2022-07-02 127 浏览
如果話旺角打邊爐 相信大家都係諗果幾棟美食之塔上面既餐廳🤭不過隊長B最近搵到個好地方~又寬敞又易搵,就係女人街入面既「滾喜」仲係任食任加雞 坐足2個鐘埋單先$198絕對超值!👍🏻任食雞煲可以揀三重芝士或麻辣口味,麻辣亦有得揀辣度~芝士雞煲好認真,滿滿芝士粒計時5分鐘就食得,個人覺得可以煮夠6-7分鐘,等到鍋底有微微焦香仲正🤪雞件多肉少骨夠嫩滑芝士拉絲夠濃郁 紫洋蔥撈埋食更香口麻辣口味食得辣既建議多辣🤣加埋芫荽同辣椒 過癮呢~比芝士更見入味😋食晒雞件 就可以打湯打邊爐🍲呢度係堅加湯 所以唔會水潦潦因為加左$20 升級安格斯餐所以一黎緊係食牛啦🐮🐮牛肉一啲都唔馬虎 擺盤精美肥瘦均勻 顏色好靚仔而且好有牛味~小食黃金魚皮都唔錯🐟脆卜卜 極有咸蛋味!
如果話旺角打邊爐 相信大家都係諗果幾棟美食之塔上面既餐廳🤭
不過隊長B最近搵到個好地方~
又寬敞又易搵,就係女人街入面既「滾喜」
仲係任食任加雞 坐足2個鐘埋單先$198
絕對超值!👍🏻

任食雞煲可以揀三重芝士或麻辣口味,麻辣亦有得揀辣度~
芝士雞煲好認真,滿滿芝士粒

雞件多肉少骨夠嫩滑
芝士拉絲夠濃郁 紫洋蔥撈埋食更香口

麻辣口味食得辣既建議多辣🤣
加埋芫荽同辣椒 過癮呢~
比芝士更見入味😋

牛肉一啲都唔馬虎 擺盤精美
肥瘦均勻 顏色好靚仔
而且好有牛味~

小食黃金魚皮都唔錯🐟
脆卜卜 極有咸蛋味!

2022-06-27 117 浏览
好耐之前食過呢間都覺得唔錯 今次再戰佢嘅放題🫣性價比都高~ $198起就可以任食雞煲+火鍋,7:00前離座或者9:30後入座仲可以每位-$20~我地揀咗任食高級安格斯就加多$20, 每位$218價錢亦包括飲品任飲~雞煲有芝士同麻辣選擇 可以任加雞 食完芝士再食麻辣又得~先試咗芝士雞煲 用上三種芝士 好香芝士味超邪惡❤️‍🔥 雞件比較大舊 洋蔥索哂芝士味好正!然後再嗌咗麻辣雞煲 可以揀辣度 我地要咗bb辣 麻辣雞煲麻香較重 好惹味 再加上激多芫荽!醬料自己落~食完雞煲後加湯打邊爐~ 火鍋配料都多選擇:肉類、海鮮、蔬菜、麵類任君選擇重點高級安枱斯😍 重牛味 肉質鮮美嫩滑👍🏻

好耐之前食過呢間都覺得唔錯 今次再戰佢嘅放題🫣

我地揀咗任食高級安格斯就加多$20, 每位$218

價錢亦包括飲品任飲

雞煲有芝士同麻辣選擇 可以任加雞 食完芝士再食麻辣又得~

醬料自己落~

重點高級安枱斯😍 重牛味 肉質鮮美嫩滑👍🏻
Greediness is when you get to have chicken pot, then you continue to stuff your face in All You Can Eat hotpot! Here at 滾喜 @rolluphotpot5605 , you get to have a taste of Korean style cheesy chicken pot / Sichuan spicy chicken pot before enjoying my favorite HK style hotpot!Bonus is Unlimited Beer, and their sugar cane juice and other herbal drink is freshly made and served in jars!And yes there is all the standard food you expect to get in a hotpot, fish balls, meat balls, veg, beef, chicken, la

And yes there is all the standard food you expect to get in a hotpot, fish balls, meat balls, veg, beef, chicken, lamb, fish etc, including my favorite chicken testicles!

Two person : $480

滾喜火鍋專門店
地址:旺角 通菜街2A2P,鴻光大厦A座F.G.H地舖

#skinnygirleatslikeafatty #hotpot #chickenpot #hkhotpot #allyoucaneathk #任食 #旺角美食 #旺角 #打邊爐 #火鍋 #任食打邊爐 #任食火鍋 #旺角抵食 #抵食 #啤酒任飲 #任飲啤酒
2022-06-08 548 浏览
又係想打邊爐的時間! 今日竟然去到女人街想體驗一下滿佈美食。 經過這間火鍋店”滾喜”。見他款式不少,亦都清楚列明價錢。亦都有選擇不同的升級可根據自己喜愛的食法。急不及待入去食雞煲及打邊爐。 原來唔止雞喎咁簡單,真的沒有選擇錯。特別是這個三重芝士雞煲,說明 “三重”真是喜歡食芝士的朋友就⋯真係必食!仲要註明免費家雞件!因為原來雞煲可以同芝士一齊食,完全夾到頂點!簡直是滋味無窮,如果鍾意食芝士。就真係一定要試這個芝士雞煲。今次見識過所謂芝士拉絲的食法,芝士融入雞的表面, 但是芝士味浸入雞裏面再一起食的時候,簡直是人生的一大享受。朋友食完這個返尋味,又想再試麻辣雞煲。所以今次盡情地試吓兩種不同口味及食法。太開心啦⋯⋯完全忘記形容一下雞件的肉質,雞的肉質十分鮮味,軟身而不韌銀,而且有雞的味道濃郁。品嚐了雞鍋後,我們開始主打火鍋。其實食完芝士雞同麻辣火鍋後,已經飽了一半。但見到隔籬枱的火鍋食物質素新鮮吸引,所以今次加少少錢升級了安格斯牛。安格斯牛,牛舌和羊肉卷的擺盤十分精美(好有heart),本身已經飽肚了一半。 但見這買盤立即胃口大開。牛色澤鮮明。不是那種冰鮮未融雪,而是剛好的質感。試了它的味

急不及待入去食雞煲及打邊爐。

因為原來雞煲可以同芝士一齊食,完全夾到頂點!
簡直是滋味無窮,如果鍾意食芝士。就真係一定要試這個芝士雞煲

但見這買盤立即胃口大開。牛色澤鮮明。
不是那種冰鮮未融雪,而是剛好的質感。試了它的味道簡直是胃口大開牛味豐富牛汁出眾。牛舌柔軟可口。羊肉比較蘇味重。

可選擇的小食及食物用來配火鍋真的不少。

雞子和海蝦是我的最愛!這兩樣食物質素簡直是無敵
蝦肉新鮮, 雞子大粒兼爆汁。

另外他們亦有免費飲料。最突出就是任飲的自家製的竹蔗茅根水
清甜可口,滋潤! 好適合打邊爐這個配搭。

• 澳洲牛舌
  • 安格斯牛
  • 麻辣雞煲
2022-05-31 238 浏览
好耐冇打過邊爐呀🫕今次去滾喜滾滾佢,基本既雞煲火鍋放題套餐係$198,加多$20就可以升級安格斯牛肉爭$20緊係食好少少啦!而且雞煲都係任食架,食完可以再添!雞煲口味仲有芝士味呀雞煲個麻辣醬汁好惹味,雞件又夠滑又啖啖肉!加入左紫洋蔥好甜,再吸收哂醬汁既精華更加正!!D牛肉無論色澤,脂肪分佈都好靚,牛脂味香!!除左牛肉之外,牛舌同羊肉既味道都唔錯喔!!海蝦都夠新鮮,蝦肉彈牙!總括黎講食物選擇多,質素都幾高呀!!
好耐冇打過邊爐呀🫕

D牛肉無論色澤,脂肪分佈都好靚,牛脂味香!!

除左牛肉之外,牛舌同羊肉既味道都唔錯喔!!

2022-05-31 166 浏览
忙完一日就係食雞煲之時😈呢間嚟咗至少3次,裝修睇落普普通通,但真心好食。重點是任食拉絲無限芝士雞煲 // 麻辣雞煲CP值超高 超級推薦大家去!! 👻今日選了任食高級安格斯套餐 ($208/人)首先選了無限拉絲的芝士雞煲套餐還含60種配料及飲料最吸睛的是芝士跟洋蔥炒得焦香非常滿足(隱藏食譜是等芝士在鍋底形成芝士薄脆!!)之前都試過BB辣的麻辣雞煲,都好過癮🌶️雞塊多肉少骨比例很👌🏻(吃過雞塊小得可憐像咬骨頭的雞煲 非常無趣😑)麻勁香氣十足 不會太辣瞬間暴風式吸入吃完成煲😂配料方面 高級安格斯牛片完全不馬虎塊塊工整平均,有安格斯牛味自家製的響鈴卷跟鹹蛋炸魚皮也很脆口💓香菇貢丸也是我的最愛~飲料選擇以罐裝紙包包裝為主喝了兩罐楊協成的涼茶系列在馬拉西亞製作的清涼爽和台灣的雨前龍井茶很開心發現了隱藏在旺角女人街道的雞煲這個限時兩小時無限火鍋店真的有驚喜!
忙完一日就係食雞煲之時😈
呢間嚟咗至少3次,裝修睇落普普通通,但真心好食。
重點是任食拉絲無限芝士雞煲 // 麻辣雞煲
CP值超高 超級推薦大家去!! 👻
芝士雞煲
今日選了任食高級安格斯套餐 ($208/人)
首先選了無限拉絲的芝士雞煲
套餐還含60種配料及飲料
最吸睛的是芝士跟洋蔥炒得焦香非常滿足
(隱藏食譜是等芝士在鍋底形成芝士薄脆!!)
麻辣雞煲
之前都試過BB辣的麻辣雞煲,都好過癮🌶️
雞塊多肉少骨比例很👌🏻
(吃過雞塊小得可憐像咬骨頭的雞煲 非常無趣😑)
麻勁香氣十足 不會太辣
瞬間暴風式吸入吃完成煲😂
高級安格斯套餐
配料方面 高級安格斯牛片完全不馬虎
塊塊工整平均,有安格斯牛味
響鈴
鹹蛋魚皮
自家製的響鈴卷跟鹹蛋炸魚皮也很脆口💓
香菇貢丸也是我的最愛~
飲品
飲料選擇以罐裝紙包包裝為主
喝了兩罐楊協成的涼茶系列
在馬拉西亞製作的清涼爽
和台灣的雨前龍井茶

很開心發現了隱藏在旺角女人街道的雞煲
這個限時兩小時無限火鍋店真的有驚喜!
醬料
2022-05-30
芝士雞煲
高級安格斯套餐
響鈴
鹹蛋魚皮
飲品
  • 安格斯牛
好耐冇食過雞煲,今日放工就同朋友黎旺角食個打埋邊爐吹下水。揀咗呢間有口碑嘅邊爐店嚟個任食晚餐, 有好多野可以任食,飲品都係任飲,自己出去拎就OK。裝修乾淨簡潔,坐位算夠闊落每位$198起任叫+配料 😎鐘意吃辣🌶 先試咗bb辣✨秘製麻辣雞煲個辣幾正,唔會死辣,又夠麻!上咗枱等幾分鐘就食得,啲雞肉非常入味,仲煮得啱啱好,肉質嫩滑又有肉汁👍喚起食慾第一步!雞件入味唔嚡好香口!(可以無限refill添).❤️三重芝士雞煲個人更愛呢款❤️ 上左之後,會有叔叔幫手撈曬所有雞件同芝士,叔叔會拎個TIMER計時,夠鐘就可以起筷。真的好浓芝士味,拉起哂絲夠晒邪惡!!而且差唔多每一件都係雞髀肉 正👍🏻  味道一流🤤🤤所有雞都好新鮮而且唔會太大舊,而且一定要贊既係冇碎骨,食起黎真係方便好多。雞肉嫩滑,鷄皮就少少燶邊香口。我中意佢有少少燶咁食,比較香口惹味。之後就轉打邊爐,配料我地叫左唔同新鮮蔬菜,呢度真係好適合少人黎食,所有野可以1件件/粒咁叫,少食多滋味又唔會浪費,抵讚!配料有成六十幾種可以寫紙仔選擇!眼闊肚窄嘅我哋唯有精選嚟叫啦🤭首輪一定係食✨安格斯牛 先啦!雪花均勻肥瘦恰到好處!建議焯6-12秒就食得!軟

裝修乾淨簡潔,坐位算夠闊落

每位$198起任叫+配料 😎

鐘意吃辣🌶 先試咗bb辣✨秘製麻辣雞煲

❤️三重芝士雞煲

配料有成六十幾種可以寫紙仔選擇!眼闊肚窄嘅我哋唯有精選嚟叫啦🤭首輪一定係食✨安格斯牛 先啦!雪花均勻肥瘦恰到好處!建議焯6-12秒就食得!軟腍適中!必需追加再追加!呢個價錢食到咁重油脂,又分佈均勻既牛真係好抵✨牛肉味夠重,唔洗點醬都好夠味🤩

之後叫嘅✨海蝦 都好新鮮呀!熟後肉質彈牙無鬆散!最後必推嘅係✨白鱔片 !呢度唔會好似有啲店咁切到薄至透光咁!係有少少厚度嘅😀所以烚後咬落又鮮味又口感紮實!讚!

餐廳嘅鹹蛋黃魚皮做得好出色,  咸香味好重、好香。當小食咁齋食送汽水啤酒真係無敵🤩🤩

仲有汽水啤酒任拎嚟飲!正

總括而言😊人均二百左右可以任食兩個鐘!服務幾好!食物夠新鮮!仲有基本嘅汽水啤酒任拎嚟飲!係CP值高嘅一個選擇👍👍
2022-05-23
等候时间
5 分钟 (堂食)
2022-05-18 198 浏览
好耐冇食過雞煲,今日放工就同朋友黎旺角食個雞煲打埋邊爐吹下水。我地今日揀左高級安格斯$218套餐,有好多野可以任食,飲品都係任飲,自己出去拎就OK。❤️三重芝士雞煲上左雞煲之後,會有叔叔幫手撈曬所有雞件同芝士,叔叔會拎個TIMER計時,夠鐘就可以起筷。所有雞都好新鮮而且唔會太大舊,而且一定要贊既係冇碎骨,食起黎真係方便好多。雞肉嫩滑,鷄皮就少少燶邊香口。另外芝士都非常足料,我中意佢有少少燶咁食,比較香口惹味。之後就轉打邊爐,火鍋配料我地叫左唔同新鮮蔬菜,呢度真係好適合少人黎食,所有野可以1件件/粒咁叫,少食多滋味又唔會浪費,抵讚!主角當然係安格斯肥牛,睇張相都知係新鮮又完整,而且跟足佢指示既話好快熟,牛肉夠嫩滑。最後一定要講既係呢到所有叔叔姨姨都好好態度,會主動行過來問我地加不加湯,又主動過來幫我地拎走點餐紙,全部都好好笑容!😍

用餐时段
2021-12-31 495 浏览
一凍就想烚烚吓係人之常情吧😝😝食得夠飽至夠暖和啦!所以揀咗呢間有口碑嘅邊爐店嚟個任食晚餐(傍晚五點零到已有幾枱食客!到七點左右黄金時段已坐滿好多枱!!)每位$198起任叫雞煲+火鍋配料!我哋upgrade咗$20@要可任點高級安格斯牛肉果個餐😎. 先試咗bb辣✨秘製麻辣雞煲🌶️微微辣好惹味!喚起食慾第一步!雞件入味唔嚡好香口!(可以無限refill添)😉跟住換換口味試埋✨三重芝士雞煲!(個人更愛呢款❤️)香濃芝士煮一陣就變杰身!拉起哂絲夠晒邪惡!!而且味道一流🤤🤤好啦…要留肚食埋火鍋料啦!. 配料有成六十幾種可以寫紙仔選擇!眼闊肚窄嘅我哋唯有精選嚟叫啦🤭首輪一定係食✨安格斯牛 先啦!雪花均勻肥瘦恰到好處!建議焯6-12秒就食得!軟腍適中!必需追加再追加!之後叫嘅✨海蝦 都好新鮮呀!熟後肉質彈牙無鬆散!另外丸類叫咗嘅✨牛筋丸✨海膽丸✨芝心丸 等等等都正常質素!同埋蔬菜類都夠fresh!✨超甜粟米 果然夠清甜!✨皇帝菜 又夠嫩口兼爽脆!(本身想試埋佢哋自家製嘅咸蛋炸魚皮😜但實在太飽唔想食剩嘢都係留番下次!!)最後必推嘅係✨白鱔片 !呢度唔會好似有啲火鍋店咁切到薄至透光咁!係有少少厚度嘅😀所以烚

配料有成六十幾種可以寫紙仔選擇!眼闊肚窄嘅我哋唯有精選嚟叫啦🤭首輪一定係食✨安格斯牛 先啦!雪花均勻肥瘦恰到好處!建議焯6-12秒就食得!軟腍適中!必需追加再追加!之後叫嘅✨海蝦 都好新鮮呀!熟後肉質彈牙無鬆散!另外丸類叫咗嘅✨牛筋丸✨海膽丸✨芝心丸 等等等都正常質素!同埋蔬菜類都夠fresh!✨超甜粟米 果然夠清甜!✨皇帝菜 又夠嫩口兼爽脆!(本身想試埋佢哋自家製嘅咸蛋炸魚皮😜但實在太飽唔想食剩嘢都係留番下次!!)最後必推嘅係✨白鱔片 !呢度唔會好似有啲火鍋店咁切到薄至透光咁!係有少少厚度嘅😀所以烚後咬落又鮮味又口感紮實!讚!
2021-12-23 310 浏览
天氣凍就想食雞煲今日同朋友去咗旺角食滾喜😋我哋揀咗三重芝士雞煲 升級任食高級安格斯餐廳嘅食物種類都好多雞煲一上 見到滿滿嘅芝士就知道好味道果然識落真係好濃嘅芝士味而且雞件本身已經醃好識落好香而且差唔多每一件都係雞髀肉 正👍🏻見佢個芝士雞煲咁好食我哋一於試埋秘制麻辣雞煲由於朋友唔食得辣我哋就叫咗走辣但係一樣都咁惹味雞肉炒得好香 10分出色之後我哋就茄湯轉打邊爐餐廳嘅鹹蛋黃魚皮做得好出色鹹香味十足 而且10分酥脆安格斯肥牛肥瘦適中雪花均勻 牛味十足食落一啲都唔韌👍🏻整體來講 都幾滿意餐廳嘅質素特別推介餐廳嘅雞件!!
天氣凍就想食雞煲

安格斯肥牛肥瘦適中
雪花均勻 牛味十足
食落一啲都唔韌👍🏻

整體來講 都幾滿意餐廳嘅質素
特別推介餐廳嘅雞件!!
2021-12-23 207 浏览
呢到除咗麻辣味,仲有芝士味呀‼️如果唔想二揀一,一次過食晒兩種味道都可以架🤤 因為呢到係連雞都可以無限追加🐔🐔🐔🐔🐥秘制麻辣雞煲🐥個辣幾正,唔會死辣,又夠麻!上咗枱等幾分鐘就食得,啲雞肉非常入味,仲煮得啱啱好,肉質嫩滑又有肉汁👍🐮安格斯牛肉🐮呢個價錢食到咁重油脂,又分佈均勻既牛真係好抵✨牛肉味夠重,唔洗點醬都好夠味🤩👩🏻‍🍳自家製炸響鈴、炸魚皮🐟係任食火鍋少有既自家製‼️非常脆口,好吸味 ,高質過街買好多好多🤤佢仲有咸蛋味炸魚皮, 咸香味好重、好香。當小食咁齋食送汽水啤酒真係無敵🤩🤩

🐥秘制麻辣雞煲🐥

🐮安格斯牛肉🐮

👩🏻‍🍳自家製炸響鈴、炸魚皮🐟
2021-12-12 317 浏览
冬天最岩最係打邊爐今晚就黎個放題之夜🍲呢間邊爐店每位$198起任叫🍗雞煲+火鍋配料!我就吃豪DD 😂upgrade咗$20就可任吃安格斯牛肉🥩鐘意吃辣🌶我當然要叫✨秘製麻辣雞煲🌶️ 雞件入味辣得好惹味!真係令人好有食慾☄️而且雞(可以無限refill添)!🤤🤤食到甘上下就加湯轉火鍋💁‍♀️配料都有成六十幾種可以選擇!一定要食當然係安格斯牛啦!雪花均勻肥瘦恰到好處!吃完一碟又一碟😂✨海蝦都係好新鮮必叫👍另外丸類都係✨牛筋丸✨海膽丸✨芝心丸 等🥚蔬菜類我最鍾意皇帝菜🥬讚仲有汽水啤酒任拎嚟飲!正
冬天最岩最係打邊爐今晚就黎個放題之夜🍲

仲有汽水啤酒任拎嚟飲!正

2021-11-18 546 浏览
喜歡食芝士雞煲同麻辣雞煲,朋友推介雞煲放題,可以一次過滿足洒兩種口味,正裝修乾淨簡潔,坐位算夠闊落每位$198起,雞煲+任食60多款火鍋配料先來朋友最喜愛芝士雞煲,香噴噴濃芝士鋪滿雞上,再用紫洋蔥炒香,雞肉鮮嫩,芝士味太香濃,搶了一點點雞既味道輪到我喜愛麻辣雞煲,遠處已聞到麻辣香味,太喜歡乾身炒法,不太多汁底,可以食出雞既鮮味,今次點了中辣不夠喉既我,下次我可以點大辣再挑戰一下任品可以無限添加,但我還是欣賞店家自家制竹蔗茅根,很清涼,解熱氣既感覺點了幾款火鍋配料肥牛,黑毛豬,響鈴,新鮮海蝦,鹹蛋炸魚皮等等炸魚皮分兩種,竟然有鹹蛋炸魚皮,特別出色新鮮蝦夠大隻,鮮甜新鮮黑毛豬亦出色,豬肉肥膏分布均勻,正整體食乜夠平均水準,以這個價錢確實抵食

裝修乾淨簡潔,坐位算夠闊落

每位$198起,雞煲+任食60多款火鍋配料

點了幾款火鍋配料
肥牛,黑毛豬,響鈴,新鮮海蝦,鹹蛋炸魚皮等等

炸魚皮分兩種,竟然有鹹蛋炸魚皮,特別出色

新鮮蝦夠大隻,鮮甜新鮮

黑毛豬亦出色,豬肉肥膏分布均勻,正

整體食乜夠平均水準,以這個價錢確實抵食

2021-11-15
  • 麻辣雞煲
  • 咸蛋炸魚皮
  • 竹蔗茅根
  • 西班牙黑豚肉
2021-11-11 379 浏览
秋風起,打邊爐無得比😂這天在旺角逛逛後便在女人街開餐,雞煲加火鍋任食,不用想即入內試試。店員先拿來三重芝士雞煲,更預教了計時器⌛️4分鐘,讓芝士從鍋裡慢慢溶掉,變為輕輕拉絲的芝士雞,Amazing👍🏻👍🏻👍🏻 雞件輕輕炒了一下,雞皮香口洋蔥又甜。吃過後換了一鍋清湯打邊爐,先嘗嘗高級安格斯牛肉,牛肉鮮紅靚紋肥瘦適中,入口肉味突出。美國肥牛快熟相對較肥,西班牙黑豚肉爽口無肥筋。海蝦新鮮即叫即上。白鱔片及脆鯇片也切得薄身,容易煮熟有咬口。鵝腸肥美吃完再吃。雞子大大粒,咬開即爆漿。咸蛋炸魚皮頗特別,蛋黃味濃即食又得,滾一滾熱食但又非常脆口😋還有很多很多火鍋料如澳洲牛舌、蒙古羊肉卷、水魷魚、黑椒腸、自家製雲吞及皇帝菜等等…… 飲品也有汽水、茶系、啤酒及竹蓆茅根等飲品,實在太多款式了!
秋風起,打邊爐無得比😂這天在旺角逛逛後便在女人街開餐,雞煲火鍋任食,不用想即入內試試。
美國肥牛快熟相對較肥,西班牙黑豚肉爽口無肥筋。
鵝腸肥美吃完再吃。雞子大大粒,咬開即爆漿。
飲品也有汽水、茶系、啤酒及竹蓆茅根等飲品,實在太多款式了!
  • 頂級安格斯
  • 咸蛋炸魚皮
2021-10-28 476 浏览
今晚同friend去旺角食雞煲火鍋放題,呢間餐廳嘅放題好特別,一次可以試足兩款口味,分別係芝士雞煲同少少辣麻辣雞煲。如果升級任食高級安格斯牛打埋邊爐,每位$208,超級抵啊。芝士雞煲芝士味濃郁,芝士仲可以拉成絲狀添,少少辣雞煲俾我想像中好,雞份量10足,雞件浸淫係預先調製好的配料中恰到好處。食完個雞煲之後,仲接加湯落去雞煲直接打邊爐,確保原汁原味,加分啊。火鍋方面,我地叫左平時打邊爐必選配料,即係安格斯牛肉、響鈴、娃娃菜。安格斯牛肉相當新鮮,蔬菜類鮮甜可口,總括而言呢餐真係相當物超所值,每人大約兩百幾蚊,就可以一次滿足三個願望,堪稱係一場味覺盛宴。

2021-10-25