金鐘放飯時間唔想同人逼?買飯盒就最方便哩間小店主打韓式外賣便當飯卷最近仲有問卷調查可以平$5蚊我哋三個人分別叫左,辣豬肉,韓式牛,餐蛋泡菜飯加粉絲 辣蝦飯卷味道:十足十似平時去韓國餐廳食果d味道👅 ,係份量細左d對於男士來講粉絲,辣蝦飯卷特別一讚雖然粉絲可凍食、但返公司叮返熱佢口感依然Q彈味道偏甜,同埋佢唔會黐埋一舊但偏油辣蝦飯卷:一個字正蝦肉竟然有咬感同好有蝦味,同埋飯卷啲飯都好好食竟然同飯盒嘅飯好唔同?唔知係咪另外做咗調味口感都好特別啲唔似普通米飯同埋真係幾辣,竟然辣過辣豬肉三個飯盒加粉絲再加飯卷好似$220左右埋單,唔記得因為下次幫襯仲可以減$5,性價比真係好高味道亦都唔錯如果係金鐘上班族,可以一試
金鐘放飯時間唔想同人逼?
買飯盒就最方便

哩間小店主打韓式外賣便當飯卷
最近仲有問卷調查可以平$5蚊

我哋三個人
分別叫左,辣豬肉,韓式牛,餐蛋泡菜飯
加粉絲
辣蝦飯卷

味道:十足十似平時去韓國餐廳食果d味道👅
,係份量細左d對於男士來講

粉絲,辣蝦飯卷特別一讚

雖然粉絲可凍食、但返公司
叮返熱佢口感依然Q彈
味道偏甜,同埋佢唔會黐埋一舊但偏油

辣蝦飯卷:一個字正
蝦肉竟然有咬感
同好有蝦味,同埋飯卷啲飯都好好食
竟然同飯盒嘅飯好唔同?唔知係咪另外做咗調味
口感都好特別啲唔似普通米飯
同埋真係幾辣,竟然辣過辣豬肉

三個飯盒加粉絲再加飯卷
好似$220左右埋單,唔記得
因為下次幫襯仲可以減$5,性價比真係好高
味道亦都唔錯

如果係金鐘上班族,可以一試

炒粉躲小食
2025-04-17
外卖自取
炒粉躲小食
最近放飯發現金鐘有新嘅韓國便當我同同事一人買咗一個便當試試一個辣味小章魚便當一個大醬雞肉便當便當味道不錯,份量OK坦白兩款味道,比起正宗嘅韓國餐廳出色大醬雞肉更加係小弟第一次試食非常濃郁嘅麵豉同大蒜味道離奇地同雞肉夾朋友買嗰個小章魚便當亦都好足料有10幾粒同埋啲汁都幾辣幾惹味不過如果飯盒整體再熱啲會好啲另外買咗個經典飯卷試試但是啲飯就有啲散收收應該卷得唔實主要係有兩件一拎起手就散開味道正常,飯嘅軟硬亦都適中冇話特別乾特別硬又或者好腍正正常常只係有散開嘅情況,記得之前呢度係買日式便當不過嗰時麻麻哋日式嘢,因為平時都成日食而家多咗個韓國便當新選擇值得支持
最近放飯發現金鐘有新嘅韓國便當
我同同事一人買咗一個便當試試
一個辣味小章魚便當
一個大醬雞肉便當
便當味道不錯,份量OK
坦白兩款味道,比起正宗嘅韓國餐廳出色
大醬雞肉更加係小弟第一次試食
非常濃郁嘅麵豉同大蒜味道離奇地同雞肉夾
朋友買嗰個小章魚便當亦都好足料
有10幾粒同埋啲汁都幾辣幾惹味
不過如果飯盒整體再熱啲會好啲

另外買咗個經典飯卷試試
但是啲飯就有啲散收收應該卷得唔實
主要係有兩件一拎起手就散開
只係有散開嘅情況,記得之前呢度係買日式便當
不過嗰時麻麻哋日式嘢,因為平時都成日食
而家多咗個韓國便當新選擇值得支持
外卖自取
福便當的外賣服務真是又快又好,徹底解決了我這個忙碌上班族的午餐煩惱!菜式種類非常豐富,從經典家常菜到創意套餐都有,每次點餐都能找到不一樣的選擇。這次點了他們的壽喜燒牛肉飯,份量十足,味道一流,特別是那道蜜糖雞翅,醬汁濃郁又不會過鹹,入口滑嫩,非常入味。配菜的小炒更是清新爽口,吃完完全不會覺得油膩。值得一提的是,他們的包裝設計得很用心,飯盒分隔得很清楚,保證食物不會混在一起,送到手裡時還是熱騰騰的,讓人倍感滿足。福便當不僅美味,價格也相當親民,性價比超高,絕對是外賣界的首選!誠意推薦給所有熱愛便當的人。

壽喜燒牛肉飯
2025-01-17