6天前 0 浏览
28蚊一個雪燕燉椰皇真係平都冇朋友,作為一間新開糖水舖嘅吸引客人招數,我就覺得非常成功,起碼吸引咗我入去試一試。個雪燕燉椰皇入面真係有好多雪燕,熱辣辣拎到埋嚟,一邊食一邊有一種好滋潤滋陰嘅感覺喺喉嚨度湧出嚟。28蚊真係太平,希望佢呢個甜品可以為佢帶來大量客人,捱到依家嚴寒嘅市道唔好執笠,因為執咗我哋就冇得食。所以除咗呢個特價嘅雪燕燉椰皇之外,我再叫多一份炸雞軟骨。基本上呢啲冇乜技巧嘅嘢味道都係差唔多,純粹支持一下。

基本上呢啲冇乜技巧嘅嘢味道都係差唔多,純粹支持一下。

其實呢間糖水舖都好似開咗有一兩個月,終於的起心肝入去試下就係因為畀佢門外面呢一個特價甜品吸引咗。雪燕燉椰皇同埋椰汁桃膠燉木瓜,堂食震撼價係28蚊,冇加一,咁抵就梗係要會一會佢啦。先講個雪耳燉椰皇,椰皇size都大,唔會因為特價而揸流灘,入面嘅椰汁燉鮮奶有香有滑,而且雪耳嘅數量比想像中亦都多,我哋有口福了。椰汁桃膠燉木瓜原隻木瓜上,28蚊有咁嘅size絕對超值。入面都有幾多桃膠,一邊食桃膠一邊食木瓜特別覺得滋潤。