2017-09-28 119 浏览
This restaurant is popular for its cheese chicken pot, finally got to try it!We first started with thick cheese sauce covering the chicken, garlic and onions. Not more than 15min, we finished all the chicken. Hot soup was added into the pot and turned to cheese hot pot! Every ingredients you putted inside was covered with cheese and it is so delicious we cannot stop eating. When we finished all the ingredients, we ordered instant noodle. The instant noodle absorbed the cheese and essence of the

When we finished all the ingredients, we ordered instant noodle. The instant noodle absorbed the cheese and essence of the ingredients. We were 120% full when we left!
2017-09-28
2017-09-26 11608 浏览
週日晚約好其中一位入住銅鑼灣富豪酒店o既靚女舞友一齊去老蘭參加新開張o既阿根廷探戈舞會,舞前兩口子就喺附近一家火鍋店「米走雞Deluxe」度快速打咗個邊爐醫醫肚。踏出升降機門,即可望到「藍妹啤酒」鮮黃色o既廣告,身為小粉絲o既XO仔當然亦立心要啤一啤佢啦!點知舞伴話想試試中國代表,所以就叫咗枝「青島啤酒」,嘻嘻,各有各啤仲過癮。因飯後有意勁歌熱舞,二人最終決定棄選芝士雞煲,簡單點咗個「滋潤養顏湯」,加配幾款蔬菜、豆腐、餃子、丸物作輕膳晚餐。寫好餸,哥哥仔隨即送上豉油及配料俾我地自己混醬(醬料費$12/位)。滋潤養顏湯($68):如果唔係外籍女伴講起真係唔會留意到,佢形容個湯底好清甜潤喉,但就好意外入面原來有咁多材料,即木耳、木瓜、紅蘿蔔、杞子、紅棗,用上木瓜配中國藥材,個組合好新穎咁話。生菜($22/半份):生菜鮮綠爽脆,食落仲索索聲添。蜂巢冰豆腐($22/半份):靚女話想食豆腐,細佬見到依味「蜂巢冰豆腐」嗰名咁搞野,所以就叫咗半份黎試。原來冰凍o既豆腐外表呈蜂巢o既色澤及形態,煮熟咗其口感則鬆腍帶爽,都幾得意。手打五寶拼盤($88):手打五寶拼盤內含五款手打丸物,每款有兩粒,相片左起
點知舞伴話想試試中國代表
,所以就叫咗枝「青島啤酒」,嘻嘻,各有各啤仲過癮。
青島 X 藍妹
因飯後有意勁歌熱舞,二人最終決定棄選芝士雞煲,簡單點咗個「滋潤養顏湯」,加配幾款蔬菜豆腐餃子丸物作輕膳晚餐。
醬料
滋潤養顏湯($68):如果唔係外籍女伴講起真係唔會留意到,佢形容個湯底好清甜潤喉,但就好意外入面原來有咁多材料,即木耳木瓜紅蘿蔔杞子紅棗,用上木瓜中國藥材,個組合好新穎咁話
滋潤養顏湯
生菜($22/半份):生菜鮮綠爽脆,食落仲索索聲添。
生菜
,煮熟咗其口感則鬆腍帶爽,都幾得意。
蜂巢冰豆腐
手打五寶拼盤($88):手打五寶拼盤內含五款手打丸物,每款有兩粒,相片左起分別為鯪魚丸、鮮蝦丸豬肉丸鮮墨丸、鮮牛丸。
手打五寶拼盤
丸物中以鮮蝦丸鮮墨丸最為爽甜彈牙,個人最愛必選鬆軟肥潤o既豬肉丸
手打五寶拼盤
鮮製韮菜餃($78):如相所示,韮菜餃皮層超薄,餡料飽滿扎實,食埋入口更覺其韮菜餡心嫩脆芳香,鮮濃美味,超
2017-09-24
青島 X 藍妹
生菜
2017-09-26 6511 浏览
前幾日生日,又想食雞煲所以就同男朋友嚟咗呢間已經係第二次食,因為第一次都覺得唔錯所以再黎。平日嘅夜晚都算幾爆,而枱面都幾整潔同埋唔會有好大陣打邊爐雞煲味。我哋就叫咗個火焰麻辣雞煲小辣,上台之後佢會幫你翻一翻,同點火好似睇表演咁。雞煲上面有好多洋蔥,芫荽同埋香料整體上唔算太啦,不過食下食下啲味岀曬後會有d辣同麻,幾爽。而d雞件都幾大份無咩雞胸同骨好夠肥,所以好滑。而且份量都幾多,食完就已經飽左一半。兩個人食就要食快d因為雞耐左好易老。響鈴一份有六個,每個都有10cm咁長同都幾粗,而且炸得好脆。因為夠大個所以好容易吸曬湯的味超正。豆腐有四件份量都正常,不過如果係滑豆腐就更加好啦。而粟米淨係叫左半份但都有5件大大件就有d驚喜,而且因為要好耐時間先熟,會吸曬d湯的辣同粟米本身都好甜,所以叫得過。蟹子鮮蝦滑,入面真係食到有蝦肉同鮮甜的蝦味。夠曬彈牙,而且份量都唔算少,所以都叫得過。最後,上菜的速度都唔慢,而且服務態度都唔錯,一定有下次。

最後,上菜的速度都唔慢,而且服務態度都唔錯,一定有下次。
2017-09-18
2017-09-25 158 浏览
芝士可以做不同類型的食物,我也吃過不少,很久以前就聽過芝士火窩,一直都沒有勇氣去試。朋友建議這個芝士,話系最出名伽,而我想嘗試麻辣火鍋,因為我總覺得怪怪的。結果還是為了不讓胃受罪,不敢吃辣。選擇了芝士火鍋。首先是芝士雞,這個配搭很正常,也嘗試過了,之後加湯然後變成火鍋湯底,我忍不住問,係唔係之後所有野都有芝士伽,感覺怪怪的呢!加了湯就是這樣了,黃金煲。首先來一個自家製的炸腐皮,好吃,在鍋底泡20秒,非常美味。粟米:超甜粟,好甜又很嫩。豬肉片,吃不出是豬還是牛,芝士蓋過了這個味道。材料還是挺新鮮的。豆腐:雪豆腐都好特別,煮好耐都唔會散開,口感呢,就像在吃千層腐皮。醬是打邊爐的靈魂,只是這次有濃濃的芝士都不用點醬了。食物很不錯,價格貴了點。細心的介紹火鍋的吃法,還是很細心的,值得欣賞。

加了湯就是這樣了,黃金煲。

首先來一個自家製的炸腐皮,好吃,在鍋底泡20秒,非常美味。

粟米:超甜粟,好甜又很嫩。

醬是打邊爐的靈魂,只是這次有濃濃的芝士都不用點醬了。

食物很不錯,價格貴了點。

細心的介紹火鍋的吃法,還是很細心的,值得欣賞。
2017-09-24 144 浏览
米走雞有Deluxe版,銅鑼灣樓上鋪。 先混個醬!和來一個啤酒清熱氣! 座無虛庭,證明什麼?開冷氣打邊爐不單止是星加坡,泰國,香港也興的! 湯底都是滋補為主,有大大粒南蕀杞子木瓜等。 雪花肥牛。鱔片👅 食丸仔 仲有翡翠苗 😙 來齐未? 虎蝦! 滾湯⋯⋯新鮮雞件 雜菇 我們二人每人300吃得飽飽,食物新鮮,不怪得咁多人幫襯。 不過後來Check單好似計了我們2個湯底,不知是不是這間餐廳的獨有計法,記得Order時問清楚了,食物不錯。
米走雞有Deluxe版,銅鑼灣樓上鋪。

先混個醬!和來一個啤酒清熱氣!

湯底都是滋補為主,有大大粒南蕀杞子木瓜等。

雪花肥牛。鱔片👅

食丸仔

仲有翡翠苗 😙

來齐未?

虎蝦!

滾湯⋯⋯新鮮雞件

雜菇

我們二人每人300吃得飽飽,食物新鮮,不怪得咁多人幫襯。
2017-08-17
  • 肥牛
  • 虎蝦
  • 鱔片
  • 翡翠苗
Got friends from state want to try something spicy. We picked this restaurant because of open rice rating. The food is extremely 很濃的味道, 超多味精 ,可能主打自由行、 所以對他們來說味道應該是剛剛好。 Time management is extremely good in this restaurant. We arrived there at 6:30, they requested u to leave at SHARP 8:30. Not even extra 1 min. They will start packing things, even my friend said : may i have another 20 second to finish the drinks... they still ignore it & keep packing bang bang bang....In term of the chicken pot,
In term of the chicken pot, this is not what we expected, the taste is so much different from other well know places。
2017-09-23 521 浏览
今晚和老公替兩位九月之星慶祝生曰,佢地最愛食雞煲所以今次安排了一個特別的雞煲邊爐賀一賀。在openrice看到米走雞有芝士雞煲邊爐,兩位愛試新的朋友一定會好驚喜,所以訂了銅鑼灣的 Deluxe 店來試。位於渣甸中心3樓,門口以低調的黑色裝飾,推門進內才見到接待處。店內燈火通明和門口形成強烈對比,內裡全是卡位,非常闊落,還有一間可容納十多人的房,可以約大班朋友開邊爐趴地。餐牌有兩款雞煲:芝士雞煲及麻辣雞煲,每款雞煲都有一些推介配料,我們當然是點芝士雞煲😃火鍋配料選擇太多花多眼亂,交比壽星拍板好了。黃金芝士雞鍋我們被一鍋滿滿的芝士吸引,心想雞鍋的雞呢?原來雞是藏在芝士裡,職員先為雞鍋煲蓋上蓋等待一會,我們一邊看著芝士在溶化,一邊在吞口水😂一開蓋我們急不及待往鍋裡淘寶,嘩~夾起雞件時看到拉絲芝士掛在雞件上,濃濃的芝士包圍著雞肉,雞肉很嫩滑,芝士和雞很夾,芝士的香濃為雞肉提升到另一個層次,我們每人吃了幾件後職員便往鍋裡加芝士湯準備打邊爐😍加了芝士湯鍋裡的手切新鮮牛頸脊雪花牛肉好大碟,雪花分佈平勻,牛肉入口好軟淋,很有牛肉香味大家都掙住食,一整碟好快就被我地清光👍美國桶蠔桶蠔有六大隻,淥熟後都仍

加了芝士湯鍋裡的

美國桶蠔
桶蠔有六大隻,淥熟後都仍然夠份量,一咬時蠔肉很脆,肉汁即時咇出溢滿口腔,一陣很鮮的海洋味,非常好味😍

西班牙黑豚肉
黑豚肉肉質彈牙唔韌,豬肉味濃而沒有肉臊味,不用點調味料都很好吃😃

吸湯精選:鮮炸響鈴 及 蜂巢冰豆腐
響鈴是我的火鍋伴侶,放入湯3秒夾起就剛剛好,但今次的鮮炸響鈴癲覆了我的進食習慣,它比平時的響鈴更厚更脆吸得更多湯汁,放了入湯10秒後吃還會脆口,吸滿了芝士湯汁,超正!😋

蜂巢冰豆腐都是吸湯精選,淋淋的吸滿了湯汁。
鮮炸響鈴 / 蜂巢冰豆腐

我們還點了一些蔬菜和餃子:

鮮製四拼餃
四拼餃有韭菜餃,鳳城水餃,牛肉餃及鮮蝦雲吞。
鮮製四拼餃

這一餐的芝士雞鍋沒我想像中的邪惡,不自覺地吃了很多,而火鍋配料質素高,我們都吃得很滿足😊

鮮炸響鈴 / 蜂巢冰豆腐
  • 油麥菜生菜/粟米/魚皮鮫
  • 鮮炸響鈴/蜂巢冰豆腐
2017-09-23 95 浏览
一向食雞煲都中2去筲箕灣既我,終於沖出筲箕灣後巷小店,黎到銅鑼灣。。第一次係銅鑼灣食雞煲,有意想不到既收獲,又平又正。我地叫左個2人分量既雞煲,再叫左2個配菜,個煲黎到,其實我地已經知道,呢個分量對於我地黎講應該係有d多,結果最後打便爐既料,真係食唔曬。。賣單先係驚喜時刻,平均每人連埋飲品,130蚊都唔駛,居然仲平過係筲箕灣街坊小店到食。。。佢既雞煲係掂既,如果再多d人去食,就可以試多d佢既打便爐配料勒。。實有下次!
  • 火焰麻辣雞煲(小)
2K
2017-09-22 103 浏览
之前聽過朋友話好味今次就去試一試職員安排左我哋4人坐卡位夠晒寬堂👍🏻👍🏻👍🏻邊食邊傾計....坐得好舒服❤️火焰麻辣(小)$148雖然話係細煲但份量都好多總共有分五個級數嘅辣👉🏻今次我地試左第4🌶🌶🌶鍾意偏辣嘅朋友可以試試真係好惹味😋💯雞件大大件雞肉嫩滑 麻辣雞煲食完加埋辣湯做湯底😆手切特級霜降和牛(小)$288打邊爐一定要有牛肉🐮牛肉新鮮色澤靚油脂分佈平均牛肉味濃😋👍🏻👍🏻帶子片$88帶子大大粒夠鮮甜💛花膠 $88花膠好大塊又夠厚 口感滑脫脫 滿滿骨膠原😍👍🏻 自家製鮮炸響鈴 $48 響鈴size超大😆好香脆蟹子鮮蝦滑 $88蝦滑口感爽口彈牙咬落好多粒蝦肉 〰♥️竹笙 $42食辣湯底加竹笙吸晒湯汁勁入味超正😋手打五寶丸拼盤$88粒粒真材實料👍🏻最愛墨魚丸鮮味彈牙已❕❕重有好多野未試下次再食過 😋
之前聽過朋友話好味今次就去試一試

手打五寶丸拼盤$88
粒粒真材實料👍🏻最愛墨魚丸鮮味彈牙已❕❕

重有好多野未試下次再食過 😋

2017-09-21 4480 浏览
米走雞之前老婆同朋友去旺角分店食過一次, 讚不絕口, 今晚約埋朋友兩公婆4個人去銅鑼灣呢間Deluxe版開餐, 睇睇係咪真係咁Deluxe先。😙米走雞Deluxe好近銅鑼灣地鐵站, 我地約齊係希慎出口行幾分鐘就到。店內裝修以木色為主, 座位寬闊, 抽風都唔錯, 環境幾舒服。鍋底選擇都好多, 不過最吸引都係黃金芝士同火焰麻辣雞鍋, 最後我地選擇左唔辣的黃金芝士雞鍋, 枱上面有圖示食黃金芝士雞鍋的步驟。黃金芝士雞鍋份量比想像中多好多, 雞肉佈滿芝士同洋蔥粒, 雖然芝士好香濃, 不過唔膩, 雞肉好鮮嫩, 沾上煮溶了的芝士非常惹味。😋食完芝士雞之後, 店員會加上芝士湯底俾我地打邊爐。火鍋配料有差不多100款, 好彩我地有4個大胃王, 總共點左10款食個夠。😁我朋友超愛吃桶蠔, 每次打邊爐我地都必點俾佢食,美國桶蠔超大隻, 有6隻, 味道好鮮甜。👍牛我地揀左$298呢款手切新鮮牛頸脊, 份量好多, 油花好靚, 肉質好軟腍, 連唔太好牛肉的老婆都食左幾片。😆西班牙黑豚肉係老婆最愛, 估唔到火鍋店會用呢款高級豬肉, 黑豚肉肉味比較濃郁而且多汁, 配上芝士鍋底的芝士黑豚肉非常惹味。😍鮮炸響鈴應該係自家

西班牙黑豚肉
鮮炸響鈴應該係自家製, 因為比平時食的更大件同厚身, 而且更香脆。👍
鮮炸響鈴
蜂巢冰豆腐賣相好特別, 好似真係有層冰係面, 冰豆腐吸滿芝士湯底, 味道變得好濃厚。
蜂巢冰豆腐
其他火鍋配料都唔錯, 埋單價錢同任食火鍋店差唔多, 不過食物質素就高好多。
魚皮餃
粟米
2017-09-20
鮮炸響鈴
魚皮餃
粟米
2017-09-20 3032 浏览
放工同同事行下街吹下水 經過門口四個不約而同比街招吸引住 返左成日工又攰又肚餓 緊係咪走雞整返個即興雞煲爽下先啦雞煲分為芝士同麻辣 無論係辣嘅程度同芝士碎嘅份量都可以跟隨個人口味調整兩種雞煲都好似好好食 心大心細渣唔到主意 我地最後決定嗌兩個細嘅share食 食開重口味嘅我地分別揀左大辣同激量芝士 正呀一上枱已經聞到好香麻辣味 侍應會先用火槍點火 一團團藍色火焰包圍住d雞 然後快手炒雞 最後倒入濃味嘅麻辣醬汁 香味變得更濃郁 聞到咁香噴噴 個個都忍唔到手爭住起筷真係超多芝士呀唔係講笑!!望住啲芝士慢慢溶 然後變成芝士岩漿 真係流晒口水 鍾意芝士嘅朋友一定要試仲有呀 加$12就有自助醬料啦手切特級霜降和牛(小) $288細嘅份量都好多呀 和牛雪花分佈得好靚 做到入口即溶嘅效果 而且重牛味蟹子鮮蝦滑 $88呢個真係好足料 裏面至少有10隻鮮蝦 隻隻都大大粒 食落爽口彈牙 不錯🦐手打五寶拼盤 $88粒粒都係真材實料 而且大大粒 每種口味兩粒 可以咩味都試吓 唔洗食死一隻味咁dry嘛鮮炸響鈴 $48好癲呀 一上枱四個人都嚇親 哇 咁大舊嘅!我鍾意放喺火鍋烚10秒食得 脆卜卜又索曬味花膠 $88

仲有呀 加$12就有自助醬料啦

手切特級霜降和牛(小) $288

蟹子鮮蝦滑 $88

手打五寶拼盤 $88

鮮炸響鈴 $48
好癲呀 一上枱四個人都嚇親 哇 咁大舊嘅!
我鍾意放喺火鍋烚10秒食得 脆卜卜又索曬味

花膠 $88
呢個係私心推介 除咗養顏之外 佢係索晒湯汁精華 食落去又夠淋又入味 好多骨膠原啊

上到去咁啱好彩唔洗等位 不過都係頗多人 建議想食嘅訂枱會穩陣d唔洗等

總括呢間性價比高 價錢同質素成正比 會有下次呀!

• 鮮炸響鈴
  • 花膠
2017-09-18 89 浏览
朋友又被我引誘到去食雞煲,話帶我去食間正雞煲。原來就係米走雞deluxe,聽朋友講過佢地嘅芝士雞煲好好味。雖然芝士雞煲個賣相好吸引,但作為雞煲愛好者,真係忍唔住唔叫佢地嘅火焰雞煲呀!!! 雞煲揀左小辣,食唔到太辣。雞煲上菜後,店員會倒酒點火,效果十足呀!火焰會令雞煲更香! 小辣唔算太辣,少少刺激感,朋友都食到,仲話好味。雞係用上雞脾肉,啖啖肉,啱哂食肉獸。而且雞煲用上大量洋蔥同蔬菜等,增加香味,唔錯!差唔到食哂d雞後,叫左個紅薯粉,加落去煮一陣,非常入味,又麻又辣,好好味!食完薯粉就叫左店員加湯開始雞煲另一重頭戲,打邊爐。點了一碟雪花肥牛,賣相唔錯,薄切有雪花紋,食落都幾嫩!人氣推介之一哈哈蝦中寶,半個拳頭甘大,成件都係蝦,內藏一件隻鮮蝦,爽彈有蝦味,好味!!!!餃子拼盤隻隻餃子都好大粒,試左雲吞同牛肉餃,都唔錯,牛肉餃加左芫荽,有啲似山竹牛肉呀,幾得意!!餐廳冇時限,可以坐耐d,慢慢食,而且位置都非常方便易搵!!! 人均消費大約250蚊,價錢合理。

2017-09-17 76 浏览
i love chicken hot pot and this is probably my favorite spot in HK. It is conveniently located in the middle of CWB so not hard to get to at all. First of course, we get the chicken at the lowest spiciness. But don't be fool as even the lowest level, it is still spicy. i would recommend the lowest so you don't urn yourself and cannot enjoy the hotpot afterwards!!  i love how they give you the side dish for your own making but you don't really need it since it isfull of flavor already!! My favorite hot pot dish are the fried fish skin and the soy bean. the fried fish skin is so crispy!!! the noodles, both potato and udon, are so good. i cooked them last to soak in all the flavors from everything else. the service here is good and always walking around with the broth. The ac is also cold enough so you are not dying of sweat while eating!! recommend!!!
2017-09-16 96 浏览
同朋友食生日飯, 一班人圍埋一齊食係最開心架啦我地當中有人唔食辣, 所以就叫左一個原味同一個芝士雞煲, 每煲半隻5個人食夠曬了職員上雞煲既時候會幫你撈, 滾左就會落醬汁同酒然後點火, 最期待就係點火既時間原味雞煲既辣唔算好勁, 帶有少少甜, 食得出有層次既味道, 唔係一股乾辣味雞斬得有大件, 如果可以細少少就好本人唔係芝士控, 所以芝士雞煲對我就太over了, 食幾件已經覺得好"餾"火鍋配料都好新鮮, 份量都唔少, 如果唔多人就要注意點既份量了。我地自己帶左個生日蛋糕上去, 店要收我地50蚊, 咁人地要做生意我地都認為合理既職員好好人專登先幫我地執好枱先上個蛋糕俾我地, 仲幫我地影左一輪相先分個蛋糕
同朋友食生日飯, 一班人圍埋一齊食係最開心架啦

雞斬得有大件, 如果可以細少少就好

2017-08-11
庆祝纪念
生日
2017-09-16 89 浏览
一路都有聽過米走雞既大名米走雞主打先食雞煲 再加湯底打邊爐實行一次過滿足兩個願望今次去既係位於銅鑼灣既分店 方便哂我地呢啲港島收工既人7:30黎到都唔算多人 而且佢係散叫形式既形式 岩哂女子組黎食菜單選擇方面大路打邊爐野都有齊 你諗到既都會搵到 而且仲有啲現成小食~調味料方面採自助形式 每位收費12蚊但其實啲雞煲味都夠哂 下次可以考慮下每人慳返12🤔1/ 火焰麻雞煲 BB辣( HKD148)雖然本人酷愛辣 但友人都是無辣主義者只好淺嘗bb辣 麻辣味道真是初生級bb但留意會越食越辣 2/鮮炸嚮鈴 (HKD 48)必食item!!!!!!! 果然是新鮮炸起 完全油而不膩!配上麻辣雞煲的醬汁 想無限encore!!3/手打五寶丸 鮮製四拼餃 (各HKD 88)丸類方面一食就知唔係9成麵粉個一種最欣賞墨魚丸 口感爽爽的 而且帶粒粒口感餃子方面皮簿餡多 最欣賞鮮蝦雲吞 啲蝦大大隻4/ 蜂巢冰豆腐(HKD22)放係湯入面等佢慢慢吸收哂啲麻辣雞汁精華 食落好juicy !!但要留意烹煮時間要耐啲 唔係就會食到入面仲係凍冰冰既豆腐!5/ 西班牙黑豚肉 (HKD 188)平均一片價值20蚊的肉真係非普
一路都有聽過米走雞既大名
米走雞主打先食雞煲 再加湯底打邊爐
實行一次過滿足兩個願望

今次去既係位於銅鑼灣既分店
方便哂我地呢啲港島收工既人

7:30黎到都唔算多人
而且佢係散叫形式既形式 岩哂女子組黎食

菜單選擇方面大路打邊爐野都有齊
你諗到既都會搵到 而且仲有啲現成小食~

調味料方面採自助形式 每位收費12蚊
但其實啲雞煲味都夠哂 下次可以考慮下每人慳返12🤔

1/ 火焰麻雞煲 BB辣( HKD148)

雖然本人酷愛辣 但友人都是無辣主義者

只好淺嘗bb辣 麻辣味道真是初生級bb
但留意會越食越辣

2/鮮炸嚮鈴 (HKD 48)

必食item!!!!!!!
果然是新鮮炸起 完全油而不膩!
配上麻辣雞煲的醬汁 想無限encore!!

3/手打五寶丸 鮮製四拼餃 (各HKD 88)

丸類方面一食就知唔係9成麵粉個一種
最欣賞墨魚丸 口感爽爽的 而且帶粒粒口感

餃子方面皮簿餡多
最欣賞鮮蝦雲吞 啲蝦大大隻

4/ 蜂巢冰豆腐(HKD22)

但要留意烹煮時間要耐啲 唔係就會食到入面仲係凍冰冰既豆腐!

5/ 西班牙黑豚肉 (HKD 188)

平均一片價值20蚊的肉真係非普通肉片!
肉味較重 而且一啲雪藏味都沒

最重要是肥瘦部位分怖均衡 口感極佳!

6/雜菇拼盤 (HKD 48)
2017-08-28
  • 鮮炸響鈴