5天前
權記—位於堅尼地城街市嘅大排檔💖風味十足🪄次次都見到一大班人打完波就黎食餐勁嘅😽今次叫左四款彩色😋黑椒牛仔骨🐮上檯已經超級香🤩,一樣每一次都係質素保證之選🌟黑椒味夠惹味但又唔會搶牛肉本身嘅鮮味😻每啖牛仔骨都係外焦內嫩😳咬落又帶少少骨香😽絕對係白飯殺手🥩🍚蝦醬通菜炒牛肉🐮🥗蝦醬鹹香掛滿每條通菜,夠晒惹味🫶🏻牛肉滑嫩😋帶微微蝦醬同蒜香😛兩樣配埋冇得輸❤️🔥齋食或者送飯都好滿足,食到停唔到口😋炸子雞🐔 雞皮金黃香脆🤩雞肉一啲都唔柴🫶🏻 肉質嫩滑多汁,仲有搭配脆卜卜嘅蝦片🙂↔️五顏六色咁🥳唔知食🉐仲打卡able🉐👏🏻唔怪得咁多檯都叫啦😆梅菜蒸鯇魚🐠係我每次黎食必叫😳好足料💕份量咁大先$78🙀絕對係性價比最高之選🌟 鯇魚肉質鮮嫩😻入口即化完全無腥味😽每啖都感受到魚本身鮮甜🩵 梅菜鹹香開胃🤩吸晒魚油之餘又唔會蓋過魚味😆送上檯熱辣辣果陣,最好味一定係用佢比嘅鐵羹食🫶🏻超級滋味🪄