餐厅: 湯加 (天澤商場)
资讯:

2022-09-14 461 浏览
湯加一家吃湯飯的連鎖專門店。這裡的湯飯都可以自選組合。自選套餐。 將飯放湯就可以當泡飯吃,米飯可選擇白飯、三色飯或藜麥飯,豆腐嫩滑,湯清甜,三色飯有口感。仲配熱飲。
湯加一家吃湯飯的連鎖專門店。
這裡的湯飯都可以自選組合。
自選套餐。
仲配熱飲。

2021-11-29 424 浏览
今日去咗附近會所打羽毛球 嗰邊冇乜餐廳 但下午茶又想食 於是選擇咗湯加 不嬲有食開佢哋嘅午飯 覺得都唔錯冇乜味精 今次第一次試佢嘅下午茶 不過份量都好大 而且個炸雞髀炸得好入味 外脆內軟 薯條份量亦好足 加埋杯嘢飲食情晚飯都唔使多食 總括嚟講好唔錯
2021-09-26 272 浏览
冇咩大家都唔好黎。我番工前自己一個入黎餐廳食, 一踩入餐廳完全冇人招呼都算, 入到去行咗一圈冇位。我行咗一圈都冇人招呼我🙄🙄 行完一圈見到收銀呀姐幫人落緊單, 等佢落完我問佢係咪要落咗order先坐低, 佢又話坐低先。好在咁岩有個呀叔食完野, 主動讓位比我,我先埋去坐, 唔係職員招呼我。好啦坐低咗, 要叫呀姐埋黎先識幫我執枱。執完台叫野食都順利嘅。但發現, 水都唔比杯黎, 紙巾又冇。原來要自己出去拎🙄 我自己一個人食飯, 又要戴番個口罩出去拎, 又要我拎埋自己啲野出去拎水拎紙巾🙄 (咁岩我又坐門口位, 驚人順手就偷野,追都追唔番,焗住要拎哂電話銀包就係為咗去自己為自己倒杯水🙄) 好啦, 要自己拎水都算啦, 杯都唔比隻黎, “針”乜水?! 本身個呀姐要我自己出去“針”水我已經反哂白眼, 出到去仲要杯都冇隻,真係“針”條鐵咩🙄 叫先識拎杯出黎, 我就企咗係餐廳中間唔上唔落咁勁尷尬咁等佢拎杯比我, 幾經辛苦先“針”好杯水拎埋紙巾番位🙄 服務差過快餐店🙄再講食物, 真係, 唔講咁多, 大x樂大x活都好食過佢多多聲,完。冇咩大家都唔好黎。
冇咩大家都唔好黎。
冇咩大家都唔好黎。
2021-07-01 296 浏览
千祈唔好去天澤嗰間 🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️食下食下突然發現有蚊既屍體,再揾下連好似螞蟻既屍體都有,已經食唔落!!!😠😠😠🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬真係令人 毛骨悚然🤯🤯🤢🤢真心黑人問號囉🤯🤯🙄🙄🙄🙄🙄唔會再去,都唔知下次會有咩🤯🤢🤢🤢仲有啲華田呀, 都唔知有冇落粉㗎, 又如淡而無味!!!!!🙄🙄🙄🙄🙄🙄仲有佢個個自助斟水機凍水個個永遠係壞既,次次都 感應唔到,一係就要撳勁耐,啲水又流得勁慢🤬🤬🤬🤯, 斟杯水啫,都咁麻煩🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
真係令人 毛骨悚然🤯🤯🤢🤢
真心黑人問號囉🤯🤯🙄🙄🙄🙄🙄
唔會再去,都唔知下次會有咩🤯🤢🤢🤢

2021-07-01
用餐时段
2021-06-08 216 浏览
這間鋪開始到現在只到過一次,最近發現有酸菜深海魚外賣,所以叫黎試下,但回家發现只得半碗,魚係碎嘅鞋嘅紐嘅,娃娃菜只有幾條,無木耳。這個質素根本對不起這價錢,這食市不會再幫襯,
2019-04-22 1047 浏览
晚上9時多找地方吃晚餐,這家十點半才關門,想也不用想就進去了。晚市剛過最繁忙時段,店鋪人不多,兩位樓面忙於收拾鋪面。隨便找了一個卡位坐下,沒留意桌子很髒,桌上還有些食物碎屑,一不為意就黏到手上,很嘔心,旁邊桌子也堆滿用過的餐具,明顯是人手不足。點了兩個套餐速戰速決。雞松茸竹絲雞湯飯調味不錯,上桌也熱騰騰的,可惜太油,看到面層厚厚的油都不敢喝太多湯。薑絲豬膶湯米線,米線看起來有點黏亂糟糟的,但加湯後其實味道不錯,湯底有薑味,豬膶沒腥味質感也爽爽的。凍檸茶茶底不錯檸檬也多。其實食物以是不錯的,只是衛生情況令人大扣印象分。

其實食物以是不錯的,只是衛生情況令人大扣印象分。
2019-04-21