我同朋友兩個午餐去左呢間餐廳,點左午餐小食&兩杯泰式玫瑰奶茶。但係午餐之後我哋都個肚勁痛,又屙又嘔我哋午餐係分開各自食嘅,但係都叫埋同一杯奶茶,所以應該係杯奶茶出問題,因為我哋飲完都出事,不斷搞肚痛&放屁。。。。。。逼住即刻要返屋企總括嚟講返到屋企之後我不斷飲水飲咗5支水,總共屙咗幾次,嘔咗10幾次,跟住先叫好返啲。。。。。總之對呢間嘢非常之失望。。。。好驚食完下次會腸胃炎,以後唔會再去。。。。。

2023-06-23 301 浏览
整體感覺侍應不太友善1. 叫左四分餐,有漏單情況, 有漏單其實唔緊要,但好似我錯咁話 “落左四分呀”,但黎得三分呢,然後問我地叫左咩2. 侍應抹檯時將隔離檯嘅牙籤飛到我們檯上,我地麻煩佢抹走佢,一句唔好意思都無,反而好似我地麻煩到佢咁3. 比錢時,想比卡,亦本身都有呢個選擇,但職員就問有無其他比錢方法,因為卡會收佢地charge,呢個我都明,咁不如一開始唔好比客人有得比卡嘅選項,依家好似我想比卡又係我錯咁食物質素一般,還好,份量都係一般真係無回頭,sorry~
整體感覺侍應不太友善

食物質素
一般,還好,份量都係一般

真係無回頭,sorry~