2025-08-08
又怕回唔到本又想放題咁食, 朋友推介我黎東京街, 本身以為得外賣店, 原來有堂食?台同台之間距離好近, 基本上都聽到隔離台傾咩成間鋪都走日本風, 又燈籠又SAKE 幾有FEEL~前菜:三文魚刺身(68$)+芒果沙律 (48$)海量沙律醬有小小震攝眼球, 好似完全唔怕蝕俾你相當大方, 味道正正常常, 芒果同青瓜絲都清甜刺身好好好好好厚切, 放入口油脂大爆發, 真係2舊已經ko .散叫sushi:三文魚腩 (11$/件) ; 海膽 (35$/件) ; 花之戀 (16$/件) ; 油甘魚 (13$ 件)串燒小試牛舌 (28$), 想留返quota 俾鎮店寶盒熱辣辣上台, 唔算特別厚切 BUT 爽口唔韌, 重點有牛味雜錦寶盒 B – 128$(芝麻八爪魚 ; 溏心蛋+ 冷烏冬; 刺身有帶子&油甘魚; 壽司有三文魚; 甜蝦; 鰻魚; 加州卷)仲有甜品日本大福一枚+跟餐DRINK, 食完絕對係happy ending lol食材好新鮮, 深信小店係好有heart由外賣做到堂食. 平民價錢滿足到放題慾望, 唔怪得全場滿座!埋單喪食加埋4百幾, 高質素我地覺得推推推推 0 肉痛放題式咁eat!
台同台之間距離好近, 基本上都聽到隔離台傾咩
成間鋪都走日本風, 又燈籠又SAKE 幾有FEEL~
前菜:三文魚刺身(68$)+芒果沙律 (48$)
串燒小試牛舌 (28$), 想留返quota 俾鎮店寶盒
熱辣辣上台, 唔算特別厚切 BUT 爽口唔韌, 重點有牛味
雜錦寶盒 B – 128$
食材好新鮮, 深信小店係好有heart由外賣做到堂食.
平民價錢滿足到放題慾望, 唔怪得全場滿座!