3天前
爆辣冷麵今次要介紹元朗一直食開嘅小店依家終於衝出元朗,第一間加盟店喺長沙灣美居中心,味道辣度同份量一樣無變,同總店元朗一樣,依家開喺長沙灣簡直超方便我,佢哋果日開張我都有嚟撐場,加盟店嘅老闆都好玩得,又好靚仔,大家經過長沙灣就要搵下佢哋啦!1.爆撈特選海鮮$88(10/10)呢盒爆撈特選海鮮入面真係勁多海鮮,我叫咗小辣,海鮮包括有魷魚、鮑魚、帶子、帶子裙邊、螺肉、蜆肉、蝦仁、泡菜同中華沙律等,小辣唔會食到流鼻水,都幾啱我食,夠哂惹味,大家除咗叫招牌菜爆多蟹籽冷麵之外,記得要叫呢個爆撈特選海鮮啦!2人總共價錢$88個人口味總評分:10/10@very_spicy_cold_noodles2.0地址:總店:元朗西菁街9號富盛大廈地下89號舖加盟店:長沙灣元州街213號美居中心地下39A號舖Please follow me🙆♂️ @wheelchaireatinhongkong如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻♂️#爆辣冷麵 #元朗美食 #長沙灣美食 #長沙灣 #長沙灣好去處 #元朗 #元朗好去處 #相機食先 #香港美食 #hkfoodie #hk
1.爆撈特選海鮮$88(10/10)
2人總共價錢$88
個人口味總評分:10/10
@very_spicy_cold_noodles2.0
地址:
總店:元朗西菁街9號富盛大廈地下89號舖
加盟店:長沙灣元州街213號美居中心地下39A號舖
#爆辣冷麵 #元朗美食 #長沙灣美食 #長沙灣 #長沙灣好去處 #元朗 #元朗好去處 #相機食先 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong