2025-06-04
🧭秋意• 觀塘🍴觀塘成業街19-21號成業工業大廈6樓29室黎到難過既星期三,lunch要食好啲先有動力捱多2日😬今日同飯腳去食傳聞世一豉油雞先得😛秋意去骨豉油雞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️真世一豉油雞,佢個皮好脆。食落好香同埋無骨 可以啖啖肉咁享受呢個🐥😛之後佢有3個前菜一齊上 有菜 有雪耳 同糖心蛋🥚而白飯上面亦都有落到飯素,令個白飯唔dry...再加埋個豉油!簡直不得了。岩哂我呢啲鐘意豉油撈飯既人。呢間絕對值得encore 食,之前lunch time都大排長龍。依家開多左個單位 就唔洗等好耐。#hongkong #hongkongfood #foodstagram #foodie #chicken #香港#覓食 #香港美食 #九龍 #觀塘 #觀塘工業區 #港式 #燒雞 #糖心蛋 #lunch #秋意
觀塘成業街19-21號成業工業大廈6樓29室
秋意去骨豉油雞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️