呢间保留传统且新潮,有埋吸油烟机令你烧得安心又开心佢有铁板&火锅同一张台上,可以同时间烧肉&火锅座位都好宽敞、舒服,我两人个坐卡位,正!叫左个SS1牛肉二人餐(超丰富又有烧肉又有部队锅)有6样前菜:沙律、泡菜、海苔、洋葱、芽菜、生菜(全部都可以refill)铁板烧仲有埋烧鸡蛋(中间夹住泡菜碎,更有味道)P.S. 啲鸡蛋烧左一阵就要食,唔好等到最後先食,如果唔系会烧到乾硬晒包含:特级霜降牛肉100g、秘制牛肋排120g、LA牛肋骨120g、特选韩式杂锦拼盘、新麻蒲部队锅🔶LA牛肋骨120g:肉质松软,加上腌了秘制酱汁,更加美味🔶特级霜降牛肉100g、秘制牛肋排120g-肥瘦适中,油脂分布非常好,令食落既口感更佳烧完就咁食又得,夹生菜又得,好味到停唔到口-个牛肋排就普通,比较多脂肪,是已经剪好一旧旧,我个人觉得剪得太细旧、太碎,令烧完缩到劲细🔶特选韩式杂锦拼盘(年糕、蘑菇、猪肉香肠、大虾)我个虾同条肠去左烧,其他个啲倒晒落去部队锅因为怕烧到太乾/燶,效果十分好,吸晒部队锅汤汁🔶新麻蒲部队锅:估唔到个部队锅都有几片牛肉,好味😋最後连啲菇、生菜全部倒晒落个锅滚熟佢,好入味
呢间保留传统且新潮,有埋吸油烟机令你烧得安心又开心
佢有铁板&火锅同一张台上,可以同时间烧肉&火锅
座位都好宽敞、舒服,我两人个坐卡位,正!
叫左个SS1牛肉二人餐(超丰富又有烧肉又有部队锅)

铁板烧仲有埋烧鸡蛋(中间夹住泡菜碎,更有味道)

🔶LA牛肋骨120g:肉质松软,加上腌了秘制酱汁,更加美味

🔶特级霜降牛肉100g、秘制牛肋排120g
-肥瘦适中,油脂分布非常好,令食落既口感更佳
烧完就咁食又得,夹生菜又得,好味到停唔到口

🔶特选韩式杂锦拼盘(年糕、蘑菇、猪肉香肠、大虾)
我个虾同条肠去左烧,其他个啲倒晒落去部队锅
因为怕烧到太乾/燶,效果十分好,吸晒部队锅汤汁

🔶新麻蒲部队锅:估唔到个部队锅都有几片牛肉,好味😋

最後连啲菇、生菜全部倒晒落个锅滚熟佢,好入味

2019-10-04 2328 浏览
甚少香港食韩烧,更加唔会上嚟写食评, 但总有例外时候。(继上次石头烤肉外)呢幢商业大厦差呢间未试过,所以同朋友决定食呢间。搭见呢个牌都几吸引, $168任食指定肉,都不错,不过要预早一日约。拜拜👋👋一入去有oppa 招呼我地 (似老板),佢啲广东话好得意😍😍😍 餐牌都未睇完,未决定食咩就有店员送前菜,我地以为上错枱,因为我地咩都未嗌同禁多禁大碟😂😂😂好少店有凉伴洋葱,食落唔太生辣;至於个沙律超特别!!!(佢用黑芝麻酱!!!而且唔会落太多,好特别都好好味)最後点左烤肉达人,有猪有牛炉边蛋任添,但我地冇加添,因为太饱😓😓右边猪;左边牛。我地决定食猪先!呢间餐厅好sell 猪护心肉,(第二个洋葱入面果堆),(猪的横膈膜和肝之间的肉,每只猪只有约200~300克),都几浓味 (少少似猪肝)同有咬口👍(呢个应该五花肉) 佢啲肉好juicy ,不错不错。平时我锺意食牛多啲,不过呢度就猪肉较优胜,因为呢度啲猪肉冇牛肉落禁多腌料,所以唔会太重酱料味,同埋有烤肉高手 (朋友),煎得香脆好味😋😋其实牛都好食,前一张相左下角就应该系霜降牛肉,啲纹都几靓同食落有油脂,但又唔会太漏私隐度都几高,坐得好舒服同较

呢幢商业大厦差呢间未试过,所以同朋友决定食呢间。

最後点左烤肉达人,有猪有牛

炉边蛋任添,但我地冇加添,因为太饱😓😓

右边猪;左边牛。

私隐度都几高,坐得好舒服同较阔,唔怕嘈到其他人。

(本身想点呢个,但要9:00後先有)

呢张纸好邪恶,安慰自己一次半次食多啲肉都冇所谓🤣🤣

俾我见到午餐餐牌!仲要三送一,可以再黎🤣🤣

返到屋企又唔觉身上有一大阵韩烧味,抽气抽得好👍👍
2019-08-18 2293 浏览
呢日同旧同事系铜记做完义工,当然要食餐好慰劳下自己。旧同事之前黎过,赞呢度d牛肉好正,卡位够多,坐得舒适,无一大阵油烟味。黎度发现环境果然舒适,装修新潮,楼底够高。过左午饭时间,无爆场,食得更加宁静舒服。先黎前菜。呢度既前菜一d都吾hea,有成5碟:泡菜、云耳、洋葱、青瓜和沙律。泡菜酸度同辣度都较低,白菜爽口,几岩我口味。云耳同用醋黎调味,食完醒神开胃。沙律吾讲以为系一道菜,因为材料好丰富卖相精致,而且份量吾少。d菜洗得好乾净,切到一口一啖咁,加埋少少沙律酱同醋,胃口大增。既然牛肉讲到咁正,我地就决定拣呢个夏日三食套餐,包左:霜降牛肉、牛肋排、牛仔骨、翠玉瓜、鲜冬菇和鸡髀菇。落单後,侍应就9秒9放网放蛋浆,高效率!吾洗5分钟,夏日三食套餐到。实物同照片9成相似,绝无欺场。我特别欣赏霜降牛肉,因为油脂分布均匀,与瘦肉搭配得非常匀称,食上去感觉柔润、鲜嫩、易嚼易咽,口感非常好。呢个海鲜葱煎饼份量充足,海鲜配菜份量同粉浆比例恰好,吾会好似食酒楼既海鲜薄撑咁,食粉多。将煎饼同牛肉包住生菜黎食,口感更丰富,又吾会抢走牛肉既鲜味。呢度仲有好有创意既韩牛蛋糕,帮食牛兽寿星庆祝生日就一定吾可以错过!估

黎度发现环境果然舒适,装修新潮,楼底够高。
过左午饭时间,无爆场,食得更加宁静舒服。

先黎前菜。

泡菜酸度同辣度都较低,白菜爽口,几岩我口味。

云耳同用醋黎调味,食完醒神开胃。

落单後,侍应就9秒9放网放蛋浆,高效率!

吾洗5分钟,夏日三食套餐到。实物同照片9成相似,绝无欺场。

估吾到呢度仲有韩国大热既雪花冰提供,下次一定会试。

• 水原霜降牛肉
朋友介绍我食一间韩国菜,佢话可以一边食烧肉,一边打边卢,又有番咁上下质素,所以同老婆两个人去试试。入到店内,好大间,所以等一阵就有位啦,我地order左二人牛肉套餐,特级霜降牛肉,秘制牛肋骨,LA牛肋骨,特选韩式杂锦拼盘(有大虾,香肠,蘑菇,年糕),还有一个新麻蒲部队锅用黎打边卢👍🏻。除以上咁多野食之外,还有前菜沙律等等太多野食啦🤩。先食烧肉先,霜降牛肉好味,卖相又靓,但估唔到秘制牛肋骨仲好味,可能腌肉腌得好味,所以烧肉香,口感正。烧大虾新鲜,正👍🏻👍🏻。烧肉就黎食完,系时间开卢sabusabu😊,有部分午餐肉用黎烧,另一部分用黎打边卢😊两食,还有韩国嘅面真系特别好食,弹牙之余口感又好,满足,抱住个肚走。好饱😋
  • 烤肉
2020-01-05 23 浏览
冬天除左打边炉同烧野食,最好就梗系食韩烧,除左暖笠笠,又唔洗怕有成身油烟味呢间响铜锣湾闹巿既韩烧店,店内完全唔觉得有油烟味,装饰简约而整齐,而且地板都冇滑既感觉。我同朋友叫左一份牛肉午巿套餐,秘制猪皮,牛护心肉同埋蓝天柠檬汽水。我地叫完食物,站员立刻为我地奉上沙律同前菜,新鲜既蔬菜加上沙律酱汁,口感清新,仲有经腌制过既海苔同泡菜,海苔味道甜甜酸酸,非常开胃,泡菜亦唔太辣,非常适合唔食得辣,但又心郁郁想试食既你。拣咗个有牛肉同猪肉嘅套餐,一次过可以满足晒我两个愿望,肉类都腌制过,唔需要点任何酱汁已经好够味。套餐亦唔会只着重於肉类,店舖都提供左三款菇类比客,可以做到均衡既配搭。牛肋排肉质结实,肉会同筋位连住,所以非常有咬口。之於秘制猪皮,呢个就真系值得一试猪皮经铁板慢火烤熟都依然弹牙,而且咬落充满胶质再配以少少麻粉食用,非常一流。饮品蓝天柠檬梳打,柠檬味清新又唔会太甜,食完咁多油腻野食,饮返一杯就最好喇。基本上餐厅在食物,服务同环境都在水准之上,而且价钱大众化,下次经过一定要去试下。
冬天除左打边炉同烧野食,
最好就梗系食韩烧,
除左暖笠笠,又唔洗怕有成身油烟味

呢间响铜锣湾闹巿既韩烧店,
店内完全唔觉得有油烟味,
装饰简约而整齐,
而且地板都冇滑既感觉。

我地叫完食物,站员立刻为我地奉上沙律同前菜,
新鲜既蔬菜加上沙律酱汁,
口感清新,
仲有经腌制过既海苔同泡菜,
海苔味道甜甜酸酸,
非常开胃,
泡菜亦唔太辣,非常适合唔食得辣,
但又心郁郁想试食既你。

拣咗个有牛肉同猪肉嘅套餐,
一次过可以满足晒我两个愿望,
肉类都腌制过,唔需要点任何酱汁已经好够味。
套餐亦唔会只着重於肉类,
店舖都提供左三款菇类比客,
可以做到均衡既配搭。

牛肋排肉质结实,
肉会同筋位连住,
所以非常有咬口。

之於秘制猪皮,
呢个就真系值得一试
猪皮经铁板慢火烤熟都依然弹牙,
而且咬落充满胶质

再配以少少麻粉食用,
非常一流。

饮品蓝天柠檬梳打,
柠檬味清新又唔会太甜,
食完咁多油腻野食,
饮返一杯就最好喇。

基本上餐厅在食物,服务同环境都在水准之上,
而且价钱大众化,
下次经过一定要去试下。
The more I come to this place the more I love it. It’s got so many unlimited refill sides/add-ons that you can view it as an all-you-can-eat type meal. All we got was the self-grilled BBQ pork combo set $85 and the kalbi tang $72, both were quite good. Blue lemonade drink, rice, sizable western salad, bean sprout and onion mix included. Standout tho is the completely unlimited banchan and kimchee egg custard (which congeals and forms on the edge of the grill). I mean, that’s huge for a $70/$80 l

Standout tho is the completely unlimited banchan and kimchee egg custard (which congeals and forms on the edge of the grill). I mean, that’s huge for a $70/$80 lunch. You can just load up on the banchan and egg indefinitely. Although maybe they would put a stop to that after awhile

Shin Mapo is just a good, cool place for Korean. Great deal

Taste - The banchan tasted really fresh and well-seasoned. The kimchee egg custard was also good, esp after all the meat drippings seeped into it during the cooking process. The meats were well-marinated, with a high meat-to-fat content, visibly fresh, and just really tasty hot off the grill. Just a high-quality KBBQ experience.
Pork  grill
Unlimited  banchan
Salad
  • Self  grilled  pork  set
2020-01-02 31 浏览
平时返工放饭时间赶头赶命 难得今日放假 一於叹番个休闲午餐 唔受时间约束 一边烧肉 一边慢慢食午市套餐选择多样化 有韩式烧烤,热辣辣嘅汤拉面,韩式炒饭/汤饭/石头锅饭...所有套餐买三送一 部分仲会跟白饭及饮品一杯除咗午市套餐之外 仲有单点食物提供 烤肉有多种款式 猪,牛,羊,鸡全部有齐 仲有海鲜类提供落完单之後职员随即送上大量韩式餐前小食 有清新嘅沙律菜,腌制过的洋葱,辣泡菜,芽菜,昆布 全部味道正宗 酸酸味味好开胃牛/猪肉套餐$122护心肉80g+牛助排80g+杂锦菌类护心肉烧香後 油份不多 肉质爽滑弹牙 是餐厅的招牌肉类 (必食)用生菜包住一齐食别有一番风味 一来可以吃得更健康 二来可以消除饱制油腻感牛肋排肉味香浓 肉汁丰富 肉质软熟 经过腌制後非常入味套餐仲跟咗一碗紫菜饭 拌饭一起吃更为饱肚另外单点咗一客 秘制猪皮$90分量都几多 大概有四至五块 用韩式辣酱腌制过嘅猪皮 味道带点微辣 猪皮烟韧 充满骨胶原 咀嚼後嘴唇边会有黏黏的胶原在烧烤嘅过程中可以慢慢享用旁边嘅泡菜炉边蛋 微辣嘅泡菜可以提升蛋嘅鲜味午市套餐有一杯饮品附送 天蓝柠檬汽水 颜色非常漂亮 是我最喜欢的湖水蓝 加入柠

牛/猪肉套餐$122
护心肉80g+牛助排80g+杂锦菌类

牛肋排肉味香浓 肉汁丰富 肉质软熟 经过腌制後非常入味

套餐仲跟咗一碗紫菜饭 拌饭一起吃更为饱肚

另外单点咗一客 秘制猪皮$90

猪皮烟韧 充满骨胶原 咀嚼後嘴唇边会有黏黏的胶原

午市套餐有一杯饮品附送 天蓝柠檬汽水 颜色非常漂亮 是我最喜欢的湖水蓝 加入柠檬片 酸酸的味道 非常解渴

由於牛肋排实在太吸引 太好吃 於是单点了一客$148/180g 单点嘅份量确实多 价钱合理 啱晒我呢啲咁锺意食肉嘅人 啖啖肉 大快朵颐
帝王牛肋骨 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻皇室猪肋骨 👍🏻👍🏻👍🏻暖意韩式海鲜锅 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻韩国健康果醋 👍🏻👍🏻👍🏻口说要庆祝圣诞,但其实想籍着这个节日跟朋友聚一聚。想来想去,最後觉得在这个冬日圣诞还是在炉边会更符合节日气氛。店员端上烧烤炉时会为客人准备好芝士。帝王牛肋条,味道比它的名堂或卖相更好。单看表面的油花就略知它的岀身也是肥美的。当然,我不会说它是那种入口即化,毕竟它也是牛肋条,需要嚼一嚼的。但吃得出手香味。伴碟则旦露荀,鸡髀菇和翠玉瓜。韩式海鲜窝,海鲜汤底吸收了青口、鲜虾、带子的鲜味。所以,重点是那汤头,反而比材料更出色。(提示:如果盐汤底不够,可以叫店员添加! )
帝王牛肋骨 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
皇室猪肋骨 👍🏻👍🏻👍🏻
暖意韩式海鲜锅 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
韩国健康果醋 👍🏻👍🏻👍🏻

店员端上烧烤炉时会为客人准备好芝士。

天气冻就系想搵啲热辣辣嘅野食☺不过次次打边炉都会食到厌🙈今次阿张就带阿梁去食韩烧当圣诞大餐❤烧埋比阿梁食服侍佢!张梁点餐👦🏻🧒🏻《SS1 牛肉套餐》评分(10分满分):9⃣食评💬:一坐底已经有四大碟前菜👍🏼有泡菜、辣腌大豆芽菜、芝麻海草同埋沙律,可以食住等😋首先上枱嘅系部队锅,入面已经有韩式嘅公仔面、红肠、午餐肉、大冬菇同肥牛,bulubulu咁滚几分钟就有得食~味道唔错架🤪啲面索哂浓浓嘅汤👅劲邪恶丫!#张梁重量级推介好快啲主菜都到齐啦!有霜降牛肉、牛肋排、牛五花肉,份量都唔少😋而且腌得好入味,烧完嘅牛唔洗再点任何酱料都已经够好味😆个味系甜甜地嘅~仲有个杂锦拼盘,有年糕、蘑菇、芝士香肠同埋大虾,大家可以选择放落部队锅到煮或者烧嚟食都得😋最紧要你开心👍🏻似足一边烧肉之如又可以一边打边炉🥢一次过享受哂两种感觉~新麻蒲 BBQ (铜锣湾)📍铜锣湾波斯富街24-30号宝汉大厦2楼👉🏼港铁铜锣湾站C出口对面👈🏼

张梁点餐👦🏻🧒🏻

👉🏼港铁铜锣湾站C出口对面👈🏼
  • 部队锅
  • 新麻蒲秘制牛五花肉
2019-12-21 113 浏览
每次同朋友食饭, 都要为咗去边一间呢商量好耐, 但系今次朋友好决断咁话 想试下新麻蒲bbq !咁我哋就拣咗铜锣湾嗰一间啦!未行入去之前,朋友一直已经喺度bili bala讲紧呢一间有几好味几好味!一入去, 店员就好有礼貌咁引领到我哋嘅坐位, 然後又递上一碟有一碟嘅小菜 ,只看卖相, 前菜已经十分之吸引 !当然唔少得韩国着名嘅泡菜同埋海带啦 !仲有沙律 !好开心可以一面食住小菜一面挑选主菜!一个免费嘅炉边蛋好快送上黎,将蛋汁倒入有泡菜的炉边,开着炉,等住佢慢慢熟,之後就慢慢食呢个美味嘅炉边蛋啦!炖牛排骨我真系十分之喜欢呢个炖牛排骨,除咗佢嘅牛排骨 肉质鲜嫩,入味,口感十分之佳!佢嘅酱汁更加系值得一提 !真系好好味! 只要叫个炖牛排骨,再配两碗白饭,已经好足够,因为佢个汁真系好正!用黎送饭岩岩好!石锅牛肉拌饭我哋仲叫咗个石锅牛肉拌饭,见佢有个皇冠推荐,觉得要试下,卖相又系十分之靓,感觉好健康,有肉有菜,菜嘅种类繁多,一次过仲可以吸收唔同嘅营养!包括有菠菜、翠玉瓜、芽菜、冬菇、洋葱、 红萝卜、蛋! 颜色方面, 十分鲜艳,好吸引!仲有超嫩滑嘅牛肉!成个饭配上适量嘅辣椒酱,捞埋一齐,就变成一个超

炖牛排骨

石锅牛肉拌饭
我哋仲叫咗个石锅牛肉拌饭,见佢有个皇冠推荐,觉得要试下,卖相又系十分之靓,感觉好健康,有肉有菜,菜嘅种类繁多,一次过仲可以吸收唔同嘅营养!包括有菠菜、翠玉瓜、芽菜、冬菇、洋葱、 红萝卜、蛋! 颜色方面, 十分鲜艳,好吸引!仲有超嫩滑嘅牛肉!成个饭配上适量嘅辣椒酱,捞埋一齐,就变成一个超级好味嘅拌饭啦!唔锺意捞埋一齐嘅话呢就可以分开食,每食一啖饭就食一啖样餸!

2019-12-18 90 浏览
寻日同朋友一齐放工,去铜锣湾新麻蒲bbq食饭, 韩国嘢总系唔会令人失望嘅!入到去全部都系卡位,坐得十分之舒服,坐咗冇几耐,店员就开始 上前菜,前菜包括有:沙律、泡菜、腌海带、腌洋葱,同埋有各种唔同嘅酱汁!唔可以唔提嘅就系有一个免费嘅炉边蛋,有泡菜喺炉边,倒入蛋汁开炉,就可以边食前菜边等呢个美味嘅烤蛋!我地叫左个芝士炒年糕拉面, 卖相相当吸引 ,厚厚嘅芝士覆盖系拉面上面 ,趁住啲面系热嘅,将啲芝士捞埋啲面度,芝士就会融化,变拉丝拉面,当然唔少得美味嘅韩国炒年糕同埋鱼糕啦! 唔算好辣,味道啱啱好,拉面劲柔软,配埋辣辣嘅年糕一齐食,滋味到爆炸!火焰霜降牛肉寿司呢个霜降牛肉寿司好吸引, 佢一开始上枱嘅时候呢系生嘅 !然後店员就会问:你想要几成熟?咁我同朋友呢就决定咗要七成,然後店员就会开始拎住火枪对住牛肉寿司开火, 过程好惊艳,好过瘾! 我觉得七成仲啱啱好 ,肉质鲜甜嫩滑!

火焰霜降牛肉寿司
2019-12-14 110 浏览
好耐无食韩烧,可能唔系食肉兽, 不过今晚友人想试试韩烧, 上openrice见多人like, 决定去Shinmapo BBQ  前菜都有好多款,有泡菜、青瓜海带芽同埋大豆芽拌葱、沙律,最好味系泡菜, 唔系得个咸字encore食烧肉既话仲有配埋炉边泡菜蛋, 记得唔好摆太耐,否则过熟, 材料主要系蛋汁再加泡菜炉边蛋同前菜可以无限添加牛肋排卖相腌得非常入味, 起初以为好咸, 入口原来唔重味霜降牛肉油花较多, 卖相挺吸引,韩国人最钟意用生菜包烧肉, 所以呢度都送左一碟生菜比我地, 好清甜 仲有个部队锅, 有面湿下口, 中和烧肉既油腻感我同友人被安排坐4人位,好宽敞, 整体来说,都乾净卫生, 抵食嘅韩烧店

encore

炉边蛋同前菜可以无限添加

牛肋排卖相腌得非常入味, 起初以为好咸, 入口原来唔重味

霜降牛肉油花较多, 卖相挺吸引,

仲有个部队锅, 有面湿下口, 中和烧肉既油腻感

2019-12-02 210 浏览
成日经过呢间烧肉,今日终於黎食个lunch😀楼下见到有餐牌, lunch set几抵食饭面$80左右,烧肉Set $100-120午市几热闹,座位阔 坐得几舒服!护心肉 牛肋排80g,肉本身已有调味肉质算ok,紫菜捞埋饭一齐食太好味喇👍🏻👍🏻👍🏻因为唔算好肚饿,我哋嗌左一个烧肉set另外加几件寿司,结果两个人食都完全够饱好彩无贪心叫多个set 😅😅😅除左主食,仲有前菜、沙津其实真系食唔哂!店只有礼貌,服务好!识讲少少广东话,但又讲唔正So funny 😂😂😂晚餐黎就无set,睇过餐牌散叫都好抵食!佢地既配菜味道唔错食韩国嘢主要食泡菜是常识吧🤣🤣🤣值得一试
成日经过呢间烧肉,今日终於黎食个lunch😀
楼下见到有餐牌, lunch set几抵食
饭面$80左右,烧肉Set $100-120

午市几热闹,座位阔 坐得几舒服!

护心肉 牛肋排80g,肉本身已有调味
肉质算ok,紫菜捞埋饭一齐食太好味喇👍🏻👍🏻👍🏻

因为唔算好肚饿,我哋嗌左一个烧肉set
另外加几件寿司,结果两个人食都完全够饱
好彩无贪心叫多个set 😅😅😅
除左主食,仲有前菜、沙津
其实真系食唔哂!

店只有礼貌,服务好!
识讲少少广东话,但又讲唔正
So funny 😂😂😂

晚餐黎就无set,睇过餐牌
散叫都好抵食!佢地既配菜味道唔错
食韩国嘢主要食泡菜是常识吧🤣🤣🤣
值得一试
2019-11-24 242 浏览
午市套餐做紧优惠买三送一🤩前菜好多款🤩菠菜最好食😋牛猪肉套餐($118)份量几细😅相里面系两份套餐嘅份量。但系牛肉同埋猪肉都几腍,猪肉比较多肥膏同埋切得厚D。烤猪肉($72)猪肉太油腻😕好少肉好多肥膏😓颜色都唔深,证明冇乜调味过。海鲜嫩豆腐锅($72)够热够辣,送到黎嗰阵时仲滚紧👍🏻。豆腐好滑,有蚬,一只青口同埋一只虾。但系个汤都几油😕白饭如果乾啲就好啦。全州牛肉拌饭($72)卖相好吸引😍有好多菜同埋只蛋好靓👍🏻但系牛肉比较少同埋唔系太靓。份量唔少。石锅拌饭 牛肉($82)其实同上面嗰个牛肉拌饭一样,但系啲食材摆咗落个石锅度😅都有啲饭焦嘅,但系唔系特别靓同埋脆有午市套餐嘅优惠,啱晒一大班朋友嚟食,如果想食一餐还可以嘅,就可以嚟试吓😬
午市套餐做紧优惠买三送一🤩
小菜

前菜好多款🤩菠菜最好食😋

牛猪肉套餐($118)
烤猪肉

烤猪肉($72)
猪肉太油腻😕好少肉好多肥膏😓颜色都唔深,证明冇乜调味过。