2025-05-09
食咗應該有十次 本身係粉絲好支持 因為好少鋪頭整得好食性價比高 而且店員都有禮 但同樣事情發生第2次 處理方式又唔好 就極失望 以後都唔會再幫襯 食飯食到買盲盒咁⚠️1. 之前有次收舖時間去買外賣牛肉飯,啲牛嘅質地又鞋又厚又韌,同以前啲肉嘅質素唔同咗。我嗰陣諗 可能係收舖時間 冇貨 或者其他原因,一直又好地地,所以俾多次機會佢。2. 有一次嗌豚肉(第一次試),個肉嘅質地,有啲奇怪偏硬身,以我所知正常唔應該係咁,但我嗰陣冇點擺上心。然後下一次再嗌 個肉嘅質地真係唔同咗,係正常豚肉(又薄又香嘅豚肉)。3. 到今日!今日!終於比我賴野,食返上一次嗰個質地嘅牛肉,係同一個肉質!又鞋又厚又靭,咬同吞都有啲辛苦。🙂↔️🙂↔️🙂↕️🙂↕️每次一開蓋都有牛油燶香味,但呢啲無脂方嘅瘦鞋肉係唔會有牛肉油脂味!激l死!有圖有真相,有原因有得睇但都唔退款比我🙂↔️ 我食吉野家牛肉飯都無咁嬲,起碼有事可以換。肉靚唔靚 一睇就知,一食就知。員工老闆可以唔知?整個個點解可以咁都出貨?無下次。唔好話香港人唔支持小店唔留港消費 邊個想貼錢買盲盒買難受!
唔好話香港人唔支持小店唔留港消費 邊個想貼錢買盲盒買難受!
牛肉飯