2025-06-13
🇯🇵我地好鍾意去日本🗾仲特別喜歡食日本拉麵添🍜我之前已經bookmark低呢間係鹿兒島好有人氣嘅拉麵🍜今日放左學☯️終於有時間黎試吓喇🥳📍餐廳裝修都充滿住濃濃嘅日本拉麵店嘅味道👅今日我哋仲可以坐吧枱位置💯睇住師傅做麵添🥢🍗胡麻醬燒雞腿拌麵:叫左呢石碗香港限定嘅拌麵🍜麵嘅質地好爽口👍日本鷄肉真係無得輸💯 燒雞腿好滑份量又多✅我再加埋有益又爽脆嘅木耳🥢好好味🤤🐣九州香蔥唐揚雞白湯麵:湯庇好濃又無味精🥢呷一啖湯🔥雞白湯香濃順滑✅飲落口口感細緻綿密💯唐揚雞好香脆🔥仲有兩大件添🥢追加埋兩大片紫菜❤️yummy yummy🥳🍥鹿兒島月揚庵魚餅:必食小食🥢呢個鹿兒島月揚庵魚餅有三個味道👅有芝士味🧀原味❤️同埋蔬菜味🥬三個味道都好食😋我個人特別喜歡有口感嘅蔬菜口味😋🫛牛油胡椒秋葵:叫個蔬菜小食🥬估唔到呢度嘅秋葵會咁大條👍入口爽脆🔥好喜歡呢😍🐇兔仔甜品:QQ嘅布甸兔仔🐇味道又香又滑✅兔仔下面仲坐住好多正方型嘅啫喱粒粒🈵賣相好一流💯人人見到都會心心眼呀😍🍵神戶茶房凍綠茶:係真實旡綠茶味🍵味道甘醇又清爽😋綠茶控滿意👍☕️神戶茶房凍烏龍茶:口感順滑✅香氣優雅🈵呢罐烏龍茶唔錯呀🥳