2023-09-29
中秋節玩完燈籠緊係要埋甜品啦😍😍黎到旺角甜芽芽,點知老細話要等位!都預咗等架喇!但老細接住話對面Cookery 都係佢🤣🤣隔離有位叫我地過去,緊係即刻去啦!Cookery 係偏高級西餐裝修,好有氣氛,亦都可以食埋西餐,我唔知原身係咩餐廳,但而家既餐牌會有西餐前菜,主菜,意粉同甜品芒果綿綿冰 $76熱部辣黎食呢個真係好正!芒果粒粒唔酸偏甜,新鮮芒果配上凍冰冰既綿綿冰,每啖放落口都有唔同既層次!綿綿冰應該有用奶去打磨,所以質感好,夠消,入口即溶,沒有藥水味提拉米蘇 鬆餅 $76 等咗好耐,超過半小時先到!之前食咁多次甜芽芽都未試過等咁耐🫥🫥好嬲! 講返食物《提拉米蘇》好有酒味🌟係香既!入口即溶! 雪糕雲呢拿正正常常,但凍冰冰既雪糕配埋遲左勁耐但好熱上碟嘅鬆餅卡好好味🤣🤣所以真係唔太嬲得落!下次依然會幫襯!有機會黎呢到試下西餐,先再叫埋甜品先👍👍
黎到旺角甜芽芽,點知老細話要等位!
都預咗等架喇!但老細接住話對面Cookery 都係佢🤣🤣
隔離有位叫我地過去,緊係即刻去啦!
芒果綿綿冰 $76
芒果綿綿冰
提拉米蘇 鬆餅 $76
所以真係唔太嬲得落!下次依然會幫襯!
提拉米蘇 鬆餅
有機會黎呢到試下西餐,先再叫埋甜品先👍👍