2025-06-04
樂凱撒係荃新天地5月30日正式開業🎊,之前已經聽朋友特登去深圳食,依家終於唔使返大陸可以食到,即刻去試下,都幾爆場幾多人排隊。氣氛好好,打卡仲送蛇皮袋,消費仲送刮刮咭,有機會會贏取榴槤黃金🏆🏅🍕真果肉榴槤三劍客披薩榴槤肉真係落足料,多過一半都係榴槤芝士,好滿足,食到一絲絲果肉纖維。餅底夠薄同脆,雙重口感。🐔法式現烤三黃雞用廣東嘅三黃雞,雞肉嫩滑,皮又烤得香脆 ,咬開仲有豐富肉汁。🍣 蒲燒鰻魚披薩呢個有驚喜!鰻魚照燒汁調得啱啱好,又唔會有腥味,配Pizza有新意。🍝經典肉醬意粉 即叫即焗,性價比又高。上面有滿滿嘅芝士,肉醬都好惹味。🥗牛油果雞肉藜麥沙律材料新鮮,牛油果同埋雞肉嘅份量都好多,接近我一隻手掌,仲有藜麥同埋沙律,健身減肥一流!🥑 開心果牛油果奶昔真材實料,飲得出係用新鮮牛油果配鮮奶打出嚟,好清新,滿滿Omega3優質脂肪 。🥭 樂滿滿楊枝甘露唔好睇佢普普通通,我覺得都好正好好飲,好甜嘅芒果果香。
🍕真果肉榴槤三劍客披薩
🐔法式現烤三黃雞
🍣 蒲燒鰻魚披薩
🍝經典肉醬意粉
即叫即焗,性價比又高。上面有滿滿嘅芝士,肉醬都好惹味。
🥗牛油果雞肉藜麥沙律
🥑 開心果牛油果奶昔
🥭 樂滿滿楊枝甘露
唔好睇佢普普通通,我覺得都好正好好飲,好甜嘅芒果果香。