2019-05-21
今日搵食黎到荃灣,聽人講話悅來坊有間好多選擇既放題,為食既我地梗係唔放過牛之鍋呢到除左正常既日式 放題食品,例如天婦羅, 刺身, 壽司,燒物等等。天婦羅炸得剛好, 不會太油膩~ 壽司種類都好多, 比較中意花之戀 壽司 ~ 仲有唔同既 火鍋配料可以叫,鮮蝦,丸類,和牛都一應俱全。特別一提佢地的蝦都幾新鮮同彈牙, 記得要點! 和牛的紋理好細, 焙完都唔算太肥膩, 幾爽口, 同普遍肥牛爭好遠~食完野仲有好多 甜品選擇架XD就好似抹茶芭菲,楊枝甘露等等,一定搵到岩你食既野。我地點了的抹茶芭菲, 抹茶味出想像中濃, 先甜後有回甘的苦, 不錯! 不過最正係佢個放題係包野飲架,啤酒仲要係hoegaarden任你拎添,我地呢d酒鬼就岩哂啦XDDDD重點係佢個價錢都好合理,就算係假期去到晚市都係大人一位$238,咁多野揀實加你回本家下讚好Facebook 仲可以送澳洲和牛一碟添架
家下讚好Facebook 仲可以送澳洲和牛一碟添架