2021-03-12 1304 浏览
辛苦完一星期,终於嚟到尾声,当然要放肆一下,先生物色咗呢间喺屋企附近嘅火锅放题,俾肚皮放松一下。除咗火锅之外,仲有一般放题常见嘅刺身、寿司、沙律、一品料理、炸物、烧物同甜品,每款种类嘅食物选择都唔少,特别系甜品,选择零舍多,而且大部份都系即叫即整。刺身质素唔错,颇为新鲜,特别系甜虾同带子,鲜甜味美。寿司同军舰质素亦唔错,蟹籽更加系粒粒分明,入口卜卜脆。炸物即叫即制,上枱嘅时候仍然热辣辣,特别系芝麻鸡翼同榴槤炸弹,香脆可口,食多几件都唔会腻。食完一轮刺身、寿司同小食,终於嚟到戏肉——打边炉,汤底方面我哋拣咗猪骨浓汤,汤底香浓,亦唔会好重味精。美国极上牛肉质素好高,切得非常薄,油花绵密,入口松化,牛味亦好重,值得encore再encore!海鲜方面质素中规中矩,但胜在任叫,食多几转绝对番本。丸类同其他火锅料质素亦唔错,特别系左上角嘅粟米流心丸,弹牙嘅鱼蛋入面系香浓嘅粟米流心,好似迷你嘅金宝粟米浓汤咁,鲜甜味美。菇蔬类需要自己出去拎,选择亦唔少,而且摆放整齐有条理,食客亦自律带上口罩先出去,感觉安心。饮品方面亦系自取,除咗汽水同茶类,仲有啤酒任饮。甜品系最吸引嘅一环,每款份量唔大,最适合贪心

除咗火锅之外,仲有一般放题常见嘅刺身寿司、沙律、一品料理、炸物、烧物同甜品,每款种类嘅食物选择都唔少,特别系甜品,选择零舍多,而且大部份都系即叫即整。

刺身质素唔错,颇为新鲜,特别系甜虾同带子,鲜甜味美。

寿司同军舰质素亦唔错,蟹籽更加系粒粒分明,入口卜卜脆。

食完一轮刺身寿司同小食,终於嚟到戏肉——打边炉,汤底方面我哋拣咗猪骨浓汤,汤底香浓,亦唔会好重味精。

海鲜方面质素中规中矩,但胜在任叫,食多几转绝对番本。

饮品方面亦系自取,除咗汽水同茶类,仲有啤酒任饮。
甜品系最吸引嘅一环,每款份量唔大,最适合贪心嘅我,可以一次过试匀哂,最出色嘅当然系榴槤班戟,虽然班戟皮唔算煎得好薄,但胜在忌廉够冻,而且榴槤肉亦算多;另外腐竹鹌鹑蛋糖水亦唔错,味道香浓,而且甜度适中。
平民嘅价钱食到咁丰富嘅火锅放题,性价比高之余食物质素亦唔差,而且上菜上得好快,即使叫多几转都保持到质素,加上选择丰富嘅甜品,实在系加咗唔少分,值得回头。

暂停晚市堂食了一段时间,有点想念火锅,於是便跟太太来此餐厅食午市火锅放题位置:在悦来坊的二楼扶手电梯旁,很便利环境:餐厅寛阔,座位多服务:下单的食物上得快亦没有漏食物:高性价比的任饮任食,且食物质素不错午市二小时火锅任食放题 - $118位寿喜烧火锅汤底汤底非常浓郁,不管放什麽食材下去也很够味肉类跟餐任点美国肥牛肉、极上牛肉、纽西兰羊肩肉、特选豚肉及五香鲜鸡件由於本人对羊肉过敏,便只点了其他四款,全部都很新鲜易入口,物超所值其中推荐肥牛肉,嫩滑的令人一点再点而鸡件较特别,用了五香腌制所以比较香,跟外面的火锅店的纯鸡件不一样丸类及饺类选择虽不多,但也很足够,以此价格可以任食这麽多款实属超值自助蔬菜类自助枱有各式蔬菜自取,种类不少但也很足够,我们最喜欢的是冬菇及金菇,配合浓汤非常入味甜品类有几款甜品选择,例给榴槤班戟、蓝莓芝士饼、芒果布甸、朱古力慕丝等等甜品均很高质,味道偏浓其中最推荐的是芒果布甸、蓝莓芝士饼,以及乳酪雪糕饮品类可在冰柜自取,纸盒及罐装饮品选择充裕竟然还有啤酒,但我们午餐就不喝了,另外亦可自取热茶,很贴心整体感觉,以$118一位来说这里的确没有任何可以挑剔的地方如午市时在附

位置:在悦来坊的二楼扶手电梯旁,很便利

环境:餐厅寛阔,座位多

服务:下单的食物上得快亦没有漏

食物:高性价比的任饮任食,且食物质素不错

午市二小时火锅任食放题 - $118位
寿喜烧火锅汤底
汤底非常浓郁,不管放什麽食材下去也很够味

美国肥牛肉

极上牛肉

五香鲜鸡件
肉类
其中推荐肥牛肉,嫩滑的令人一点再点

丸类及饺类
丸类及饺类
选择虽不多,但也很足够,以此价格可以任食这麽多款实属超值

蔬菜类

自助蔬菜类

甜品类

乳酪雪糕
甜品
甜品均很高质,味道偏浓
其中最推荐的是芒果布甸、蓝莓芝士饼,以及乳酪雪糕

饮品类
可在冰柜自取,纸盒及罐装饮品选择充裕
竟然还有啤酒,但我们午餐就不喝了,另外亦可自取热茶,很贴心

整体感觉,以$118一位来说这里的确没有任何可以挑剔的地方
如午市时在附近,真的推介大家来试试呢
2021-01-21
美国肥牛肉
极上牛肉
五香鲜鸡件
蔬菜类
甜品类
乳酪雪糕
饮品类
今日去左荃湾悦来坊行街,好友一早拣左LUNCH食D咩,原来就系呢间牛之锅食午市火锅放题。餐厅环境宽敞,两人卡位好阔落,坐得舒服。一人一锅可以拣自己锺意既汤底,岩哂锺意食辣既朋友同唔食辣既我,汤底有四款选择,如九洲猪骨汤、寿喜烧,最後我地拣左重庆麻辣汤同蕃茄薯仔牛粒汤。午市火锅有四款肉,包括美国牛肉、美国极上牛肉、纽西兰羊肩肉、特选豚肉。首推美国极上牛肉, 均匀大理石花纹,浓郁牛味,肉质软嫩松化,啖啖鲜嫩多汁!设自助蔬菜吧同饮品吧,饮品选择都几多,有茶饮、汽水、啤酒等等。丸类、饺子、豆腐等火锅配料就落单order。丸类弹牙鲜味唔会成口粉,豆腐柔软嫩滑、蟹柳鲜甜爽脆。另设午市甜品放题,选择都颇多,首推芒果布甸,浓郁足料,香甜多汁;蓝莓芝士杯,酸甜开胃唔会腻;热冰糖雪耳炖木瓜,清甜滋润。估唔到任食火锅既甜品都可以咁出色,正!
今日去左荃湾悦来坊行街,
好友一早拣左LUNCH食D咩,
原来就系呢间牛之锅食午市火锅放题

餐厅环境宽敞,两人卡位好阔落,坐得舒服。

一人一锅可以拣自己锺意既汤底,
岩哂锺意食辣既朋友同唔食辣既我,
汤底有四款选择,如九洲猪骨汤、寿喜烧,
最後我地拣左重庆麻辣汤同蕃茄薯仔牛粒汤。

午市火锅有四款肉,包括美国牛肉、
美国极上牛肉、纽西兰羊肩肉、特选豚肉。

首推美国极上牛肉,
均匀大理石花纹,浓郁牛味,
肉质软嫩松化,啖啖鲜嫩多汁!

设自助蔬菜吧同饮品吧,
饮品选择都几多,
有茶饮、汽水、啤酒等等。

丸类、饺子、豆腐等火锅配料就落单order。

丸类弹牙鲜味唔会成口粉,
豆腐柔软嫩滑、蟹柳鲜甜爽脆。

另设午市甜品放题,选择都颇多,
首推芒果布甸,浓郁足料,香甜多汁;
蓝莓芝士杯,酸甜开胃唔会腻;
热冰糖雪耳炖木瓜,清甜滋润。
估唔到任食火锅甜品都可以咁出色,正!

2021-01-14
放假去咗荃湾行街,顺路食放题做晚餐,但其实「牛之锅」并非一般嘅任食,因为呢度同时有得打边炉㗎🍲。餐厅喺悦来坊入面,面积大兼多位,坐得舒服😌。收费方面,星期一至四晚正常时段成人每位$228,早啲埋单或者迟啲食就会平啲。我哋坐低第一时间梗系叫一转嘢食先啦😆,食物种类繁多,包括火锅配料、寿司刺身、沙律、一品料理、天妇罗、烧物同即制甜品等 火锅汤底有十款拣,双并加$18,我哋要咗寿喜烧汤并🍅蕃茄薯仔牛粒汤,前者浓味啲,我比较锺意,後者就微酸。我哋枱系一大个鸳鸯锅,不过隔离枱好似系一人一锅,唔知点解呢,但无影响👌。我认为全晚净食牛肉都够饱够回本🙈,完全冇谂过放题嘅火锅牛肉会咁高质。肉类有四款,包括两款牛肉、一款羊肉同一款豚肉,呢几款肉有得拣份量,大碟或细碟。我哋谂住得两条友就叫细啦,点知嚟到发现细碟都劲大碟,起码有十大片😍,正。美国牛肉同美国特上牛肉我哋都有叫,两款肉嘅纹理唔同,但都无出现黑蚊蚊或者有肥冇肉嘅情况🥩。睇名会以为特上牛肉应该正啲,但食落我哋一致觉得另一款普通美国牛肉更啱味蕾,🐮因为牛味浓啲,而且每片大大块兼够厚,口感更佳。你睇下真系超大块㗎‼️,由於份量多,又要食其他嘢,我哋最终只能
我认为全晚净食牛肉都够饱够回本🙈,完全冇谂过放题火锅牛肉会咁高质。肉类有四款,包括两款牛肉、一款羊肉同一款豚肉,呢几款肉有得拣份量,大碟或细碟。我哋谂住得两条友就叫细啦,点知嚟到发现细碟都劲大碟,起码有十大片😍,正。
美国牛肉
美国特上牛肉
美国牛肉美国特上牛肉我哋都有叫,两款肉嘅纹理唔同,但都无出现黑蚊蚊或者有肥冇肉嘅情况🥩。睇名会以为特上牛肉应该正啲,但食落我哋一致觉得另一款普通美国牛肉更啱味蕾,🐮因为牛味浓啲,而且每片大大块兼够厚,口感更佳。
你睇下真系超大块㗎‼️,由於份量多,又要食其他嘢,我哋最终只能够食多一碟美国牛肉,哈哈。
火锅配料仲有唔少选择,🥦蔬菜类就喺出边拎,🍡而丸类同面食等就可以用点餐纸嗌。
火锅以外,呢度同放题无异,刺身熟食都有。先讲刺身寿司类🍣,我朋友有叫刺身,佢话正正常常啦。而我点嘅火炙芝士虾寿司花之恋非常好啵,前者够哂多芝士🧀,而後者并唔系其他放题店有得食。虽然芝麻八爪鱼🐙系入货,但有得食都开心。
烧物方面,我哋要咗芝士烧蟹盖、🍍烧菠萝同🦴串烧日本鸡软骨,两样都系我锺意食嘅嘢。份量唔多,但啱食可以疯狂再叫。炸物方面,我哋要咗🦑黄金墨鱼饼同🍤大虾天妇罗,味道比较平庸,而且有啲油。
一品料理方面,我要咗酱汁牛舌👅同黑松露牛油粟米🌽。份量小小的,唔会塞饱你个肚。
甜品方面,选择非常多,所有甜品都系经点餐纸嗌,有别於其他放题店放哂喺雪柜。除咗普遍嘅细杯装甜品外,呢度仲有提供中式糖水、绵绵冰同榴槤班戟等。斋讲诚意已经攞满分💯!我哋要咗芒果绵绵冰日式抹茶芭菲🍨。
餐厅有好大个饮品柜🥤。
总括嚟讲,虽然餐厅嘅日式料理食物质素未必令你非常难忘,但火锅牛肉出色,亦冇出现漏单嘅情况,加上店员们超级有礼貌👍,整个用餐过程真系食得好开心。我仲见唔少街坊喺九点半後帮衬添!
2020-11-09
美国牛肉
美国特上牛肉
2020-11-07 3421 浏览
自己一直都好锺意食火锅放题,但平时食开嘅都系连锁店,所以今次都想搵一啲平民啲嘅地方食下野。我觉得两个钟头对於我哋来讲已经好足够,所以都唔介意。加上呢度二百几蚊就可以食完一餐饭,其实都算性价比高。餐厅喺悦来坊入面,装修都算好,特别想提嘅系,呢度嘅店员都好和蔼,都应该系街坊嚟。我哋一开始叫咗碟牛肉,牛肉非常嫩,好过连锁店。重点系,牛肉真系有牛味。唔系只系得雪藏味。呢度嘅猪肉亦都好好食,黑毛豚肉,应该成本一啲都唔平。我亦都叫咗其他嘢食,包括呢个黑松露牛油粟米,牛油粟米加咗黑松露,虽然唔系话好特别,但都算有新鲜感。刺身亦都唔差。火锅汤底,店员建议我哋可以拣鸳鸯锅,我就拣咗呢个椰青汤底同埋寿喜烧。寿司亦都系我嘅尝试,呢度嘅花之恋亦都唔失礼。都算好食。虽然唔好话系高级日本餐厅嘅质素,但以街坊嚟计,绝对系交到功课。海胆手卷都值得一试,都算重成本。虽然紫菜唔系特别脆,但真系已经算唔错。建议佢哋可以好似其他日本高级餐厅咁样,如果有火枪嘅话,可以先火炙一下。

我哋一开始叫咗碟牛肉,牛肉非常嫩,好过连锁店。

重点系,牛肉真系有牛味。唔系只系得雪藏味。

呢度嘅猪肉亦都好好食,黑毛豚肉,应该成本一啲都唔平。

刺身亦都唔差。

2020-11-03
朋友推荐呢间任食火锅放题今日黎到一试 果然冇介绍错就算系平日夜晚都全场爆满可想而知呢间餐厅几受欢迎呢度可以拣一人一锅 真系超加分 大家各自拣锺意既汤底 仲卫生好多添我今次拣咗好养生嘅虫草花松茸汤黎到见倒咁足料 真系好惊喜我地一班食肉兽都觉得啲肉唔错极上牛肉 花纹好靓 牛味浓郁 嫩滑多汁纽西兰羊肩肉 羊肉唔会膻 肉质好嫩特选豚肉 肥瘦适中 亦有猪肉嘅香味除咗肉类 其他火锅配料都几出色特别想赞一赞佢地嘅海鲜广岛蚝 只只都好饱满 鲜甜多汁海虾够新鲜 食落鲜味 口感弹牙日式料理款式多到令人花多眼乱试咗好多都好高质 下面介绍最锺意果几款刺身甜虾带子好味到encore咗几次芝士烧蟹盖 酿咗满满嘅芝士薯蓉 冇得输烧菠萝香甜多汁 食到中段食佢 愈食愈开胃紫心香芋丸 外脆内软 食多多都唔够喉炸物同烧物都系即叫即整 真系好有诚意最後记得记得记得要留肚食甜品 重要野要讲三次!!!!甜品选择仲多过某啲自助餐 而且大部份都系即叫即整抹荼芭菲绝对系抹荼控必点 茶味够浓而且好有层次榴槤甘露加入大pat榴槤肉 每啖都充满榴槤香仲有泰式芒果糯米饭同台式仙草芋圆都好好味真系好想有多个胃 可以试哂咁多款
朋友推荐呢间任食火锅放题

芝士烧蟹盖 酿咗满满嘅芝士薯蓉 冇得输
烧菠萝香甜多汁 食到中段食佢 愈食愈开胃
紫心香芋丸 外脆内软 食多多都唔够喉
炸物同烧物都系即叫即整 真系好有诚意
最後记得记得记得要留肚食甜品 重要野要讲三次!!!!
甜品选择仲多过某啲自助餐 而且大部份都系即叫即整
抹荼芭菲绝对系抹荼控必点 茶味够浓而且好有层次
榴槤甘露加入大pat榴槤肉 每啖都充满榴槤香
仲有泰式芒果糯米饭同台式仙草芋圆都好好味
真系好想有多个胃 可以试哂咁多款
2021-03-31
2021-03-30 0 浏览
呢间牛之锅真系好多野食!仲有好多款饮品同甜品选择👏🏻👏🏻连啤酒都系任饮,真系好抵!第一轮我地叫咗刺身同寿司,三文鱼、带子、甜虾,都几新鲜🦐🐟而寿司🍣就拣咗蟹籽军舰、三文鱼腩、花之恋等等,每款都细细件,一啖一口,唔会好饱。第二轮就紧系烧物🍢同炸物🍤啦,个人最钟意芝麻鸡翼同榴槤炸丸😋芝麻鸡翼外脆内嫩,面层芝麻好香口;如果钟意食榴槤,榴槤炸丸系绝不能差过!外层金黄香脆,内里浓郁嘅榴槤流心,谂返都回味呀!之後就开始打边边🥘我地嘅汤底拣咗寿喜烧mix蕃茄。而身为食肉兽嘅我,又点会错过呢个机会呢?呢到嘅美国牛肉、美国极上牛肉、纽西兰羊肩肉、特选豚肉都系任食!每款肉类都有大/细碟可拣,我地就每样肉类先order细碟😋钟意先再叫大碟!个人最钟意就系豚肉,佢用咗腩肉部分,肥瘦相间,肉味浓郁,肉质弹牙又嫩滑👍🏻丸肠款式多!最後就到甜品啦🍧🍮好惊喜见到menu 好多选择呀!多到好似甜品铺咁😂不过我地食到饱饱嘅关系,只系拣左芒果布甸同杨枝甘露咋!两款甜品都好味!下次一定要留肚试哂啲甜品😍
呢间牛之锅真系好多野食!
仲有好多款饮品同甜品选择👏🏻👏🏻连啤酒都系任饮,真系好抵!

第一轮我地叫咗刺身寿司,三文鱼、带子、甜虾,都几新鲜🦐🐟而寿司🍣就拣咗蟹籽军舰、三文鱼腩、花之恋等等,每款都细细件,一啖一口,唔会好饱。

丸肠款式多!

喺荃湾悦来坊搵到间日式火锅放题料理,未加一都系$228,价钱都几平,一於试下!有得任食日本料理、火锅同甜品,日本料理有寿司、刺身、天妇罗、一品料理、沙律等等,好丰富!食物都好快送到,份量都跟足落单嘅数目,去到火锅嗰边,可以一人拣一锅汤底,咁我哋就拣咗虫草花汤底同寿喜烧汤底,虫草花汤底都好足料,十分有惊喜!火锅料亦都好多选择,肉类除咗有牛肉、猪肉、鸡肉,仲有海鲜例如海虾、广岛蚝、青口、帆立贝,除此之外仲有丸类、豆品类、乌冬等等,如果唔够,仲可以喺出边拎多种嘅蔬菜。甜品方面都几出色,超过十款比你拣,全部都系细细份,食多几件都唔怕济,味道几有惊喜,特别系宇治抹茶芭菲,拍得上出面专食甜品既级数!
喺荃湾悦来坊搵到间日式火锅放题料理,
未加一都系$228,价钱都几平,一於试下!
有得任食日本料理、火锅甜品
日本料理有寿司刺身、天妇罗、
一品料理、沙律等等,好丰富!
食物都好快送到,份量都跟足落单嘅数目,
去到火锅嗰边,可以一人拣一锅汤底,
咁我哋就拣咗虫草花汤底同寿喜烧汤底,
虫草花汤底都好足料,十分有惊喜!
火锅料亦都好多选择,
肉类除咗有牛肉、猪肉、鸡肉,
仲有海鲜例如海虾、广岛蚝、青口、帆立贝,
除此之外仲有丸类、豆品类、乌冬等等,
如果唔够,仲可以喺出边拎多种嘅蔬菜。
甜品方面都几出色,超过十款比你拣,
全部都系细细份,食多几件都唔怕济,
味道几有惊喜,特别系宇治抹茶芭菲,
拍得上出面专食甜品既级数!
火锅
炸物
宇治抹茶芭菲
2021-03-22
火锅
炸物
宇治抹茶芭菲
2021-03-24 19 浏览
疫情的关系已经好耐冇出街打边炉lu🫕最近同事推介左一间火锅连放题咁的牛の锅。。。有齐火锅🫕、天妇罗🍤🧆、烧物🍢、海鲜蚝、虾、扇贝🦪🦐、寿司🍣、刺身等等。。。。。。应有尽有多选择到唔知食咩好😙最好就系每样分量可选1 件,咁就可以试唔同食物餐厅任食任饮2 小时,价钱亦唔贵~仲有分lunch / 730前离座或9点後入座优惠汽水、茶、啤酒🍺🧃🍵咩都有齐而且火锅汤底也很贴心,可以选1人1锅/要大锅卫生得来又多选择~有麻辣汤、寿喜烧、蕃茄薯仔、胡椒猪肚等等~🤪岩晒三五知己来gathering
疫情的关系已经好耐冇出街打边炉lu🫕最近同事推介左一间火锅放题咁的牛の锅。。。有齐火锅🫕、天妇罗🍤🧆、烧物🍢、海鲜蚝、虾、扇贝🦪🦐、寿司🍣、刺身等等。。。。。。应有尽有
汽水、茶、啤酒🍺🧃🍵咩都有齐
而且火锅汤底也很贴心,可以选1人1锅/要大锅
🎂生日就是要肆无忌惮的吃呀、喝呀🍻,开心快乐这一天! 於是到了荃湾熊猫🐼酒店的牛之锅Shabu Shabub, 有寿星优惠啊!💰 强烈建议食A set ($228 有 剌身、寿司🍣、甜品🍮+火锅🍲)刺身~三文鱼肥美,带子鲜甜size 也Ok! 🌹花之恋寿司🍣,亦是我的必选,很 Rich的!👩🏾‍🌾🍺晚市还有 Erdinger 生啤任饮,回本无难度💪🏽!主角来了~🥘火锅底选了辣辣的麻辣锅,好香啊!🥓美国极上牛肉~ 牛味浓郁、肥瘦适中又唔韧👉🏼吃了2大碟🥳! 🐏纽西兰羊肩肉~ 肉质很好,羊有羊味加上少少骚,🤤配麻辣...正斗!火锅料好多~海虾🦐、蚝🦪、鷄子、牛栢叶也来了2遍,而且上菜很快!👍🏼很满足!非吃不可的甜品~抹茶新地🍦,浓浓的、滑滑的、甘甘的抹茶味🍵很足! 评分:好食、抵食、物超所值的放题!🎏
🍺晚市还有 Erdinger 生啤任饮,回本无难度💪🏽!
评分:好食、抵食、物超所值的放题!🎏
2021-03-17 82 浏览
今日突然好想打边炉,嚟咗朋友公司附近嘅商场睇到呢间任食火锅每位$228两个钟,仲有刺身食,即刻试下入到去装修比较旧小小,睇落应该开咗好耐,而食物款式真系好多讲下火锅先,拣咗麻辣汤底,够辣!有3张配料纸可以拣,仲可以拎个大碗出去自己夹蔬菜,真系应有尽有个价钱仲包括刺身、烧物、寿司、天妇罗、沙律,最後梗系嗌埋甜品。抹茶芭菲好加分!! 即整等耐小小都系值得嘅食得好满足好饱,比嘅份量唔会好多,唔会浪费食物。另外饮品类别都值得一提,全部都系平时饮开嘅,呢间火锅真系好啱我口味!
今日突然好想打边炉,嚟咗朋友公司附近嘅商场
睇到呢间任食火锅每位$228两个钟,仲有刺身食,即刻试下
入到去装修比较旧小小,睇落应该开咗好耐,而食物款式真系好多
周末忽然兴致勃勃 ,想食放题 朋友带咗我嚟呢间 牛之锅 讲到好多嘢都有得食 吸引吸引 种类真系非常之多 有日本料理🍤🥩🍗 ,火锅🍲,仲有好多即制甜品添🍰🍧🍦 锅底我哋拣得健康啲菌菇锅 😆 汤底味好浓 菌菇非常多 非常足料打边炉嘅菜,饮品,酱油 要出去自己拣选 其他食物画画纸仔就搞掂 🤓🤓 减少接触 肉类拣咗美国极上牛肉同特选豚肉 极上牛肉,可惜肉质偏瘦 牛肉味可以特选豚肉 , 油脂分布平均 切得非常薄 食多两件都吾觉油腻 刺身,寿司 🍣选择唔算多有九款 ,质素算唔错 三文鱼 切得够厚 又肥美 😋特别海胆寿司 👍🏻 非常新鲜 熟食 最爱鸡泡鱼乾 😍😍 出边成$10-20一块 呢度可以任食啊 烧菠萝 🍍,酸酸甜甜非常开胃🥰 芝麻鸡翼 同 炸蚝 都值得一试 热辣辣 ,炸得啱啱好仲充满肉汁 最爱最爱最爱梗系甜品啦呢度嘅甜品选择真系非常之多有17种🤩🤩仲要中西合璧既甜品🍮都有 。3.6牛奶炖雪耳木瓜 ,非常清甜滋润 ~~宇治抹茶芭菲 呢杯唔单止卖相靓,口感仲非常丰富
周末忽然兴致勃勃 ,想食放题