2018-12-01
超級負評今早10:24時一家四口2大2細,去到門口見冇人排隊,但係又冇人招呼,咪入去禮貌地攞位,點知一入去都未開聲,就有個女人就大聲呼喝:「未攞位就同我出返去」我邊行邊答:「唔好意思!」出到門口個女人跟住出嚟問:「幾多位」我:「四位吖唔該!」個女人:「未有位就攞住張飛先啦!仲有唔好企喺度阻L住,行L埋一邊啦!」(其實佢係咪講緊粗口?當時門口完全冇人排隊,而且我係企緊喺攞飛嘅位置,而家人就企咗遠離鋪面嘅地方!根本就完全唔阻住佢)當時我肯定我絕對冇發火,而且冷靜同佢講:「都係唔洗喇,麻煩您!」(主要原因,有兩個小朋友企喺度望住,冇理由咁冇品發火🤦🏻♂️)點知個女人答:「混吉就咪死L埋嚟啦!」(第一次我以為佢唔係講粗口,點知第二次我聽清楚,就肯定之前都係一直講緊粗口!)🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️唯有好冇癮又奈佢唔何咁樣離開!🤦🏻♂️🙇🏻♂️🤦🏻♂️🙇🏻♂️🙏🏻鬼叫我地食客要求佢攞嘢食咩,態度唔好都冇辦法,唯有唔幫襯!🤦🏻♂️,不過真心唔會再去呢一間連鎖店!!!