2022-05-31
香港人梗係支持香港製造既野食喇🥳今日放工後同屋企人係九龍灣行街 順便去呢間 樂園魚蛋專家食個快晚餐☺️☺️我叫左四寶丸河 🤗四丸包左 魚蛋 魚片頭 魚皮餃 墨魚丸 各有2大舊 魚蛋的確係幾彈牙爽口! ☺️河粉中規中矩 不過河粉份量幾多下😬屋企人則點了 牛腩粗麵 🤭啲牛腩好腍 且夾雜左啲肥肉油 好邪惡😈但好易入口 岩哂我口味!湯低好濃郁 係潮洲粉麵既風味😁😁野飲就叫左 熱檸蜜🍯🐝 加 凍檸賓 🍋🍸食完正餐正好飲番啲野解下渴因為我好口痕想食啲熱氣野 所以揀小食方面 我地叫左 酥炸雲吞 共有2舊 炸得幾酥脆既 !另外 我地叫左炸蝦餅 都係2舊 同屋企人一人一舊岩岩好☺️ 個蝦餅都算彈牙 加埋泰式甜酸醬 好開胃可口🤗間鋪頭好方便就腳 且落完單好快就有得食! 岩哂工作繁忙既人呀😁😁