威靈頓牛柳 另加$30酥皮同埋牛柳中間加入咗Parma ham,令到味道嘅層次更加昇華,不單止有牛嘅香味,透過Parma Ham嘅鹹味都帶出左酥皮清香牛油味🌟意粉1️⃣蟹肉蟹膏忌廉意粉意粉煮得好夠乾身,蟹膏忌廉汁掛滿晒喺意粉到,加上唔少真材實料嘅蟹肉,呢個海鮮意粉十分推薦2️⃣牛肝菌黑松露意大利飯同樣好鍾意佢煮得夠乾身,牛肝菌嘅味道全部都融入晒係每粒飯裏面,加埋菌類既配料,口感十足🌟甜品~心太軟每份心太軟係二人份量,所以比平時大嚿超濃郁嘅朱古力醬,簡直係比幸福感包圍🥰不過比較有驚喜嘅係馬卡龍,冇咁甜得嚟又香檸檬味👍🏻呢份四人餐份量都算多,有男仔
方便駕駛人士既好地方,有咪錶容易泊到車👍🏻
Happy Friday 閨蜜gathering🥰

🌟意粉
1️⃣蟹肉蟹膏忌廉意粉

2️⃣牛肝菌黑松露意大利飯

🌟甜品~心太軟
每份心太軟係二人份量,所以比平時大嚿
超濃郁嘅朱古力醬,簡直係比幸福感包圍🥰
不過比較有驚喜嘅係馬卡龍,冇咁甜得嚟又香檸檬味👍🏻

呢份四人餐份量都算多,有男仔幫手食會更好🤣下次再有朋友揸車,一定會推薦佢過嚟食嘢
2022-10-04 25 浏览
屯門 - 聚福樓次次經過呢度都覺得店舖外好有野外桃園嘅感覺,店內嘅設計俾人一種好舒服嘅感覺,所有店員都係年輕人,服務好nice,望住個餐牌都忍唔住笑咗出嚟,玩味感極重🤣Brunch set 奉送餐湯,餐飲半價餐湯(特濃蕃茄湯)勁濃郁嘅蕃茄味,每一啖都好似食緊一個蕃茄,味道酸甜酸甜,打開咗要食嘢嘅胃口🤤香煎伊比利豬胺扒 (🌟88.65/100)💲168一嚟到已經好吸睛,手掌咁大嘅豬胺扒煎至金黃色,有一節手指嘅厚度,肉質結實而且嫩滑,近骨位都食唔到有雪味,炸到金黃香脆嘅薯條,係最愛嘅粗薯條😍外脆內軟,炸到好乾身,唔會有一種油膩感,而且食到最後都keep到仲係脆卜卜蟹肉蟹膏忌廉意粉(🌟89.54/100)💲138意粉用咗扁意粉,用咗炒香咗嘅蘑菇,同蟹膏製成,扁意粉十分掛汁,啖啖都食到濃濃嘅蟹膏味,完全唔吝嗇俾好多蟹肉,好鮮甜地心探險記(心太軟)(🌟93.76/100)💲88士多啤梨同藍莓就好似人咁深入心太軟嘅虎穴,心太軟切開朱古力岩漿流出,做到外脆內流心嘅效果,朱古力苦甜苦甜,搭配雲呢拿雪糕,一熱一凍嘅口感,完全唔會覺得膩Apple for my eyes (🌟91.33/100) 💲32星
屯門 - 聚福樓

Brunch set 奉送餐湯,餐飲半價
餐湯(特濃蕃茄湯)

香煎伊比利豬胺扒 (🌟88.65/100)💲168

蟹肉蟹膏忌廉意粉(🌟89.54/100)💲138

地心探險記(心太軟)(🌟93.76/100)💲88

星期五梗係要chill drink 下啦,面頭好似蘋果沙冰,飲落去淡淡的蘋果香,微微嘅酒味,好適合女仔

桃酒(🌟90.55/100)
呢杯酒味會濃啲,但係依然飲到甜甜嘅桃香,好適合喺呢個咁舒服嘅環境,盡數心中情🥰

屯門隱世多國菜西式格調小店推介,餐廳設計好有🏝️渡假feel,戶外園林配上復風花磚佈置,室內牆身有霓虹燈轉換另一種氣氛,餐牌菜式充滿玩味😂麻包袋笠住隻牛 💰2️⃣8️⃣8️⃣其實係威靈頓牛柳😂,大約要等20至30分鐘,黃金色酥皮好香牛油味,裏面有一層巴拿馬火腿係牛柳上面,切開粉嫩又軟腍嘅牛柳,食落啖啖肉汁😙🍝明太子鮮蝦意大利粉 💰1️⃣4️⃣8️⃣意粉好掛汁好creamy,明太子沾滿每條意粉, 有5隻蝦嘅份量一啲都唔少,食落幾彈牙熱情果檸檬梳打 💰3️⃣2️⃣熱情果酸酸甜甜好開胃,最岩夏天飲🍹🌟仲係一間寵物有善餐廳🐶🐱🎈聚福樓🎈屯門青善街28號康景花園地下1號舖

麻包袋笠住隻牛 💰2️⃣8️⃣8️⃣

🍝明太子鮮蝦意大利粉 💰1️⃣4️⃣8️⃣

熱情果檸檬梳打 💰3️⃣2️⃣
熱情果酸酸甜甜好開胃,最岩夏天飲🍹

🌟仲係一間寵物有善餐廳🐶🐱

🎈聚福樓🎈
屯門青善街28號康景花園地下1號舖

無論是苦是甜 懷舊亦很自然和奇勒基保接吻 才算畫面情迷木村不變 原來亦想分享我媽媽的童年這種美感五十年沒有改變亂世佳人- Twins一首講起就會曝露年齡嘅歌,強調一下,聽果陣年紀好細,BUT,說真的,一入到聚福樓就有理一種復古嘅vintage 感,可能係裝修,可能係背景嘅jazz,可能係人開始大,開始明白golden classic 往往比fast fashion 來得恆久,人係咁,事亦都係咁--同親故一齊坐低就已經覺得好香,忍吾住要立即落Order ,經過左一番討論後,我地決定以一個肉一個澱粉加多個甜品食一個Full set 嘅3 course dinner-1/ 孖寶兒弟煮意粉 ($158-)順帶一提,真心好鐘意餐廳改名嘅方式,好幽默好好笑,孖寶兒弟煮意粉係蟹粉蟹肉忌廉意粉,一上菜,好香,好香奶香味,亦都好香蟹肉嘅鮮味,用料好充足,食落意粉好彈牙,個忌廉汁好夠蟹味,而且蟹肉有好多,只係因為同為白色所以見吾到咁解--因為有蟹粉,好creamy 好粉嘅source 掛實意粉,great match,值得一試-2/ 用麻包袋笠住隻牛 ($288-)勁期待之Beef Wellington,
無論是苦是甜 懷舊亦很自然
和奇勒基保接吻 才算畫面
情迷木村不變 原來亦想
分享我媽媽的童年
這種美感五十年沒有改變
亂世佳人- Twins

1/ 孖寶兒弟煮意粉 ($158-)

2/ 用麻包袋笠住隻牛 ($288-)

勁期待之Beef Wellington,個命名真係好好笑

外面層酥皮焗得好香,好脆,成個dish 好大,有我同親兩隻拳頭咁大,切開仲有肉汁,肉湯封左係個酥皮入面再封係牛肉入面,超好食的,而且真係真係好大件,細食啲都食吾晒,CP 值勁高

3/ 地心探險記

即係朱古力火山心太軟,所以係探地心嗎?

連兩件Macaron嘅心太軟好夠份量,外面個曲奇皮好好食,入面嘅流心都係,好濃嘅朱㝬力味,好sweet 好幸福

Macaron 吾會好甜,剛剛好,值得一食
2022-09-26 16 浏览
Joy Food Lounge係一間食fusion菜嘅餐廳,裝修獨特,行西式cafe路線☕️ 佢嘅餐牌好鬼有創意,啲中文名全部都好盞鬼👻 🤫不過都可以話你唔睇英文應該唔會睇得明😂 佢哩道菜叫「龍蝦喺意大利帶住微笑咁食飯」🤔..哩個龍蝦帶子意大利飯不但有好濃嘅龍蝦味,意大利飯軟硬適中👍🏻 而啲帶子煎到外脆內軟,雖然望落份量唔算大份,但都夠飽架啦😏..但係間餐廳就比較細,多啲人有可能會坐得唔係太舒服。.
但係間餐廳就比較細,多啲人有可能會坐得唔係太舒服。
2022-09-22 427 浏览
聚福樓波波沙律 $98.00 (跟餐配是日餐湯)(周打蜆蘑菇)由於沒有圖片,所以只是想像是普通沙津一盤,上桌時感覺如分子料理的樣子,有分於一般的沙律🥗用上新鮮醬果🍓🍒美出新高度,不捨得吃。上面的波波很像小朋友時代常吃的吹波膠,經過介紹原來是吹脹的芝士波波,彷如舌尖上的工藝品,沙律醬帶有果香和乳酪香,是沙律醬更像美麗小姐噴上匹配的香水。蟹肉膏忌廉意粉 $118. 00 (跟餐配是日餐湯)(周打蜆蘑菇)意大利麵用上扁意粉,有炒香的洋蔥和蘑菇,拆好的蟹肉🦀非廉價貨色,分量很多,入口鮮甜。扁意粉掛滿又濃又杰身的忌廉汁一滴都不浪費。鮮奶咖啡☕️Coffee Latte $17.00 (跟餐)新鮮咖啡機即磨即烘焙,咖啡師用上純熟的手勢打奶,用手和經驗感覺奶的溫度,打出又滑又豐滿的奶泡,拉出乾淨俐落的圖案。卡布奇諾 Cappuccino☕️ $17.00 (跟餐)第二杯的拉花圖案更複雜細緻,飲到最後圖案還留在底部,咖啡口感風味由佳,平衡適合大部分人的口味,比得上大牌子,美感與口感俱備。咁炸啦!嚇鬼咩! (炸物拼盤🍤)$158.00最快上桌的炸物,有雞翼,炸芝士,炸薯角,可愛炸魚🐟🐟和新鮮沙律菜🍃,雞翼

卡布奇諾 Cappuccino☕️ $17.00 (跟餐)

咁炸啦!嚇鬼咩! (炸物拼盤🍤)$158.00
最快上桌的炸物,有雞翼,炸芝士,炸薯角,可愛炸魚🐟🐟和新鮮沙律菜🍃,雞翼外層薄脆裡面鮮嫩,外面是紅椒粉好看不辣。炸芝士芝味十足造形小巧一口一個,可愛炸魚裡面啖啖魚肉干身不油膩,炸薯角夠脆。

環境:本身在小巷一角,有機會錯過,是城市中的珍珠。極具海島風情的裝飾,一塵不染,如果穿著波希米亞服裝來打卡,一流。

服務:店員都主動有禮貌。都是年輕人,吃完的盤子都會主動清理,不小心掉了餐具都會幫忙補上。
  • 聚福樓波波沙律
  • 蟹肉膏忌廉意粉
  • 鮮奶咖啡
  • Cappuccino
  • 咁炸啦!嚇鬼咩!
2022-09-21 22 浏览
青善街附近有好多特色小店,是不少識飲識食的屯門人的聚腳點。是日去了這間小有名氣的Cafe,綠意盎然的佈置,分indoor同outdoor座位,是一個能跟毛孩和諧共融的特色小店。菜式名字相當搞鬼,看了好一會菜單,點了(以下價錢需加一)🐱(威靈頓牛扒)用麻包袋笠住隻牛$288這個可以算是餐廳招牌菜,要等差不多十五分鐘才上菜。賣相相當精美,份量挺大。牛扒很厚身,肉質很嫩,牛味濃,配香濃牛油味的鬆脆酥皮口感與味道也很好。🐱(蟹肉蟹膏忌廉意大利粉)孖寶兄弟煮意粉$158賣相也很igable! 份量足,材料也足:蘑菇、蟹肉、蟹膏、洋蔥等,每一啖都食到唔同的材料,口感豐富。意粉彈牙,忌廉味和蟹味很夾,很有鮮味。餐具和裝熱水的杯也很別致。
青善街附近有好多特色小店,是不少識飲識食的屯門人的聚腳點。
菜式名字相當搞鬼,看了好一會菜單,點了(以下價錢需加一)

🐱(威靈頓牛扒)用麻包袋笠住隻牛$288

🐱(蟹肉蟹膏忌廉意大利粉)孖寶兄弟煮意粉$158

餐具和裝熱水的杯也很別致。

2022-09-21 25 浏览
#聚福樓全日早餐 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#蟹肉蟹膏忌廉意粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#Chocolate ⭐️⭐️⭐️⭐️#HoneyEspressoTonic ⭐️⭐️⭐️⭐️今次比我搵到間零死角超高質嘅屯門cafe!非常推薦比大家!無論食物質素或者環境,我都非常滿意啊!⭕️蟹肉蟹膏忌廉意粉好creamy但完全唔會覺得膩⭕️第一次食忌廉嘅意粉會食唔停口⭕️全日早餐樣樣都好啱我口味個蛋超滑⭕️無論裏面同出面都有勁多個打卡位⭕️員工服務態度超好非常欣賞⭕️坐室外好有露營嘅感覺好有feel⭕️入去食嘢好似去咗另一個世界咁好chill⭕️飲品都好有心思好講究⭕️HoneyEspressoTonic係室外飲好爽好fresh
#聚福樓全日早餐 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#蟹肉蟹膏忌廉意粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️