2011-09-07
朋友介紹話好食, 所以就決定試一試, 真是無介紹錯!大約是晚上七點半, 一入到店內便給好客的亞姐招呼入坐, 店子不大但很多色彩, 到處都是雜誌和海報, 最攪笑就是個筷子筒, 裡面放滿不同顏色的筷子!我們一座落, 亞姐便用二秒嘅時間介紹咗 "兩餸$24, 三餸$26" 嘅套餐給我們, 然後仲話下午茶去到晚上八點半, 無錯係晚上八點半!我叫了米粉加咖哩魚蛋, 馬交魚羹(魚肉)和芥蘭菜. 而朋友就叫了福麵加麻辣豬頸肉, 澳門魚腐和咖哩蘿蔔, 再加一碟油菜, 仲有兩杯蕪花果蜜.咖哩魚蛋同蘿蔔都好有咖哩香味而且辣度適中, 尤其是蘿蔔好入味. 三餸包飲品都係$26, 味道不錯, 而且晚上門口仲可以泊車, 去邊到搵!咖哩豬皮蘿蔔一定是當晚嘅推介, 是關整晚每當有客入內, 亞姐都會不厭其煩咁叫著"15號", "15號", "15號"! 好攪笑!