2025-06-17
日式叉燒拉麵 $78 +$8套餐(連一杯飲品)-裡面有三塊叉燒,每塊都好厚同好大塊🤣🤣🤣拉麵食落好彈牙同有質感‼️份量十足,呢碗絕對係水準之內~🥹🥹北海道雪花肥牛鍋 Beef Hot Pot $108-湯底飲落好香濃!肥牛滿佈成碗嘢🤣🤣肉質鮮嫩且順滑!🤣生蛋黃仲大大粒,外觀好亮澤,食落口嘅蛋漿味道好醇厚~豆腐大舊,口感仲好嫩🥹🥹呢道菜超推介!一人什錦寶盒C $158 +$8套餐(連一杯飲品)(愛爾蘭生蠔、三文魚刺身、油甘魚刺身、油甘魚刺身、吞拿魚刺身、帶子魚籽壽司、日式煎餃、日本大福、玉子燒)-呢碟就除左刺身同生蠔相對冇咁出色之外🤨其他食落口感都不錯~自己幾鍾意呢碟食生蝦,而帶子魚籽壽司嘅肉幾嫩!煎餃外皮都幾脆!不過以一人餐仲可以附白飯黎講係一個幾豐盛嘅體驗🤣🤣~🟰💰盛惠$449(*已包括加一)😜人均二百頭食到咁多嘢同都幾飽🤣價錢黎講覺得都OK,環境幾企理、舒適😆😆
北海道雪花肥牛鍋 Beef Hot Pot $108
一人什錦寶盒C $158 +$8套餐(連一杯飲品)
🟰💰盛惠$449(*已包括加一)😜