2022-07-09 329 浏览
【Background】旺角百寶利商業中心又有新開任食火鍋店開幕🥳 除麻辣,沙嗲,胡椒海鮮,莞茜皮蛋,韓式部隊五大特色湯底外,更供應埋酸菜魚,芝士/蒜香/麻辣雞煲,水煮魚鍋添!想直接打邊爐又得,歎完酸菜魚,水煮魚,雞煲後再打邊爐都得,重點係任食架🥳────────────────────【價錢】120分鐘嘅任食放題,分為A/B/C配料,晚市最平$168(7:30前離座/9:30後入座,未加一)就有交易!想食哂配料A+B+C,都只係$298/位,仲有其他火鍋配料,飲品,豆腐花,雪糕,甜品等,性價比都吾錯,絕對值回票價呢~.【配料A+B+C】配料A:美國雪花肥牛,黑豚肉,鴨血,蘿蔔,萵荀,牛柏葉,蓮藕,薯仔,薯粉配料B:安格斯肥牛,野鵝腸,竹笙,蝦滑 墨魚滑,鱸魚片,牛骨髓,水魷,沙白配料C:特級安格斯肥牛,帶子,鯇魚片,鯇魚腩,墨魚,熟蝦,牛皇喉,黑柏葉配料C以牛肉,海鮮為主,如果中意食海鮮,靚D嘅肥牛,揀ABC餐就最岩啦😈個人推薦:1. 蝦滑:每日人手打成嘅蝦滑,口感好爽彈,重點係裡面超多蝦肉😎2. 熟蝦:肉質彈牙又新鮮3. 特級肥牛:鍋中涮數秒即可,入口鮮嫩柔軟4. 沙白:放入鍋中煮
【Background】

2. 熟蝦:肉質彈牙又新鮮
3. 特級肥牛:鍋中涮數秒即可,入口鮮嫩柔軟
4. 沙白:放入鍋中煮,湯頭味道更鮮甜,肉嫩而無沙

【自助配料】
門口位有兩大凍櫃,主要係丸類,蔬菜類,粉麵類等
個人推薦:Jumbo蟹柳棒,莧菜水餃,芝士腸,腐竹,芝士丸,山葵
令人surprise嘅係仲有麻吉燒(花生/芝麻),印尼撈麵,真係必試呀🤣

【鍋底】
揀左麻辣雞煲,雞件份量非常之多,肉多而骨少,件件都入哂味,更完全有雪藏味😍既麻又辣,愈食愈惹味,重口味人士必點🙊

【飲品】
飲品類別都幾多元化,韓式果汁,鴻褔堂涼茶,得米茶品,汽水等

【雪糕/甜品
以阿波羅雪糕為主,有雲尼拿,朱古力,香芋等味道,食完雪糕,再食多盒豆腐花,真係飽到癲😂
2022-07-04 89 浏览
之前去佢隔離鋪頭食野,聞到佢地鋪頭好香,所以留意到開左呢間漁粉川菜火鍋。今日約埋朋友一齊黎打邊爐。佢地有唔同餐可以揀,每個餐有啲特選食材,出面亦有一般既火鍋材料,飲品同甜品。我地今次要左b餐,因為有得食安格斯肥牛同手打墨魚滑,湯底就要左個胡椒海鮮湯底。個湯底有青口同蝦,十分鮮甜。特選食材入面,我最鍾意係佢個爐魚片,超級滑,入口即溶。安格斯肥牛雪花紋幾靚,肥瘦適中。墨魚滑夠彈夠滑,值得一試。普遍丸類火鍋食材我地每樣都拎左啲,全部都幾新鮮。打邊爐唔少得既一定係甜品,漁粉有提供阿菠蘿既唔同口味既雪糕,仲有牛奶布甸味雪條,滿足晒唔同口味夠人👍🏻
安格斯肥牛雪花紋幾靚,肥瘦適中。
旺角百寶利呢度有間川菜火鍋見佢價錢好抵 午市任食兩小時低至$108!!!!我地揀左A+B $128! 首先食左酸菜魚先🐟大大鍋 老闆提點我哋煮滾後要試飲個湯味道香濃惹味 混合花椒香味湯底寫明係微辣 個人認為可再辣啲會更惹味 魚片都幾大塊 肉質嫩滑鮮甜鍋內仲有酸菜 芽菜同豆卜所有配料都可以隨時任添~食到咁上下開始食火鍋🍲出面自助區有菜/丸/麵類 約數十款另外仲有點餐紙可以叫肥牛 豚肉 少類海鮮手打墨魚滑 手打蝦滑 相當有驚喜墨魚滑好彈牙 蝦滑入面真係好多蝦粒🦐好多味 叫左幾次呢海鮮叫左沙白 細細隻咁 連酸菜湯底食又幾惹味甜品有阿波羅杯裝雪糕🍦有幾款口味揀包括香芋 芒果 雲尼拿 朱古力唔想食雪糕仲有豆腐花揀👍🏻
旺角百寶利呢度有間川菜火鍋
見佢價錢好抵 午市任食兩小時低至$108!!!!
我地揀左A+B $128!

首先食左酸菜魚先🐟
大大鍋 老闆提點我哋煮滾後要試飲個湯
味道香濃惹味 混合花椒香味
湯底寫明係微辣 個人認為可再辣啲會更惹味
魚片都幾大塊 肉質嫩滑鮮甜
鍋內仲有酸菜 芽菜同豆卜
所有配料都可以隨時任添~

食到咁上下開始食火鍋🍲

有幾款口味揀
包括香芋 芒果 雲尼拿 朱古力
唔想食雪糕仲有豆腐花揀👍🏻

2022-06-01 404 浏览
Hot pot soup base 🥣 特色湯底餐廳有八款唔同嘅湯底選擇,口味主要係偏向川菜,好似有酸菜魚🐟、招牌麻辣鍋🌶、沙嗲濃湯鍋、芫荽皮蛋鍋,今次就揀咗胡椒海鮮鍋🦪,入面有青口同埋蝦等等嘅海鮮,辣辣地嘅胡椒湯底食落去都惹味Ingredients 🥬🍖 火鍋配料 呢度有幾十款火鍋配料可以揀,由蔬菜、菇類、唔同種類嘅肉、丸類🧆去到粉麵都有,例如安格斯肥牛🥩、野生竹笙、手打蝦滑🦐、手打墨魚滑🦑、好特別嘅牛骨髓、魷魚🐙、沙白,選擇都幾多Beverages & desserts 🍨 飲品、甜品火鍋套餐有10幾款飲品可以任飲,有汽水、韓國包裝果汁🧃、罐裝嘅茶☕️同埋支裝飲品,至於甜品就有幾種唔同味嘅雪糕同豆腐花🍮,口味夠大眾化!
Hot pot soup base 🥣 特色湯底

Ingredients 🥬🍖 火鍋配料

Beverages & desserts 🍨 飲品、甜品
2022-06-01 398 浏览
餐廳:漁粉川菜火鍋 @fish.fanss 地點:旺角西洋菜南街1A-1K百寶利商業中心5樓打邊爐竟然有酸菜魚/水煮魚湯底,可惜同行朋友唔食得辣🥺所以order咗胡椒海鮮鍋😊鍋入面勁足料,有青口、鮮蝦、八爪魚仔等,未放火鍋配料前先飲啖湯,好鮮味🤤🤤落足料果然唔同👍🏻👍🏻👍🏻火鍋配料方便有分A/B/C餐,當然叫最貴食豪D🤪A/B/C 餐有各自的點餐紙,其他配料可以自己係出面大凍櫃自取,款式都有好多,飲品櫃都有唔同的汽水果汁茶可以選擇😊🎀竹笙🎀特級安格斯肥牛🎀牛皇喉🎀沙白呢幾款係我覺得必食之選😋其他配料都ok ,無乜特別最後甜品櫃有豆腐花 同阿波羅雪糕,童年回憶返晒嚟🥹🥹下次我要食酸菜魚💪🏻💪🏻
餐廳:漁粉川菜火鍋 @fish.fanss
地點:旺角西洋菜南街1A-1K百寶利商業中心5樓

火鍋配料方便有分A/B/C餐,當然叫最貴食豪D🤪

🎀竹笙
🎀特級安格斯肥牛
🎀牛皇喉
🎀沙白
呢幾款係我覺得必食之選😋
其他配料都ok ,無乜特別

最後甜品櫃有豆腐花 同阿波羅雪糕,童年回憶返晒嚟🥹🥹

下次我要食酸菜魚💪🏻💪🏻
2022-05-30
2022-05-29 302 浏览
火鍋馬拉松仲ongoing緊☺️今日嚟咗旺角食呢間漁粉,沙嗲濃湯鍋超濃味,惹味到不得了,配料多元化,好滿足😚套餐叫咗A+B,野生竹笙好咬口,sop sop聲,而且竹笙好索湯汁;水魷都唔錯,口感十足👍🏻鮮鱸魚片新鮮,口感嫩滑,入口即化,配搭埋濃香嘅沙嗲湯不得了;沙白都唔錯,十足鮮味😝自選配料選擇都好豐富,最推薦佢嘅長蟹柳,索味又大條,打邊爐爐必食😍魚皮同響鈴都冇有錯,滋味大爆發☺️雪糕都正,食咗布丁雪條同朱古力雪糕,朱古力蛋糕好濃郁,超推薦❤️

2022-05-29
用餐时段
蒜香雞煲之前多數食開麻辣雞煲,因為朋友仔唔食得辣既關係,我係首次食蒜香味的雞煲,調味調得啱啱好,唔會蒜香太重,少少的蒜香調味令雞件更好食👍🏻雞煲,酸菜魚同水煮魚都任食,其後就就可以加湯打邊爐我地叫左個B set, 除左舖頭有2個大雪櫃放滿配件外,仲有填紙仔可以揀美國雪花肥牛,安格斯肥牛,黑豚肉鴨紅,鮮鵝腸,牛骨髓,牛柏葉羅蔔,萵筍,蓮藕,薯仔,野生竹笙,薯粉手打蝦滑,手打墨魚滑,鮮鱋魚片,水魷,沙白仲有好多各款種類的飲品同甜品
蒜香雞煲

雞煲,酸菜魚同水煮魚都任食,其後就就可以加湯打邊爐

我地叫左個B set, 除左舖頭有2個大雪櫃
放滿配件外,仲有填紙仔可以揀

美國雪花肥牛,安格斯肥牛,黑豚肉
鴨紅,鮮鵝腸,牛骨髓,牛柏葉
羅蔔,萵筍,蓮藕,薯仔,野生竹笙,薯粉
手打蝦滑,手打墨魚滑,鮮鱋魚片,水魷,沙白

仲有好多各款種類的飲品同甜品
2022-05-24
2022-05-23 134 浏览
兩夫妻都喜歡吃酸菜魚,這晚我倆就光顧了這一間以任飲任食酸菜魚、水煮魚和雞煲為主打的川菜火鍋館子「漁粉」,吃它的晚市「 120分鐘任飲任食火鍋餐」。火鍋餐分A、A+.B、A+B+C三種,客人除可在酸菜魚、水煮魚和三款味道雞煲中任選一樣和在凍櫃中自行拿取各款肉類、丸類、餃類、菇菌、蔬菜等外,還可根據所選的火鍋餐,在桌上的點菜紙中剔寫非自行拿取的火鍋配料。A餐晚市正價時段價錢是 $198/位,顧客可剔選美國雪花肥牛、黑豚肉、鴨紅、牛柏葉、萵筍等配料。A+.B餐晚市正價時段價錢則是 $248/位,除以上的配料外,還可額外剔選安格斯肥牛、鮮鵝腸、野生竹笙、牛骨髓、鮮鱋魚片、水魷、沙白、手打魚滑、手打蝦滑等配料。如果吃 A+B+C餐(晚市正價時段 $248/位)的話,可剔選的配料就更豐富了,特級安格斯肥牛、帶子、脆鯇魚片、脆鯇魚腩、牛黃喉、黑柏葉等都可以。這晚我就中間落墨,揀了A+B餐。一心來吃酸菜魚,當然沒吃水煮魚和雞煲,這火鍋放題的主角酸菜魚鍋,主角中的主角酸菜魚用的是鱸魚,魚肉極滑,肉味也甜,酸滋滋的湯使人食欲大增,加上其他配料如酸菜、金菇、大豆芽等,讓愛吃酸菜魚的我大感滿足。吃過酸菜魚,來
兩夫妻都喜歡吃酸菜魚,這晚我倆就光顧了這一間以任飲任食酸菜魚、水煮魚和雞煲為主打的川菜火鍋館子「漁粉」,吃它的晚市「 120分鐘任飲任食火鍋」。
火鍋餐分AA+.BA+B+C三種,客人除可在酸菜魚水煮魚和三款味道雞煲中任選一樣和在凍櫃中自行拿取各款肉類、丸類、餃類、菇菌、蔬菜等外,還可根據所選的火鍋餐,在桌上的點菜紙中剔寫非自行拿取的火鍋配料。
A餐晚市正價時段價錢是 $198/位,顧客可剔選美國雪花肥牛黑豚肉鴨紅牛柏葉萵筍等配料。A+.B餐晚市正價時段價錢則是 $248/位,除以上的配料外,還可額外剔選安格斯肥牛鮮鵝腸野生竹笙牛骨髓鮮鱋魚片水魷沙白手打魚滑手打蝦滑等配料。如果吃 A+B+C餐(晚市正價時段 $248/位)的話,可剔選的配料就更豐富了,特級安格斯肥牛帶子脆鯇魚片脆鯇魚腩牛黃喉黑柏葉等都可以。這晚我就中間落墨,揀了A+B餐
吃過酸菜魚,來到吃火鍋時間,這裡的火鍋湯底有「招牌麻辣鍋」、「芫茜皮蛋鍋」、「沙嗲濃湯鍋」、「胡椒海鮮鍋」、「韓式部隊鍋」五款,只需另加 $18便可任擇一款,而我就揀了「胡椒海鮮鍋」。這湯底的海鮮比想像中多,蝦、魷魚、青口和帶子各有兩隻。這湯底雖帶有少許的胡椒味,但不會搶去湯中海鮮的味道,都算不錯。
各款配料中,我覺得最好吃的,首推爽口的野生竹笙、鮮甜的鮮鱸魚片、雖然沒有邪惡的肥膏,但口感爽脆的鮮鵝腸和很久沒吃過的牛骨髓。至於吃火鍋不可或缺的肥牛,這裡的特級安格斯肥牛也肥瘦比例適中,肉質不錯。
飲品方面,這裡較特別的是有幾款不同味道的罐裝韓國果汁,就連韓國可樂都有,不過我就只喝了罐裝「雨前龍井茶」和韓式膠袋裝的「低糖熱情果橙味雜果汁」飲品,貪它夠健康。
這裡的甜品雖然不多,只有三款阿波羅雪糕和一款雪條,都可以作為餐後的一點甜,讓鹹胃和甜胃取得一個適當的平衡。
火鍋菜館因為仍在新張期間,全單可有78折,價錢相當吸引,如果你是酸菜魚粉的話,不妨一試。
  • 酸菜魚
  • 鮮鵝腸
  • 野生竹笙
  • 牛骨髓
2022-05-21 112 浏览
去咗兆萬附近嘅樓上鋪「漁粉」食川菜火鍋👍🏼店鋪嘅地點方便易到 隔離就係兆萬同女人街☺️呢到嘅主打係火鍋川菜,仲有雞煲同埋酸菜魚揀添👍🏼店舖推薦我哋選擇芝士雞煲同埋酸菜魚,所以我地揀咗芝士雞煲🥘芝士味好香濃,啲雞都好滑,一啲都唔會因為煮得耐而太靭,店員都好細心咁提我地要keep住撈,避免癡底😊有時店主仲會過嚟幫我地撈一撈👍🏼食完芝士雞煲之後我哋選擇左芫荽皮蛋湯底做火鍋湯底🍲,芫荽皮蛋湯底就不過不失,芫荽嘅份量都好多👍🏼下次可能會選擇麻辣湯底(店舖推薦)自助區:所有食材都乾淨擺放,種類都好多可以選擇☺️,丸類、菇類、蔬菜、肉類全部都有得選擇,不過如果食材可以加返label就更加清晰👍🏼飲品區:飲品嘅種類都好多,汽水、茶、無糖茶、果汁呢啲全部都有🧃甜品區:我哋嗰日去到可以揀嘅甜品有阿波羅雪糕(雲呢拿同埋芋頭味)、雪條,仲有豆腐花添👍🏼火鍋放題第一次見到有豆腐花選擇,好驚喜😊總括嚟講,非常抵食👍🏼食材乾淨有驚喜☺️芝士雞煲用咗三重芝士,雞都十分嫩滑,推薦食呢度嘅芝士雞煲🥘🥘
呢到嘅主打係火鍋川菜,仲有雞煲同埋酸菜魚揀添👍🏼
2022-05-21 1325 浏览
酸菜魚火鍋都見多了,這裡竟然有水煮魚火鍋,就肯定要試試看,而且因為是新店的原因,還有優惠,就約朋友來試試看!火鍋放題(A+B)(248元)新張其間全單78折這裡的湯底也挺多選擇的,還有個挺特別的水煮魚,因為我和朋友都喜歡吃辣的,所以就叫了這個來試試看。我們叫了中辣,但吃起來沒想像中的要辣,所以愛辣人士可以叫大辣了!原本就水煮魚內就有魚肉的,吃起來挺嫩滑的,而且無骨,吃完還可以無限再加,這個挺不錯!其他食物就分了外面自取和直接下單的,比較特別的是要下單的,加起來都有幾十款可以選!外面自取的有丸有肉有菜有麵,都比較常見的款式!其中有比較特別的麻吉燒,原來就是湯圓,火鍋下湯圓挺特別的,我就拿了點來試試,吃起來味道真的挺不錯,外面鹹香麻辣,中間花生味香甜幼滑!下單的部分,兩款肥牛的分別就是安格斯的更滑更嫩的口感,果然是貴的會更好!竹笙也挺不錯,非常吸湯,又滑又嫩的!飲品算挺多選擇,但沒常見的可口可樂系列和無糖的比較遺憾,如果加上會更好!甜品有比較少見的阿菠蘿雪糕,不過吃起來味道挺不錯,挺香挺滑的,還有牛奶雪條也不錯,還有我喜歡的豆腐花!
水煮魚

火鍋放題(A+B)(248元)新張其間全單78折

2022-05-19
2022-05-21 121 浏览
開返晚市堂食後, 好似冇同老豆去食下野咁,今次上網見到“漁粉”係任飲任食,除左雞煲外,竟然仲有酸菜魚選, 即刻同老豆到訪啦!魚怪兩父魚見到酸菜魚煲已經心心眼😍, 無骨滑溜魚片滿滿在面層❤飲幾口湯,酸辣味夠濃郁, 煲內仲有好多金菇豆卜酸菜索味野。呢到有分 ABC 餐之分,今次點選B餐都已經好夠食。 食完酸菜魚,侍應主動提議我地可以再點一次魚片食多一 round 再慢慢打邊爐。呢到最吸引係有提供墨魚咀👍🏻好鬼爽口呀!雞柳又滑,重有最特別的 西北吉燒即花生湯圓,原來打邊爐咸食係咁得意。 一般打邊爐食材呢到都有提供, 飲品選擇都ok , 最後緊係食返個甜品啦!

[ #caloriefoodie_旺角]• 漁 粉 •🐿餐廳係旺角樓上仼飲仼食川味火鍋店🌶最近先新開張 所以openrice訂位有78折🤣係打邊爐前 可以係酸菜魚、雞煲、水煮魚中揀其中一款仼食🐥連雞煲都有三款選擇 芝士、蒜香、麻辣口味食完主菜就可以加水打邊爐٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و -🍲 仼食火鍋 A/B/C💰$298 ( 折後💰$233 )店員推薦酸菜魚同芝士雞煲係熱門人氣選擇🔥我地最後揀咗後者 餐廳採用三重芝士 芝士味香濃尤其係熱溶既芝士撈埋雞件一齊食 超級邪惡ψ(`∇´)ψ雞件既肉質唔鞋口 調味比預期中好 仲要有得仼食🤣-打邊爐既部分揀咗A/B/C餐 所以可選擇既配料都多咗最重要既係 B/C餐先有海鮮既選擇😻有鯇魚、帶子、蝦另外可以另選湯底 我地揀咗沙嗲濃湯鍋🍲另外都會有蔬菜櫃、丸櫃、飲品櫃、甜品櫃可以選擇既食物種類都唔少٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و-📍 旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓-#caloriefoodie
[ #caloriefoodie_旺角]
• 漁 粉 •
🐿
餐廳係旺角樓上仼飲仼食川味火鍋店🌶
最近先新開張 所以openrice訂位有78折🤣
係打邊爐前 可以係酸菜魚、雞煲、水煮魚中揀其中一款仼食
🐥連雞煲都有三款選擇 芝士、蒜香、麻辣口味
食完主菜就可以加水打邊爐٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
🍲 仼食火鍋 A/B/C💰$298 ( 折後💰$233 )

店員推薦酸菜魚同芝士雞煲係熱門人氣選擇🔥

我地最後揀咗後者 餐廳採用三重芝士 芝士味香濃
尤其係熱溶既芝士撈埋雞件一齊食 超級邪惡ψ(`∇´)ψ
雞件既肉質唔鞋口 調味比預期中好 仲要有得仼食🤣
打邊爐既部分揀咗A/B/C餐 所以可選擇既配料都多咗

最重要既係 B/C餐先有海鮮既選擇😻有鯇魚、帶子、蝦

另外可以另選湯底 我地揀咗沙嗲濃湯鍋🍲
另外都會有蔬菜櫃、丸櫃、飲品櫃、甜品

可以選擇既食物種類都唔少٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
📍 旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓
#caloriefoodie
2022-05-19 78 浏览
疫情回落左,終於放心出去食。呢間漁粉係新開張,仲有78折優惠,所以經過就去試下。我同媽咪選擇A+B配料放題,120分鐘任食,晏晝時段去無咁多人,唔洗等位。酸菜魚鍋夏天食酸辣就夠開胃,呢個酸菜魚嘅湯底調味好正,加咗啲花椒,除左辣仲有d麻嘅感覺,配埋酸菜,個湯底好好飲,叫左少辣,係適合香港人嘅口味。佢嘅魚片係用鱸魚,食落好滑之餘,仲完全冇腥味,媽咪大讚好味。入面仲有好多金菇、娃娃菜等配料,好足料。配料佢有唔同嘅肉類同蔬菜,可以自己任選。令我好有驚喜嘅係佢嘅麻吉燒,之前從來未見過,原來係類似花生湯圓,外面煙煙韌韌入邊就係花生餡,再配埋酸菜魚嘅湯底,竟然出奇地好食。安格斯肥牛同雪花肥牛都相當唔錯,肉質鮮美,而且有少少嘅油脂,入口更加有香濃。墨魚滑都可以一試,咬落給爽口。飲品方面,我好推薦佢嘅荔枝烏龍茶,呢啲台灣嘅飲品平時比較少見,佢有荔枝香味不過又唔會過甜,有烏龍茶中和返甜味,所以好解膩。呢間我覺得值得一試,性價比都相當高,以放題來講算唔錯,而且服務態度好好,可能新開張,老闆都會經常問我地味道好唔好,值得一讚。

酸菜魚鍋

配料

Be想烚烚吓同行友人想食酸菜魚…無衝突架喎…我哋揀咗去呢間新開嘅火鍋店就解決到啦🍲任飲任食套餐分咗配料A/B/C咁嚟收費!新張期內仲全單78折!!. 一坐低見湯底有好幾款可以揀!如友人所想點咗酸菜魚!食落一致認可「大推薦‼️」記得飲啖以四川泡酸菜煮製而成嘅湯底先!微微辣帶酸香味!鮮魚肉質片片細嫩🤤🤤越食越滋味!仲可以無限制加添魚片!!. 寫紙仔柯打嘅配料就有肥牛呀…沙白呀…水魷魚呀…鴨血呀…呢啲正正常常嘅選擇😊另外普遍嘅火鍋丸類, 蔬菜類都喺自助區可以自由夾!當中仲有啲少見嘅配料…例如超長蟹柳, 豬頸肉, 芝士魚腐, 雞腎, 墨魚咀等…最得意係果粒麻吉燒(即係花生湯丸)煙煙韌韌幾過癮!同場當然唔少得有任飲嘅飲品, 雪糕…不過總括而言…今餐酸菜魚係最令人讚賞嘅美味主角😚😚

2022-05-19 58 浏览
#漁粉 位於旺角,即興與朋友一起放工去食飯,就見到這家餐廳張廣告好吸引,一個價錢任食酸菜魚,即刻衝上去食🐟🐟🔹任食火鍋 $248/位,120分鐘用餐時間,都夠時間食😊🔹湯底:有8款湯任選,酸菜魚、雞煲、水煮魚都是無限添加,我點了酸菜魚🐟 酸菜魚湯很多材料,滿滿的酸菜,第一時間飲湯先,味道好香濃,但酸菜唔夠酸味,老闆知道後,即刻加了更多酸菜給我,味道即時提升了,如果大家都好似我咁鍾意酸味多d ,都可以加酸菜😀老闆好好人,最緊要滿足到客人口味👍🏼👍🏼湯味ok, 酸菜不會好咸,唔錯!重點魚肉片好滑,起了骨,所以食得暢快,最最最正係任食,我加了好幾轉魚,其實都好飽🤭🤭🤭🔹火鍋料任食,蔬菜、丸、麵食、牛肉、豆品、炸物都有正常一般選擇,不錯啊😎其實這晚我真的食了勁多酸菜魚、少少冷落左其他火鍋料😅😅😅漁粉 (旺角)地址:旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓

🔹任食火鍋 $248/位,120分鐘用餐時間,都夠時間食😊

其實這晚我真的食了勁多酸菜魚、少少冷落左其他火鍋料😅😅😅

漁粉 (旺角)
地址:旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓