Fukuoka Hambageu
1K
veronyiu
服務非常良好,食物也很好味
veronyiu
2025-03-31
关注
服務非常好會主動給圍巾,水。還有跟他們說要拿五份的免費前賽也不會抗拒。還有他有非常獨特的食用方法,要將漢堡扒放在非常熱的石頭上煮來食心。那些牛肉不知為什麼就是非常的juicy和不會乾。查看更多
chankaiiying
石板韓牛漢堡扒🔥 服務貼心到換石!
chankaiiying
2025-03-19
关注
韓牛漢堡扒/Korean Beef Hambageu 韓牛肉味濃郁💦,自己控制生熟度~ Korean beef was intensely flavorful, and you control the doneness to your liking! - 店員主動更換石板,保持最佳溫度🔥,服務細心! - Staff proactively changed stones to keep sizzling—attentive service! - Queuing Time:nil- 排隊時間:不用排隊- Serving Time:8 mins- 上菜時間:8分鐘- Tasty Index (好味指數):9.5/10查看更多
韓牛漢堡扒/Korean Beef Hambageu
looking4food.hk
南昌石燒韓牛漢堡扒 又食又玩得!
looking4food.hk
2024-12-24
关注
本身係嚟朝聖一下新開嘅夾公仔舖TAITO STATATION 🤣🤣 咁啱啱對面就係開咗呢一間福岡漢堡扒!所以今次決定試一試佢!今次叫左個兩人套餐$ 359🥩芝士蛋蒜韓牛漢堡扒(M)覺得轉左韓牛之後更加好食!放落去煎既時候都幾多油 但食落個感覺唔會太油膩!官方話每邊煎3秒 但中間係一定唔熟嘅🤓所以都唔好放太厚既肉,我地就大約每邊煎5-10秒啦 ,最好用隻鏟壓平 一路壓住咁燒!再夾埋蒜片+芝士一齊食真係好正 *如果舊石唔夠熱 可以叫店員換石 但換完之後唔好直接放上去 超快燶...🍚韓式豬頸肉飯 面頭重有隻蛋 撈埋d豬頸肉一齊好好食!但係成個套餐得一個飯 會唔夠食 TT🍟黑松露炸薯條 $38因為見套餐但1個飯 驚唔夠食 所以再點多左個薯條當飯食🤣價錢合理 分量大 夠熱 個醬都 yummy! 正查看更多
Carue Jan
CP值完全不高
Carue Jan
2024-12-20
关注
叫了一個二人套餐, 包兩份雞蛋漢堡, 兩個飯, 兩個麵豉湯, 一個忌廉芝士沙律, 兩杯飲品, 我點了自家製檸檬茶.但可惜全部食物都低於水準, 比普通更普通, 加錢點了自家製檸檬茶更是失望, 整個餐都沒有一樣食物特別出色. 要付這個價, 這個套餐完全不值.絕對不會再次光顧, 除非餐廳重新檢視食物質素, 或降低價錢.餐廳座位不多, 但星期五六日亦不用專登排隊, 可見人氣程度不高, 若為求滿足自己煎肉的樂趣, 勉強可以一試, 但不用抱有很高期望.查看更多
bigheadyy
上檯分餐完全同menu唔同
bigheadyy
2024-12-05
关注
中午過去lunch, 諗住試下新野,點左個牛肉飯,menu上張相係生牛用,不過上菜係全熟既牛肉,完全唔同,問下女店員,仲直接話係呀,幅相唔同架。。。咁要menu既作用係咩呢,係咪可以告海關?仲有飲品明明menu 寫忌廉梳打,上檯係忌廉鮮奶,完全失實,一家無下次。查看更多
avocada
牛肉質素ok 但有個男侍應態度有待改善
avocada
2024-10-07
关注
牛肉質素可以,舊石夠熱夠力,但米未煮熟,好硬好難食,食完好頂胃,完全有消化不良嘅感覺。特式檸檬茶冇咩特式。不過令我唔敢再光顧嘅唔係嗰碗米,而係一個又肥又高大嘅男侍應,佢對客人嘅態度頗惡劣,問佢少少嘢,例如可唔可以俾張紙巾我,佢都用極不友善嘅眼光望住我….. 我見佢對其他客人都一樣,一視同仁。第一次食飯成間餐廳係咁靜,冇咩人傾偈,相信大家一路食一路驚,淨係想拿拿聲食完快啲走,絕對冇下次!定呢個係餐廳策略來?等啲客人食不言 寢不語,吃完好快啲走,唔好霸住張枱?查看更多
检举
查看之前的留言(1)
同感
深水埗石燒漢堡扒 🇰🇷🥢
Trapeze
2024-09-11
关注
🍴二人套餐 $359喺呢度食飯,當然必須要點漢堡扒😎呢度嘅漢堡扒係鐵板形式上枱,好似玩煮飯仔咁自己煎熟啲漢堡扒,又幾好挽喎🤣不過有時要小心啲油彈到自己都幾痛下🤓第一次食佢哋嘅豬頸肉飯,十分足料🤤撈埋蛋汁同漢堡扒一齊食,非常開胃😚另外套餐仲包兩款飲品,佢哋杯特飲超級大杯,一個人完全飲唔曬😏.💰人均消費:~$150.🍽味道: 4/5🏙環境: 4/5‍👨🏼‍🍳服務: 4/5💧衛生: 4/5💰價錢: 4/5查看更多
SlowBites.SlowLife
有得玩 有得食
SlowBites.SlowLife
2024-09-05
关注
🎡 食店位置非常方便,係南昌站出只需要2分鐘就到啦~ V Walk 算係新式商場,所以内籠裝修都乾净利落。如果繁忙時間去的話,有機會要同其他人搭臺,甘樣的話位置就會有點兒窄了。每張台都有獨立抽風系統,所以不會有很大油煙味。🥢🍽️ 兩人套餐 Set 4 (HKD366)漢堡扒係選用了韓國和牛,店家自己手打,所以食落去係感覺到口感棉滑棉滑的。我地可以拎取適量漢堡扒放係熱石上煎,大約每邊3秒就可以啦,顔色會有粉紅轉至偏深少少紅~ 慢慢就會聞到牛的香氣,睇到牛的油脂,聼住滋滋聲,口水都就流出來~  🤤 而配菜就包括了 放在鐵板上的蛋 (自己會慢慢熟的),小泡菜一曡,芝麻醬椰菜絲一碟,湯一碗。🍍🥓 菠蘿煙肉韓牛漢堡扒 (upgrade 至大size)哩個配搭啱曬平時中意食較重口味的人,菠蘿加煙肉燒一燒~ wowwwww 唔係講笑,鹹香鹹香,惹味十足。🧀🥚 芝士蛋蒜韓牛漢堡扒 (upgrade 至大size)邪惡的配搭,好彩漢堡扒唔係好油,所以整體上就會Balance。🍜 韓式湯烏冬本來想揀冰薄凍烏冬,因爲好似比較特別,不過就售罄了 😭 韓式湯烏冬用了鰹魚同鯖魚做高湯,烏冬煙韌彈牙,配料就有燒牛肉+腐皮。🍹 百香果檸檬水果茶唔係講笑,大家睇相都見到係超級大杯,好彩我平時做開運動,如果唔係拎起一定手都震埋!店家加上左2片檸檬令百香果味更出~查看更多
检举
菠蘿煙肉韓牛漢堡扒 (upgrade 至大size)
兩人套餐 Set 4
套餐
Clareylee
熱石韓牛漢堡.油脂滿溢.肉汁豐富
Clareylee
2024-09-04
关注
除咗旺角同尖沙咀之外原來深水埗 V Walk 都進駐咗呢間餐廳位於港鐵站商場.非常便利木系裝潢.每張桌上仲有獨立抽風令環境更舒適我哋揀咗個二人套餐有兩款不同口味嘅漢堡扒.烏東.飲品份量充小朋友好開心可以一邊煎一邊食店員貼心送上圍巾✨芝士蛋蒜韓牛漢堡扒✨菠蘿煙肉韓牛漢堡扒將漢堡扒放上熱石上輕輕煎至外層金黃將油脂迫哂出來.口感依然好Juicy肉味濃郁 . 肉汁豐富底層雞蛋香軟幼滑✨韓式湯烏冬滑溜溜嘅烏東配上牛肉湯底清甜.可以同韓牛中和一下查看更多
+ 6
ilikeeatinghahaha
人氣石燒韓牛漢堡
ilikeeatinghahaha
2024-09-04
关注
之前經過尖沙咀嗰間已經好想試吓,咁啱今日約咗朋友喺南昌,見到有一間即刻入去食!嗌咗二人餐$359,好方便唔洗諗~🍽️芝士蛋蒜韓牛漢堡扒漢堡扒係手打韓牛,上菜時放係鐵板到,然後自己煎嚟食,將每次食嘅份量放上預熱咗嘅石頭上,好快就熟,牛味好出,油脂感滿滿,仲好juicy,再加埋芝士蛋蒜一齊食,層次感豐富,撈埋白飯一齊食Perfect match!仲有沙律前菜同味噌湯,份量十足!🍽️韓式豬頸肉丼飯豬頸肉份量好多,而且煎得好香又唔韌,加埋甜甜地嘅醃料醬汁同蛋黃,帶微辣送飯一流~🍽️西柚特飲🍽️金橘檸檬特飲特飲好大杯,飲落去夠晒解渴解膩,啱晒夏天飲!查看更多
+ 2
ching_920
有得食有得玩嘅石燒漢堡扒 !
ching_920
2024-09-01
关注
今次去到位於南昌V WALK 嘅福岡漢堡食野晚餐。主打韓國最頂級牛肉來製作漢堡扒。餐廳位置非常方便,就係南昌站上蓋。除左單點之外,有五款二人餐可以選。二人套食物分量係巨量,除左有兩款漢堡之外,重有飯或烏冬同飲品,3個人分享都可能夠飽!提提大家記定唔好著白色衫,以免油漬飛濺。✨菜單有煮食教學,好似cooking mama😂😹😹😹考慮到平時小煮飯嘅人客,菜單上面有教大家點樣煮食。只要每3秒分一反,就唔怕煮燶。唔夠熱嘅話,店員會更換熱石。✨二人套餐set 4(+$8加大)分別有前菜,菠蘿煙肉韓牛漢堡,芝士蛋蒜韓牛堡,烏冬及兩罐飲品。記得要選加大版,只需+$8,漢堡份量增加不少~✨升級巨量特飲(+35)飲品超大杯‼️推薦升級✅✅✅‼️查看更多
+ 8
kammiwong
遇過最差服務態度餐廳
kammiwong
2024-08-25
关注
我哋一家人第一次來食同小朋友,因為有小朋友所以特登問有冇用餐時間限制,而職員答冇時間限制,點知食食下一個鐘到職員同我講話有人排隊要交枱,我即時咪講頭先問又話冇時間限制,點知職員龍門真係任佢搬,話而家有人等位所以有時間限制,真係我遇過最差的店舖,值得一贊佢龍門任佢搬,有小小朋友家庭客真係要唸唸😔本來出嚟食飯係開心,有用餐限制咪如實講等客人自己考慮是否可以配合,最經典係呢位熊姓員工又過嚟講話自己冇講過話冇時間限制,服務態度真係差到離鐠,一句唔好意思,都冇聽過,真係無語。查看更多
Lillian Chung
漢堡扒好味,煙囪吸煙能力極強
Lillian Chung
2024-08-08
关注
今日有充足時間食lunch,揀左間可以慢慢嘆既和牛漢堡扒店我揀左個芝士和牛漢堡扒,個餐會跟飯、麻醬椰菜絲、麵豉湯同埋飲品(汽水唔需要加錢)和牛漢堡扒份量足夠,但略嫌芝士比較少,而熱石溫度非常熱,一放肉上去就吱吱聲,5秒左右就要反轉,唔係好快會燶。漢堡扒嘅肉味好濃郁,個人應為對得起個價錢,但食多幾塊就會發現和牛油分真係好勁,而熱石嘅熱力可以迫返啲牛嘅油分出嚟。漢堡扒嘅味道唔錯,但係麵豉湯就偏酸,味道有啲奇怪,另外餐前泡菜亦都唔係我口味。我同朋友嗌咗個芝士醬薯條,薯條我覺得唔洗叫,因為個芝士醬感覺好似原塊芝士溶咗就咁放喺面頭,最盡可以比到4分🙈🙈📍福岡漢堡扒 (深水埗)深水埗深旺道28號V Walk 2樓L2-17號舖查看更多
+ 1
Sunny2628
說實話 味道還可以 但是服務態度真係麻麻地
Sunny2628
2024-08-07
关注
福岡漢堡扒很特別 石頭特別熱 一煎就熱辣辣 但是服務真係麻麻地其中一個適應臭口臭面 一D表情都無 上菜時 不小心碰到桌子一下 他一副不耐煩的樣子 叫了 招牌 味道還算不錯 鐵板 一般般 牛肉有D筋查看更多
Amber Directory
🤎 石燒高質韓牛漢堡扒有得食有得玩
Amber Directory
2024-08-01
关注
日韓fushion大混戰😆雖然叫福岡漢堡扒但其實係韓牛淨係以殼物飼養最頂級嘅牛肉夜晚去食揀咗個二人套餐✨✨菠蘿煙肉韓牛漢堡扒✨芝士蛋蒜韓牛漢堡扒✨韓式湯烏冬✨檸檬雪碧✨自家製檸檬茶好鍾意壓到好薄然後煎到金黃色嘅漢堡扒加埋炸蒜片真係非常惹味建議每個餐都可以配撘蒜片完全係比起我鍾意嘅芝士更夾韓式湯烏冬其實係日式牛肉加個鰹魚同鯖魚做嘅高湯嘅烏冬下次再嚟嗰陣時一定要嗌飯嚟配返個漢堡扒同蛋最後一讚餐廳嘅油煙唔大每個位都有抽氣喉食得幾舒服😌查看更多
+ 6