2022-04-02 995 浏览
漁吉海鮮丼專門店📍:觀塘觀塘道396號毅力工業中心8樓E室🚗:觀塘地鐵A1或牛頭角站B5出口 步行8分鐘📞:+852 5469-6053💲:~HKD100-200/head for lunchFood quality👌🏼:海賊丼、豪快海鮮丼總結:😋工廈刺身海鮮丼良心店 人流極少 午市去竟然得我一枱客 員工人數仲多過客數量 所以希望大家多多幫忙下😋除咗丼飯 仲有壽司 小食 卷物 刺食嘅 但叫得自己係海鮮丼專門店 緊係食招牌丼飯啦 價錢由$98-$228 唔係走好平路線 但畀嘅份量唔少 唔會有唔抵食嘅感覺😋碗雖小但麻雀俱全 每碗飯配嘅刺身厚切 溶雪做得唔錯 唔會食到成口冰味 依呢個價錢油甘魚嘅質素收哂貨 海膽都出奇哋鮮甜 櫻花🌸魷魚🦑都幾爽口😋海賊丼配料除咗兩片西瓜片外 我都好鐘意食 已經唔係第一次食呢間 但我次次都會叫呢個🥺 因為一啖飯配海膽 魷魚 黃薑絲 蟹籽好清新 冇點係外面食過呢個組合 🤔️可惜配咗兩片西瓜片(餐牌上寫叫產地直送鮮魚)我一向都麻麻哋 食過幾次都覺得好難食 但呢度又未到難食嘅 但都係唔合格 如果海賊丼改走佢 成件事就變得完美我會放佢喺✔️ 可惜唔係所以降一級🤔️就咁睇價錢會
漁吉海鮮丼專門店
📍:觀塘觀塘道396號毅力工業中心8樓E室
🚗:觀塘地鐵A1或牛頭角站B5出口 步行8分鐘
📞:+852 5469-6053
💲:~HKD100-200/head for lunch

Food quality
👌🏼:海賊丼、豪快海鮮丼

總結:

🤔️就咁睇價錢會覺得cp值唔高 因為食個飯都要百幾蚊起跳喺觀塘呢個平民區嚟計只可以偶爾食 但唔會餐餐食 所以人流都唔多 但其實佢都畀返相應份量同質素出嚟 咁計嘅話算抵食

😨裝修豪無打卡風味 特登過嚟食會易失望

😨刺身唔係新鮮嗰種 而且味道都唔重魚味 質素同壽司朗類近 不過依呢個價錢但你要求日本直送質素你都係終極西客嚟
  • 海賊丼
2022-01-18 517 浏览
漁吉從九龍城地舖搬上去觀塘的工業大廈, 可以預期的是人流真的差很遠, 平日兩點左右雖然不是午飯的Peak Hours, 但想不到餐廳只有我一人光顧, 同路人真的可以多多支持, 特別是在這艱難的時候. 先說它的味噌湯, 是成壺上的, 真的可以無限添飲, 豆香和鹹香味重, 色水偏深紅, 應該是用上赤味噌加上白味噌, 而不是用上即溶味噌湯粉, 有誠意.魚生飯本想點它的全蟹盛, 但係沒有蟹就點了魚生盛合, 份量不少, 當中的牡丹蝦 和星鰻相當吸引, 件頭大而鮮味足. 另外魷魚蟹籽的爽脆, 以及燒帶子焦香與鮮香的結合也值得表揚. 當然它同樣有改善的地方, 首先是其海膽刺身的無感, 侍應說這個魚生飯有海膽, 但我走到最後, 才在兩粒帶子中間找到如花生醬般的海膽, 可以再慷慨一點. 壽司飯的口感則過於有感, 醋香夠但太硬身, 連我這個喜歡硬挺口感的人也覺得太晏的時候, 蒸煮米飯的火候和時間調控, 也要改善一下就是, 加油!

2021-09-25 846 浏览
若問觀塘CP值高的海鮮丼,我現在會答您是 漁吉海鮮丼專門店!雖然是在工業中心內,但店內很光猛乾淨的。有成12款的海鮮丼,每款看起來都吸引 (ˊᗜˋ*)而且還有手握壽司🍣、卷物、軍艦,刺身那些。點好餐後,店員會先送上麵豉湯。我還是第一次見這樣裝在保溫壺內,所以好熱而且四個人大概可喝到兩碗,但偏鹹了點。✦ 蟹三味 ($228) 🦀️喜歡吃啖啖蟹肉的話一定要選這個!一邊是清甜的松葉蟹肉,一邊則是有味噌味道的松葉蟹肉 (´ڡ` )而且還有松葉蟹腳,這也太開心了吧!蟹肉份量多,所以每啖飯都會吃到,還有蟹籽印有「漁吉」的玉子頗甜的。✦ 比目帆立丼 ($158) 🐟同樣看起來都是很豐富的啊!不論是左口魚裙邊還是帆立貝也有火炙過呢✦ 豪快海鮮丼 ($128) 🦐想不到吃什麼才好又或者什麼都好想吃,可以考慮一下這個,會有三文魚、油甘魚、帆立貝、甜蝦和產地直送鮮魚~全都很新鮮!✦ 漁吉特選丼 ($188) ✨若果覺得前者不夠,想再豪華一點就選這個!除以上的,還會有入味且軟稔的磯煮鮑魚、鮮甜海膽、櫻花魷魚、赤蝦、左口魚邊和帆立貝。其實整個餐牌中最貴的海鮮丼都是$228,足料、新鮮、沒有加一真的好吸引吧!
若問觀塘CP值高的海鮮丼,我現在會答您是 漁吉海鮮丼專門店
雖然是在工業中心內,但店內很光猛乾淨的。
有成12款的海鮮丼,每款看起來都吸引 (ˊᗜˋ*)
而且還有手握壽司🍣、卷物、軍艦,刺身那些。

點好餐後,店員會先送上麵豉湯
我還是第一次見這樣裝在保溫壺內,所以好熱
而且四個人大概可喝到兩碗,但偏鹹了點。
麵豉湯

蟹三味 ($228) 🦀️
喜歡吃啖啖蟹肉的話一定要選這個!
而且還有松葉蟹腳,這也太開心了吧!
蟹肉份量多,所以每啖飯都會吃到,還有蟹籽
印有「漁吉」的玉子頗甜的。
蟹三味

比目帆立丼 ($158) 🐟
同樣看起來都是很豐富的啊!
不論是左口魚裙邊還是帆立貝也有火炙過呢
比目帆立丼

豪快海鮮丼 ($128) 🦐
想不到吃什麼才好又或者什麼都好想吃,
可以考慮一下這個,會有三文魚、油甘魚、
帆立貝、甜蝦和產地直送鮮魚~全都很新鮮!
豪快海鮮丼

漁吉特選丼 ($188)
若果覺得前者不夠,想再豪華一點就選這個!
除以上的,還會有入味且軟稔的磯煮鮑魚、
鮮甜海膽、櫻花魷魚、赤蝦、左口魚邊和帆立貝。
漁吉特選丼

其實整個餐牌中最貴的海鮮丼都是$228,
足料、新鮮、沒有加一真的好吸引吧!
2021-09-18
$175.5 (午餐)
蟹三味
比目帆立丼
豪快海鮮丼
漁吉特選丼
2021-09-19 417 浏览
餐廳主打刺身丼飯,款式多樣,用料豐富包括蟹王丼、比目星鰻丼等,當中以「龍王丸」最為豐富飯上鋪上原隻熟龍蝦、三文魚、帆立貝等。餐廳亦提供不同日式小食及單點刺身等刺身丼飯 甜蝦鮮甜大隻 幾款刺身都厚切 加了蟹籽食起脆卜卜 吞拿魚夠肥嫩,赤身肉厚身都好嫩滑唔多脂肪但鮮味牛油卷中間係軟殼蟹 脆脆地幾好食 壽司都幾足料 吞拿魚蓉都放滿!食材抵食鮮味GOOD!觀塘觀塘道396號毅力工業中心8樓E室消費$200
餐廳主打刺身丼飯,款式多樣,用料豐富
包括蟹王丼、比目星鰻丼等,當中以「龍王丸」最為豐富
刺身丼飯 甜蝦鮮甜大隻 幾款刺身都厚切 加了蟹籽食起脆卜卜
吞拿魚夠肥嫩,赤身肉厚身都好嫩滑唔多脂肪但鮮味
食材抵食鮮味GOOD!

觀塘觀塘道396號毅力工業中心8樓E室
消費$200
我哋上網見到漁吉好評如潮,所以決定試吓佢!餐廳行飯堂路線,先出櫃枱買,之後先送餐。叫完嘢食,首先上枱嘅係麵豉湯,而且上嘅唔係一碗,而係一壺嘅麵豉湯真係業界良心,respect! 最驚喜嘅係,呢度用嘅Wasabi,居然係磨嗰款,而唔係好似牙膏果款😌蒜香牛脷 ($42):牛脷淋身,襯埋炸蒜 ,味道好夾,如果可以每塊再厚身啲,就不得了。赤貝刺身 ($48/4件):一上枱覺得切得幾厚,我哋以為會影響口感,點知食落又唔覺韌喎,仲幾新鮮添牛油果軟殼蟹卷 ($48):牛油果嘅清爽,再加蟹籽和軟殼蟹嘅”脆卜卜”,整體感覺不過不失。壽司我哋叫咗:三文魚 ($14/2件):正正常常,最衰無三文魚腩 燒左口魚邊 ($22/2件):左口魚本身已經肥,再用火槍燒一燒,迫晒啲魚油出嚟🤤芥辣八爪魚軍艦 ($28/2件): 好爽口,wasabi唔攻鼻,鹹度適中三文魚籽軍艦 ($28/2件):我哋嘅至愛😍以呢個價錢嚟講有驚喜,起碼每粒三文魚籽都好飽滿,”漬”嘅程度都剛剛好,無變哂深色(ed小分享:”漬”即係用調味料去醃食材,從而帶出食材嘅另一個層次,以三文魚籽為例,就係用醬油去”漬”啲三文魚籽,以去除腥味和提鮮)蔥碎吞

壽司我哋叫咗:
三文魚 ($14/2件):正正常常,最衰無三文魚腩

蔥碎吞拿魚腩軍艦 ($28/2件):吞拿魚茸,我哋估係有用較肥嘅部位去溝,例如中拖羅,因為個口感滑溜,又無普通呑拿魚嘅微酸,真心推薦

大家不妨可以一試呀,性價比超高真心推薦。
2021-09-07 202 浏览
由以前舊店九龍城已經開始幫襯漁吉出名海鮮好新鮮海膽三文魚子丼飯火焰海膽配上三文魚子再加埋蛋黃汁好有口感,海膽好鮮甜,三文魚子好新鮮朋友叫左雜錦海鮮丼飯,三文魚油甘魚同埋鰻魚樣樣都有啲
由以前舊店九龍城已經開始幫襯
漁吉出名海鮮好新鮮
海膽三文魚子丼飯

火焰海膽配上三文魚子再加埋蛋黃汁
好有口感,海膽好鮮甜,三文魚子好新鮮

朋友叫左雜錦海鮮丼飯,三文魚油甘魚同埋鰻魚樣樣都有啲
由漁吉一開業朋友介紹,我已經成為左忠實fans😂可以誇張到一星期食三次,如果唔係有限制擺12張相,我可以擺四50張漁吉嘅相,唔單止我一個咁癲,仲推晒我身邊嘅朋友同事落坑,大家齊齊日日食漁吉😂😂😂😂,希望佢哋贊助我😂😂😂每次嚟必點嘅係三文魚❤️再叫職員幫燒一燒❤️每款刺身嗰啲都非常新鮮🤩另外必點嘅一定係帆立貝同左口魚邊壽司,帆立貝大粒飽和🤩左口魚邊入口即溶必點嘅仲有芝士炸蝦卷同牛油果軟殼蟹卷,同朋友一齊share啱啱好我比較少食佢啲丼飯,因為唔太鍾意食飯,但幾次試佢嘅丼飯都唔錯俾大家睇吓平時我叫得幾瘋狂,應該身上20%嘅體脂都來自呢度😂😂😂😂

每次嚟必點嘅係三文魚❤️再叫職員幫燒一燒❤️

2021-07-11 118 浏览
漁吉海鮮丼專門店 ISAKICHI日式魚生店三文魚壽司(2件) $14油甘魚壽司(2件) $22三文魚腩壽司(2件) $26相當驚喜,性價比好高!壽司飯好細舊,魚生大大塊又肥美!呢個價錢食到咁肥美咁新鮮既魚生真係難得!北海道帆立貝刺身(6隻) $48好抵食!好新鮮,好清甜!蒜香厚切牛舌 $42超厚切足料,再加柚子鹽,有口感,好食!芝士炸蝦卷(6件) $38相對魚生,無乜驚喜同埋芝士味!加州卷(2件) $12大大舊,好飽肚,面既蟹籽都好足料!📍Wasabi都係自家手磨既,新鮮好香!值得一試再試!
漁吉海鮮丼專門店 ISAKICHI
日式魚生店

三文魚壽司(2件) $14
油甘魚壽司(2件) $22
三文魚腩壽司(2件) $26

北海道帆立貝刺身(6隻) $48
好抵食!好新鮮,好清甜!

蒜香厚切牛舌 $42
超厚切足料,再加柚子鹽,有口感,好食!

芝士炸蝦卷(6件) $38
相對魚生,無乜驚喜同埋芝士味!

加州卷(2件) $12
大大舊,好飽肚,面既蟹籽都好足料!

📍Wasabi都係自家手磨既,新鮮好香!值得一試再試!
2021-07-03
  • 三文魚腩壽司
  • 帆立貝刺身
2021-06-30 155 浏览
近排愛上左比目魚,啫係左口魚,佢既肉質勁嫰滑,尤其係火炙既左口魚簡宜係不得了,入口即溶! 今日去觀塘揾食,去左呢間漁吉,佢都有好多款丼既選擇。不過一見到比目魚,就叫左份比比目魚帆立貝丼。成個份量唔算大,食完唔會話好飽,個肚仲有位可以叫左卷物食。比目魚同帆立貝都好新鮮,仲有蟹籽配,唔錯~

2021-06-20 126 浏览
星期六,間間餐廳都真係好full,好彩上到嚟呢間隱世高質小店,趁未多人比我涉到入去,第二次嚟到呢間日本高質小店 - 漁吉 上次嚟食就食得太飽,未試到個丼飯,今次終於都一嘗所願!丼飯 - 龍王丸 $228 :見到張相已經唔洗諗,有原隻龍蝦,睇落好豪華!龍蝦肉燒得好香,連埋左口魚好夾,另外三文魚,帆立貝,三文魚籽又好鮮,又厚切,食完真係夠晒飽😋仲有其他丼飯都好吸引,下次再嚟食🙌🏻

上次嚟食就食得太飽,未試到個丼飯,今次終於都一嘗所願!

丼飯 - 龍王丸 $228 :

仲有其他丼飯都好吸引,下次再嚟食🙌🏻
2021-06-19
  • 龍王丸
2021-06-05 161 浏览
自從疫情開始,都有一段時間無食壽司同刺身啦😭留意到漁吉無論係刺身定丼飯,一樣新鮮又吸引,今次同朋友短聚就試咗呢間日式丼食店☺.可能太耐無食,一見到碟刺身就已經不得了啦🤩三文魚腩肥美,吞拿魚同象拔蚌都非常新鮮。.蟹皇丼飯超足料,豐富嘅帝王蟹肉,粒粒爆漿三文魚籽,同埋鮮味海膽,撈埋一齊食,口感好豐富🤤.牛油果軟殼蟹卷同芝士炸蝦卷,個餡好澎湃,軟殼蟹同埋蝦炸得夠脆,同埋壽司基本上唔點醬油都好好味😋 .小食個炸豆腐包滿櫻花蝦,食完我成個口都係櫻花蝦味,齒甲留蝦香😍.豐富選擇,環境同樣好舒服🙆🏻‍♀️同朋友一定會再返嚟~
自從疫情開始,都有一段時間無食壽司刺身啦😭留意到漁吉無論係刺身定丼飯,一樣新鮮又吸引,今次同朋友短聚就試咗呢間日式丼食店☺

豐富選擇,環境同樣好舒服🙆🏻‍♀️同朋友一定會再返嚟~
2021-06-04 134 浏览
原先位於九龍城既店鋪 但因為同業主立場有異所以搬左去觀塘工廈既良心小店💛地方有啲隱蔽 係牛頭角同觀塘既中間點📍小巷既樓上鋪 但係附近工作既人都應該唔陌生Lunch time或者收工 都可以約埋同事朋友試下💁🏻‍♀️每次經過九龍城都排哂長龍 爆哂場所以都未有機會試 呢家終於有呢個機會喇🤩👏🏻呢到有個加分點就係 佢會跟一壺保溫麵豉湯可以隨時倒黎飲 唔怕灘到凍哂🤭﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞ 牛油果軟殼蟹卷 48$ 芝士炸蝦卷 38$呢度所選用既米都係日本產米☺️👍🏻牛油果蟹籽加埋沙律醬鋪面 包住軟殼蟹同青瓜 成個感覺好fresh 同埋佢個軟殼蟹係脆口唔係放左勁耐之後包比你食落口淋patpat個啲😋啲蝦就炸到好脆口 而且蝦肉夠哂爽口彈牙 又啖啖肉😻加埋面頭燒過既芝士 邪惡得黎又唔會話好膩 平衡到👍🏻﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎ 壽司 (左口魚22$/2、磯煮鮑魚軍艦48$/2、赤蝦22$/1)左口魚係fat9既至愛🤩燒香左既左口魚滿佈油脂 入口即溶😍真係好正阿 要食左口魚啊喂!!!!而佢既磯煮鮑魚都唔輸蝕😋切粒既鮑魚加埋青瓜令到個口感好豐富 鮑魚又唔會話好韌 最怕難咬到死既韌鮑魚😀而且仲食到有鰹魚昆

原先位於九龍城既店鋪 但因為同業主立場有異
呢到有個加分點就係 佢會跟一壺保溫麵豉湯
可以隨時倒黎飲 唔怕灘到凍哂🤭

☞ 牛油果軟殼蟹卷 48$ 芝士炸蝦卷 38$

﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊

左口魚係fat9既至愛🤩燒香左既左口魚滿佈油脂 入口即溶😍真係好正阿 要食左口魚啊喂!!!!而佢既磯煮鮑魚都唔輸蝕😋切粒既鮑魚加埋青瓜令到個口感好豐富 鮑魚又唔會話好韌 最怕難咬到死既韌鮑魚😀而且仲食到有鰹魚昆布醬油既味道🤩而佢既赤蝦都好新鮮 食落去有鮮味 都唔錯🤤

﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊
刺身 (三文魚、吞拿魚、北海道帆立貝)

刺身送到黎嘅時候 望落去個外觀係唔錯既色澤均勻而且夠厚身🥴但點知食落口淡而無味😧..比多次機會佢再試嘅時候同水冇乜分別 完全冇味 點搞🤦🏻‍♀️..第一次食啲刺身係冇味真係大為驚訝😢

✎ 蒜香厚切牛舌 42$

一上碟已經比佢深深吸引左😻見到佢碟野佈滿脆蒜 食落又夠哂好香口😽同埋佢既牛脷都算厚身 唔會好乾😼但有個扣分點 就係冇切走啲脷胎 賣相差咁啲🥲

↬味道: ☻ ☻ ☻ /5
↬服務: ☻ ☻ /5
↬環境: ☻ ☻ ☻ /5
2021-06-03 114 浏览
好耐之前喺九龍城食過呢間,一試驚艷,點知道間店失了蹤原來搬咗喺觀塘工廈,最重要係有得食返搬咗舖,價錢依然實惠,前一日大胃食第二間日本餐廳,卷物閒閒地$70以上,呢間三四十蚊有交易,而且餡料充足炸餡爽而不油,材料之間味道平衡刺身亦係鮮味出眾,冇諗過喺工廈嘅小小餐廳,會食到新鮮嘅刺身,毫無腥臭,仲bling bling有神𠻹刺身靚,壽司都會有保證㗎啦!三文魚腩肥美綿綿,好彩俾大胃order到最後一客未見過咁白淨嘅油甘魚,食落卻魚香鮮明左口魚邊油香四溢,回香使人醉小食方面,舖滿櫻花蝦乾嘅麻醬豆腐,口感相當出色,蝦乾嘅脆,撞向豆腐嘅嫩,十分開胃麵豉湯要自己斟,份量自控茶水可以出去自助區斟斟,飲完再添
好耐之前喺九龍城食過呢間,一試驚艷,點知道間店失了蹤

原來搬咗喺觀塘工廈,最重要係有得食返

牛油果軟殼蟹卷

芝士炸蝦卷

炸餡爽而不油,材料之間味道平衡

三色刺身

三文魚腩壽司

油甘魚壽司

未見過咁白淨嘅油甘魚,食落卻魚香鮮明

左口魚邊壽司

左口魚邊油香四溢,回香使人醉

關西雪姬

麵豉湯要自己斟,份量自控

茶水可以出去自助區斟斟,飲完再添
2021-06-02
油甘魚壽司
左口魚邊壽司
關西雪姬
2021-06-02 146 浏览
地址係觀塘區嘅工廠大廈,其實位置係喺觀塘同牛頭角之間,由APM行過去大概8分鐘,唔算太難搵。隱世嘅壽司餐廳,豐富又抵食👫🏻🥗 蟹籽沙律 - 蟹籽份量都幾多,加埋清新嘅青瓜絲,沙律醬份量啱啱好,唔會太膩。🐟 三色刺身 - 有三文魚、油甘魚同赤貝,厚切新鮮又肥美 🤤🍣 三款壽司 - 吞拿魚腩、甜蝦、左口魚,樣樣都新鮮鮮甜。最愛有輕輕火炙過嘅左口魚,逼出油香,正👍🏼🥑 牛油果軟殼蟹卷 - 卷物有六件,牛油果同軟殼蟹幾夾,再加埋蟹子,口感豐富 😉🍤 芝士炸蝦卷 - 都係有六件,蝦好大隻又炸得香口,再加上火炙過嘅芝士,口感豐富 🤗🦀 蟹皇丼 - 有拆咗肉嘅蟹肉、三文魚子、海膽同玉子。份量充足一唔孤寒,真係啖啖肉!滿足 ☺️

蟹籽沙律

三款壽司
牛油果軟殼蟹卷  &  芝士炸蝦卷
蟹王丼
2021-06-01 2419 浏览
// 𝘿𝙚𝙡𝙞𝙘𝙖𝙩𝙚 𝙅𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝘾𝙤𝙢𝙛𝙤𝙧𝙩 𝙁𝙤𝙤𝙙 ⛩ //-A start of another bustling week, why not giving yourself a little break with all these authentic and irresistible Japanese eats for a calming taste of Japan?🙌🏻-☞ 𝐓𝐮𝐧𝐚 𝐒𝐚𝐬𝐡𝐢𝐦𝐢 - 𝐇𝐊$𝟒𝟖Thick cuts of meaty tuna sashimi were presented in a palatable and mild flavor and a firm texture.-☞ 𝐀𝐦𝐛𝐞𝐫𝐣𝐚𝐜𝐤 𝐒𝐚𝐬𝐡𝐢𝐦𝐢 - 𝐇𝐊$𝟗𝟖Sliced from fresh Japanese amberjack, it tasted savory and appetizing for its moderate amount of fat and firmness.-☞ 𝐀𝐫𝐤 𝐒𝐡𝐞𝐥𝐥 𝐒𝐚𝐬𝐡𝐢𝐦𝐢 - 𝐇𝐊$𝟒𝟖Carefully
☞ 𝐓𝐮𝐧𝐚 𝐒𝐚𝐬𝐡𝐢𝐦𝐢 - 𝐇𝐊$𝟒𝟖
☞ 𝐀𝐦𝐛𝐞𝐫𝐣𝐚𝐜𝐤 𝐒𝐚𝐬𝐡𝐢𝐦𝐢 - 𝐇𝐊$𝟗𝟖
☞ 𝐀𝐫𝐤 𝐒𝐡𝐞𝐥𝐥 𝐒𝐚𝐬𝐡𝐢𝐦𝐢 - 𝐇𝐊$𝟒𝟖
Carefully cut into even slices, these Akagai had a mild aroma and a hint of sweet flavor, tasted more prominent with soy sauce.
☞ 𝐈𝐬𝐚𝐤𝐢𝐜𝐡𝐢 𝐃𝐨𝐧 - 𝐇𝐊$𝟏𝟖𝟖
A signature don that exquisitely assembled with fresh sashimi including salmon, amberjack, conger boiled abalone, uni, salmon roe, Hanasaki Ika, red shrimp, flounder fin, scallop; all excellently complemented each other and was surely satisfying to indulge in!
☞ 𝐀𝐯𝐨𝐜𝐚𝐝𝐨 𝐒𝐨𝐟𝐭 𝐒𝐡𝐞𝐥𝐥 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐒𝐮𝐬𝐡𝐢 𝐑𝐨𝐥𝐥 - 𝐇𝐊$𝟒𝟖/𝟔
Wrapped with crispy soft shell crab, dainty and drool-worthy, topped off with slices of avocado and flying fish roe to enhance its freshness.
☞ 𝐓𝐞𝐦𝐩𝐮𝐫𝐚 𝐒𝐡𝐫𝐢𝐦𝐩 𝐑𝐨𝐥𝐥 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 - 𝐇𝐊$𝟑𝟖/𝟔
Mouthful of satisfaction for those who were obsessed with cheese and crispy tempura shrimp.
☞ 𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧𝐞𝐬𝐞 𝐇𝐞𝐫𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐒𝐮𝐬𝐡𝐢 - 𝐇𝐊$𝟏𝟖/𝟐
Deliciously thick and firm with crisp roes to savor on top of sushi rice.
☞ 𝐔𝐧𝐢 𝐒𝐮𝐬𝐡𝐢 - 𝐇𝐊$𝟐𝟐/𝟏
With its rich, creamy, and buttery texture, the uni was delicately briny and pretty much flawless.
☞ 𝐒𝐚𝐥𝐦𝐨𝐧 𝐑𝐨𝐬𝐞 𝐒𝐮𝐬𝐡𝐢 - 𝐇𝐊$𝟐𝟐/𝟏
Wrapped in thick slices of salmon and topped off with a generous pile of flying fish roe, this eye-pleasing sushi will surely take over the spotlight.
☞ 𝐎𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐓𝐚𝐦𝐚𝐠𝐨 𝐒𝐚𝐥𝐚𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐞𝐬𝐚𝐦𝐞 𝐃𝐫𝐞𝐬𝐬𝐢𝐧𝐠 - 𝐇𝐊$𝟒𝟐
Refreshing combo mixed with tender chicken pieces, onsen tamago, and healthy greens with toothsome dressing.
// 𝐍𝐎 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐫𝐠𝐞 🔝 //
Tuna Sashimi 吞拿魚刺身
Isakichi Don 漁吉特選丼
Avocado Soft Shell Crab Sushi Roll 牛油果軟殼蟹卷
Salmon Rose Sushi 花之戀壽司
Onsen Tamago Salad with Sesame Dressing 溫泉蛋胡麻沙律
Tuna Sashimi 吞拿魚刺身
  • 赤貝刺身
  • Isakichi Don
  • 漁吉特選丼
  • 牛油果軟殼蟹卷
  • Avocado Soft Shell Crab Sushi Roll
  • Tempura Shrimp Roll with Cheese 芝士炸蝦卷
  • 芝士炸蝦卷
  • Japanese Herring Sushi 希靈魚壽司
  • Japanese Herring Sushi
  • 希靈魚壽司
  • Uni Sushi 海膽壽司
  • Uni Sushi
  • 海膽壽司
  • Salmon Rose Sushi
  • 花之戀壽司
  • Onsen Tamago Salad with Sesame Dressing
  • 溫泉蛋胡麻沙律