2020-07-14 1645 浏览
是日懒谂食咩 用Yohomall apps取票排队 见呢间有就杀入啦😂第二次食呢间 上次食个儿童餐(好似$48)汤圆就唔太爱啲熟寿司 净系爱甜品 咁今次改变策略啦迷你虾天妇罗乌冬 $42有两只虾 都清清地 虾肉都唔少 乌冬亦滑溜弹牙 汤圆食唔晒我地又有得分啦布甸餐 $16有布甸同支益力多 价格普通啦 志在可以慢慢比佢自己食波子汽水 $18 唔系间间有得饮波子汽水 热辣辣爽下先 酷儿白提子汁 $6 俾汤圆妹饮埋 唔知咩味辣味鱼背军舰(前)$16 OK 似辣味八爪鱼果类 正正常常啦北海三点盛(後)$58 算鲜甜味美特大广岛炸蚝 $39 大而无当 炸粉太厚 蚝又酸左啲 徙晒挪威三文鱼腩 $22 OK名物!等等蒸蛋 $38 蒸笼上都几得意 蛋滑溜又带有高汤香气柠檬沙冰水晶 $32 夏天食呢个系爽既 店员细心建议唔好落咁多糖浆 唔系到底会好甜 呢个酸酸甜甜入口即散都唔错
迷你天妇罗乌冬

柠檬沙冰水晶 $32

2020-07-04
特大广岛炸蚝
2020-11-06 152 浏览
元朗有好多寿司店,留意到纯寿司系因为佢喺Yoho好近停车场嘅位置,每一次泊完车都会见到门口劲多人排队。食过几次,真心觉得有质素。首先环境舒服,虽然食物种类唔叫好多,但胜在样样都整得几好食,无论系寿司定系热食,都有质素。啲刺身新鲜,鲜味够,唔会系霉霉嘅,而且价钱合理,食到饱一饱每人都系$200左右食物款式好friendly,例如有迷你丼,同埋儿童餐,啱晒我呢啲咩都想试嘅人,带埋小朋友嚟食推介厚切三文鱼寿司,同埋火炙寿司,试过几款,啲厚切鱼肉炙到火候啱啱好,充满鱼油香,真系食过返寻味

食过几次,真心觉得有质素。

带子刺身
军舰寿司
  • 厚切三文鱼
  • 火炙三文鱼
2020-10-23 193 浏览
食过好多次一个月都起码食2次坐得舒服 服务又ok寿司又好食价钱中等 ~.........................同埋佢地宜家芥末转左独立包装 都几卫生但好似我要好多芥末先满足既人好似不停要问人拎会有d唔好意思😅如果可以放多几包系枱会好啲咁d staff做野又会舒服啲
食过好多次
一个月都起码食2次
坐得舒服 服务又ok
寿司又好食

价钱中等 ~
.........................
同埋佢地宜家芥末转左独立包装
咁d staff做野又会舒服啲
  • 火炙三文鱼
  • 寿司
2020-09-02 453 浏览
因为疫症关系,午餐唔使点等位仲坐得好舒服添70几蚊就有个午餐食,而且包埋沙律同埋汤,感觉好满足。而且刺身都几新鲜👍🏻👍🏻另外我再加多个蒸蛋,个蒸蛋材料都几丰富,包括有鳗鱼同埋虾,不过正正因为材料丰富搞到啲蛋就少咗啲,因为本身我好锺意食蒸蛋,如果蛋嘅份量可以再多啲就好了!
因为疫症关系,午餐唔使点等位仲坐得好舒服添

2020-08-27 429 浏览
去元朗食嘢,最方便就系去yoho mall 。无论系搭车或者揸车都好方便。今日试吓日本嘢,纯寿司🍣。黎到接近两点,所以人流都唔算好多,唔使等位直接入座,由於疫情关系,入座前都系要探热量体温,门口旁边亦有消毒酒精提供👍。我叫咗D寿司,海胆,三文鱼籽,鳗鱼,吞拿鱼寿司,海胆寿司非常新鲜完全冇雪味,三文鱼籽都好鲜甜,鳗鱼寿司直情系高水准.份量都多,一定要推介俾大家,寿司种类好多,上菜速度都好快,店员又有礼貌。值得推荐
2020-08-27 303 浏览
之前试过一次纯寿司,其实已经无什麽印象!疫情下,叫外卖。再试一次!点了多款寿司,另加一人前及鸡翼!可能是星期六关系,很多人外卖自取,等的时间比较长,等了40分钟!食物以外卖来讲,尚叫满意。外卖自取85折。
之前试过一次纯寿司,其实已经无什麽印象!

疫情下,叫外卖。再试一次!

点了多款寿司,另加一人前及鸡翼!

食物以外卖来讲,尚叫满意。

外卖自取85折。
40 分钟 (外卖自取)
2020-08-13 344 浏览
依排外卖价真系接近平时半价甘滞所以都食多左外卖,想试d 平时唔会试既中价餐厅纯寿司就有唔同既set我地两个人就叫左个一人set share 试下味乌冬质地都弹牙,唔错,配料都算足蟹籽沙律有蟹柳蟹籽,菜就唔算新鲜,有额外比沙律酱捞外卖炸物当然就淋左,炸虾质地都ok, 鸡就正常寿司鱼生类都系正常,三文鱼有加少少分饭同鱼生比例都系岩岩好$120~ 其实一个人食就肯定太饱,两个人细食都ok share 到但依佢依个水准,堂食正价就未必encore 啦
依排外卖价真系接近平时半价甘滞

所以都食多左外卖,想试d 平时唔会试既中价餐厅

寿司就有唔同既set

我地两个人就叫左个一人set share 试下味

细乌冬

乌冬质地都弹牙,唔错,配料都算足

蟹籽沙律

蟹籽沙律有蟹柳蟹籽,菜就唔算新鲜,有额外比沙律酱捞

炸物盛

外卖炸物当然就淋左,炸虾质地都ok, 鸡就正常

寿司八件

寿司鱼生类都系正常,三文鱼有加少少分

饭同鱼生比例都系岩岩好

但依佢依个水准,堂食正价就未必encore 啦
2020-08-08
外卖自取
2020-08-07 234 浏览
同老公去一田买餸,顺便喺形点搵餐厅食午餐,疫情嘅原因,好多餐厅都减价,因为细路唔系身边,我哋梗系食寿司同刺身啦!纯寿司以前都成日食,好彩依家仍然保持一贯水准,而且见到午市时餐厅都有唔少人。白身三点盛即油甘鱼、油甘鱼腩同鱼背好鲜,唔腥,西哥净系识食三文鱼,大个先知油甘鱼先系正嘢寿司盛咁多款寿司都系咁鲜甜,连沙律都做得唔错,好开胃炸鸡定食炸鸡唔会太油腻,再配上蒸蛋,感觉好配两个午餐份量都好足,老公话,去超市买寿司都冇呢度咁平仲送埋沙律同汤,真系抵到喊
同老公去一田买餸,顺便喺形点搵餐厅食午餐,疫情嘅原因,好多餐厅都减价,因为细路唔系身边,我哋梗系食寿司刺身啦!

白身三点盛
即油甘鱼、油甘鱼腩同鱼背
好鲜,唔腥,西哥净系识食三文鱼,大个先知油甘鱼先系正嘢

寿司
咁多款寿司都系咁鲜甜,连沙律都做得唔错,好开胃

炸鸡定食
炸鸡唔会太油腻,再配上蒸蛋,感觉好配

两个午餐份量都好足,老公话,去超市买寿司都冇呢度咁平
仲送埋沙律同汤,真系抵到喊
2020-07-01 433 浏览
热辣辣很想食寿司,纯寿司一向满喜欢质素不错的.🍣寿司夏之三文鱼盛 $129夏之双极卷 $79火炙厚切明太三文鱼 $28火炙三文鱼白腩 $28福冈产鲭鱼腩 $16厚切三文鱼 $36厚切油甘鱼 $56三文鱼子军舰 $22饭细件刺身肥美,喜欢这个比例,啖啖肉非常鲜味,最喜欢厚切哈,期间限定的双极卷也很好食,一款油甘鱼一款鳗鱼,再搭配青瓜、葱、特制酱汁,正!好食指数:😋😋😋😋😋🦪特大广岛炸蚝好大件蚝呀!咬入口爆汁好鲜味,炸粉做得不错好脆口,加上柠檬汁和沙律酱很好食!好食指数:😋😋😋😋😋九州风鸡翼鸡翼上面散上芝麻, 咬落好脆口,甜甜地伴住酱汁再有少少辣味,正好食指数:😋😋😋😋😋.想食寿司就会来在楼下太方便质素又好,如果来开yoho行街又想食寿司推介呢到呢整体评分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.
热辣辣很想食寿司,纯寿司一向满喜欢质素不错的
🍣寿司

🦪特大广岛炸蚝

九州风鸡翼
整体评分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2020-06-24 379 浏览
真系好锺意食寿司🍣食到停唔到口,和朋友庆祝生日,叫到好似放题咁,都系300几蚊一个。食左好多刺身和寿司,挂住食,有好多漏影相!哈哈!😄 刺身好新鲜,好好味啊!帆立贝好有鲜味,一口咬落去,海鲜的香甜就出晒黎啦。三文鱼刺身又系好好食,六个人食,叫了四碟。三文鱼的鲜味,肥美,好正!火炙寿司都几好味!特别爱吃三文鱼火炙寿司。芥末八爪鱼的芥末好攻鼻,我食到眼汪汪,但真系好好味。芥末够多,感觉一流。推介!甜虾寿司配芝士酱,都几好味,虾味够鲜甜。饺子一般,有少少油。整体来说,非常好味,值得推介。但店内冷气不足,有点热,建议唔好坐近门口位置。
真系好锺意食寿司🍣食到停唔到口,和朋友庆祝生日,叫到好似放题咁,都系300几蚊一个。食左好多刺身寿司,挂住食,有好多漏影相!哈哈!😄 刺身好新鲜,好好味啊!帆立贝好有鲜味,一口咬落去,海鲜的香甜就出晒黎啦。三文鱼刺身又系好好食,六个人食,叫了四碟。三文鱼的鲜味,肥美,好正!

火炙寿司都几好味!特别爱吃三文鱼火炙寿司

甜虾寿司配芝士酱,都几好味,虾味够鲜甜。

饺子一般,有少少油。

2020-06-17 327 浏览
今日约了一班中学同学食晚饭,由於有同学好耐没有食过日本菜,於是系佢的建议下,我们就到了元朗纯寿司食晚饭。餐厅是用电子点餐的方法去下单,我们在七嘴八舌下点了一堆刺生和寿司。这个方法好处系可以准确下单之余又不用纸张同叫店员下单,方便快捷,更重要的可以查看点了什麽。上菜的速度快速,食物的种类繁多,而且味道鲜甜。前菜这个沙律带酱油,十分好食。炸物上枱时又脆又热。另外还点了一盘刺身,而甜虾我们食完再添,原因味道鲜甜,而且同学们很爱吃。另外叫了一些寿司同一个卷物,都非常美味。

炸物上枱时又脆又热。

另外叫了一些寿司同一个卷物,都非常美味。
2020-06-13
2020-06-17 164 浏览
I absolutely love this restaurant but only because of the food. The food is extremely delicious and i really love the Fried Shrimp roll. This restaurant is suitable for the whole family, and even has delicious kid sets. The only problem I have is the terrible service! My family and I had to wait a total 45 minutes while the other families (with the exact number of people we had) that came after us all went inside before us! Some waiters have very bad manners and terrible service!
2020-06-05 354 浏览
今日去左元朗yoho行街咁夜晚肚饿就搵野食行过见到依间咁多人排队应该几好食女朋友又话见人排我又想排下咁结果等左成个钟先入到去可能因为太肚饿既关系d野食好似特别好食咁首先我地叫左个软壳蟹卷食落非常脆口好似岩岩炸好咁而且馅料都几足除此之外仲叫左个寿司拼盘鳗鱼够哂大件同软熟海胆就有少许腥味唔系好够甜其他油甘鱼带子个d都算几肥美鲜甜以咁既价钱算系唔错最後女朋友话想食d热野所以叫左个清酒煮蚬蚬几甜同带酒既清香依间可以再encore
今日去左元朗yoho行街
最後女朋友话想食d热野所以叫左个清酒煮蚬
蚬几甜同带酒既清香
依间可以再encore

2020-05-30 337 浏览
纯寿司价钱中等 但寿司嘅质素唔错 全部都好大件 刺身又厚切 上菜速度都算快 环境阔落 就算一大班朋友一齐聚餐都无问题 喺YOHO呢个大商场入面有间性价比咁高的日本餐厅 算系好难得 经过不妨试下😋
2020-05-25 352 浏览
Overview🔥特上寿司盛合 ($168)见到特长鳗鱼已经心心眼海胆鱼子鲜虾...各类寿司都有👍-🔥春之三文鱼盛 ($118)豪华版三文鱼寿司拼盘✨ 每款各两件中意食三文鱼既必点!-🔥北寄贝刺身 ($45)肉质鲜甜 唔错~-🔥大盛蛤仔汤 ($28)食左咁多生冷野 饮一碗热既蛤仔汤好满足☺️汤底清甜 蛤仔都好味 唯独有d沙
Overview

🔥特上寿司盛合 ($168)
见到特长鳗鱼已经心心眼
海胆鱼子鲜虾...各类寿司都有👍

🔥春之三文鱼盛 ($118)
豪华版三文鱼寿司拼盘✨ 每款各两件
中意食三文鱼既必点!

🔥北寄贝刺身 ($45)
肉质鲜甜 唔错~

🔥大盛蛤仔汤 ($28)
食左咁多生冷野 饮一碗热既蛤仔汤好满足☺️
汤底清甜 蛤仔都好味 唯独有d沙