2018-01-23 1032 浏览
早排已經試下呢間米線Lunch hour 特登同同事行過泥飯市好多客 好彩唔洗等位坐低以為係阿姐落單原來台面有餐單自己劃中午有米線 鐵板炒 同埋常餐供應同事叫左乾炒牛河 蒜香雞排麵自己就想食米線清湯 酸辣 麻辣 三種辣度有得揀大中小要左中辣既酸辣餸既款都算多連豬紅豬大腸都有唔知以為食緊車仔面加杯檸茶36蚊埋單觀塘區都算平價米線好Q 湯底好濃郁豬大腸夠淋 無怪味雞翼都好入味我覺得幾好食同事食炒粉麵都覺得ok如果唔嫌遠 呢度都可以再幫襯下次再試下佢地既炒粉麵先正!
早排已經試下呢間米線

• 乾炒牛河
  • 凍咖啡
  • 蒜香雞排麵
2018-01-19 407 浏览
半日繁忙既工作,梗係要去醫下肚同事話我知宜安街街市有好食米線🍜🍜即刻就去試食番1碗😋😋😋25蚊連1餸叫左3餸同凍奶茶埋單都係40蚊,唔算貴💰💰午市都好多人,好彩都唔洗等位落左單唔洗1分鐘,杯飲品好快就上飲2啖凍奶茶,order好快就做好阿姨一放低碗米線就有好香既花椒味🤤🤤米線夠彈牙,同埋好大碗,就算叫1餸都夠飽再試湯底 唔同於出面街食既味精湯🤮味道係用新鮮豬骨煲既湯底夾埋麻辣味道 (Order左麻辣既中辣)配菜都仲有炸醫送😲真係幾好食,米線控必試既一間食到一半發現自己無帶紙巾🤧阿姨好細心咁話有紙巾供應真係估唔到小小既一間鋪頭做到咁足我都要特登開Ac讚下😍😍😍以後有時間都會去繼續幫襯
半日繁忙既工作,梗係要去醫下肚
同事話我知
宜安街街市有好食米線🍜🍜
即刻就去試食番1碗😋😋😋
25蚊連1餸
叫左3餸同凍奶茶
埋單都係40蚊,唔算貴💰💰

午市都好多人,好彩都唔洗等位
落左單唔洗1分鐘,杯飲品好快就上
飲2啖凍奶茶,order好快就做好

阿姨一放低碗米線就有好香既花椒味🤤🤤
米線夠彈牙,同埋好大碗,就算叫1餸都夠飽
再試湯底 唔同於出面街食既味精湯🤮
味道係用新鮮豬骨煲既湯底
夾埋麻辣味道 (Order左麻辣既中辣)
配菜都仲有炸醫送😲
真係幾好食,米線控必試既一間

食到一半發現自己無帶紙巾🤧
凍奶茶
  • 麻辣米線
1K
2015-09-30 705 浏览
因為要看醫生,但又未夠鐘,所以在附近的餐廳坐下,享受一下輕便的早餐,也是很久沒有品嚐的奶醬多。剛剛烤好的多士熱黱黱的,帶一點甜味。加上奶油及花生醬,真是一個美味的早餐。不用太胞,就是可以在一個早上叫人醒起來。不錯。
奶醬多
2015-09-20
$18 (早餐)