2025-07-11
並唔係第一次幫襯,已經幫襯過幾間分店 (太安樓,旺角,葵廣2樓舊分店等等)唔少次,但今次幫襯葵廣3/F 新分店嘅經歷,可以話係極度失望落單叫咗明太子併櫻花蝦章魚燒8粒雙併,但攞餐嘅時候發現只有其中一半係明太子,但係另一半一隻櫻花蝦都冇,於是告知戴眼鏡扎馬尾嘅收銀女職員,收銀女職員通知廚房粉紅色頭髮女職員,佢哋兩個並冇為自己嘅甩漏道歉,並只係求其灑了幾粒櫻花蝦,但求打發我哋走由於份量極端地少,同我哋以前食過嘅大相逕庭,於是我哋再次反映,粉紅色頭髮廚房女職員聽後就攞入廚房,但係原封不動攞返出嚟(或者可能加多咗一兩粒),然後就話係得咁多!我哋表示你咁樣即係無加過,但粉紅色頭髮廚房女職員回應話就係得咁多!公道地講,食品質素保持到,但是服務態度極其惡劣,決定以後都唔會再幫襯,亦奉勸各位唔好幫襯,俾錢買難受!葵廣中心有好多唔同嘅選擇,章魚燒亦都唔止得呢一間,喺云云競爭對手中如果維持住咁垃圾嘅服務質素,真係祝你好運!
真係祝你好運!