2024-05-01 46 浏览
今日嚟個新嘗試,試吓呢個連鎖嘅川菜小店🤗🔖麻辣雞絲涼皮💰44呢個雞絲粉皮都幾大份,而且雞絲嘅份量都十分多🐣肉質仲好嫩滑🤤食之前記得撈勻唔同嘅配菜,例如有青瓜絲同花生🤗味道非常唔錯!另外呢度嘅涼皮同出邊都唔同㗎,會比較較厚身一啲,似豆皮,帶有少少煙靭嘅感覺😛💫推薦指數: 8.5/10​​🔖麻辣薑蔥豚肉餃💰48餃子非常飽滿,入邊係滿滿嘅豚肉餡料🐽食落去又未至於話好辣,都幾惹味😙仲keep到有肉汁㗎😌同埋呢度嘅餃子係唔會有湯一齊上,所以餃子皮會比平時更加keep到個口感啊~💫推薦指數: 8/10​​🔖熊貓涼粉💰18每次食川菜嘅時候都一定會嗌返一碗涼粉,冰冰涼涼,作為飯後甜品相當唔錯🤓食之前配上山楂、提子乾、花生碎同紅糖,甜甜哋,滿足🤗💫推薦指數: 9/10​​除咗以上所介紹嘅嘢食之外,我哋亦都嗌咗一個一人嘅套餐,價錢係$68 ,包咗主食、小食同飲品😙🔖馬蹄豚肉冬菇餃餃子一共有八隻,每一隻都份量十足,所以女仔嚟食嘅話係一定夠飽🤣餡料味道鮮美,加上有馬蹄嘅關係,食落去會有少少爽口㗎😙💫推薦指數: 8/10​​🔖蜜糖芥末炸雞翼炸雞翼一共有三款口味,除咗我選擇嘅蜜糖芥末口味之外,另外仲有原味同孜然椒
今日嚟個新嘗試,試吓呢個連鎖嘅川菜小店🤗

🔖麻辣雞絲涼皮

💰18

🔖馬蹄豚肉冬菇餃
💫推薦指數: 8/10​​

🔖蜜糖芥末炸雞
炸雞翼一共有三款口味,除咗我選擇嘅蜜糖芥末口味之外,另外仲有原味同孜然椒麻口味🫶🏻雞翼大大隻,炸到金黃香脆,食落去啖啖肉🤤而且個醬汁味道亦都唔錯,推薦大家嚟一定要試吓呢款雞翼啊😌

🔖香脆花生
💰20
呢度都有唔同嘅罐裝小食俾大家選擇,而我今次就試咗香脆花生🥜食落去鹹鹹地,夠脆口,用嚟送下啤酒就適合啦🤗
-​
溫馨提示
👉🏻飲品方面我哋就加$3升級咗做御翠烏龍茶,另外仲試咗香桃茶🍑兩款飲品都係正常發揮啦🤣
  • 雞絲涼皮
最近來轉下口味🫦 食下四川菜 ^_^經朋友介紹嚟到呢間熊貓小雲呑連鎖店🐼 不論係雲吞定係麵類都好出名🍱:❤️ 老北京旦旦麵 $64湯底以香濃花生醬和芝麻醬作醬底🫶🏻 鹹香可口 很美味😋 配上自家製菜脯/蔥花/芫荽和花生等配料😋 香而不膩 川味甚濃😍 我哋仲加咗八粒粟米雲吞🌽 肉質實在 加上粟米粒 很有口感🙂‍↔️❤️ 麻辣手撕雞涼麵 $77鍾意食辣嘅朋友🌶️ 千祈唔好錯過呢個涼麵 拼盤有多種小菜: 手拍青瓜•辣菜脯•海帶•麻辣手撕雞🤭 香辣惹味 涼麵麵質很幼身 食落彈牙可口 配上微辣醬汁/黃豆/香蔥 很開胃啊🤤❤️ 孜然炸雞翼 $25一份有三件的炸雞翼小食🥢 炸得很香口 孜然味十足 令人吃個不停🐥❤️ 洛神花茶|青蘋果茶|熊貓涼粉 $18再吃個涼粉和飲品解辣消暑 很滿足啊🥰❤️ 麻辣醬 $38有多款自家製醬料: 辣椒油, 五仁菜脯丁, 香辣菜脯丁, 黃金脆脆豆, 香脆花生🥜 我們買的麻辣醬可做涼拌菜式🍱

❤️ 老北京旦旦麵 $64

❤️ 麻辣手撕雞涼麵 $77

❤️ 孜然炸雞翼 $25
❤️ 洛神花茶|青蘋果茶|熊貓涼粉 $18
再吃個涼粉和飲品解辣消暑 很滿足啊🥰
❤️ 麻辣醬 $38
2024-05-30 3 浏览
🔸 一口豚肉雲吞雙拼 $48(20粒)🥟鮮蝦豚肉🥟粟米豚肉雖然叫一口小雲吞,但size絕對唔細🤣外皮厚度適中,滑溜可口,內餡好足料,每啖都有滿滿的豚肉🐷鮮蝦🦐或粟米🌽湯底可自行選擇,我們選了滋補養身魚湯🐟清清淡淡帶點魚的鮮味。🔸麻辣手撕雞涼麵 $56麻辣手撕雞,十分惹味🤤涼麵的口感幼身彈牙,搭配微酸的醬汁、黃豆和香蔥,非常開胃。配上拍青瓜🥒辣菜脯和海帶絲,口感爽脆。辣度可以依個人喜好選擇🌶️由BB辣到魔鬼辣均有提供。🔸啖啖肉豬扒撈撈 $56豬扒大大塊🐷煎得恰到好處,同樣用上涼麵,配料豐富,包括五仁菜脯丁、灼生菜和豆腐串,口感豐富。🔸 紅糖糍粑 $33糍粑外層酥脆,加上適量的紅糖和黃豆粉,口感煙煙韌韌😋🔸青蘋果茶 $33 (跟餐+$12)特製飲品有多款,支支樽仔包裝,以茶味作底,然後慢慢滲出青蘋果味🍏清新而不甜
🔸 一口豚肉雲吞雙拼 $48(20粒)
🥟鮮蝦豚肉
🥟粟米豚肉

🔸麻辣手撕雞涼麵 $56

🔸啖啖肉豬扒撈撈 $56

🔸 紅糖糍粑 $33
糍粑外層酥脆,加上適量的紅糖和黃豆粉,口感煙煙韌韌😋

🔸青蘋果茶 $33 (跟餐+$12)
2024-05-20 4 浏览
平民美食推介👍- 幸福共味二人餐 $14820粒豚肉雲吞:可以揀個餡同湯底 揀左粟米同蕃茄湯底 一口細細粒 一啖食哂 方便進食 但個餡依然足料 啖啖肉 傳統川式涼麵:涼麵麵質彈牙 個汁可以揀辣度 bb辣就真係得好少好少辣味 啱哂啲鍾意食得惹味啲又怕太辣嘅人 好味芝麻鹽焗手撕雞:手撕雞分量都幾多 一斯斯一條條 食落又幾滑 個調味又幾香香脆紅糖糍粑:十分香脆 擺左一段時間都嗦嗦聲 入面都幾煙韌 有啲麻糬feel青蘋果茶:十分清新 fresh得黎又解膩 有青蘋果個種酸酸甜甜雪梨茶:十分清甜 配辣嘢食一流 十分解辣📍熊貓小雲吞大角咀海庭道2號海富商場地下15A號舖
平民美食推介👍

- 幸福共味二人餐 $148

雪梨茶:十分清甜 配辣嘢食一流 十分解辣

📍熊貓小雲吞
大角咀海庭道2號海富商場地下15A號舖
2024-04-18 33 浏览
有烏蠅,我影咗相,會報食環。太恐怖!食完個豬扒撈面再食埋小雲吞,食到一半入面浮起一隻大烏蠅。食安好有問題,好應該有食環黎check 下,究竟出咗咩事呀?我叫個foodpanda 啫,冇得上去upload D恐怖鳥蠅相唯有黎呢度寫出黎,大家千祈要小心,如果食呢間見到烏蠅要出聲. 既然要二百字先可以詳評,唯有講得清晰D,我今日叫咗foodpanda, 估唔到咁驚嚇,食到一半有死烏蠅浮出黎,咁多同學仔食,係咪要食咁唔衛生嘅食物?
2024-04-18
2024-04-06 41 浏览
Cold tossed shredded kelp 涼拌海帶絲 $23 涼拌海帶絲加咗homemade 麻辣醬,食起上嚟辣辣好惹味🌶️,面頭仲有少少炸到好香嘅蒜蓉粒🧄,海帶嘅口感爽口而且有健康👍🏻Braised pork belly with noodles soup 紅燒肉上海粗麵 🍖🍜 $56非常受歡迎嘅紅燒肉上海粗麵有六款湯底揀,分別係惹味清雞湯🐓、蝦米紫菜湯、蕃茄湯、麻辣湯、酸菜雞湯🥬同埋人氣酸辣湯,今次揀咗滋補美顏嘅蕃茄湯🍅,裏面確確實實有蕃茄粒,上海粗麵嘅口感彈牙,而紅燒肉半肥瘦唔會太煙靭🥓,性價比好高呀Sesame shredded chicken cold noodles 芝麻雞手作涼麵 🍗$56呢一款芝麻雞手作涼麵望落去已經好吸睛,成個涼麵飯盒嘅擺盤好精美✨,分別有自家製海帶絲、滑嫩又入味嘅雞絲🐔、爽口青瓜、麻辣菜譜等,真係好豐富Tossed cucumber 田園涼拌青瓜 🥒 $25大大碗嘅田園涼拌青瓜好抵食,青瓜十分清甜爽脆,味道絕對natural 🌿,睇吓有大量麻辣醬同埋酸酸哋嘅醋,係一款簡單得來撈埋一齊食已經好正嘅小食,值得推介Deep fried shrimp

紅燒肉上海粗麵 🍖🍜 $56

芝麻雞手作涼麵 🍗$56

Tossed cucumber
田園涼拌青瓜 🥒 $25

Deep fried shrimp wonton 炸鮮蝦雲吞 🥟 $30
即叫即炸嘅鮮蝦雲吞夠晒熱辣辣🔥,雲吞嘅外皮非常酥脆,但係又唔會覺得太油膩,裏面係脹卜卜有足料嘅新鮮蝦粒🦐,蝦冇乜雪藏味,一碗仲有八粒,可以同朋友share一齊食

Homemade peanuts 香脆花生 🥜 $20
餐廳自己炸嘅花生口感香脆,攞上手唔會覺得太油,而份量仲唔少,味道仲唔錯!
2024-02-01 91 浏览
熊貓小雲吞旺角海富商場地下15A舖重慶酸辣粉紅薯粉條、豆芽 花生粒 香蔥 酸菜 花椒、蒜末、香菜辣椒和醋混合 味道既辣又酸 非常開胃紅薯粉條有種柔軟嚼勁 價格通親民加咗啖啖肉豬扒以及雞絲索晒酸辣湯底精華好惹味食辣記得愛返個人能力 另外每張枱都設有一瓶辣椒油和辣菜脯 值得一試炸雞翼分作三種口味我揀孜然風味 鐘意嗰種獨特引人不斷想食嘅味道即叫即炸 係幾香香脆 不過始終油分過高切記適當攝取另外見過價錢唔係好貴,買咗樽辣椒醬試試
熊貓小雲吞
旺角海富商場地下15A舖

重慶酸辣粉
紅薯粉條、豆芽 花生粒 香蔥 酸菜 花椒、蒜末、香菜
辣椒和醋混合 味道既辣又酸 非常開胃

炸雞翼分作三種口味
我揀孜然風味 鐘意嗰種獨特引人不斷想食嘅味道
即叫即炸 係幾香香脆 不過始終油分過高
切記適當攝取

另外見過價錢唔係好貴,買咗樽辣椒醬試試
2024-01-24 61 浏览
今次踩入左Hoi Fu,心水咗個超可愛嘅Panda Wonton,實話實說,冇失望過!🐼 開胃前菜就揀咗黑木耳同黃瓜,都係輕盈爽口,木耳拌著蒜蓉同醋,酸酸地好入味;黃瓜配上芫荽、芝麻、花生同松子,再淋上芝麻醬味道豐富得嚟又唔膩。雲吞嘅選擇真係令人眼花撩亂,湯底都有六款,加配料仲有得揀!😋 我地試咗椰菜雲吞配麻辣湯、韭菜雲吞配海帶湯,雲吞嘟嘟嘟,皮薄餡軟,又滑又嫩,肉餡調味得剛剛好,一啖一個啱晒我哋女士!啱晒我口味嘅脆口蘿蔔干配雲吞,啖啖脆感,味道剛好,一啲都唔鹹口!🍲 今次食嘅體驗好正,冇得輸嘅平民美食,簡簡單單就滿足到我嘅食慾,想食得健康又想飽肚兼快手,嚟呢到真係揀唔錯!下次駛會再嚟,試埋其他選項!

2024-01-13 56 浏览
其實我覺得佢啲薯粉超級好食,琴日叫咗個三人餐,好抵,仲有八折(又有三碗薯粉,三個飲品、甜品、有雞翼)其實真係幾唔錯嘅選擇,間舖頭都坐得好舒服,點不知加錢嗰兩粒牛丸係變壞咗嘅 🙄 點解變壞咗都會俾人食㗎?希望佢哋擺得太耐嘅嘢唔好煮比客人食啦 🙄🙄🙄 其他嘅嘢好好係牛丸扣晒分 🙄🙄🙄
想食水餃雲吞唔一定要八x雲x,呢間其實都好不錯!佢勝在,選擇好多!兼且仲不時會有新野,有新意唔怕悶❣️最近發現佢新出一個Crossover安記海味既鮑魚雲吞😂用安記海味金牌紅燒鮑魚,雖然細細隻,不過都好有新意幾好丫🥟金牌紅燒鮑魚雲吞 由於新推出仲有特價,10粒原價$46,now特價$36一口一粒,食到鮑魚味,彈牙煙韌,食雲吞都可以食得優越過人😌😎🍜老北京擔擔麵配高麗菜雲吞 $38擔擔麵有菜脯、花生配料,花生醬味道好香。雲吞有6粒,下午茶仲包飲品添!+3蚊可以轉特飲雪梨茶等等,有益養生又滋潤。佢仲有人氣便當!🍱紅燒肉撈撈$58最人氣嘅就係呢個紅燒肉撈撈便當,撈麵可以揀幼面/粗面, 辣/唔辣,軟稔入味嘅紅燒肉好足料,便當仲包蘿蔔、生菜、五仁菜脯,豐富好味!🥢紅糖糍粑$32小朋友嗌住要食,紅糖糍粑又真係好好食既!😍最後不得不提,佢既香辣菜脯丁🌶其實真係幾正,買嚟返屋企有時送麵送飯無得頂!😋👍
想食水餃雲吞唔一定要八x雲x,
呢間其實都好不錯!
佢勝在,選擇好多!
兼且仲不時會有新野,有新意唔怕悶❣️

最近發現佢新出一個Crossover安記海味既鮑魚雲吞😂
用安記海味金牌紅燒鮑魚,
雖然細細隻,不過都好有新意幾好丫

🥟金牌紅燒鮑魚雲吞
由於新推出仲有特價,
10粒原價$46,now特價$36
一口一粒,食到鮑魚味,彈牙煙韌,
食雲吞都可以食得優越過人😌😎

🍜老北京擔擔麵配高麗菜雲吞 $38
擔擔麵有菜脯、花生配料,
花生醬味道好香。
雲吞有6粒,下午茶仲包飲品添!
+3蚊可以轉特飲雪梨茶等等,
有益養生又滋潤。

佢仲有人氣便當!
🍱紅燒肉撈撈$58
最人氣嘅就係呢個紅燒肉撈撈便當,
撈麵可以揀幼面/粗面, 辣/唔辣,
軟稔入味嘅紅燒肉好足料,
便當仲包蘿蔔、生菜、五仁菜脯,
豐富好味!

🥢紅糖糍粑$32
小朋友嗌住要食,
紅糖糍粑又真係好好食既!😍

最後不得不提,
佢既香辣菜脯丁🌶其實真係幾正,
買嚟返屋企有時送麵送飯無得頂!😋👍

2023-12-21 41 浏览
📍🇭🇰 熊貓小雲吞 {海富商場店}.是日,包雲吞,決定一齊食雲吞應景。因為大角嘴嘅雲吞食得多,行遠啲啲去海富商場嘅熊貓小雲吞外賣返公司試下先!.我們四個人分別點左四份主食及一份小食📝📌 一口粟米豚肉雲吞配上海麵及惹味清湯底📌 一口韭菜豚肉雲吞配米線及蕃茄湯底📌 重慶酸辣粉加配一口鮮蝦豚肉雲吞📌 素菜串串鍋📌 小食:涼拌松花皮蛋.一口韭菜豚肉雲吞係重點推介,非常足料!另外素食串串鍋食落有驚喜,唔算好辣但係幾惹味,份量一個人啱啱好。.另外值得一提嘅係佢有好多涼拌小食,今次試咗涼拌松花皮蛋,食完即刻醒神。.而且價錢吸引,重慶酸辣粉食出四川風味!😋😋
📍🇭🇰 熊貓小雲吞 {海富商場店}
我們四個人分別點左四份主食及一份小食📝
📌 一口粟米豚肉雲吞配上海麵及惹味清湯底
📌 一口韭菜豚肉雲吞配米線及蕃茄湯底
📌 重慶酸辣粉加配一口鮮蝦豚肉雲吞
📌 素菜串串鍋
📌 小食:涼拌松花皮蛋
而且價錢吸引,重慶酸辣粉食出四川風味!😋😋
2023-12-12
等候时间
15 分钟 (外卖自取)
  • 涼拌松花皮蛋
2023-12-14 29 浏览
大角咀隱世平民川菜店🐼熊貓小雲吞🐼位於商場門口附近,店面設計特色鮮明,並不難發現。聽說同事推介大角咀的🐼熊貓小雲吞很久,平日lunch time坐無虛席,很多街坊、學生都會光顧。👩‍🎓🚶🏻‍♂️🧍‍♂️今次則選擇買外賣慢慢嘆~不得不讚,即使是外賣熱度完全💯,開吃時,還是冒煙💨,不怕味道因放涼而變~熊貓小雲吞🐼的酸辣粉和麵套餐都比較有名,這次外賣則選擇了試試它的雲吞❤️。🌟一口高麗菜豚肉雲吞🥟可以自選湯底,一共有六款,有辣🌶有不辣。這次選配了蝦米紫菜湯。嚐一口湯底,鮮甜蝦米🦐配紫菜,相當清爽。雲吞份量亦十分足,有足足20隻!以這個價錢來說,是十分抵食~平常外出吃雲吞,最怕肉質過軟過化,熊貓小雲吞肉質有嚼勁,咸淡適中,難怪是推介必點之一~🌟芝麻手撕雞🐤大家都十分推薦吃手撕雞,好香芝麻味,香咸香咸,作為小食配菜一流~🌟熊貓紅糖冰粉🐼最後,來一個最愛的冰粉做飯後糖品🥰 冰冰涼涼,配上紅糖,甜入心❤️❤️還有山楂堅果,十分香口。如選擇堂食,枱面備有惹味菜脯,讓大家加料試試~最後,外帶了一罐招牌辣椒油🌶,平時在家想回味也不怕了~😋🌟 一口高麗菜豚肉雲吞🌟 芝麻手撕雞🌟 熊貓紅糖冰粉🌟招牌辣椒油
大角咀隱世平民川菜店

🌟一口高麗菜豚肉雲吞🥟

🌟芝麻手撕雞🐤

🌟熊貓紅糖冰粉🐼

如選擇堂食,枱面備有惹味菜脯,讓大家加料試試~
最後,外帶了一罐招牌辣椒油🌶,平時在家想回味也不怕了~😋

🌟 一口高麗菜豚肉雲吞
🌟 芝麻手撕雞
🌟 熊貓紅糖冰粉
🌟招牌辣椒油
外卖自取
鮑魚雲吞滿滿嘅雲吞🤩配上紫菜湯底 雲吞細細粒 一啖就可以放到入口😋雲吞雖然係細細粒 但係其實佢嘅餡料係好多🥳 食到豬肉嘅粒粒口感其實有好多唔同嘅口味雲吞 有鮮蝦雲吞 韭菜雲吞等等 鹽焗手撕雞拌麵手撕雞既肉質好滑~雞肉好香🐤拌麵可以配埋菜莆一齊食 口感更加爽口😋熊貓小雲吞 大角咀 @pandawonton_hk 📍海庭道2號海富商場地下15A號舖#熊貓小雲吞 #海富中心 #pandawonton #chinesecuisine #油蔥酥熱撈麵 #開心逐粒親 #外賣 #一口雲吞 #川式風味 #熊貓 #撈麵 #食辣 #地道川菜 #麻辣 #串串香辣鍋 #麻辣雞絲 #酸辣粉 #紅糖糍粑 #多款口味任君選擇 #招牌菜 #一口豚肉雲吞 #涼麵 #涼皮
鮑魚雲吞
滿滿嘅雲吞🤩配上紫菜湯底 雲吞細細粒 一啖就可以放到入口😋
其實有好多唔同嘅口味雲吞 有鮮蝦雲吞 韭菜雲吞等等

鹽焗手撕雞拌麵

熊貓小雲吞 大角咀 @pandawonton_hk
📍海庭道2號海富商場地下15A號舖

2023-10-03 124 浏览
公司附近有間食酸辣粉,入到店內,先買票再找位,人多到要等位,很多學生,可想是抵食的😋下單了2份,一份有餸一份齋粉🍜重慶酸辣粉🍜重慶肥牛金菇紅薯粉酸辣粉口感,味道可以入到去我心中的三大好食😳薯粉質感剛剛好,酸辣湯夠酸又夠辣,辣味由淺到深從口腔滲出來🍜雙拼雲吞套餐配紫菜湯(粟米/鮮蝦)鮮蝦雲吞彈牙爽口,蝦鮮味突出粟米雲吞的粟米粒粒分別,飽滿鮮甜🍜雞絲涼皮食完辣,可以食返d涼皮降一降辣,炎熱中午食又幾醒胃及消暑。特製飲品-香桃茶一枝枝pack好左的枝裝飲品,勝在不太甜我最最最喜歡是店的麻辣菜脯,終於找回熟悉的味道,之前吃開的一間餃子店結業後,已經找不回那種味道,忍不住當場買了一罐回家

下單了2份,一份有餸一份齋粉
🍜重慶酸辣粉
🍜重慶肥牛金菇紅薯粉

🍜雙拼雲吞套餐配紫菜湯(粟米/鮮蝦)
鮮蝦雲吞彈牙爽口,蝦鮮味突出
粟米雲吞的粟米粒粒分別,飽滿鮮甜

🍜雞絲涼皮
食完辣,可以食返d涼皮降一降辣,炎熱中午食又幾醒胃及消暑。

特製飲品-香桃茶
一枝枝pack好左的枝裝飲品,勝在不太甜

• 酸辣粉
  • 麻辣菜脯
快餐都有川菜食🌶 主打川式麻辣食物 有手工雲吞 涼皮麵食 用快餐店價錢買個外賣 飯都唔洗煮🫡雲吞湯麵系列 $45 (加配金菇$7)嚟得緊係要試下招牌一口豚肉雲吞啦😎 揀左雲吞湯麵系列 有4款雲吞 6款湯底揀~ 我揀左韮菜豬肉小雲吞配蕃茄湯米線 小雲吞細細粒 一啖一粒好滿足🥟 用上上等靚豬 皮薄餡靚🐷 蕃茄湯底清新得嚟好濃郁🍅夏日激賞套餐 $45套餐包左水晶拉皮 紅糖糍粑 同飲品 勁抵食🤓▫️水晶拉皮(小辣)咁岩拉皮冇哂 改左做涼皮~ 呢度涼皮好大塊 食落滑溜 口感一流 醬汁帶點麻辣 小小辣好過癮🌶▫️紅糖糍粑外皮夠哂脆 咬落煙煙韌韌 沾埋紅糖醬嚟食 軟糯香甜 做飯後甜品岩哂🫡▫️洛神花茶清新微酸 唔會太甜麻辣手撕雞川式涼麵 (小辣) $55涼麵配埋涼伴海帶絲 手拍青瓜 香辣菜脯丁 賣相好似日式便當咁🍱🤣 手撕雞麻辣椒香 肉質唔嚡口 涼麵質地彈牙掛汁 拼埋醬料好完美手拍青瓜(小辣) $24青瓜爽口 仲有粒粒花生做配襯 醬汁惹味 相當解膩🥒黃金大麥茶 跟餐$12味道清清地 飲落好舒服🫖御翠烏龍茶 跟餐$12茶味香濃 解辣一流🫖香辣菜脯丁 $22一直都超中意食菜脯 呢個菜脯大粒爽脆 入面有埋青

雲吞湯麵系列 $45 (加配金菇$7)
嚟得緊係要試下招牌一口豚肉雲吞啦😎 揀左

夏日激賞套餐 $45
套餐包左水晶拉皮 紅糖糍粑 同飲品 勁抵食🤓
▫️水晶拉皮(小辣)
▫️紅糖糍粑

味道清清地 飲落好舒服🫖

御翠烏龍茶 跟餐$12
茶味香濃 解辣一流🫖

香辣菜脯丁 $22
一直都超中意食菜脯 呢個菜脯大粒爽脆 入面有埋青豆同葵瓜子增加口感 鹹鹹辣辣 加上湯麵食更醒胃🤩

食咁多野都唔洗$200 價錢親民抵食🤩 味道唔錯 嚟緊諗唔到食咩再食過!

熊貓小雲吞
📍大角咀海庭道2號海富商場地下15A號舖