呢間餐廳幾抵讚喎!電話訂位仲送海鮮頭盤,蝦蟹新鮮撈起夠彈牙,開胃又抵食~服務態度親切有禮,落單後冇拖拖拉拉,上菜速度夠爽快。牛肉類超齊全,牛頸脊、牛舌、雪花肥牛樣樣有,切得厚薄適中,燒完爆汁又香口!啤酒汽水款式多到眼花,冰鎮後解膩一流~唯一小可惜係冇刺身類,不過小朋友最鍾意嘅肥牛都有供應,啱晒一屋人開心食餐飽~
2025-05-31 1339 浏览
滿心期待!同朋友一齊去試一下!旺角潮汕牛肉火鍋!4人同行!服務態度係可以,所以呢個唔細講!主題黎啦!4個人坐底就叫左個花膠雞湯底!水滾我哋就諗住試一試個湯底啦!點知個湯底係無味😂咁以為啱啱水滾,所以啲味未出嚟!之後食足一個半鐘頭!神奇嘅事發生咗!個半鐘頭個湯都仲係冇味😂!湯呢到就係咁..到D牛肉啦!我地一開始叫齊M5和牛、吊龍、匙柄、雪花等!神奇嘅事再度發生!咁多款牛肉嘅牛味!同我喺街市買雪花肥牛冇分別!甚或可能喺街市買嘅雪花肥牛都好味過佢😅至於個海鮮拼盤!無特別😛但最神奇嘅事發生咗!我擺個粟米入去烚左1個鐘!點知都係無味..係連栗米本身既甜味都無😂所以應該唔會返轉頭
本身訂枱嘅時候,講咗冇限時 去到,又話只有兩個鐘頭食 , 一上到去見到紅火個老闆 個心已經涼咗一野,喺香港食放題就預咗張枱細㗎啦(但係冇諗過咁細)我地坐6個人 都擺唔到野食😩 後面有一枱 同我哋張枱同一個size 叫佢坐九個人😂😂🤣🤣 嗰台客發晒脾氣 佢一句:唔好意思😳 風聽住個台就走咗啦 因為門口有客排緊隊 佢就即刻叫其他客入嚟😩😩 第一個上嘅海鮮盤'啲蝦都唔識郁'鮑魚又唔識郁 應該係雪咗好耐 最大鑊係啲蠔 雪一pat pat 其他啲牛肉都唔係好新鮮🥹🥹🥹🥹 真係以後唔會再去出邊自己拎嘅食物 個午餐肉 冇出現過 其他丸類 都係千年冰封貨色😡

2025-05-16
2025-05-26 998 浏览
母親節果日去左食,睇落好似好大,但去到啲枱好細,果日好多人,要叫佢先開冷氣🧐但雞子,雞腸,魚頭都好食嘢飲都有好多,啤酒都有,但果日可能係佢新開第二日,所以比錢既時候冇得用信用卡,只可以用現金同轉數比佢
呢個係送既海鮮拼盤
新鮮雞腸