Jollibean
😋清爽鮮甜嘅香芒系列同懷舊傳統糖水
saruka
2025-09-14
关注
早咗食晚餐夜晚會好快肚餓,所以係圍方順便去咗---🌟Jollibean 石磨樂豆 🌟外賣返啲甜品返屋企食,順便買埋俾屋企人食。 呢間Jollibean 石磨樂豆係香港有幾間分店,來自新加坡30年老字號,香港廠房,每日石磨鮮製,嚴選非基因改造A級加拿大黃豆。仲係本地自設5000呎廠房🤩購入台灣全自動化磨豆機, 無塵處理, 確保衛生。✨️依家仲設有會員app,會員獨家優惠,預訂自取功能,以後落單就方便得多。👍🏻 見佢最近出咗外脆內軟既面煎糕,下次要點黎食,一串食勁方便,掃街之選,今次點咗佢哋新品推介:清爽鮮甜嘅香芒系列同懷舊傳統糖水嘅紫米露系列😍._.🖤 | 香芒仙草凍 | 🖤夏天感覺最啱食香芒系列嘅甜品,粒粒香甜芒果肉口感,再配埋大大粒仙草果凍,仙草果凍可以中香酸酸甜甜嘅芒果肉。.🥭 | 香芒小宇宙(芒果, 小丸子, 西米露) | 🥭滿滿都係香濃嘅芒果肉,仲配埋小丸子同西米露口感,鐘意食芒果甜品嘅人絕對唔可以錯過。.💜 | 紫米西米露 | 💜傳統嘅紫米西米露甜品,呢個嘅紫米露勁多,勁濃郁,配埋爽口嘅西米粒,好食。.🍮 | 樽裝布甸珍珠豆乳茶-500ml | 🍮飲得嘅甜品,滿滿嘅珍珠粒,香濃嘅豆乳味,唔會太甜。.🥛 | 微甜濃豆乳-500-ml | 🥛濃郁嘅豆乳,非常香濃,最鐘意佢係微甜,飲完都無罪惡感,好健康。._.查看更多
iamNICO
She
iamNICO
2025-09-12
关注
相比牛奶個人更喜歡喝豆奶或豆漿類飲品,也會不時買來喝,愛其有豐富蛋白質又飽肚,又不會像牛奶般引致腸胃不適;最近在大圍就發現一間新加坡過江龍的豆乳店,見光顧的客人也很多就買來試試菠蘿咖央醬面煎糕串 + 9 °微甜濃豆乳 $42(+$10 轉茶記菠蘿皮)本想簡單試一下招牌豆乳,但看到這個小食套餐就改試這款了~ 首嚐新加坡特產的面煎糕串,看起來既像魚蛋又像雞蛋仔,有3種特式口味:花生醬、咖央醬和麻糬!面煎糕串下單即製,可以近距離看到整個製作過程啊,先在加熱的模具倒入已調較好的粉漿煮成薄脆表面,再加入自選的餡料(我這個是選了咖央醬)後倒粉漿烤熟,過程真的很像做香港的街頭小食雞蛋仔!做好面煎糕串後店員細心地在每粒面煎糕上蓋上菠蘿包皮再放到焗爐烤至金黃脆邊~ 入口是外皮金黃微微香脆的菠蘿包皮,然後是鬆軟的面煎糕再到裡頭的香甜咖央味,甜而不膩口感豐富,更可以邊走邊吃超方便啊!至於招牌的9°微甜濃豆乳果然名不虛傳,店家標榜採用A級加拿大黃豆每日在香港工場新鮮石磨製作,豆乳入口濃稠,有醇厚豆香沒半點豆腥味,而且微微的甜味會多了份清新感,還有種飽肚感沙嗲牛肉吐司 + 微甜濃豆乳 $38(轉三色芋圓豆腐花 +$15)除了小食外店家還有輕食套餐,而且豆乳可以加錢轉成豆花啊!沙嗲牛肉吐司同樣下單即製,熱哄哄的多士外邊脆口,內頭放了爆多沙嗲牛肉餡料,醬香肉嫩,吃一個已經很飽肚!至於三色芋圓豆腐花另加$15就有超大碗賣相又吸引,以芋頭、紫薯跟番薯製成的芋圓份量很多,大大粒吃起來煙靭軟糯;豆腐花跟豆乳一樣都是重豆香,口感方面就夠滑溜啦!味道很可以啊~香芒小宇宙 $49除了輕食跟豆製品外還有甜品!最近店家推出夏日必食「香芒系列」的3款新品,其中這個香芒小宇宙用上超多新鮮芒果果肉、小丸子跟西米露,芒果肉香甜,加上兩種口感層次不同的小丸子和西米露,酸甜開胃,清爽美味,份量充足,跟家人就最適合日式紅豆豆乳 $14(加購價)現凡購物任何產品就可以優惠價加購日式紅豆豆乳,煮得有點軟爛起沙的紅豆,依靠其自身的甜味增潤豆漿本身的味道~ 不會太甜,味道挺不錯!店家是在新加坡開業30年的豆乳店,近一兩年到香港開設工場跟分店,保證產品都是新鮮製造,不經不覺已在港開了6間分店啦~ 近年香港越來越多人愛喝豆乳製品,老少咸宜又健康,最重要是價錢親民實惠啊!這店還有不同種類的食品和甜品,同樣性價比高,短短的等候取餐的時間就已經有不少顧客上前光顧,可見其受歡迎程度~ 如果可以多開幾間分店就好啦查看更多
fat.hkfoodie
大圍圍方甜品😘主打豆乳製品🩵
fat.hkfoodie
2025-09-08
关注
去大圍行街見到一間豆乳專門店🫶🏻主打豆乳飲品、甜品(豆腐花)、仲有吐司😋有幾款喺雪櫃見到好吸引😍份量都幾多✅外賣加錢仲有冰袋~返屋企遠水路都唔怕‼️📍菠蘿花生醬面煎糕串 ($40)呢個小食勁似雞蛋仔😜外層仲整咗菠蘿皮🍍有小小脆口口感嚟講好煙靭 小編父母都好鍾意😀入面內餡就有好多花生醬🥜一啲都唔孤寒 好多花生粒!!勁濃!!同埋記得趁熱食會正好多 8粒1個人食哂easy~呢個價錢包埋1支微甜濃豆乳🩵飲落去豆味真係好濃!唔會稀到似水整體唔會好甜 好快飲晒一支🤣📍 三色芋圓豆腐花($34)呢個甜品真係好好食🤤 唔會伏芋頭、紫薯、番薯、綠茶 芋圓~款款都係煙靭 好好jap👍🏻但豆腐花都唔係實滴滴嗰種 好soft的~口感好滑 豆味都好重🫶🏻黃糖係另外包裝糖上整體都好夠味都好飽 (3個人share🤙🏻)📍芒果仙草凍($47)呢個算係比較basic既糖水~芒果好甜又好多🥭全部都係切粒上仙草略為有啲碎 連埋芒果食match有啲驚喜係冇諗過有西米✨加咗成個甜品口感更好 食慾更強!📍木瓜雪耳雪梨豆乳($36)通常呢個組合都係煲湯/甜品會用到~冇諗過會用係豆漿💥而又比想像中夾其實雪梨味就唔係好飲到😬但係木瓜雪耳就真係有feel 🌝好多渣係底 記得撈勻先飲~飲完覺得好健康查看更多
+ 3
foodrnt
流心花生醬面煎糕😋+ 豆乳🤤!$40抵食!
foodrnt
关注
🌸流心花生醬面煎糕(加茶記菠蘿脆) + 9 °微甜濃豆乳-500ml SET $40🌟🌟🌟🌟🌟🍀流心花生醬面煎糕(加茶記菠蘿脆)估唔到味道咁好味,口感有點像大大粒嘅雞蛋仔,內裏有流心粗粒花生醬,表面還有脆卜卜嘅菠蘿皮。🍀9 °微甜濃豆乳濃厚嘅豆乳味道,甜度適中,大豆味夠濃郁。新品推介:香芒系列-香芒金露(西米露) / 香芒小宇宙(小丸子) / 香芒小宇宙(小丸子),清爽鮮甜🌸香芒金露(西米露) $45🌟🌟🌟🌟🌟滿滿香芒果肉,表面還有一層豆乳,西米露煮到晶瑩剔透,整杯都滿滿的。🌸蜜瓜豆乳雪葩 $38🌟🌟🌟🌟🌟香甜蜜瓜豆乳,雪葩軟綿綿,整合配搭得不錯,又可以解暑又健康。🌸熱情果豆乳雪葩 $32🌟🌟🌟🌟🌟熱情果有種很新鮮嘅感覺,估唔到配搭豆乳都唔錯,還打成雪葩軟綿綿,解暑一流。仲有其他系列既糖水:山藥百合系列:准山百白豆腐花/西米露/糖水夠晒養顏紫米露系列:懷舊傳統糖水, 紫米露/ 紫米豆腐花/ 紫米西米露查看更多
检举
流心花生醬面煎糕(加茶記菠蘿脆)
香芒金露
蜜瓜豆乳雪葩
熱情果豆乳雪葩
無咩好食
輕食新選擇
無咩好食
2025-08-17
关注
每次經過「石磨樂豆」,都會想買有一些食物或飲品回家,與家人分享。這裡的黃豆每日石磨鮮製,,保留純正豆香及營養,是一個追求健康嘅輕食選擇之一「石磨樂豆」保留了傳統新加坡小食,亦融合香港地道嘅風味。好似豆花、糖水、西米露,種類蠻多,味道細膩,讓人想一試再一試。店內仲會根據季節推出限定款式,好似最近嘅豆花黃糖冰,或者清涼嘅豆乳雪葩,清涼又解渴。 近期仲有山藥百合系列甜品,包括白豆腐花、香濃嘅西米露同養顏嘅糖水,不單香甜,有些還有滋養作用。在8月份周年慶期間,每個星期一都會推出特價$5加購產品,好似8月4日嘅9 °微甜濃豆乳,香濃順滑;11日嘅黑糖豆花,香甜濃郁;18日嘅雪燕豆乳,清新滋潤;25日更有仙草豆花,涼爽解暑。是日選擇:🟠蜜瓜豆乳雪葩蜜瓜令整體色彩鮮豔,味道甜甜,帶出蜜瓜清新果香。加入豆乳,帶有細膩滑順感。🟠芋泥西米露芋泥味濃厚,帶有自然甜味,配合西米的嫩滑,係一款滋味,經典的甜品。🟠黑白芝麻奶蓋黑芝麻及白芝麻混合製作奶蓋,香濃而帶有微微堅果香。奶蓋滑嫩細膩,配上芝麻濃郁香氣,適合喜歡濃郁味道的朋友。🟠三色芋圓西米露三款不同顏色的芋圓,煙煙韌韌,無論視覺或味覺都令人吃得開心的夏日甜品。查看更多
mrcalvinchan
豆乳孔嘅快樂之地!
mrcalvinchan
2025-09-28
关注
終於嚟到收藏咗好耐嘅豆乳專門店✨堅持每日石磨新鮮製作 果然無令人失望今次同朋友黎圍方試咗成枱招牌甜品 即刻同大家分享!🍍 茶記菠蘿面煎糕串復古與創意嘅完美碰撞!外脆內軟嘅面煎糕夾住冰凍牛油鹹甜交織嘅口感 一秒喚醒港式茶記記憶打卡效果💯記得趁熱食!🥭 香芒西米露芒果肉多到驚人 西米煮得啱啱好濃郁椰香配上石磨豆乳 清爽唔膩夏日解暑必點🌞🌈 三色芋圓豆腐花每日手作芋圓超級Q彈!搭配滑過布甸嘅石磨豆腐花三色芋圓+豆香+黑糖冰 層次感爆棚芋圓控絕對要試💜▫️香芒豆乳雪葩- 芒果嘅香甜同豆乳完美融合▫️熱情果豆乳雪葩- 酸甜清爽 果香爆炸兩款都係期間限定 口感綿密無冰渣健康版冰淇淋感覺食多杯都唔怕😋🥛 純豆乳最後以招牌純豆乳作結飲到天然豆香同細膩口感果然係30年老字號嘅功力 簡單卻最驚艷📌 溫馨提示:▪️甜品限量供應 建議早啲去▪️分店限定款式要問店員▪️自帶杯具有優惠環保又慳錢💬 食過嘅朋友快啲留言話我知邊款你最愛!(我就投芋圓同熱情果雪葩一票✨)#石磨豆樂 #大圍美食 #香港甜品 #豆乳專門店 #芋圓控 #香港小食 #打卡美食 #手工豆腐花 #期間限定 #hkfoodie查看更多
香芋豆乳凍
悠閒小仙女
大圍世一豆乳💚創意新奇好飲
悠閒小仙女
2025-09-27
关注
【大圍掃街新品🇸🇬|Jollibean石磨樂豆】新加坡國民面煎糕變身!拉絲麻糬+茶記菠蘿脆✨「外脆內軟一串食」掃街神器傳統福建面煎糕混合港式靈魂!新加坡鬆軟pancake外皮 × 菠蘿油脆皮夾住拉絲麻糬/濃郁花生醬/星洲咖央一串手握邊行邊食,重現70年代香港冷糕風情~🥭必試新品▫️香芒金露西米露 $45 ▫️豆漿都有唔同花臣:今次試咗密瓜豆乳雪葩,原來蜜瓜都同豆乳好夾~買完記得快啲飲 🌟石磨樂豆知多啲係嚴選加拿大A級黃豆,本地5,000呎無塵廠房石磨現製,亦係新加坡30年老字號,創辦人特意引入香港改良查看更多
chinghiu517
飯後便利甜品之選❤️
chinghiu517
2025-09-23
关注
👧🏻食完飯永遠都想食多個甜品收尾 Jollibean係好多大商場都有🤤💕係飯後便利甜品之選❤️🍴香芒金露 $45見係Jollibean新品推介既香芒系列, 其實佢係芒果西米露 酸酸甜甜 加埋豆乳無咁heavy 😍❤️🍴木瓜雪耳雪梨豆乳 $36買比屋企人的 健康之選😆👍🏻豆乳唔會好甜 但木瓜同雪梨好清甜 加埋甜度啱啱好 另外仲有雪耳 增加口感!🍴布甸珍珠豆乳茶 $47 豆乳茶茶幾香濃順滑 再配埋彈牙既珍珠同好滑嘟嘟既布甸 多重口感變化🫶🏻🍴菠蘿咖央醬面煎糕串 + 9 °微甜濃豆乳 $42(+$10 轉茶記菠蘿皮)見到前面有人叫 就跟住叫🤣💕原來係新系列! 見住店員即叫即整個煎糕串🤤好香蛋味 好有咬口 仲可以加錢轉茶記菠蘿皮😍極邪惡! 不過好值得加! 另外佢仲可以用套餐價叫 可以再多一枝微甜濃豆乳🥰滿足!Jollibean 仲有好多系列: 山藥百合系列 糖水夠晒養顏, 另外仲有懷舊傳統糖水既紫米露系列 下次再試!!!📍圍方5樓Kiosk 05號舖查看更多
+ 1
蓓*
甜蜜豆香💕喚醒味蕾
蓓*
2025-09-20
关注
石磨豆腐花飲品興左幾年,呢間圍方嘅石磨樂豆Jollibean源自新加坡,一直都係隊長B 挺喜歡的鋪~🤭呢排佢地都有新搞作,除左一向大熱嘅豆腐花飲品,仲出左「特色面煎糕串」😍😍呢樣新加坡嘅傳統美食加左香港特式口味,夠晒盞鬼~揀左「茶記菠蘿🍍皮面」煎糕串,其實粒煎糕好似雞蛋仔咁,企喺度等已經聞到好吸引香味~大大粒外皮金黃酥脆,最特別係出面有層菠蘿包皮脆皮,雙重味道同口感❤️咬到入去,卻是鬆軟如雲朵,仲有加入濃郁花生醬,香氣四溢加$8 就可以配埋9°微甜濃豆乳,滑順如絲,保留了黃豆的純淨豆味,入口溫潤不膩~😆仲有必食嘅則是夏日限定香芒仙草凍,鮮芒果塊Q彈多汁,搭配黑糖波霸,甜度適中,啜飲間彷彿置身熱帶果園~仲有就係燒仙草豆乳茉莉花茶同蜜瓜豆乳雪芭😌呢2款都同樣值得推介👍🏻同樣結合傳統與創意,融合了燒仙草的清涼口感、豆乳的濃郁奶香以及茉莉花茶的清新花香,滑嫩豆乳和淡淡茶香,層次豐富~蜜瓜🍈豆乳雪芭以冰沙形式呈現,蜜瓜果肉增添自然甜味,水果控要試🤪查看更多
+ 7
MeganLam
豆乳愛好者必食😍
MeganLam
2025-09-15
关注
新加坡茶記菠蘿皮面煎冷糕串餅皮脆身帶牛油香 口感煙韌又有啲似馬拉糕配埋香港名物菠蘿包皮 勁得意 即叫即整😛🍮黑糖珍珠豆腐花必試招牌!每日新鮮製造嘅豆腐花豆香超濃郁口感滑溜到一入口就化開 黑糖珍珠煮得剛好Q彈有咬口 黑糖漿香甜唔死甜豆腐花配珍珠呢個配搭滿分!🍡芒果小丸子西米露傳統糖水升級版 小丸子煙韌有米香 西米煮得透亮爽口 芒果新鮮清甜 整體甜度控制得恰到好處凍食清爽又解渴🥛原味豆乳豆乳控必點!濃度適中 豆味天然清香飲到黃豆本身嘅甘甜口感順滑無渣 健康又解渴📌 Jollibean查看更多
+ 5
Happy LamLam
大圍世一豆乳😍😍
Happy LamLam
2025-09-11
关注
石磨樂豆 (大圍)#foodielamlam大圍菠蘿麻糬面煎糕串🍢🍡金黃色的菠蘿皮與,每一串都經過精心烹製😍😍表面微微焦香,內部則保持著麻糬的Q彈口感😋😋適合作為下午茶的小點心,讓人一口接著一口😚😚新出山藥百合系列-准山百白豆腐花、西米露、糖水,養顏效果佳,滋潤肌膚😍😍樽裝9°微甜濃豆乳🥛🥛淡淡的豆香,豆乳的質地滑順😍😍入口時非常柔和,讓人感受到天然的豆香味。這款豆乳的甜度恰到好處,微微的甜味不會掩蓋豆子的清香,反而增添了飲品的層次感😋😋香芒金露🥭🥭每一口都能感受到豆乳的香濃與芒果的鮮甜🥰🥰甜度適中,既不會讓人感到過於膩口,又能讓人品嚐到天然食材的風味✔️✔️香芒系列-香芒金露(西米露)、香芒小宇宙(小丸子)清爽鮮甜,帶來夏日的清新感😆😆燒仙草豆乳茉莉花茶燒仙草的質地滑嫩,搭配著豆乳的醇厚😙😙茉莉花茶的香氣✔️✔️仲有紫米露系列-懷舊傳統糖水,包含紫米露、紫米豆腐花、紫米西米露,讓你回味無窮😘😘大圍車公廟路18號圍方5樓Kiosk 05號舖整體評分:5/5味道:5/5抵食:5/5#世一豆乳 #豆乳之鬼 #芒果 #紫米 #山藥百合 #甜品 #豆乳 #蛋白質 #治癒美食 #養顏 #街頭小食 #掃街 #港式潮飲 #ComfortFood #fusion #JollibeanHK #石磨樂豆 #啟德體育園 #形點 #裕民坊 #德福廣場 #都會駅 #大圍美食 #大圍探店 #大圍甜品 #大圍手搖 查看更多
VeniceCheng
嘢飲好出色!
VeniceCheng
2025-09-04
关注
早幾日出圍方做嘢,經過石磨樂豆見到期間限定出咗豆乳雪葩,見有熱情果味幾特別,順手買多幾杯返去同屋企人share!.➜熱情果豆乳雪葩➜黑白芝麻奶蓋➜樽裝布甸珍珠豆乳茶排名有跟豬太郎心水!熱情果豆乳雪葩清甜得嚟微酸,沙冰texture但又唔會有大大粒碎粒夏天飲好爽;黑白芝麻奶蓋嘅芝麻味好 香 濃!超愛芝麻味嘅媽咪勁快就飲晒成支!另外兩支太出色,搞到布甸珍珠豆乳茶普通咗,但其實佢味道都唔差,下午茶淨係飲佢都有啲飽肚感.➜芋泥西米露飲品就留唔到畀老公啦,甜品就同佢一齊食啦!滿滿嘅芋泥好綿好滑,整體唔會太甜,值得食多次👍🏻👍🏻👍🏻.原來周不時都會出季節限定之前見到有開心果豆乳豬仔包同牛角酥𠻹!依家所有吐司免費升級香脆,豬仔包加$5仲可以轉七吋牛角酥㗎!經過記得留意佢哋嘅飲品同甜品加購優惠啦!.#msmessypig_food .查看更多
+ 2
wendyhihi
健康豆乳 無負擔吸收蛋白質
wendyhihi
关注
🩷地點方便❤️健康補充蛋白質,好過飲廢水🤣🧡好鍾意飲豆漿嘅我,呢間舖頭啱晒!好多唔同豆製品,有豆乳,又有豆腐花。有焙茶抹茶茉莉花口味,又有沙冰款式,加奶蓋又得,養生嘅桃膠紅棗桂圓又有😚😚如果鍾意食其他甜品,都有西米露桃膠燒仙草👍🏻💛鍾意佢唔會太甜,但又極濃郁豆香~唔會淡茂茂,得糖味!兩餐之間當輕食都得~💚芋圓豆腐花,大大碗。一杯裝,食唔晒,可以閂埋蓋放雪櫃。芋圓煙煙韌韌,正!🩵香芒小宇宙超多料,滿滿嘅西米露同小丸子~芒果粒粒香噴噴,好清爽💙咖央面煎糕串,外脆內軟,爆漿!建議即場食!一串咁食好得意,好似pancake咁!💜布甸珍珠豆乳茶,微甜,正常操作~🤍燒仙草茉莉花茶,呢個推介!淡淡茉莉香味,配上呢個燒仙草~好飲啊!#我愛豆產品查看更多
+ 7
popcorn55
試一下季節限定
popcorn55
关注
家中有電器壞了想找這個舊型號(非常舊)在google查一查發覺只有圍方有貨!立即衝過去看...最後當然是撲個空...心靈安慰一下我去了Jollibean買吃和喝的他們有新的菜單,最近期是山藥百合系列固有的菜單仍然在,不過限定期間的款式要吃的好快點試反正這一次讓我徹底明白「蘇州過後無艇搭」的道理所以我也點了這個新推出的期間限定仙氣凝露是山藥百合西米露豆乳因為我是很喜歡吃山藥的沒想過山藥可以用作豆乳糖水之中效果有驚喜!感覺也好像少了點罪惡感顏色就是白色的豆乳、山藥和百合泥、西米不愧為「仙氣」組合微甜不過份,對於我這不吃甜食的人來說也覺得合適我是吃冰的,但感覺上熱吃也會很不錯!我欣賞這裡的器皿密封得很好外帶原全不會漏出來那想熱吃的話帶回家加熱就可以了~豆乳雪葩也是夏天限定的有幾款時令水果可選我們點了芒果芒果味濃郁,自帶果甜無酸味對我來說是稍為甜了一點的蓋過了豆味我覺得亦是有點可惜不過雪葩消暑真是一流找著夏天的尾巴試一試無妨黑芝麻奶蓋黑芝麻和豆乳是最好的朋友這一款是朋友點的,不過也是我最推介的~茉莉花茶豆乳(無糖)我覺得比起珍奶能喝到的奶綠更好喝豆乳跟茶原來也很配既有豆香,也帶花茶香,不錯不錯8月店子舉行周年慶典有$5加購優惠我那天是最後一天9月還有沒有我不知道不過這店子經常有季節限定不停有新菜單的確是令人耳目一新的豆乳給人的感覺也比珍奶健康!查看更多
+ 5
JasmineLau7007
冇咖啡因珍奶😆
JasmineLau7007
2025-09-01
关注
有熱飲,但大部份甜品都是雪凍,包裝美觀,外帶拎走最好兩小時內食用。🍡黑芝麻豆腐花豆腐花白白滑滑,甜度適中。黑芝麻醬順口又香濃。一碗冰冰凍凍,養髮又嫩膚。🍼布甸珍珠豆乳茶珍奶不一定是牛奶哪,豆乳味道一樣出色🥰口感更清香!布甸軟滑加珍珠彈牙,口感雙重。🍫朱古力碎豆乳冰樂超濃郁!朱古力味極濃,冰起沙,絕對能與星家的匹敵!🫔鹹蛋黃牛油果牛角包見點了很多糖水甜食,特意來點期間限定款的鹹食Balance一下。本來是想外帶回家,但拿到手上燙手又香噴噴。嘩😍忍不住馬上吃了。碎雞蛋加鹹蛋黃,加上牛油果,夾在脆到掉渣的牛角包中。查看更多
+ 6
豆乳